ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
borakizilatesli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
37 dakika önce
Toplam Mesaj:
6 [1.50 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bora Kızılateşli
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bora Kızılateşli

SON 6 MESAJI

Sobo T-750f İçin Tavsiyeler
[QUOTE=İnci Kefali]

Merhaba. Bitki hiç istemiyorum diyorsanız, tanganyika minik kabukçullarına bakabilirsiniz. Biraz saz da ekleyebilirsiniz bunlara ama tamamen size kalmış.

Öte yandan biraz daha fazla bitki koymaya sıcak bakıyorsanız, bunlar budama istemeyen bitkiler de olabilir, Gökkuşağı türleri, tetra türleri, rasbora türleri, barbus türleri incelenerek seçim yapılabilir.
Benim akvaryumum olsa, birkaç büyük köke anubias ve Java fern tutturur, arka plana amazon hançeri ve çeşitli cryptocoryneler ile bitkilendirme yaparak bir erkek cüce gurami/bal gurami, 6 adet beğendiğim bir corydoras, 10 adet x bir tetra ya da rasbora ile bakmayı tercih ederdim.[/QUOTE]

Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bitki hiç istemiyor değilim dekor yapacağım ama sadece sürekli bakım, ilgi ve katkı maddeleri isteyen bitkiler zor geliyor. :)

Söylediklerinizi araştıracağım. [:iyi:]
[QUOTE=Orhan76]

Canlı doğuranlar grubundan 8-10 adet lepistes, moli, kılıç kuyruk veya plati gibi balıklar beseleyebilirsiniz. Erkek dişi oranını 1 erkek 3 dişi (2e 6d, 3e 9d gibi) olacak şekilde ayarlayabilirsiniz.[/QUOTE]

Yanıtın için teşekkürler hocam ama mümkünse doğum yapacak balık istemiyorum yavru bakımı onun için ayrı alan yaratma vs imkanım pek yok. :(
Herkese merhabalar.

Uygun fiyata 2. El tertemiz bu akvaryumdan buldum kısmetse 1-2 güne alacağım. Daha önce Japondan başka balık bakmadım bu sebeple değişiklik istiyorum.

Ölçüler: 60x30x51
75 litre

Bu akvaryum ile ilgili olumsuz bir görüşünüz var mı?

Yoğun bir bitki örtüsü, sürekli kesme budama, balık üretimi vs. İstemiyorum.

Haftalık bakımlarını yapayım suyunu yenileyip filtresini temizleyeyim yeter kafasındayım.

Sadece göze hoş gelecek bir dekorasyon ve içerik amacındayım.

Filtre tipleri, skimmer, sump, alet edevatlar, pH derecesi, Co2 vs çok anlayan biri olmadığım için bu akvaryumda neler bakabilirim tavsiye verebilir misiniz?

Mümkünse adet, cinsiyet vs. Belirterek :)

Not: gönlüm betadan yana.

İyi akşamlar. [EDIT]borakizilatesli,2025-08-13 14:34:13[/EDIT]
Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu
[QUOTE=Praton]
Teşekkürler.Arka sump varmı sizde bilmiyorum, ama benim düşüncemle sump olmadan deniz akvaryumu kurulmaz.Kurulsa bile uzun soluklu olmuyor[/QUOTE]

Sump yok hocam maalesef tek tip tam takım olarak satılıyor modifiye nasıl olur bilemedim :)
Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Sobo 750f akvaryum içerisinde böyle bir güzellik hazırlamak mümkün müdür neler gerekir? :)
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabalar. İstanbul Ümraniye’deyim. 2 Japon’dan ibaret 20 litrelik bir akvaryum vardı şimdi 70 litreye geçiyorum. Hanım Palyaço balığı istiyor ama altından kalkılır mı emin değilim Ne yapmak istediğim ile ilgili kararsızım :[:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.