ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
motorhead35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
202
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Haziran 2017 12:03
Toplam Mesaj:
270 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
barış tercan
Doğum Tarihi:
28 Ağustos 1995
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Barış Tercan
160*50 *50 malawi
160*50*30 bitkili kiraz karides
150*50*40 boş
60lt dıy dış filtre
SON 10 MESAJI
Bitkili Tankda Led Kullanımı
İyi akşamlar 160 * 50*30h ebatında karides tankım var daha önceden sıcak beyaz led kullanıyordum içinde bitki olmadığı için görüntü amaçlı ama bitki beslemeye karar verdim geçen hafta arkadaşıma linkini vereceğim tüp ledlerden aldık daha yeni olduğu için bitkilerin ne olacağını kestiremiyorum kelvin değeri 6400 bu ledlerden 4 adet 120 cm almayı düşünüyorum (bitkili de yeni olduğum için kolay bakılan bitkiler ile başlayacağım), iyi akşamlar dilerim
http://www.horozelektrik.com/tr/ic-aydinlatma/elektronik-duvar-armaturleri/sigma-series
İyi akşamlar 160 * 50*30h ebatında karides tankım var daha önceden sıcak beyaz led kullanıyordum içinde bitki olmadığı için görüntü amaçlı ama bitki beslemeye karar verdim geçen hafta arkadaşıma linkini vereceğim tüp ledlerden aldık daha yeni olduğu için bitkilerin ne olacağını kestiremiyorum kelvin değeri 6400 bu ledlerden 4 adet 120 cm almayı düşünüyorum (bitkili de yeni olduğum için kolay bakılan bitkiler ile başlayacağım), iyi akşamlar dilerim
http://www.horozelektrik.com/tr/ic-aydinlatma/elektronik-duvar-armaturleri/sigma-series
Büyük Akvaryumlar İçin Dış Filtre Yapımı
[QUOTE=wellbutrin]
Sağolun. Peki bunların kelepçeleri sizce bu iş için sağlammıdır? Sonra bozulmasin. İlk kez kullancam.[/QUOTE]
Net cevap veremem ben kullanmadım. Benim bidonum çevirmeli. Ama hem kelepçeli hem contası olan bir bidonun su kaçırma ihtimalini düşük buluyorum.
[QUOTE=wellbutrin]
Sağolun. Peki bunların kelepçeleri sizce bu iş için sağlammıdır? Sonra bozulmasin. İlk kez kullancam.[/QUOTE]
Net cevap veremem ben kullanmadım. Benim bidonum çevirmeli. Ama hem kelepçeli hem contası olan bir bidonun su kaçırma ihtimalini düşük buluyorum.
[QUOTE=wellbutrin]Bizim burda biyer çıkma inşaat malzemeleri satıyor. Bu bidonların ufağından görmüştüm, emin değilim ama 30 40 litre falan olsa gerek ama inşaattan çıkma yani. Temiz görünüyorsa alsammı acaba?[/QUOTE]
İçinde daha önce ne olduğunu öğrenirseniz kimyasal taşınmamışsa olabilir. Kelepçeli bulursanız daha sağlıklı olur, benimki kelepçesiz contayla ve üstüne doladığım teflonla su kaçırmıyor. Kelepçeli de onlarla da uğraşmazsınız.
[QUOTE=wellbutrin]Bizim burda biyer çıkma inşaat malzemeleri satıyor. Bu bidonların ufağından görmüştüm, emin değilim ama 30 40 litre falan olsa gerek ama inşaattan çıkma yani. Temiz görünüyorsa alsammı acaba?[/QUOTE]
İçinde daha önce ne olduğunu öğrenirseniz kimyasal taşınmamışsa olabilir. Kelepçeli bulursanız daha sağlıklı olur, benimki kelepçesiz contayla ve üstüne doladığım teflonla su kaçırmıyor. Kelepçeli de onlarla da uğraşmazsınız.
[QUOTE=wellbutrin]Üstünde pervanesi olmayan motor mu yandı?[/QUOTE]
Pervanesi olan yandı.
[QUOTE=wellbutrin]Üstünde pervanesi olmayan motor mu yandı?[/QUOTE]
Pervanesi olan yandı.
