ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
HaSsReT
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
14
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2016 15:32
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
hasret kipel
Doğum Tarihi:
25 Temmuz 1993
İl:
Sivas
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[IMG]http://i64.tinypic.com/2ajyhrt.jpg[/IMG]
HaSsReT
SON 10 MESAJI
Demasoni
Balığın yandan çekilmiş fotoğrafı olursa daha net olur. Birde balık 2-3 gün yem yemezse büyük ihtimal ağzına yumurta almıştır. Birde balığını kusturacaksan 15. günde kustur.Balık ağzından yavruları atarsa akvaryumdaki diğer balıklara yem olur. Kuluçka makinan varsa 4-5 gün sonra kusturabilirsin.
Balığın yandan çekilmiş fotoğrafı olursa daha net olur. Birde balık 2-3 gün yem yemezse büyük ihtimal ağzına yumurta almıştır. Birde balığını kusturacaksan 15. günde kustur.Balık ağzından yavruları atarsa akvaryumdaki diğer balıklara yem olur. Kuluçka makinan varsa 4-5 gün sonra kusturabilirsin.
Demasoni Yavruda Yüzme Problemi
Bunun tek bir açıklaması var filtre. Sudaki dalgalanma fazla olduğundan balık sürekli yüzme ihtiyacı doğuruyor buda yavruda kötü sonuçlar verebilir.[EDIT]HaSsReT,2016-02-05 01:22:39[/EDIT]
Bunun tek bir açıklaması var filtre. Sudaki dalgalanma fazla olduğundan balık sürekli yüzme ihtiyacı doğuruyor buda yavruda kötü sonuçlar verebilir.[EDIT]HaSsReT,2016-02-05 01:22:39[/EDIT]
Şişme Havuzda Canlı Doğurgan Yavruları
Bunu demek istediniz herhalde. [:)] kafama yattı.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=xAaQ9AAWAv8[/VID]
[QUOTE=senior]
Sebilden teknik olarak iyi anlayan birinin yardımı ile yapılabılır diye düşünüyorum.Sebil konusunda teknik anlamda fazla bilgi sahibi değilim ama projeniz uygulanabılır ve faydalı bir proje bence..Birgün sistemi yaparsanız görmeyi çok isterim.Üretimde bizde sebilden sayenizde faydalanabiliriz..[:iyi:]
Erhan bey A.s ..Nispeten iyi durumda,fazla çürüğü olmayan ve mümkünse motoru üzerinde ve çalışan hurda bir buzdolabı alarak işe başlarız.(hem motoru üzerinde,hem nispeten iyi durumda hemde hurda [:)] ) Bu ince ayrıntıya girmeden devam edeyim..Bildiğiniz üzere buzdolapları yapıları gereği havayı içlerinde tutarlar.Hurda buzdolabınının arkasındaki ızgaraları vs söküp sırtüstü koymak istediğimiz alana yerleştiririz.Buzdolabı içerisinde istemediğiniz bölümleri sökebilirsiniz.İçini tamamen boşaltıp sadece dış kasasının kalabileceği gibi akvaryumlar için uygun olan silikon ile içinde suyun akıp dışarı çıkacağı her deliği kapatarak o şekildede kullanılabılır.Buzdolabının içindeki lamba ve sıcaklık ayar düğmesinin bulunduğu alanlar en çok işçilik yapılacak yerlerdir.Buraları silikonlamakta birkaç dakikanızı alır.Buzdolabının kompresörü ile işiniz yoksa silikonlama işiniz bittikten sonra suyu içine doldurabiliriz.Buzdolabının katlarını oluşturan rafları kullanarak ayrı ayrı bölümlerde farklı boylarda yada türlerde balıkları besleyebilirsiniz.Buzluğu ayrı bir akvaryum gibi düşünüp farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.(doğumhane,karantina,sump vb).Yada tüm buzdolabını bir bütün olarak kullanıp boylatma tankı olarak kullanabilirsiniz.Ortalama bir buzdolabı içine enaz 700lt kadar su alır.Boyutlarına göre bu artar yada azalabilir.Yalıtımlı olması sayesınde içindeki suyu belirli bir ısıda tutmak için harcanan enerji miktarı,aynı boyuttakı bir akvaryum için harcanan enerji miktarından çok daha azdır.Patlama gibi akvaryumlara özgü tehlikeleri yaşatmaz..[/QUOTE]
