ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
EmreTRk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 41 Dakika önce
Toplam Mesaj:
6 [0.38 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Toruk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

64 litre karides lepistes tetra karma

SON 6 MESAJI

Otomatik Yemleme Makinesi Tavsiyesi
Malesef o bütcelere çıkamıyorum. Yavru balıklarım olduğu için granül yem kullanamıyorum. Acaba pul yemi toz haline getirip granül yem ile karıştırsam nemlenme sorununun önüne geçebilir miyim bi fikriniz var mı?
Soboda zaman pili taktığımızda saymaya başlıyor o yüzden çok hoşuma gitmedi. Dolphin ve warmtone arasında kaldım şuanlık.
Arkadaşlar merhaba. 60 litre lepistes karides tetra karma tankım var. Evde olmadığım zamanlar yemleme yapamadığım için otomatik yemleme makinesi almak istiyorum ancak karar veremedim.

Bütcem 1000 tl civarı ve pul yem kullanıyorum. Warmtone wt-180a araştırmalarıma göre içime yattı ancak yinede tavsiye almak istedim. Resun ve dolphin markasının ürünleride var ancak bana uygun olan hangisi kararsız kaldım.

Genelde pul yemlerde nemlenmeden dolayı sıkıntı olduğu söylenmiş el ile ufalayıp doldurduğumda yine nem sıkıntısı çeker miyim veya pul yemlere daha uygun bir ürün var mıdır değerli bilgilerinizden faydalanmak isterim.

Kesinlikle bu daha iyi olur diyeceğiniz bir ürün var ise bütcemin biraz üzerine çıkabilirim. Teşekkür ederim iyi forumlar.
İç Filtreden Dış Filtreye Geçiş
Merhabalar. 60 litrelik bir lepistes - karides tankım var ve sobo wp-1301 filtresini kullanıyordum. Akvaryumu yeni kurdum ve filtre 1 hafta sonra arıza yaptı. Bugün onun yerine bir gazla eurostar hbl802 dış filtre aldım ancak doğru mu yaptım bilmiyorum.

Balıklarım şuan doğum yapıyorlar yavruları içine çekmesinden korktuğum için dış filtreye geçmek istedim. Sizce doğru mu yaptım?
Bitkili Akvaryum İçin Aydınlatma Önerisi
Evet ürünleri hoşuma gitti sadece model seçemiyorum. 30 santim standlı bir modeli benim için yeterli olucaktır galiba.
Bitkili Akvaryum İçin Aydınlatma Önerisi
Merhabalar. 40x40x40 boyutlarında yeni bir akvaryum kuruyorum. Bitkili olarak dizayn etmek istiyorum ancak hangi aydınlatmayı kullanmam gerektiğim hakkında bir bilgim yok.

Bazıları çok ışık yosun yapacaktır demiş, bazıları az ışık bitki kalitesini olumsuz etlileyecektir demiş. Uyuduğum odada olduğu için rengini değiştirebileceğim bir aydınlatma tercihim olucaktır.

Orion ledin telefon kontrollü bir aydınlatması çok hoşuma gitti ancak bitkili akvaryum için uygun mu bilmiyorum. Önerileriniz varsa çok minnettar olurum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.