ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
karidesmert
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Saat 15 Dakika önce
Toplam Mesaj:
13 [0.62 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mert tüncel
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mert tüncel

SON 10 MESAJI

Kıl Kurdu Sorunu
Karides akvaryumumda hydra ve kıl kurdu sorunu vardı ilaç kullanarak hydralar tamamen tertemiz oldu karideslerimde zarar görmedi fakat hala ince kumun altında kıl kurdu var yemlemeyi azalttım ışık süresini de kıstım hatta su çekimi yaparken kumun içinden çekip kıl kurtlarını azaltmaya çalışıyorum ama etkili olmuyor nasıl bir yol izlemeliyim bide karideslerime zararı var mı?
Ember Tetra İle Karidesler Yaşar Mı
25lt lik tankımda 30 neocardina 14 yavru var içine renk katsın diye 3-4 tane ember tetra atmak istiyorum sorun çıkarırlar mı?
Karides Ve Kerevitler Beraber Yaşar Mı?
Merhabalar, Neocardina karides akvaryumuma kerevit atsam zarar verir mi? İçinde yavru karideslerde var zarar görmelerini istemiyorum
Ember Tetra Ve Neocardina Karides
Merhabalar neocardina karideslerim ile ember tetralar beraber yaşar mı yavrularda var?
Neocardina Karideslerime Farklı Besin Vermek
Merhabalar neocardina karideslerime farklı besinler vermek istiyorum sebze meyve gibi. Hangi besinleri verebilirim? Su değerleri bozulur mu?
En Hızlı Çoğalan Bitkiler Hangileri?
Merhabalar 20lt akvaryumumda bakımı en kolay hızlı çoğalan bitkiler nelerdir?
Neocardina Karideslerim İle Hangi Tür Balıklar Yaş
Merhabalar bitkilerime zarar vermeden Neocardina karideslerim ile hangi tür balıklar yaşar? -Sae de olur mu-

Moss
Tilki Kuyruğu
Java Yosunu
Köklü maydonoza benzeyen bitki
30 Karides+ Yavru[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254500/220120250916561.jpg[/IMG]
Karideslerime 2. Olarak Yem Seçeneği Ne Almalıyım
Merhabalar neocardina karideslerime tropical shrimp sticks ketapang atıyorum 2. Alternatif olarak ne yem alabilirim?
Karideslerim Pipo Filtrenin Süngerini Deliyor
Karideslerim pipo filtrenin süngerini delmeye başladılar bunu nasıl engelleyebilirim[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254500/210120250009241.jpg[/IMG][EDIT]karidesmert,2025-01-21 00:09:29[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.