ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Ekim 2011 18:32
Toplam Mesaj:
63 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
amil yigit
Doğum Tarihi:
10 Kasım 1982
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Donanim Teknikerligi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

3 adet sariprenses
4 adet yunus yavru
3 adet garra rufa(kangal)
1 japon 1 melek
SON 10 MESAJI
Balıklarım oksijensiz ne kadar dayanır ?
Ben 5 lik pet siseninicinde 4 adet yunus yavrusunu turkiyeden 2 bucuk gunde belcikaya getirdim tabiki seyyar havamotoru sayesinde yanliz kovaninustunu fazla kapatmayin bir mikar hava deligi acin derimamilo 2010-11-12 01:18:43
Ben 5 lik pet siseninicinde 4 adet yunus yavrusunu turkiyeden 2 bucuk gunde belcikaya getirdim tabiki seyyar havamotoru sayesinde yanliz kovaninustunu fazla kapatmayin bir mikar hava deligi acin derim
sp
Surtunme bencede nitrata bagli olabilir benim ilk aldigim zamanlara benziyor baliklar kucukler daha cok seri olurlar o zamanlarda yavruyken yemleme onemlidir ben cok SIK yemledim suanda gelisimleri fena degil 5 cm kadar oldular isiticiniz sanirim biraz sorunlu yada kotu bir imalatcinin isiticisi sorun olmasin diye 1 tane daha temin edin digerini yedek olarak kullanirsiniz derim. arka fonun cok guzelmis bu arada saglikli baliklar dilerim..
Surtunme bencede nitrata bagli olabilir benim ilk aldigim zamanlara benziyor baliklar kucukler daha cok seri olurlar o zamanlarda yavruyken yemleme onemlidir ben cok SIK yemledim suanda gelisimleri fena degil 5 cm kadar oldular isiticiniz sanirim biraz sorunlu yada kotu bir imalatcinin isiticisi sorun olmasin diye 1 tane daha temin edin digerini yedek olarak kullanirsiniz derim. arka fonun cok guzelmis bu arada saglikli baliklar dilerim..
ürkek sp ve yunuslarım
Arkadasim kendi cozumumu ve benim problemimi anlatayim belki sana cozum olur bendede urkme problemi sari prensesler 3 adetti birde vatozum vardi baliklarimi 1 ay sadece yemlemeden yemlemeye isiklari acilmadan normal odada isik gorebilicek vaziyette biraktim daha sonra baktim biraz sakinlesmisler yanlarina yunus yavrusu aldim biraz daha kipirdanmaya basladilar daha sonra aklima geldi gene geceleri gec saate kadar odanin isiginda oturuyordum bir gun aklim ageldi ve geceleri akvaryumun isik alamayacgi sekilde her yonden ortu orterek kapattim oglen saatlerine kadar acmiyorum hem gece isiyi dengeliyor ortu hemde ogleden sonra baliklar uyaniyor ortalikta gezinmeye basliyolar yemliyorum duzenli olarak aksama kadar. bu sekilde baliklarimin urkekligi %50 azaldi ben baliklarin dengesini saglamadan huzuru olmadigina huzursuz bir akvaryumuda ben kaldiramayacagima inandigim icin boyle bir yonteme bas vurdum dene istersen umarim bir basarili sonuc alirsin
Arkadasim kendi cozumumu ve benim problemimi anlatayim belki sana cozum olur bendede urkme problemi sari prensesler 3 adetti birde vatozum vardi baliklarimi 1 ay sadece yemlemeden yemlemeye isiklari acilmadan normal odada isik gorebilicek vaziyette biraktim daha sonra baktim biraz sakinlesmisler yanlarina yunus yavrusu aldim biraz daha kipirdanmaya basladilar daha sonra aklima geldi gene geceleri gec saate kadar odanin isiginda oturuyordum bir gun aklim ageldi ve geceleri akvaryumun isik alamayacgi sekilde her yonden ortu orterek kapattim oglen saatlerine kadar acmiyorum hem gece isiyi dengeliyor ortu hemde ogleden sonra baliklar uyaniyor ortalikta gezinmeye basliyolar yemliyorum duzenli olarak aksama kadar. bu sekilde baliklarimin urkekligi %50 azaldi ben baliklarin dengesini saglamadan huzuru olmadigina huzursuz bir akvaryumuda ben kaldiramayacagima inandigim icin boyle bir yonteme bas vurdum dene istersen umarim bir basarili sonuc alirsin
yavru s.prensesmi alsam damızlıkmı?
