ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Jotunheim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 36 Dakika önce
Toplam Mesaj:
6 [6.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alfheim Vanaheim
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Jotunheim

SON 6 MESAJI

Adi Salyangoz Problemi
[QUOTE=Brnhobi]

Hocam o çıkardığımdan başka görmedim ürememiş olma ihtimali var mı? [/QUOTE]

Size gelmeden önce çiftleşmiş ise yumurta bırakma ihtimali var. Bıraktıysa 2 hafta içinde minik minik salyangozlar görmeye başlamanız muhtemel. Eğer görmezseniz sorun yok demektir. Yavrular çıkarsa da onları tuzakla temizlemek kolay olacaktır. Sonuçta erişkin olana kadar üreme şansları yok bu da size kolaylık sağlar.
Adi Salyangoz Problemi
Sayı az ise helena çözüm olabilir ancak fazlasıyla artmış ve çılgınca ürüyorlarsa helena hiç bir işe yaramaz sadece popülasyon üzerinde baskı kurmaya yarar.
Eğer durum bu ise DIY salyangoz tuzakları yapıp helenanın yapacağı temizlikten çok daha fazlasını kendiniz yapabilirsiniz.
Daha sonra helena ekleyebilirsiniz yada tuzaklama işini salyangozların nesli bitene kadar gün aşırı devam ettirebilirsiniz.
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabalar, uzun bi aranın ardından yeni tankımla tekrar buradayım. [:)]
Ne Kadar Işıklandırma Yapmalıyım?
Bitkisiz bir akvaryumda aydınlatma zorunluluktan çok tamamen estetik açıdan bir zevk meselesi. Sadece izleyebildiğiniz saatleri kapsayan toplamda 4-5 saatlik ve orta güçte bir aydınlatma ideal olur ileride yosun problemi yaşamamak adına.
Bilinmedik Marka Isıtıcı Alınırmı
Isıtıcı ciddi bir detay şakaya gelir yanı yok. Bence riske girmeyip kaliteli bir ürün alın bir kere alın, kafanız rahat olsun.
Art Akua Yemleri Hakkında
Akvaryumcumun tavsiyesi ile bir kez micro mix yemini deneme şansım oldu bol bitkili yavru ve neon tanklarımda. sonuç olarak cam gibi suyumun rengi değişmeye başladı bu yemi kullandıkça. kutu bitene kadar mecburen kullanıp vedalaştım. bana göre yemleri suya aşırı salınım yapıyor. bildiğinden şaşmayıp yerli malından uzak durmakta fayda var bana göre.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.