ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Barracuda
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Ağustos 2023 00:36
Toplam Mesaj:
168 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Serhat Doganer
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1985
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
180*55*45h akvaryum ile ilgili
ben boyle olacagini tahmin etmemistim kayit kusaksiz geldi akvaryum bende tedirgin oldum.
ben boyle olacagini tahmin etmemistim kayit kusaksiz geldi akvaryum bende tedirgin oldum.
180*55*45h akvaryum ile ilgili
180*55*45h olculerinde 1cm cam kalinligi olan 3 lu set yaptirdim fakat kayit kusak hic yok bu problem yaratir mi sizce. Bilgi verirseniz sevinirim.
180*55*45h olculerinde 1cm cam kalinligi olan 3 lu set yaptirdim fakat kayit kusak hic yok bu problem yaratir mi sizce. Bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgin Güner' e dikkat!
Safak arkadasimla az once telefonda konustum beni erhan bey olarak hatirliyor adim Serhat. Neyse aramizda sorunu cozduk ben bana agiz yapisinda bozukluk oldugunu soledigini hatirlamadigimdan bu konuya cevap vermek istedim fakat kendisi soledigini iddaa etti bende gunahina girmek istemiyorum. Hakkim helaldir konusarak cozulmustur problemimiz. Zaten kendisinden 2 kere alisveris yapmisimdir sadece boyle yasamamiz uzmustur beni. Sonuc olarak tatliya baglandi. Herkese iyi hobiler dilerim...
Safak arkadasimla az once telefonda konustum beni erhan bey olarak hatirliyor adim Serhat. Neyse aramizda sorunu cozduk ben bana agiz yapisinda bozukluk oldugunu soledigini hatirlamadigimdan bu konuya cevap vermek istedim fakat kendisi soledigini iddaa etti bende gunahina girmek istemiyorum. Hakkim helaldir konusarak cozulmustur problemimiz. Zaten kendisinden 2 kere alisveris yapmisimdir sadece boyle yasamamiz uzmustur beni. Sonuc olarak tatliya baglandi. Herkese iyi hobiler dilerim...
Sevgin Güner' e dikkat!
Meursault yani konuyu acan arkadasimiz satti. Cok ilginctir bu kadar sikayet edip baligi tekrar ayni sekilde kendine yapildigi gibi satmasi. Ben bu baligi tanimiyordum ama rahatsiz oldugunuda aldiktan sonra arastirmalarim sonucunda ogrendim ve tesaduf eseri bu konuyu gordum ve cok gucume gitti.balik hadta da olsa sewerek besliyorum ben fakat kendisine yapilmis olayi sikayet edip ayni sekilde baskasina satmasi nasil yorumlanir sizlere birakiyorum.
Meursault yani konuyu acan arkadasimiz satti. Cok ilginctir bu kadar sikayet edip baligi tekrar ayni sekilde kendine yapildigi gibi satmasi. Ben bu baligi tanimiyordum ama rahatsiz oldugunuda aldiktan sonra arastirmalarim sonucunda ogrendim ve tesaduf eseri bu konuyu gordum ve cok gucume gitti.balik hadta da olsa sewerek besliyorum ben fakat kendisine yapilmis olayi sikayet edip ayni sekilde baskasina satmasi nasil yorumlanir sizlere birakiyorum.
Sevgin Güner' e dikkat!
Bu balik ozurlu ise neden bana solemeden sattiniz peki. Sizi siddetle kiniyorum. Baskalarina laf soluyorsunuz ama ayni olayi siz bana yapmisiniz. Keske sizde bana soleme cesareti gosterseydiniz. Bana solediginiz tek sey boyu buyuk baliklarima saldiriyor demenizdi. Demek ki sizede dikkat etmek gerekiyor. Deforme olan baligi ayni sekilde sizde bana sattiniz.
Bu balik ozurlu ise neden bana solemeden sattiniz peki. Sizi siddetle kiniyorum. Baskalarina laf soluyorsunuz ama ayni olayi siz bana yapmisiniz. Keske sizde bana soleme cesareti gosterseydiniz. Bana solediginiz tek sey boyu buyuk baliklarima saldiriyor demenizdi. Demek ki sizede dikkat etmek gerekiyor. Deforme olan baligi ayni sekilde sizde bana sattiniz.
frontosa ölümleri
Balıklarınız da renkten anladığım kadarıyla stres var ve iç parazit olabilir. Her gün %20 su değişimi yapıp kaya tuzu ekleyin.Resimlerden ancak bu kadar yardımcı olabilirim net belli olmuyor.