Büyütmek bence değişik bir uğraşı, mesela ben yavru aldım damizlik olmalarina az kaldı. Büyütmek ayrı zevk ama büyüğününde zevkine doyum olmuyor.bahtiyar 2010-10-19 00:39:52
Büyütmek bence değişik bir uğraşı, mesela ben yavru aldım damizlik olmalarina az kaldı. Büyütmek ayrı zevk ama büyüğününde zevkine doyum olmuyor.
dekor hakkinda
Silis kum gelince hemen yeni fotolarini paylasacagim tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin
Silis kum gelince hemen yeni fotolarini paylasacagim tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin
Akvaryuma mermer koymak?
Bence bazi mermerler salinim yapiyor benimakvaryumumdada dekor mermeri var yanliz her mermer farkli sekilde uretilir bendeki mermerlerde salinma yok 1 yildir kullanmaktayim bence mermerler hakkinda iyi arastirma yapin
Bence bazi mermerler salinim yapiyor benimakvaryumumdada dekor mermeri var yanliz her mermer farkli sekilde uretilir bendeki mermerlerde salinma yok 1 yildir kullanmaktayim bence mermerler hakkinda iyi arastirma yapin
dekor hakkinda
Tesekkurler arkadaslar silis kum gelineye kadar bu sekilde birakiyim silis kum geldikten sona dekoru degistiriyorum evet o testi kafami cok kurcaliyordu cikartiyim bakalim nasil olucak ortadaki kayayi nereye ceksem diger taraf bos kalicak bu yuzden ne yapicagimi bende bilemedim birde SONER bey ortadaki kayayi inanmazsini turkiyedenzar zor getirdim damitma deniz tasidir %100 deniz kumundan olusmus kendil seklidir salinim yapma ihtimali olmadigi icin zorla minnet rica aldim dediginiz gibi en iyisi testileri cikarip beyaz taslarla dekor yapiyim yorumlariniz icin tesekkurler
Tesekkurler arkadaslar silis kum gelineye kadar bu sekilde birakiyim silis kum geldikten sona dekoru degistiriyorum evet o testi kafami cok kurcaliyordu cikartiyim bakalim nasil olucak ortadaki kayayi nereye ceksem diger taraf bos kalicak bu yuzden ne yapicagimi bende bilemedim birde SONER bey ortadaki kayayi inanmazsini turkiyedenzar zor getirdim damitma deniz tasidir %100 deniz kumundan olusmus kendil seklidir salinim yapma ihtimali olmadigi icin zorla minnet rica aldim dediginiz gibi en iyisi testileri cikarip beyaz taslarla dekor yapiyim yorumlariniz icin tesekkurler
Yeni Akvaryumum-Görüş & Önerileriniz
Arkada fon eksikligi ilk goze carpanlardan birisi arka tarafa renkli bir fon sart ki baliklar kendini boslukta hissedip stress yapmasin filtreniz bana buyuk gibi geldi ama tam emin degilim unutmayin filtrenizin saatte cevirdigi su tam 3 katina denk olmali en kotu ihtimalle 2ve 2 bucuk kati olmali Eger filtrenizin debisi yuksekse vanasindan kisabilirsiniz yada bir vana temin edin biraz debisini dusurun hemen filtreyi devreye sokun ileriye donuk lepistes tanki olabilir melekler icin uygun degil cunku yukseklik degeri dusuk umarim yardimci olmusumdur birde yem konusunda yemi azar azar ustten at yiyebilicekleri sekilde yemler yere dusmeden bitsin yemler yuzeyde bittikce bi kacartane daha at eger yemezlerse ustte yuzeni illaki yiceklerdir bi kac saat icinde gunde bi kac kez yemleme yap ama fazla yem atma yiyebildiklerini gozlemle yiyemiyorlarsa yemlemeyi durdur
elinle yem at ki yavas yavas yemleme yapabilesin acik yemin markasini bilemedigimiz icin pek bi yorum yapilacagini sanmiyorum irk ayrimi herzaman var olucktir bunun onune gecebilicegini sanmiyorum
saglikli baliklar dilerim...