[QUOTE=wellbutrin]
Ya konuyu hortlatıyorum ama konuyu baştan okudum. Motorların çalışması nasıl? Bu zamana kadar bir problem yaşadınız mı?[/QUOTE]
Sağolun ilginiz için :)
2 hafta önce motorlordan biri yandı yani tam filtre çalışalı 1 yıl 1 ay olduğunda .Beyaz olan motor hala taş gibi [:nazar:] yanan motor içinde modelini bilmediğim ama eskisinden daha küçük pervanesiz ve çok sessiz bir motor aldım 20 TL ye hatta çok az kullanılmış diye 30Tl istedi satan esnaf bende arabaya bile 1 kere binince ikinci el oluyor diyip biraz çirkeflikle aldım :) Motor değişiminde filtre kapağı açılmadı. (hala temizlemedim sadece 1 kere elyaf değişti) motor kelepçeden kurtarılıp atıldı yerine diğer motor takıldı. Tabi filtre emiş borusu çıktığı için 5 dk lık bir su doldurma seansından sonra filtre çalışmaya devam etti .Şuan için su berraklığı çok güzel yaza doğru tür değişikliği yapacağımda bakım yapmayı düşünüyorum şimdilik filtre hakkındaki durum bu . İyi akşamlar dilerim :)[:)]
[QUOTE=wellbutrin]
Ya konuyu hortlatıyorum ama konuyu baştan okudum. Motorların çalışması nasıl? Bu zamana kadar bir problem yaşadınız mı?[/QUOTE]
Sağolun ilginiz için :)
2 hafta önce motorlordan biri yandı yani tam filtre çalışalı 1 yıl 1 ay olduğunda .Beyaz olan motor hala taş gibi [:nazar:] yanan motor içinde modelini bilmediğim ama eskisinden daha küçük pervanesiz ve çok sessiz bir motor aldım 20 TL ye hatta çok az kullanılmış diye 30Tl istedi satan esnaf bende arabaya bile 1 kere binince ikinci el oluyor diyip biraz çirkeflikle aldım :) Motor değişiminde filtre kapağı açılmadı. (hala temizlemedim sadece 1 kere elyaf değişti) motor kelepçeden kurtarılıp atıldı yerine diğer motor takıldı. Tabi filtre emiş borusu çıktığı için 5 dk lık bir su doldurma seansından sonra filtre çalışmaya devam etti .Şuan için su berraklığı çok güzel yaza doğru tür değişikliği yapacağımda bakım yapmayı düşünüyorum şimdilik filtre hakkındaki durum bu . İyi akşamlar dilerim :)[:)]
Dükkana Akvaryum
Bir günlük açlık bir sorun yaratmaz.
Bir günlük açlık bir sorun yaratmaz.
Yunus Cikletler İçin Akvaryum İçi Dizaynı
Yunuslar doğal ortamlarında uzun kumluk alanlarda yaşarlar. İnce kum seçmeniz balıklarınız için iyi olucaktır. İki köşeye kayalık alan yapabilirsiniz. Hem üreme dönemi dişiler için saklanma alanı olur. Yunuslar genelde büyük bir kayanın bir tarafını bir erkek diğer tarafını diğeri alarak da yer belirlerler. Ortaya da kayalık oluşturabilirsiniz. Size kalmış, iyi günler.
Yunuslar doğal ortamlarında uzun kumluk alanlarda yaşarlar. İnce kum seçmeniz balıklarınız için iyi olucaktır. İki köşeye kayalık alan yapabilirsiniz. Hem üreme dönemi dişiler için saklanma alanı olur. Yunuslar genelde büyük bir kayanın bir tarafını bir erkek diğer tarafını diğeri alarak da yer belirlerler. Ortaya da kayalık oluşturabilirsiniz. Size kalmış, iyi günler.
