ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
xfuriousx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Saat 29 Dakika önce
Toplam Mesaj:
85 [0.27 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ugur
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ugur

SON 10 MESAJI

Demasoni Cinsiyet
[QUOTE=Cyber_Scout]
Uygun yaştalar.. cinsiyet tayini yapılabilir.[/QUOTE]
bugün 2 balığım ağız ağıza dişledi birbirini dişi böyle bir davranışta bulunur mu
Demasoni Cinsiyet
7-8 aylık demasonilerde anus-vent kontrolü yapılır mı ?
Demasonı-sp Arka Fon Sorunsalı
[QUOTE=xfuriousx]Tankımda siyah arka fon kullanıyordum fakat çok karanlık durduğu ve demasonileri pek göstermediği için çıkardım bana ne önerirsiniz ? sizde bunlardan besliyorsanız tankınızın fotoğrafını atarsanız görmüş olurum[/QUOTE]
konu için öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
Demasonı-sp Arka Fon Sorunsalı
Tankımda siyah arka fon kullanıyordum fakat çok karanlık durduğu ve demasonileri pek göstermediği için çıkardım bana ne önerirsiniz ? sizde bunlardan besliyorsanız tankınızın fotoğrafını atarsanız görmüş olurum
Sarı Prenses - Demasoni Kolonisi
Yaklaşık 250 litre hacimli tank için iki türün erkek-dişi oranı ne olmalı_[EDIT]xfuriousx,2026-04-12 01:42:07[/EDIT]
Malawi Tank Bitki Önerisi
Malawi Tankımda bitki istiyorum cikletlerin zarar veremeyeceği ve ph seviyesine uyumlu bitki var mı?
Cikletlerim İçin Bu Yem Uygun Mu
Iceman ve Demasoniler için Tropikalin Ahm Marin Spirulina Garlic Sarımsaklı Granül Yemini önerir misiniz ? kullanan var mı?

[QUOTE=xfuriousx]Iceman ve Demasoniler için Tropikalin Ahm Marin Spirulina Garlic Sarımsaklı Granül Yemini önerir misiniz ? kullanan var mı?[/QUOTE]
.
Dışkı Problemi
İceman ve demasoni balıklarımda (özellikle icemanlarda) uzun dışkı problemi var, 5-6 cm lik uzun dıskı görüyorum sürekli bu normal mi
Bu Balık Mavi Prenses Mi Sizce?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/261536/141120252052111.jpg[/IMG]

Selamlar.
5 tane demasoni almıştım 1 ay önce ortalama boyları 3cm, ama bugün farkettim kırmızı halka içindeki 2 balık mavi prenses gibi emin olamadım.Çizgileri var ama çok silik tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Öneri Ve Görüşlerinizi Bekliyorum
[QUOTE=K0L0Ni]

Dikkat edilmesi gereken birkaç noktaya işaret ettik, karar sizin elbette.

Tankınız brüt 260 litre; net 240 litre civarı olacaktır. 13-14 ciklet için ideal değil, az.

Cüce vatozu siz sormuştunuz ona cevaben yazdım. Leopar vatoz sizin tankınızda o boylara gelemez.

Yem konusunda balığın ihtiyacı bellidir. Siz orasını eğer burasını bükersiniz ama balığın ihtiyacı belli. Sarı prenses düşük protein balığı değil.

Karar sizin, keyifli hobiler.

[/QUOTE]

sanırım 2 tür devam edicem 12 Mbuna yeterli olacaktır diye düşünüyorum dişi erkek oranını şöyle yapsam olur mu sizce

1 e 5 d demasoni
2 e 4 d Sarı prenses

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.