Balıklarınız da renkten anladığım kadarıyla stres var ve iç parazit olabilir. Her gün %20 su değişimi yapıp kaya tuzu ekleyin.Resimlerden ancak bu kadar yardımcı olabilirim net belli olmuyor.
FRONTOSA BLUE ZAİRE MİKULA NO:3
Frontosa turunun cogunu beslememe rqgmen cok guzel bir tur gercekten. Yavrularinizdan almak isterim beni de siraya koyun lutfen. Iyi baliklar...
Frontosa turunun cogunu beslememe rqgmen cok guzel bir tur gercekten. Yavrularinizdan almak isterim beni de siraya koyun lutfen. Iyi baliklar...
Flower Horn (Resimli)
[QUOTE=shellext]
[QUOTE=shellext]
mrb arkadasım aynı sorunum var kafa üzerindeki yaralar asınmalar iç parazit belirtisidir sürtünme ise dış parazit belirsidir beyaz noktalar ise beyaz benek hastalıgıdır ben atlattım hastalıgı ve balıklarım kurtulmak üzere şimdi sana anlatayım inş geç kalınmamıştır
1- öncelikle akvaryum suyuna deniz tuzu yada kaya tuzu (evde kullanılan iyotlu tuz diil)ölcü olarak ben 5 litreye 1 cay kasıgı silme tuz ekledim bunun dısında hergün tankınıza göre ½10 -20 dinmenmiş su ile değişim yapın tanktan suyu cekerken dip cekermiş gibi kum üzerindeki artıklarınızı alarak yapın (cesmeden doldurdugunuz dinlenecek suya varsa metilen mavisi ilaç ve söyledigim oran kadar kaya deniz tuzu ekleyip en az 24 saat dinlendirin
2-yemleriniz kaliteli olması gerekir ve 5 diş sarımsagı güzelce havanda ezin suyu cıkana kadar yada posası diyelim 1 yemek kasıgı yem havana atıp bi güzel camur kıvamına gelene kadar dövün yemleri bir cay tabagına cıkarıp kendi halinde kurutun kuruyan yemleri parcalanması için tekara havanda dövün ve günde 3 kez vermeye calışın yemi iştahlı bir şekilde yerse tahminim kurtulacaktır
bunu 1 hafta kadar uygulayın umarım balıgınız iyileşecek ben kendi tankımda 15 tane balıgım iyileşmeye basladı artık hızlı yüzmüyorlar ve sürtünmüyolar
not:bu msjı başka bi arakdasa da yazmıştım yani benzeri bunların dısında akvaryum sıcaklıgını 32 dereceye cıkartın 24 saat böyle kalsın sonraki 24 saatte ise kademeli olarak ortam sıcaklıgına kadar düşürün beyaz benek hastalıgını baska türlü atlatamassınız herşeyi uygulayın gec kalınmamış ise balıklarınız kurtulacaktır saglıklı balıklı günler dilerim
[/QUOTE]
1- öncelikle akvaryum suyuna deniz tuzu yada kaya tuzu (evde kullanılan iyotlu tuz diil)ölcü olarak ben 5 litreye 1 cay kasıgı silme tuz ekledim bunun dısında hergün tankınıza göre ½10 -20 dinmenmiş su ile değişim yapın tanktan suyu cekerken dip cekermiş gibi kum üzerindeki artıklarınızı alarak yapın (cesmeden doldurdugunuz dinlenecek suya varsa metilen mavisi ilaç ve söyledigim oran kadar kaya deniz tuzu ekleyip en az 24 saat dinlendirin
2-yemleriniz kaliteli olması gerekir ve 5 diş sarımsagı güzelce havanda ezin suyu cıkana kadar yada posası diyelim 1 yemek kasıgı yem havana atıp bi güzel camur kıvamına gelene kadar dövün yemleri bir cay tabagına cıkarıp kendi halinde kurutun kuruyan yemleri parcalanması için tekara havanda dövün ve günde 3 kez vermeye calışın yemi iştahlı bir şekilde yerse tahminim kurtulacaktır
bunu 1 hafta kadar uygulayın umarım balıgınız iyileşecek ben kendi tankımda 15 tane balıgım iyileşmeye basladı artık hızlı yüzmüyorlar ve sürtünmüyolar
not:bu msjı başka bi arakdasa da yazmıştım yani benzeri bunların dısında akvaryum sıcaklıgını 32 dereceye cıkartın 24 saat böyle kalsın sonraki 24 saatte ise kademeli olarak ortam sıcaklıgına kadar düşürün beyaz benek hastalıgını baska türlü atlatamassınız herşeyi uygulayın gec kalınmamış ise balıklarınız kurtulacaktır saglıklı balıklı günler dilerim
Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Baligimda dediginiz gibi dis parazit veya mantar oldugunu tahmin ettigim ve 4 gundur su,tuz ve ilac tedavisini yapmaktayim. Beyaz benek olmadigi kesin baligimda fakat kuyrukta beyaz buyuk noktalar olusmus durumda. Yem kinusunda dediginizi uygulayacagim umarim hemen atlatir artik.
