ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Atankofnature
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 23 dakika önce
Toplam Mesaj:
6 [0.67 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ramazan Özekinci
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ramazan Özekinci

SON 6 MESAJI

Denizden Blackwatera Dönüş
Merhaba video güzel olmuş emeğine sağlık. ben de kök arayışındayım şu an. sizinki gibi akvaryum üstü bitkisi bakıyorum. araştırması bile ayrı bir keyif veriyor bu konuları. kendimize ait başka bir dünya resmen.
Denizden Blackwatera Dönüş
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275880/220320261437241.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/275880/220320261437281.jpg[/IMG]

Ölçüler: 60/50/40h arkadan sumplı
Canlı Türleri: belli değil
Bitki Türleri: belli değil
Tankın Yaşı: 0
Filtrasyon ve Işıklandırma: coralbox dca 2000 sump motoru, aquareef pro 4 nano
Tasarım ve Dekorasyon: sualtı bol yaprak dal kök parçası 2 tür bitki belki. kökün üstte kalan kısımlar bulursam bitki.

Merhaba başlık belgesel gibi oldu biraz sanırım ama hoşuma gitti. 2 senedir deniz akvaryumum vardı. Bozunca aynı akvaryum ile eskisi gibi blackwater yapmaya karar verdim. tatlı su ile uğraşmayalı çok oldu. Buradan hem gelişmeleri paylaşacağım hem de forumdan yardım almaya niyetliyim. Eskisi gibi hareketli olmasa da tecrübeli insanlar var gibi.[EDIT]Atankofnature,2026-03-22 14:58:17[/EDIT]
Fluval Bio Fx Yeni Biyolojik Filtre Ürünü !
Ticari bir sitede yazıyor. Site ismi vermem uygun olmaz sanırım. Bana da saçma geldi 6 ay kısa zaman çünkü ve aldım sonuç olarak.
Fluval Bio Fx Yeni Biyolojik Filtre Ürünü !
Bu ürünün açıklamasında 6 ayda 1 değiştirilmesi önerilir yazıyor. Değiştirmek şart mı sizce?
Biyolojik Filtre Malzemesi Önerisi Yaparmısınız?
Merhaba baştan konu açmıyorum. Aynı soru güncelde nedir? En iyisi hangisi şu an?
Sump Sistemi Hakkında
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum. 60/50/50 arkadan sumplı dolaplı bir tankım var. blackwater kurulumu yapmak mümkün mü? Artısı eksisi ne olur sumpın? Genelde dış filtre kullanılıyor anladığım kadarıyla.
[:?]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.