Birde Dikkatimi çeken bir şey buldum.Buzdolabı yaparken içine naylon serilebilir garanti olması için.[:)][:)]
Bunu demek istediniz herhalde. [:)] kafama yattı.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=xAaQ9AAWAv8[/VID]
[QUOTE=senior]
Sebilden teknik olarak iyi anlayan birinin yardımı ile yapılabılır diye düşünüyorum.Sebil konusunda teknik anlamda fazla bilgi sahibi değilim ama projeniz uygulanabılır ve faydalı bir proje bence..Birgün sistemi yaparsanız görmeyi çok isterim.Üretimde bizde sebilden sayenizde faydalanabiliriz..[:iyi:]
Erhan bey A.s ..Nispeten iyi durumda,fazla çürüğü olmayan ve mümkünse motoru üzerinde ve çalışan hurda bir buzdolabı alarak işe başlarız.(hem motoru üzerinde,hem nispeten iyi durumda hemde hurda [:)] ) Bu ince ayrıntıya girmeden devam edeyim..Bildiğiniz üzere buzdolapları yapıları gereği havayı içlerinde tutarlar.Hurda buzdolabınının arkasındaki ızgaraları vs söküp sırtüstü koymak istediğimiz alana yerleştiririz.Buzdolabı içerisinde istemediğiniz bölümleri sökebilirsiniz.İçini tamamen boşaltıp sadece dış kasasının kalabileceği gibi akvaryumlar için uygun olan silikon ile içinde suyun akıp dışarı çıkacağı her deliği kapatarak o şekildede kullanılabılır.Buzdolabının içindeki lamba ve sıcaklık ayar düğmesinin bulunduğu alanlar en çok işçilik yapılacak yerlerdir.Buraları silikonlamakta birkaç dakikanızı alır.Buzdolabının kompresörü ile işiniz yoksa silikonlama işiniz bittikten sonra suyu içine doldurabiliriz.Buzdolabının katlarını oluşturan rafları kullanarak ayrı ayrı bölümlerde farklı boylarda yada türlerde balıkları besleyebilirsiniz.Buzluğu ayrı bir akvaryum gibi düşünüp farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.(doğumhane,karantina,sump vb).Yada tüm buzdolabını bir bütün olarak kullanıp boylatma tankı olarak kullanabilirsiniz.Ortalama bir buzdolabı içine enaz 700lt kadar su alır.Boyutlarına göre bu artar yada azalabilir.Yalıtımlı olması sayesınde içindeki suyu belirli bir ısıda tutmak için harcanan enerji miktarı,aynı boyuttakı bir akvaryum için harcanan enerji miktarından çok daha azdır.Patlama gibi akvaryumlara özgü tehlikeleri yaşatmaz..[/QUOTE]
Birde Dikkatimi çeken bir şey buldum.Buzdolabı yaparken içine naylon serilebilir garanti olması için.[:)][:)]
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar yanlarda metal destekleyicileri var olabilir.Havuzun tam ölçüleri ne kadar Acaba? Bende yuvarlak olarak vardı doldurmuştum ama baklık koymadım.Hiçbir zaman su dinleniyordu.Gayet işe yaramıştı.Alttan ısı kaybı olacağını demiş arkadaşlar salonda koyacağınız yerde altına sert stroforlar.Koyarsınız.ısıyı alttan kayebetmessiniz.Olur biter.Su ısındıktan sonra soğuması okadar kolay olmayacaktır.Tabi bunun yerine polyester havuzlardanda düşüne bilirsiniz.Saygılar [/QUOTE]
122x122x30 cm KARE HAVUZ. Strafot koymayı düşünüyorum birde üstüne file çekmeyi düşünüyorum zıplamalara karşı.