Flower Horn (Resimli)
Baligimin son durumu kafa yuzulmeleri az da olsa hala var ve kuyrukta cok az defermasyon ve nokta beyazliklar var. Deri ve mantar ilaci kullandim 3 gun fakat tam anlamiyla gecmedi hastalik ve 3 gunden fazla kullanilmasin yaziyor. Baligimi ana tanka geri koymalimiyim sizce.
Baligimin son durumu kafa yuzulmeleri az da olsa hala var ve kuyrukta cok az defermasyon ve nokta beyazliklar var. Deri ve mantar ilaci kullandim 3 gun fakat tam anlamiyla gecmedi hastalik ve 3 gunden fazla kullanilmasin yaziyor. Baligimi ana tanka geri koymalimiyim sizce.
Flower Horn (Resimli)
[QUOTE=by_call] Merhaba,
[QUOTE=by_call] Merhaba,
Balıkta mantar yok tamamen benim yazımda yazdığım hastalık mevcut.
[/QUOTE]
Tesekkur ederim ilginize gelismeleri aktaracagim sizlere umarim atlatir. Tahminim uzerine bu hastaliga yem degisince kapildi.
SON MESAJLAR
- Yosun Problemi lepistes5994, 12:36
Yosun - Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:) Birminikçınar, 12:34
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Malzemeleri Cyber_Scout, 12:33
Filtreleme Seçenekleri - Parosphromenus Deissneri Neothauma, 12:30
Labirentliler Tanıtımı - Aquamins California Black Sand 1.5 mm Hakkında Deniz001, 12:22
Yeni Üye Forumu - Kuru Başlangıç Akvaryumum ahmetgunduz, 11:44
Akvaryum Tanıtımı - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Maiestas, 11:01
Akvaryum Tanıtımı - Axolotl İçin Ph Değeri Hakkında T3kniker, 11:01
Yeni Üye Forumu - Pengasus Köpekbalığını Nasıl Hızlı Büyütülür ? İnci Kefali, 10:55
Yeni Üye Forumu - 3x30x30x30 Yeni Betta Akvaryumlarım Cyber_Scout, 10:29
Akvaryum Tanıtımı - Güney Amerika Ciklet Seçimi oboraslan, 09:42
Yeni Üye Forumu - Kafalı Yunus Balığında Hastalık Mı Var ? koraykbl, 08:56
Yeni Üye Forumu - Balkonda Balık Olurmu KaanE, 05:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yosun Sorunu Cyber_Scout, 00:39
Yosun - Dıscus Yaralanma Cyber_Scout, 00:27
Discus - Power Led koraykbl, 00:12
Yeni Üye Forumu - Mücevher Ciklet neomeo, 23:46
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - İşte 7 Farklı Nadir Malawi Cichlids Türü Amatör balıkçı, 23:26
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 23:12
Akvaryum Tanıtımı - L144 Erkek Küp Tutmuyor Cyber_Scout, 23:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sobo Sf 550f Mi Sobo Askı Filtre Mi Sunsun 803 Mü Goldfish2000, 22:42
Yeni Üye Forumu - Dişi Moli Balığım Hep Dipte lepistes5994, 22:30
Yeni Üye Forumu - Fluval Flex Marine 123 Lt Avoure, 21:44
Deniz Akvaryumları Genel - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 ErenBugra, 21:05
Akvaryum Tanıtımı - Betta 20 25 Lt Prssy, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Giriş Izgarası koraykbl, 20:58
Filtre ve Sump Yapımı - Akvaryum Yapımı kus6urnu, 20:54
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 45x40x35h Yeni Kurulum gulec_44, 20:44
Akvaryum Tanıtımı - Kum Öneri koraykbl, 19:45
Taban ve Gübreleme - Bu Balık Mavi Prenses Mi Sizce? DarKMooN, 18:57
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkili Akvaryum Ehtiyar, 17:38
Yeni Üye Forumu - Geri Dönüş Zaid, 16:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Alcin1907, 16:38
Canlı Doğuranlar - Safkan Velifera MertSoyumert, 16:02
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Caridina Karides Tanki Kurulum Rehberi mrtztsypn, 14:16
Omurgasızlar - Genel Olarak Lepistes Ölümleri Hakkında Cyber_Scout, 13:32
Hastalıklar ve İlaçlar - İşte Amerikan Rüyası Koksal Gurkan, 12:57
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Sonunda Beta Akvaryumum fishhyy, 12:35
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 12:10
Akvaryum Tanıtımı - Etçiller Mi Otçullar Mı Özelliklerini Bilen Var Mı K0L0Ni, 12:03
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Yosun Sorunu bursa98, 11:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kahverengi Yosunlardan Kurtulma AtlasPoyraz, 09:58
Yosun - Bitkili Lepistes Bana Göre Herşey Normal Ama? lepistes5994, 07:43