birde unutmadan eger icerideki o bitki yapay ise hemen cikarip canli bitki edinin lepistesler bitkilerin arasina girip saklanmali yumurtllamalari icin cok onemli bir faktordur canli bitki ...
amilo 2010-10-18 18:26:23
Arkada fon eksikligi ilk goze carpanlardan birisi arka tarafa renkli bir fon sart ki baliklar kendini boslukta hissedip stress yapmasin filtreniz bana buyuk gibi geldi ama tam emin degilim unutmayin filtrenizin saatte cevirdigi su tam 3 katina denk olmali en kotu ihtimalle 2ve 2 bucuk kati olmali Eger filtrenizin debisi yuksekse vanasindan kisabilirsiniz yada bir vana temin edin biraz debisini dusurun hemen filtreyi devreye sokun ileriye donuk lepistes tanki olabilir melekler icin uygun degil cunku yukseklik degeri dusuk umarim yardimci olmusumdur birde yem konusunda yemi azar azar ustten at yiyebilicekleri sekilde yemler yere dusmeden bitsin yemler yuzeyde bittikce bi kacartane daha at eger yemezlerse ustte yuzeni illaki yiceklerdir bi kac saat icinde gunde bi kac kez yemleme yap ama fazla yem atma yiyebildiklerini gozlemle yiyemiyorlarsa yemlemeyi durdur
elinle yem at ki yavas yavas yemleme yapabilesin acik yemin markasini bilemedigimiz icin pek bi yorum yapilacagini sanmiyorum irk ayrimi herzaman var olucktir bunun onune gecebilicegini sanmiyorum
saglikli baliklar dilerim...
birde unutmadan eger icerideki o bitki yapay ise hemen cikarip canli bitki edinin lepistesler bitkilerin arasina girip saklanmali yumurtllamalari icin cok onemli bir faktordur canli bitki ...
dekor hakkinda
Evet SERKAN bey zamanla bozulucak bu gidisle ama uzerindeki cam kalinligi 2mm oldugu icin uzerine koymak istemiyorumzaten floresan var cam cok ince kirilma ihtimali vardiye ama uyariniz icin tesekkurler yunuslar daha kucuk 2-3 cm arasi biraz yavas buyuyorlar zaten ileriye donuk 500 lt lik bir akvaryum dusunuyorum keske turkiyede olsaydim kesin tonluk akvaryum yaptirirdim ama yurt disinda her imkanda bir sinir bulunmakta ve cok pahali bir hobi balik hobisi
Yorumlariniz icin tesekkurler.
Evet SERKAN bey zamanla bozulucak bu gidisle ama uzerindeki cam kalinligi 2mm oldugu icin uzerine koymak istemiyorumzaten floresan var cam cok ince kirilma ihtimali vardiye ama uyariniz icin tesekkurler yunuslar daha kucuk 2-3 cm arasi biraz yavas buyuyorlar zaten ileriye donuk 500 lt lik bir akvaryum dusunuyorum keske turkiyede olsaydim kesin tonluk akvaryum yaptirirdim ama yurt disinda her imkanda bir sinir bulunmakta ve cok pahali bir hobi balik hobisi
Yorumlariniz icin tesekkurler.