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar yanlarda metal destekleyicileri var olabilir.Havuzun tam ölçüleri ne kadar Acaba? Bende yuvarlak olarak vardı doldurmuştum ama baklık koymadım.Hiçbir zaman su dinleniyordu.Gayet işe yaramıştı.Alttan ısı kaybı olacağını demiş arkadaşlar salonda koyacağınız yerde altına sert stroforlar.Koyarsınız.ısıyı alttan kayebetmessiniz.Olur biter.Su ısındıktan sonra soğuması okadar kolay olmayacaktır.Tabi bunun yerine polyester havuzlardanda düşüne bilirsiniz.Saygılar [/QUOTE]
122x122x30 cm KARE HAVUZ. Strafot koymayı düşünüyorum birde üstüne file çekmeyi düşünüyorum zıplamalara karşı.
Yarım tonluk akvaryumlarında patlama ihtimali var. [:)] Arkadaşlar evde 7 tane tank var. Akvaryumdan bıktım havuza geçeceğim yoksa cam parası belimi büküyor. Aynı ölçülere yakın bir akvaryum sadece camını almam 200-250TL. Havuza vereceğim para 100 TL.En kötü japonları boylandırmak için düşünüyorum en azından 100 litrelik tanktan kurtulurlar. [:)))][:)))]
Yarım tonluk akvaryumlarında patlama ihtimali var. [:)] Arkadaşlar evde 7 tane tank var. Akvaryumdan bıktım havuza geçeceğim yoksa cam parası belimi büküyor. Aynı ölçülere yakın bir akvaryum sadece camını almam 200-250TL. Havuza vereceğim para 100 TL.En kötü japonları boylandırmak için düşünüyorum en azından 100 litrelik tanktan kurtulurlar. [:)))][:)))]
[QUOTE=Morpheus34]Evin salonunda değilde ben depoda cüce vatozlar için daha önce 3 boğumlu 120 cm çaplı şişme havuzu denemiştim pratik olarak mantıklı ama eksilerini düşününce hiç bulaşma
eksileri=1-nekadar iyi şişirirsen şişir malzemesi plastik olduğu için kısa sürede formunu kaybediyor ve yumuşuyor . 2-formunu kaybettiğinde boğum araları temizlik için sıkıntı oluşturuyor 3- motoru özellikle ısıtıcıyı takmak için özel aparatlar yapman gerekiyor (ne yaparsan yap sağlıklı olmuyor) 4-balıkları sadece üstten gördüğün için büyümelerini hastalıklarını hamile olup olmadığını vs suyun temizliğinden akvaryumdaki kadar net emin olamıyorsun yem yediklerini hatta nekadar yediklerini bile takip edemiyorsun 5- ve son olarak sen şişirdikce suyun basıncından formu bozulan havuzu tekrar şişiriyorsun ve sonra bi sabah bi bakıyosun havuz gümlemiş [:)))] ben şanslıydım ara boğumdan açılmıştı ve evin salonunda değildi ,patladığında bi an seni düşünemedim[:geek:][/QUOTE]
Boğumlu havuz değil havuz şekli şöyle:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161337/206349463_tn120_0.jpg[/IMG]
122x122x30 cm KARE HAVUZ.