Duvaryum (güncellendi Sayfa3)
[QUOTE=BozkurtGokturk]
[B]Tankınız çok güzel hayırlı olsun maşallah diyelim. Ancak Koi ve Melek asla bir araya gelmemesi gereken iki tür. Melek Amazon türüdür Koi ise asya kökenlidir. Melek son derece yumuşak ve 5.5 - 6 gibi pH değerleri ister. Koi ise hemen hemen Tanganyika değelrlerine yakın sert ve yüksek pH su değerleri ister. Sıcaklık olarak da Melekler 28-30 °C, Koi'ler ise 16-24 °C ısı değerleri isterler. Ve melek balıklarının adı melek kendileri ise kelimenin tam anlamıyla teröristtir. Özellikle japon ve koilere göz açtırmayacak, akvaryumda kelimenin tam karşılığı ile terör estirecek ve koilerin kuyruklarını kemirmeye, bir süre sonra da gözlerini yemeye başlayacaklardır.[/B][/QUOTE]
Dedikleriniz doğru ama bu melek balığının cinsi koi melek yani Tankta koi veya Japon balıkları yok. Verdiğiniz bilgiler yeni başlayan değerli hobici arkadaşlarımız için çok önemli konular şimdiden onların yerine ben teşekkür ederim. Bu arada konu sahibi Uğur bey e de tebriklerimi sunarım. Çok güzel bir tank olmuş. Bol seyirli günler dilerim..
[QUOTE=BozkurtGokturk]
[B]Tankınız çok güzel hayırlı olsun maşallah diyelim. Ancak Koi ve Melek asla bir araya gelmemesi gereken iki tür. Melek Amazon türüdür Koi ise asya kökenlidir. Melek son derece yumuşak ve 5.5 - 6 gibi pH değerleri ister. Koi ise hemen hemen Tanganyika değelrlerine yakın sert ve yüksek pH su değerleri ister. Sıcaklık olarak da Melekler 28-30 °C, Koi'ler ise 16-24 °C ısı değerleri isterler. Ve melek balıklarının adı melek kendileri ise kelimenin tam anlamıyla teröristtir. Özellikle japon ve koilere göz açtırmayacak, akvaryumda kelimenin tam karşılığı ile terör estirecek ve koilerin kuyruklarını kemirmeye, bir süre sonra da gözlerini yemeye başlayacaklardır.[/B][/QUOTE]
Dedikleriniz doğru ama bu melek balığının cinsi koi melek yani Tankta koi veya Japon balıkları yok. Verdiğiniz bilgiler yeni başlayan değerli hobici arkadaşlarımız için çok önemli konular şimdiden onların yerine ben teşekkür ederim. Bu arada konu sahibi Uğur bey e de tebriklerimi sunarım. Çok güzel bir tank olmuş. Bol seyirli günler dilerim..
Bu Balığın İsmi Nedir?
Yukarıda Mustafa beyin yazdıklarına katılıyorum ve eklemek istiyorum mücevherler tek dişi tek erkek olarak bakılmalılar ve daha büyük hacim isterler sarı prensesde genelde 120 litre deniyor ama 200 litre ve üstü hacimlerde çok daha sıkıntısız yaşıyorlar.
Yukarıda Mustafa beyin yazdıklarına katılıyorum ve eklemek istiyorum mücevherler tek dişi tek erkek olarak bakılmalılar ve daha büyük hacim isterler sarı prensesde genelde 120 litre deniyor ama 200 litre ve üstü hacimlerde çok daha sıkıntısız yaşıyorlar.
Kurulu Akvaryumda Köklü Değişiklik Yapmak
[QUOTE=alprbck]
Hiç düşünmemiştim bakterilerin ölebileceğini, yeni bir şey daha öğrendim sağolasın ama eğer strafor koyarsam yapıştırmayı düşünmüyordum çünkü kum ve kayalarım yeterli ağırlığı yapacaktı 6-7 kg Gnays kaya var ve iki uca ayrı kayalık yapmayı planlıyordum. Yani 1 saat içerisinde halledecektim ama dediğim gibi yavruları görünce rahatsız etmek istemiyorum artık. Belki 4-5 ay sonra gündeme alırım tekrar ama durmuyorlar sanırım mutlular ve çoğalıyorlar [:nazar:] bu döngüde ya tankı büyüteceğim ya da hiç bir dokunamayacağım.[/QUOTE]
Suyun kaldırma gücünün straforu kaldıracağını düşünüyorum 6 7 kg da. Evet akvaryumda müdahale olmadan yavruların büyümesini izlemek ayrı zevk. Yavaş yavaş dışarı çıkmaları yemin gelmesini kayaların orda beklemesi, ve erişkin olup yavrulaması çok güzel ben yaşadım çok mutluyum umarım sizde yaşarsınız, hobinin en keyifli yanlarından biri.
