ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ugursahin.golden
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
23 Saat 36 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [1.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Uğur Şahin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Uğur Şahin Lepistes

SON 4 MESAJI

Balıklarım Kayboldu
Merhabalar eğer akvaryumun üzeri kapalı değilse büyük ihtimalle anlamışlardır etrafa iyice bakın diğer bir ihtimal ise filtreye çekilmiş yada ölmüş olabilir bu yüzden akvaryumun içindeki dekorları çıkarmanız ve su çekimi yaparak akvaryumu derinlemesine kontrol etmeniz gerekiyor
70x50x50 Ölçülerde Discus
[QUOTE=BaytarBey]Herkese selamlar iyi forumlar, 70x50x50 ölçülerde bir akvaryumum var daha önce birçok türden balık besleme fırsatım oldu ancak discus hiç nasip olmamıştı. Discuslar hakkında biraz araştırma yaptım ancak herkes farklı farklı bilgiler vermiş emin olamadım. Bu ölçülerde yavru veya damızlık altı boyda kaç adet discus bakmamı önerirsiniz? Ayrıca dana yüreği gerçekten şart mı? Ayrıca besleme ve bakım tavsiyelerine de açığım. [/QUOTE]
Discuslar damızlık boya geldiklerinde çoğu akvaryum canlısından daha büyük boyutlara ulaşıyor sizinde akvaryum boyutunuza göre bence güzel bir çift discus beslenebilir ayrıca imkan varsa dana yüreği vermeniz şart gibi diyebilirim [:D]
Yeni Basit Bitkili Lepistes Akvaryumum
[QUOTE=Kazaritachi]Tablet yem verdim ilk kez şuanlık tek sorunum hafif bulanık gibi akvaryum onuda bakteriye bağlıyorum bulanıklık artarsa erken su değişimi yapabilirim

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/268613/121120251542541.jpg[/IMG] [/QUOTE]
Benim anladığım kadarıyla akvaryumu daha yeni kurmuşsunuz fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bir sorun gözükmüyor bulanıklık bi kaç defa su değişimi yapılırsa düzeleceğini düşünüyorum birde toplam kaç adet balık bulunuyor akvaryumda tür olarak sadece lepistes var sanırım
Hobiye Yeniden Dönüş
Merhabalar bence 27 litrelik bir akvaryum baya yetersiz kalacaktır bende denk gelirse güzel bir tane erkek betta beslemek istiyorum o yüzden aklımda 40, 40, 40 ölçülerinde akvaryum kurmak var tecrübeli arkadaşlar sizce 64 litrelik bir akvaryum büyük olurmu yoksa ideal midir bir adet betta için

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.