Ayrıca Isıtıcı kullanmayı düşünmüyorum ortam sıcaklığının yeterli olduğunu düşünüyorum. Filtre olarakta pipo filtre kullanmayı düşünüyorum.[EDIT]HaSsReT,2016-02-03 23:18:07[/EDIT]
[QUOTE=Morpheus34]Evin salonunda değilde ben depoda cüce vatozlar için daha önce 3 boğumlu 120 cm çaplı şişme havuzu denemiştim pratik olarak mantıklı ama eksilerini düşününce hiç bulaşma
eksileri=1-nekadar iyi şişirirsen şişir malzemesi plastik olduğu için kısa sürede formunu kaybediyor ve yumuşuyor . 2-formunu kaybettiğinde boğum araları temizlik için sıkıntı oluşturuyor 3- motoru özellikle ısıtıcıyı takmak için özel aparatlar yapman gerekiyor (ne yaparsan yap sağlıklı olmuyor) 4-balıkları sadece üstten gördüğün için büyümelerini hastalıklarını hamile olup olmadığını vs suyun temizliğinden akvaryumdaki kadar net emin olamıyorsun yem yediklerini hatta nekadar yediklerini bile takip edemiyorsun 5- ve son olarak sen şişirdikce suyun basıncından formu bozulan havuzu tekrar şişiriyorsun ve sonra bi sabah bi bakıyosun havuz gümlemiş [:)))] ben şanslıydım ara boğumdan açılmıştı ve evin salonunda değildi ,patladığında bi an seni düşünemedim[:geek:][/QUOTE]
Boğumlu havuz değil havuz şekli şöyle:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161337/206349463_tn120_0.jpg[/IMG]
122x122x30 cm KARE HAVUZ.
Ayrıca Isıtıcı kullanmayı düşünmüyorum ortam sıcaklığının yeterli olduğunu düşünüyorum. Filtre olarakta pipo filtre kullanmayı düşünüyorum.[EDIT]HaSsReT,2016-02-03 23:18:07[/EDIT]
120 Litre İçin Tür Tavsiyesi
Canlı doğurgan ve bitki dolu güzel bir tank olur [:3][:3][:3][:)][:)][:)][:)][:)))][:)))][:)))][:)))]
Canlı doğurgan ve bitki dolu güzel bir tank olur [:3][:3][:3][:)][:)][:)][:)][:)))][:)))][:)))][:)))]
Arkadaşlar evimde boş bir salon var.Ev merkezi sistem olduğu için evin ısısı 22 derecenin altına düşmüyor. Saat 06:00 dan saat 01:00 kadar günde 19 saat kalorifer yanıyor. Yazın zaten hava sıcak evin içi. Şişme havuz alıp canlı doğurgan yavrularını içine atsam sıkıntı olur mu?
ALTERNATİF =
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=xAaQ9AAWAv8[/VID][EDIT]HaSsReT,2016-02-04 18:34:57[/EDIT]
Arkadaşlar evimde boş bir salon var.Ev merkezi sistem olduğu için evin ısısı 22 derecenin altına düşmüyor. Saat 06:00 dan saat 01:00 kadar günde 19 saat kalorifer yanıyor. Yazın zaten hava sıcak evin içi. Şişme havuz alıp canlı doğurgan yavrularını içine atsam sıkıntı olur mu?
ALTERNATİF =
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=xAaQ9AAWAv8[/VID][EDIT]HaSsReT,2016-02-04 18:34:57[/EDIT]
Son Günlerdeki Tatsızlık
Lepistes genelde yüzey ve orta kısımda yüzen bir balık belkide sıkıntı yoktur.
Lepistes genelde yüzey ve orta kısımda yüzen bir balık belkide sıkıntı yoktur.
Lepistes Balığı İçin Hava Motoru Gerekli Mi?