dekor hakkinda
Fotoğraf:

Boyut (cm):100
Kapasite (litre):135
Canlılar:3 sari prenses ;4 yunus;1 cuce vatoz
Malzemeler:eheim 2211-serahava motoru-standart 25 watt floresan
Akvaryum Bakımı:haftalik su degisimi %20
Kullanılan Yemler:tetra vegatable pro-nls-sera cichlild sticks-kankurdu
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Evet arkadaslar dekor hakkinda yardimlarinizi bekliyorum sizce cokmu kalabalik spler 4 aylik yunuslarda yeni getirdim 2 cm 3 cm arasi
amilo 2010-10-18 03:35:51
Fotoğraf:

Boyut (cm):100
Kapasite (litre):135
Canlılar:3 sari prenses ;4 yunus;1 cuce vatoz
Malzemeler:eheim 2211-serahava motoru-standart 25 watt floresan
Akvaryum Bakımı:haftalik su degisimi %20
Kullanılan Yemler:tetra vegatable pro-nls-sera cichlild sticks-kankurdu
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Evet arkadaslar dekor hakkinda yardimlarinizi bekliyorum sizce cokmu kalabalik spler 4 aylik yunuslarda yeni getirdim 2 cm 3 cm arasi
SON MESAJLAR
- İlk Akvaryum Kurulumum Kuro, 15:48
Yeni Üye Forumu - İthal Akvaryum Camları Neden Çabuk Çizilir GhostKoi, 15:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Walstad Akvaryum EfeC, 15:38
Bitki Akvaryumları Genel - Japonun Neyi Var+ Genel Sorularım Tataaa4325, 15:27
Sazansıgiller - İç Filtre Uygun Mu? Cyber_Scout, 15:19
Yeni Üye Forumu - Filtre Malzemelerini Yenilemeli Miyim ? Cyber_Scout, 14:35
Bitki Akvaryumları Genel - Lepisteslerim Yabani Tip Lepistes Mi ? Dilruba92, 14:32
Yeni Üye Forumu - Yavrular Artemia Yemiyor Hobimus, 13:12
Canlı Doğuranlar - Yem Hakkında İsmail_96965, 12:53
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Betta Akvaryum Kurulumu Taha Yanık, 12:05
Akvaryum Tanıtımı - Full Red Lepistes EfeC, 09:10
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hava Hortumu Co2 Difizörüne Bol Geliyor Mesenizli, 08:11
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bir Kavanoz Aquaponik Denemesi Rafayel, 07:55
Bitki Akvaryumları Genel - Beyaz Benek İçin En Etkili Çözüm ? Hoppala, 06:42
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Dipte Öldü ali, 06:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavru Lepistes Bakımı MertSoyumert, 03:31
Canlı Doğuranlar - Motor Tür Tavsiyesi İsmail_96965, 01:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum♡ Cherryk, 01:00
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Kurulumu yemrekozenn, 00:56
Yeni Üye Forumu - Betta Balığım Dipte Yatıyor yenibalikk, 00:26
Yeni Üye Forumu - Yem Türü Miktarı Cyber_Scout, 00:13
Yeni Üye Forumu - Karidesler Saklanıyor mustafa191, 00:04
Omurgasızlar - Sunsun Hw-603b Kullananlar İçeri Samnastrp, 23:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - C02 Tüp Hava Vermiyor mrbaracuda28, 23:21
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 22:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Sajika Çifti eyidas, 22:13
Yeni Üye Forumu - Hobiye Giriş Hakkında raappopis, 21:34
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Hidro Dinamik, 21:34
Diğer Tatlı Su Canlıları - Akvaryum İçinde Fanus: Hem Estetik Hem İşlevsel Tortuga7, 21:19
Yeni Üye Forumu - Balık Ekleyebilirmiyim İsmail_96965, 21:12
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Nactadev, 20:43
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - Evde Artemia Üretimi Yapabilir Miyim? MertSoyumert, 19:03
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryumum atakanaydin, 17:05
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Köşesinde Ufak Kırıklar Eren123456, 16:40
Yeni Üye Forumu - Canlı Çeşitliliği İnci Kefali, 16:32
Yeni Üye Forumu - 100 40 40 Akvaryuma Mobilya Parça Ölçüleri AmatorLepistesci, 15:31
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Merhaba Balıklarım Ölmeye Başladı yyiImaz, 15:16
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Cam Emiş Basış Borusu yyiImaz, 15:14
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Beyaz Benek Hastalığı Mı Bu? Orhan76, 14:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık Akvaryumu dimbeleth, 13:37