[QUOTE=alprbck]
Hiç düşünmemiştim bakterilerin ölebileceğini, yeni bir şey daha öğrendim sağolasın ama eğer strafor koyarsam yapıştırmayı düşünmüyordum çünkü kum ve kayalarım yeterli ağırlığı yapacaktı 6-7 kg Gnays kaya var ve iki uca ayrı kayalık yapmayı planlıyordum. Yani 1 saat içerisinde halledecektim ama dediğim gibi yavruları görünce rahatsız etmek istemiyorum artık. Belki 4-5 ay sonra gündeme alırım tekrar ama durmuyorlar sanırım mutlular ve çoğalıyorlar [:nazar:] bu döngüde ya tankı büyüteceğim ya da hiç bir dokunamayacağım.[/QUOTE]
Suyun kaldırma gücünün straforu kaldıracağını düşünüyorum 6 7 kg da. Evet akvaryumda müdahale olmadan yavruların büyümesini izlemek ayrı zevk. Yavaş yavaş dışarı çıkmaları yemin gelmesini kayaların orda beklemesi, ve erişkin olup yavrulaması çok güzel ben yaşadım çok mutluyum umarım sizde yaşarsınız, hobinin en keyifli yanlarından biri.
SON MESAJLAR
- Co2 Mayalı Sistem Yosun Yapar Mı Emirhans28, 01:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Veliferalar Hakkında Detaylı Bir Yazı Mirza Adar, 01:30
Canlı Doğuranlar - Betta Mı? Lepistes Mi? Mirza Adar, 01:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Balıklar Akvaryumuma Uygun Mu GhostKoi, 01:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kasımda Aşk Başkadır Mt_aquascaping, 00:15
Akvaryum Tanıtımı - Karideslerle Tecrübesi Olan Arkadaşlar Var Mı? AlperKrks, 00:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Aynı Anda Ölduler ytugcek, 23:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Acil Durum Bu Beyaz Benek Mi Ehtiyar, 23:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Çöpçü Balığım Çok Bitkin Ve Hareketsiz. Sadullah016, 22:17
Yeni Üye Forumu - Vatoz Ve Japon Balığı Bakımı Taha Yanık, 22:15
Yeni Üye Forumu - Su Marulu Hk. Mirza Adar, 21:49
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Hobi Lapistes Egoli37, 21:22
Yeni Üye Forumu - Atremianın Akvaryum Suyunun Tds Ye Etkisi Hamite07, 20:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Midaslarim Yavrulamiyor valarmorghulis12, 20:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Bulanık Mı? Nurşah, 19:37
Yeni Üye Forumu - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? Koksal Gurkan, 19:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Bunlar Ne? Kharoon, 18:45
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 17:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yeni Balığımın Hareketsizlik Problemi Göksel D, 17:10
Yeni Üye Forumu - 60 X 50 X 50 Akvaryum Hakkında.. Aguamentist, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Trop. Yavru Bakımı BJK-123, 16:42
Tropheus - Brichardi Ujiji Yavruları Ve Akvaryum koc006, 16:09
Tropheus - Yeni Başlayan Akvaryumu Taha Yanık, 16:01
Yeni Üye Forumu - Konuyla İlgili Bilgisi Olan ? Yunuss058, 15:58
Yeni Üye Forumu - Kayalık Habitat BJK-123, 15:53
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Amerikan Dünyası sfcscannow, 15:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Tropheus İçin Aydınlatma Ve Dekor BJK-123, 15:15
Tropheus - Nematod'un En İyi Çözümü Nedir? smetdman, 14:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Kökleri Topraklı Bitkiler Sorun Olur Mu? Aguamentist, 14:00
Bitki Akvaryumları Genel - Filitre Önerisi YOTHAN, 13:53
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistesler Hakkında. Aguamentist, 13:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Balığın Problemi Nedir ? Ehtiyar, 13:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Blody Mary Karides Yanina Baska Hangi Karides Ekle Aguamentist, 13:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35x35x35 Bitkili Tank Balık Adeti Kaç Olmalı KaanE, 12:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dere çakılında çöpçü olur mu? scorpion26, 12:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığın Türü Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz? |BuRaK|, 11:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 10:38
Akvaryum Tanıtımı - Sunsun 603b 2600tlye Hala Alinirmi Aguamentist, 10:38
Fiyat Forumu - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Conix, 09:57
Labirentliler - Karidesler Ve Katil Salyangozlar Muratakdag, 09:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Akvaryumu Orhan76, 09:43
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Japon Balıklarının Kavgası Muhammedcay, 09:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu coral Blue Ne İşe Yarar? darkaura, 09:21