Akvaryum Tanıtımı - Bks Tüp Üzerinde Hava Yazıyor Co2 Kullanılır Mı ? yyiImaz, 02:34
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 01:49
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Isıtıcı Öneri Jotunheim, 00:45
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - 60x30x30 Low Tech Taban Önerisi MCY4, 00:30
Taban ve Gübreleme - Akvaryum Dizaynı MCY4, 00:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karma Ciklet Akvaryumu K0L0Ni, 23:59
Yeni Üye Forumu - Güney Amerikan Dünyası SahinTaskin, 23:40
Güney Amerikan Cichlidleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:15
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 12:15
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:15
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:15
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:15
- Power Led Armatür pichamsi 12:06
- Bakımı Kolay Zeytin Bitkisi Metinmert Yiğit 11:55
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi dark blue 11:46
- Kavanoz Dolusu Zaid 11:18
- Ücretsiz Japon Zaid 11:18
- Akvaryum İç Filtre Zaid 11:18
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 11:14
- Özel Tür Japon Blue - Son 10 Çift osmandbnl 11:14
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 11:11
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 11:11
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Gurit 11:08
- Demasoni Yavru 2cm tarikyksl 11:03
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 11:01
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 11:01
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 11:01
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 10:40
- Tetra Ht 100 Isıtıcı 750 Tl Özgür7 10:40
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 10:40
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 10:34
- N. Tretocephalus Tembwe - Oph. Whitecap Moba Hiko 10:34
- Chihiros Stand Vivid & Wrgb Hiko 10:34
- Amazon Hançerleri kerem1135 10:30
- Katil Salyangoz - 100 Tl kerem1135 10:30
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 10:28
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 10:28
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 10:26
- Needle Leaf Java Fern egedin 10:26
- Eheim West Germany Üretimi İç Filtre. abunil 09:46
- 60x40x40 Mobilyalı Akvaryum Arıyorum zekigonlum 09:23
- Takaslık Ginepig zekigonlum 09:23
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 08:55
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 08:55
- Betta Çiftleri, Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai nikon_ 08:55
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:45
- Afrika Cichlidleri devito 08:29
- Aquael Leddy 60 Xl Sessiz Motorlu Ers1905 07:56
- Akvaryum Takaslı Laptop Yigiiit_can 04:25
- L56, L76, L66, L15 Damızlık Takımlar, Yavru Pleco voltran 03:18
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 02:08
- Creaqua Gübre Seti + Flora Carbon + Af Red Boost UKSTUDIO 02:08
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:30
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:30
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:30
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:30
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:30
KULLANICILAR
- 112 Online Kullanıcı, 61 Üye
Online Kullanıcılar
ackapiyiaraskarg,
ballantines,
İbrahiM SameT,
sina cen,
T3kniker,
K0L0Ni,
emrepablo11,
Emerse,
EKAR,
Samnastrp,
Furcifer,
Avoure,
capodicapii,
Kaya ankara,
Malawi34,
wgandalf,
Stablont,
ckfishroom,
Balikcidede,
zekigonlum,
osmandbnl,
fissidens,
pichamsi,
Dumbo,
urzais,
Zaid,
propecia,
muzaffer_81,
ardaagnaday,
Akvarist Batuhan,
Birminikçınar,
Cyber_Scout,
kvolkan21,
benimadımebruli,
AtlasPoyraz,
Maiestas,
mrah,
mitii,
oscarus,
Özgür7,
AquaVita,
Hidro Dinamik,
Metinmert Yiğit,
Orandaaaaaa,
Mertkrdmr,
KaanE,
EfeC,
İnci Kefali,
Laetacara,
Kazaritachi,
melihcarus,
dark blue,
setra,
Bvarisli,
CagriTURK,
murat1408,
polaris,
mutlubaba,
etiismail,
erimgorgulu,
ahmetgunduz,
vedat79,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.