ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
esraaygun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrimiçi
Üyelik Tarihi:
3 Saat 17 Dakika önce
Son Ziyaret:
7 dakika önce
Toplam Mesaj:
3
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
esra aygün
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

esra aygün

SON 3 MESAJI

Anaokulum İçin Akvaryum Kuruyorum: Malavi Cikletle
Henüz hiçbir hazırlığım yok, şu anda araştırma aşamasındayım. Yerimize uygun olduğu için standart 1 metrelik hazır akvaryumlardan düşünüyorum. Daha önce bir deneyimim olmadığı için kurulumu, buradan gelen desteklerle gerçekleştireceğim. Ayrıca maliyet benim için çok önemli.
Anaokulum İçin Akvaryum Kuruyorum: Malavi Cikletle
Merhaba akvaryum severler!

Ben bir anaokulu öğretmeniyim ve sınıfımda 1 metre boyunda bir akvaryum kurmayı planlıyorum. Amacım, çocuklara su altı dünyasını tanıtmak ve doğaya olan sevgilerini artırmak. Ancak, akvaryumda hangi balık türlerini kullanacağım konusunda kararsız kaldım: Malavi cikletleri mi yoksa orandalar mı?

Bu iki tür arasında seçim yaparken, çocuklar için hangisinin daha uygun olduğunu merak ediyorum. Malavi cikletlerinin canlı renkleri ve ilginç davranışları var, ancak orandaların da sakin ve daha uyumlu bir yapısı olduğu söyleniyor. Sizce hangisi çocuklar için daha iyi bir seçim olur? Bu konuda deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmanızı çok isterim.

Ayrıca, eğer önerdiğiniz başka balık türleri varsa, onları da değerlendirmekten memnuniyet duyarım! Çocukların ilgisini çekecek ve eğitici bir deneyim sunacak türler arayışındayım.

Bunun yanı sıra, akvaryumu kurmak için gereken malzemeler hakkında bilgi almak istiyorum. Filtre, ısıtıcı, aydınlatma, su testi kitleri ve dekorasyon gibi malzemelerin temininde destek olabilecek arkadaşlar varsa, çok sevinirim. Forumda yer alan deneyimli arkadaşlarımın desteğiyle bu projeyi hayata geçirebileceğime inanıyorum.

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim!

Sevgilerimle.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.