Sana sorsalar denizin altında oksijen tüpü gerekir mi diye. Ne dersin? En fazla 2 dk dayanırım dersin. Balıkta o hesap bir süre dayanır ama sonrası kötü bir sonuçla biter. [:x]
Sana sorsalar denizin altında oksijen tüpü gerekir mi diye. Ne dersin? En fazla 2 dk dayanırım dersin. Balıkta o hesap bir süre dayanır ama sonrası kötü bir sonuçla biter. [:x]
SON MESAJLAR
- 45x45x45 Betta Akvaryumu YigitKuzey, 12:50
Yeni Üye Forumu - Yeni Betta Yavruları Ve Tank Günlüğü EfeC, 12:50
Akvaryum Tanıtımı - Emreemin Güvenilir Midir Murat27, 12:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum İçinde Fanus: Hem Estetik Hem İşlevsel Orhan76, 12:22
Yeni Üye Forumu - 🏆 En İyi Güncel Üst Seviye Filtre Malzemeleri Hoppala, 12:21
Filtreleme Seçenekleri - Lepisteste Hastalık Veya Yaralanma Xelpid, 12:17
Hastalıklar ve İlaçlar - İstanbul Anadolu Yakası Co2 Dolumu,fiyat Bilgisi emrbrcn, 12:00
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Oscar Balığım Bu Akvaryumda Daha Ne Kadar Büyür?* MasterChiefHakan, 11:58
Akvaryum Bilimi - Karides Mesutoviç, 11:54
Omurgasızlar - Hasta Beta Balığı MasterChiefHakan, 11:37
Yeni Üye Forumu - Lepistes Kuyruğunda Delik Xelpid, 11:10
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Japonseven, 10:53
Akvaryum Tanıtımı - Türkiye, Samsun, Kürtün Çayı Biyotopu (bitmedi :d) Aguamentist, 10:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Filtre Orhan76, 10:32
Yeni Üye Forumu - Hobide Yeniyim MasterChiefHakan, 10:26
Yeni Üye Forumu - Yeni Dış Filtre Önerisi Orhan76, 10:18
Filtreleme Seçenekleri - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 10:14
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Tür Tanıtımı... hemichromis Exsul. onuribrahim, 09:30
Nadir Tür Gördüm - Büyümeyen Lepistes Yavrusu ++++, 07:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hangi Tür Bitki Ve Kök Kullanmalıyım Cyber_Scout, 02:35
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Taha Yanık, 02:26
Yeni Üye Forumu - Bu Beta Dışı Mi Erkek Mi Anlamadim Taha Yanık, 02:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Melek Balığı Agresiflik bendeniztayfun, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bunu Nasıl Çözerim bendeniztayfun, 00:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Görsel Olarak En Güzel Moss? Aguamentist, 00:28
Bitki Türleri ve Bakımı - Kumu Kaplayan Yosun MKayra, 00:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Power Led Yaptırmak İstiyorum Jotunheim, 00:11
Aydınlatma - Akvaryumda Yabancı Canlı hoddog, 00:02
Bitkili Akvaryum Canlıları - Adi Salyamgozdan Arındırma 2wing, 22:13
Yeni Üye Forumu - Lepistes Üretimi İsmail_96965, 22:10
Yeni Üye Forumu - 200lt Zebra Akvaryumu Yeni Evinde Hsrt, 21:55
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerim Doğum Yapacak İsmail_96965, 20:57
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryumumu Kurmak İstiyorum İsmail_96965, 20:54
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 20:47
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Lepistes Yavruları Ilaydagoksel, 20:17
Yeni Üye Forumu - Sump Motoru Önerisi? koraykbl, 19:50
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Nymphaea Lotus Zenkeri Hakkında giyotyn, 18:45
Bitki Türleri ve Bakımı - Beta Akvaryumu Nasıl Yapılır Kurulur NightWist, 17:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aerobik Ve Anaerobik Mikroorganizmalar bendeniztayfun, 16:19
Makaleler ve Tercümeler - Sıcaklık Beyaz Benek Yaparmı Talha60, 15:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Koibotanik.com GokturkEkinci, 13:25
Yeni Üye Forumu - Vatoz Üretim Hidro Dinamik, 13:16
Yeni Üye Forumu - Sobo Fh-1904 Yedek Parça İsmail_96965, 11:55
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Başladım Japon Balığı Bakıyorum Zuzu2446, 11:41
Yeni Üye Forumu - Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum Emre karabas, 04:52