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum Orhan76, 12:07
Akvaryum Tanıtımı - Ramirezi Cinsiyet AmatorLepistesci, 10:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Atakan Petshop Güvenilir Mi? İsmail_96965, 10:45
Yeni Üye Forumu - Ortadan Kaybolan Zebra Daniolar Rayz, 10:35
Yeni Üye Forumu - İç Filtre Seçil.Y, 10:18
Yeni Üye Forumu - 64 Litre İlk Akvaryumum Orhan76, 09:56
Akvaryum Tanıtımı - 100 Lt Uygunmu Burak PEKDEMİR, 09:14
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 40/40/40 Beta umitopall, 08:30
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Başladım İsmail_96965, 00:50
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Helena, Lepistes, Ramshorn Ve Çeşitli Bitki GhostKoi 15:46
- 3 Erkek Saulosi Emirk 15:35
- Mangrow Emirk 15:35
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 15:19
- Yüzey Emici Sıfır Ayarında Samoo 14:58
- Akvaryum Seti Ve Malzemeler Ve Canlılar. Samoo 14:58
- Tetratec Ex 1200 Fitlre Aksamları 2 Adet =indirim= marihuan 14:49
- Anubıas, Moss, Amazon (karises İle Takas) marihuan 14:49
- Mangrove Ve Asma Kökü marihuan 14:49
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 14:34
- 150 50 50 Dış Filtreli Mobilyalı Akvaryum İ.sedef 14:25
- E.b Acara Sarı Prenses ,frontoza ,malavi Kolonisi İ.sedef 14:25
- E.b Acara Sarı Prenses ,frontoza ,malavi Kolonisi İ.sedef 14:25
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 14:25
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 14:25
- L333& L201 Big Spot, L201, L399 D. Altı inspector 14:17
- Oranda Red Cap neontetras 14:11
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 13:52
- Saulosi Coral Red (sehir Dışı Gönderim Vardır) 50 FrkMbuna 13:52
- Microfex Kültürü sefailgaz 13:36
- Akıllı Priz Cata sefailgaz 13:36
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 13:36
- Japon Şemsiyesi, Su Sümbülü ternapi 12:45
- Brichardi Eş Tutmuş Çift Ciyus 12:22
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:11
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 12:11
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 12:10
- Cardinal Tetra Ve Ember Tetra yagiz.sonmez 12:10
- Eheim Professionel 4+ egedin 11:50
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 11:50
- L 333 ,l 46,l397,pleco ersin06 11:23
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:16
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:16
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:16
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:16
- Hailea 8 Çıkışlı Hava Motoru Sıfır Ayarında ersin ün 10:32
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 10:24
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 10:24
- Beta SmallCandyThing 10:24
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 10:02
- Hongsloi Süper Red - Cacatuoides Triple Red German AtlasPoyraz 10:02
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:24
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 08:58
- Boy Boy Kribensisler Koksal Gurkan 08:58
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 08:22
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 08:22
- 3-4 Aylık Kribensis Yavruları ozkan.06 08:09
- 4 Lü İçten Sumplu Akvaryum Set ozkan.06 08:07
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 08:04
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 08:04
KULLANICILAR
- 90 Online Kullanıcı, 49 Üye
Online Kullanıcılar
Kuro,
mar76,
Alitrn,
ertcavdar,
S.Saraçoğlu,
JujuSeri,
EKAR,
SveH,
Cyber_Scout,
sina cen,
gelgel1900,
inspector,
osmandbnl,
memetfaik,
Hidro Dinamik,
Koksal Gurkan,
sıtkı,
vedat79,
fth0507,
Morfin66,
İ.sedef,
BaldGuy,
MiSoSiKiaN,
Selim79,
Furcifer,
servet,
taekwondocu,
plutarkhos,
FatihSan,
Cenk Bildir,
bearse22,
Amati340,
Eren123456,
Rafayel,
FrkMbuna,
Yigitemiryildiri,
Ehtiyar,
Cedric29,
ozkan.06,
Sofuoglu,
TygnGztp,
Riblja Corba,
MBurakA,
Tranb,
zugonime,
Panalokofoomi,
Burak PEKDEMİR,
Smokie,
ternapi,
Altaylardan Tuna,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.