ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nniiaa
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
8 Saat 13 Dakika önce
Toplam Mesaj:
14 [0.25 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
14 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İrem Askeroğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nniiaa 🐠🐱

SON 10 MESAJI

Ember Tetra
Merhabalar Ankara içi 6 adet ember tetra arıyorum, tercihim bir hobiciden almak. Yardımcı olursanız sevinirim
Ankara Deniz Akvaryum
[QUOTE=Taha⚡]

Balıklar direkt oluyor en azından Lepistes malzemeler piyasayla aynı şekilde başka yerdede bulabilirsiniz dükkandan çıkana kadar idare ediyorlar birinden balık aldım yolda poşet sizdirmaya başladı o sırada diğer şubesine yakindim girip gegistirmelerini istedim değiştirdi o da bir süre sonra akıttı aşılama falan herşeyi tam yaptım akvaryumda olan balıklar da bunlar da öldü bir süre sonra

Ortalama bir fiyat istiyorsanız Alsancak petshop yeterli[/QUOTE]
Alsancak petshopta ilgi 0 hayvanlar özellikle kuşlar korkunç durumda ve balıkların olduğu yere girilen kapıda “ölen hayvanlarınız için para iadesi yok dua okunur” gibi bir yazı asılı sanki dalga geçiyorlar. Hoş değil ben hiç önermiyorum
Ankara Deniz Akvaryum
[QUOTE=Taha⚡]

Önünden bile geçmek istemezsiniz[/QUOTE]
Neden öyle dediniz?[:O]
Ankara Deniz Akvaryum
[QUOTE=Ers1905]
Cebecide olan mı?[/QUOTE]
evet cebecideki
Panda Corydoras Ve Galaksi Rasbora
Merhabalar Ankara içi 5 adet Panda ve 3 adet galaksi rasbora arıyorum, yardımcı olabilecek var mı?
Ankara Deniz Akvaryum
Merhabalar Ankara da Deniz Akvaryumdan canlı alan var mı?
Akvaryumcu/petshop Önerisi
Merhabalar Ankarada önerebileceğiniz uygun ve sağlıklı balıklar satan bildiğiniz yerler var mı?
Yerli Üretim Amano - Adist
Merhabalar Adist Aquascapingin internet satisi var mi biliyor musunuz?
Sobo Wp-628h Filtre Ses Sorunu
Merhabalar, akvaryumumu yeni kuruyorum. SOBO WP-628H kullaniyorum. ilk 2 gun neredeyse hic ses cikarmayan filtrem suanda cok titresimli gibi bir guruldu cikariyor. Nedendir? Nasil cozebilirim?
Akvaryumum İcin Gubre
Co2 kullanmiyorum isigimda suan iyi degil, akvaryumum mutfakta ustunde sari florasan mutfak ledi var

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.