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Bozukken Ne Kadar Yaşarlar(moli Ve Lepistes Tataaa4325, 03:46
Yeni Üye Forumu - Sadece Java Fern'de Potasyum Eksikliği Mi? KaanE, 01:34
Bitki Akvaryumları Genel - Velifera X Latipinna Kırma Yavrularım teksas_tombiks, 01:29
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Eriyen Ve Sararan Yapraklar WRotala, 01:29
Bitki Akvaryumları Genel - Dişi Frontozam Mağarada Duruyor Eyüp45, 00:17
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 12:14
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:14
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 12:14
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 12:13
- Pure Red Line Caridina Karides (prl) iamselim 11:30
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:16
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:16
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:16
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:16
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 11:14
- Ultra Clear Akvaryumlar Aydınlatma GreeNWooD 11:14
- Siyah Cüce Vatoz Cucevatozcu 11:08
- Vivaparus Salyangoz Ve Çeşitler Cucevatozcu 11:08
- Cardinal Neon Tetra metalhead 11:06
- Albino Green Cobra Endler - Çok Nadir Varyete! Aguamentist 10:58
- Sirke Kurdu Kültürü Aguamentist 10:58
- Albino Black Bar Endler - Nadir Varyete Aguamentist 10:58
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:57
- Hb White Lepistes omererbas 10:56
- Electric Blue Acara / Melek (beyaz) omererbas 10:56
- Sıfır Fluval Isıtıcı 300 Watt Ve Jbl Proflow 1100 tsp7 10:50
- Brichardi Eş Tutmuş Çift Ciyus 10:49
- Led Driver 36-48w ilh4n 10:41
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 10:41
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 10:41
- İbaraki Akadama (karides) Toprağı ismailakay 10:36
- 40*40*40 Full Clear Akvaryum Wolkan 10:35
- 80x30x30 Bölmeli Akvaryumlar Wolkan 10:35
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 10:16
- Hongsloi Süper Red - Cacatuoides Triple Red German AtlasPoyraz 10:16
- Malzeme propecia 10:15
- Fluval 107 207 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 10:15
- İsta 3in1 Co2 Difüzör Yedek Seramik osmandbnl 10:15
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 09:58
- 100 Adet Saulosi (şehir Dışı Gönderim Vardır) FrkMbuna 09:58
- Albino Full Red Lepistes FrkMbuna 09:58
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 09:43
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 09:43
- 3 Erkek Saulosi Emirk 09:21
- Mangrow Ve Üçgen Vatoz Küpü Emirk 09:21
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 09:19
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 09:19
- Mobilyalı 105x55x60h 10mm 350 Lt Set Halinde Toplu Serhat.Kaymak 08:42
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 08:08
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 08:08
- Damızlık Cüce Vatoz Türleri Balikcidede 08:08
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:45
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:39
- Akıllı Priz Cata sefailgaz 06:39
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 06:39
KULLANICILAR
- 112 Online Kullanıcı, 61 Üye
Online Kullanıcılar
sıtkı,
IgorVladimir,
urzais,
gelgel1900,
emrbrcn,
invariant,
YigitKuzey,
-RBG-,
nakkas__45,
FatihSen,
Keyif,
ogurcay,
muzunman,
Sapa,
atakanaydin,
Hobimus,
Sogan,
MasterChiefHakan,
Aguamentist,
AtaDemirci,
darkaura,
metalhead,
EfeC,
06ubeyd06,
ufukkisikk,
mar76,
osmandbnl,
NotEvenBeginner,
ahmettbakii,
EKAR,
Orhan76,
Mikail Erdoğan,
GüneyA,
hayta1999,
UEK,
omrsyn,
JujuSeri,
Murat27,
Akax,
ezzalisi,
RelaxrUD,
Smokie,
Mesutoviç,
Xelpid,
Amati340,
JaxTeller,
Mhmtclk,
Kazim1907,
Itokin,
tolga,
vedat79,
cihan.borova,
Ankaragucu,
mostbet_xtMn,
Aqualandakvaryum,
emrepablo11,
AylutumTR,
Emiresin48,
ismailuguz,
Öğretmen Ali,
sadrazamm,
Omer04,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.