Aydınlatma - Moli Balığım Doğuracakmı? End lapistes, 07:57
Canlı Doğuranlar - 4 Yıldır Bazı Cüce Acara Türleri Niçin Yok? Laetacara, 06:46
Güney Amerikan Cichlidleri - Bucephalandra İle Alakalı Yardım Lütfen emreabay6, 00:57
Bitki Akvaryumları Genel - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek MasterChief, 23:53
Canlı Doğuranlar - H100 Mü H200 Mü Taha Yanık, 23:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Aldığım Bitki Bir Hafta Olmadan Eridi? Busra1753, 23:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Wish4fish, 22:25
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 25-30 Adet Kardinal Neon Aranıyor dark blue 01:41
- Aquario Neo Soil Aktif Toprak dark blue 01:41
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:18
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:18
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:18
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:18
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:18
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 01:11
- Kalan Malzemeler lazy46 00:50
- Nano Led Armatür BywenzeL 00:36
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 00:33
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 00:33
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 00:33
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 00:33
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 00:03
- Christmas Moss Furkann 00:03
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 23:47
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 23:47
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 23:12
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 23:12
- Dolaplı Akvaryum 8387gms 22:55
- Dennerle Akvaryum Furcifer 22:13
- Ista Regülatör Furcifer 22:13
- 2.67 Tüp Furcifer 22:13
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 22:13
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:49
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 21:42
- 2 Adet Erkek Tam Damızlık Gökkuşağı Serdariekrem 21:42
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 20:38
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 20:38
- Saz Bitkisi selfish 20:28
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 19:36
- Rotala Orange Juice - Adresten Teslim Istanbul emirhansarac 19:01
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 19:01
- Co2 Regülatör Set egedin 18:45
- Karideslerinize Yuva :) utkuk 18:42
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 18:24
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 18:24
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 18:16
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 18:16
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:47
- Leptosoma Kitumba Firefighter 17:42
- Albino Nigripinnis Firefighter 17:42
- Frontosa Küpü Emirk 17:28
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 17:28
- Resun Aco 001 18 Wat Hava Motoru Sıfır ALP85 16:53
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 16:45
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 16:44
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 16:01
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 15:27
KULLANICILAR
- 164 Online Kullanıcı, 89 Üye
Online Kullanıcılar
Serpae,
Furkanzkafka,
8387gms,
Nurşah,
omerkykn,
Qnur89,
hasancn,
Bibliyorlar,
yavuzsezgin,
alazcn,
Ayberk1634,
koc006,
KaanE,
hashüs,
Sütçü,
beary,
caga71,
MehmetSerkan,
Osmanosman06,
sedaterdem,
hakan45,
ZET,
Sariyerlee,
muratabi54,
oktay42,
mbatukaan,
Fırat pınar,
vedat79,
CevdetSERBEST,
Balik76,
BaldGuy,
ilh4n,
Akvaryum2000,
selfish,
vagus,
emreabay6,
DTxLorD,
Hidro Dinamik,
MiSoSiKiaN,
farabix13,
MEOzbay,
frkndkm,
mertank,
darkLightning0,
HOPPALA,
diaslayt,
Okannnnnn,
Montesque,
MufasaBosss,
Gökdeniz Kale,
dark blue,
Sadullah016,
FerhatKaya,
Redrainbow,
akandemir1,
Betüş,
Ra93,
ardagsnc,
Eymenkali,
Tuna. Berk,
Mirza Adar,
Lepistes..,
bendeniztayfun,
şansal,
Aporetti,
HüseyinUysal,
Göksel D,
Batuhan Tosun,
ozcnnucar,
Burcuozdemir,
İskorpit,
Gokay0,
horozbina,
Goldfish2000,
aliefecilciler,
Rocky Volkan,
Hayalfi,
Hakan ARP,
grendel1984,
wallece,
ozgurtpcogl,
Taha Yanık,
MasterChief,
Baran Koç,
Ehtiyar,
Bettamtailung,
Aplot,
Lofta,
Jeveux,
Yldz06,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.