ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ilhannnn01
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
965
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
23 Kasım 2024 21:36
Toplam Mesaj:
1012 [0.31 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
8 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
İlhan A.
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1985
İl:
Adana
Meslek:
Bilgisayar Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/179452/100920190951531.jpg[/IMG]
SON 10 MESAJI
400litre Akvaryum Canlı Onerisi
400 litrede neredeyse her akvaryum balığı beslenir ama önemli olan bütçeniz ve sizin tercihiniz.
[QUOTE=GhostKoi]
Bulabilirseniz Pterophyllum altum besleyin, biraz oyalayıcı olur. Hacminiz de uygun.[/QUOTE]
Görüyorum ki iyi bir dış filtre konusunda bile yeterli bütçe yok, altum un her biri dış filtre fiyatı. Ayrıca bu balık stabilite ve çok iyi su kalitesi gerektirir, test kitleri vs. bütçenin baya artması lazım.
Besleyeceğiniz balık sizin beğeninize bağlı, astronot veya onun gibi büyük balık istiyorsanız 1 - 2 yavru astronot o filtrede büyük bir pipo ile beslenir ama alıklar 10 cm yi geçtiğinde dış filtreyi edinmiş olun. Günlük olarak %10 haftada bir %30 dip çekimi ve su değişimi ile o zamana kadar idare edebilirsiniz.
Sadece pipo ile tek midas ya da tek flowerhorn beslenebilir, tabi yine su değişimlerini ihmal etmeyin. Özellikle fh için su kalitesi önemli.
400 litrede neredeyse her akvaryum balığı beslenir ama önemli olan bütçeniz ve sizin tercihiniz.
[QUOTE=GhostKoi]
Bulabilirseniz Pterophyllum altum besleyin, biraz oyalayıcı olur. Hacminiz de uygun.[/QUOTE]
Görüyorum ki iyi bir dış filtre konusunda bile yeterli bütçe yok, altum un her biri dış filtre fiyatı. Ayrıca bu balık stabilite ve çok iyi su kalitesi gerektirir, test kitleri vs. bütçenin baya artması lazım.
Besleyeceğiniz balık sizin beğeninize bağlı, astronot veya onun gibi büyük balık istiyorsanız 1 - 2 yavru astronot o filtrede büyük bir pipo ile beslenir ama alıklar 10 cm yi geçtiğinde dış filtreyi edinmiş olun. Günlük olarak %10 haftada bir %30 dip çekimi ve su değişimi ile o zamana kadar idare edebilirsiniz.
Sadece pipo ile tek midas ya da tek flowerhorn beslenebilir, tabi yine su değişimlerini ihmal etmeyin. Özellikle fh için su kalitesi önemli.
Fluval Conta(0-ring) Sorunu
Orjinaline para vermek istemiyorsanız internetten veya hırdavatçılardan aynı ölçüde contayı bulabilirsiniz. Yenisi de 300 400 tl bir kere alıp yıllarca kullanacağınızı düşünürsek çok pahalı sayılmaz.
Yenisini almadan önce kokusuz renksiz vazelin ile contayı iyice yağlayıp deneyin, benim 405 in eski contası kaçırmaya başlayınca bu yöntemle 2 sene daha götürmüştü. Çalışırsa da siz o kadar beklemeyin geçici çözümdür ne zaman kaçıracağı belli olmaz, ben en son odayı su içinde görünce değiştirmiştim.
Orjinaline para vermek istemiyorsanız internetten veya hırdavatçılardan aynı ölçüde contayı bulabilirsiniz. Yenisi de 300 400 tl bir kere alıp yıllarca kullanacağınızı düşünürsek çok pahalı sayılmaz.
Yenisini almadan önce kokusuz renksiz vazelin ile contayı iyice yağlayıp deneyin, benim 405 in eski contası kaçırmaya başlayınca bu yöntemle 2 sene daha götürmüştü. Çalışırsa da siz o kadar beklemeyin geçici çözümdür ne zaman kaçıracağı belli olmaz, ben en son odayı su içinde görünce değiştirmiştim.
400lt Karma Tank
[QUOTE=TPL]
Hahahahaha yorumunuz için teşekkürler üstadım. Uzunca bir süredir forumda aktif değildim bana unuttuğum tipleri tekrar canlandırdınız. Şahsen benim düşüncem de aslında 2 adet oscar, 1 pacu ve 1 leopar vatoz şeklindeydi. Düşüncemi desteklemiş oldunuz teşekkür ederim. [/QUOTE]
Ben pacu yu risk olarak görüyorum, çok fazla ve çok hızlı yem yediği için oscarların az yeyip yavaş gelişmesine sebep olabilir, daha hızlı büyüyüp oscarlara zarar verebilir, bütün bunlar olmayabilir de eğer istiyorsanız deneyin problem olursa çıkarırsınız. Benim tercihim tinfoil ve/veya silvershark olurdu. Şuraya eski akvaryumlardan 2 kare bırakayım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/179452/160920240015051.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/179452/110320200833531.jpg[/IMG]
[QUOTE=TPL]
Hahahahaha yorumunuz için teşekkürler üstadım. Uzunca bir süredir forumda aktif değildim bana unuttuğum tipleri tekrar canlandırdınız. Şahsen benim düşüncem de aslında 2 adet oscar, 1 pacu ve 1 leopar vatoz şeklindeydi. Düşüncemi desteklemiş oldunuz teşekkür ederim. [/QUOTE]
Ben pacu yu risk olarak görüyorum, çok fazla ve çok hızlı yem yediği için oscarların az yeyip yavaş gelişmesine sebep olabilir, daha hızlı büyüyüp oscarlara zarar verebilir, bütün bunlar olmayabilir de eğer istiyorsanız deneyin problem olursa çıkarırsınız. Benim tercihim tinfoil ve/veya silvershark olurdu. Şuraya eski akvaryumlardan 2 kare bırakayım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/179452/160920240015051.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/179452/110320200833531.jpg[/IMG]
400lt Karma Tank
Size 3 çeşit cevap veriyorum hepsini duyarsınız da kimseyi yormayayım ben yazayım,
Ansiklopedik cevap
Her bir oscar zaten 300 litre hacim ister 400 litrede 2 oscar bile fazla başka balık olmaz.
Cahil Cevabı
Yanına 2 tane de challenger atarsan acayip olur hatta pirana falan da koy.
Amerikancı Cevabı
Yanına vatoz gibi yem artıklarını yiyecek 1 2 balık, 2 3 tane de amerikan dışı bölge kavgası yapmayacak, oscarları rahatsız etmeyecek ama yem olmayacak kadar büyük ve kendini koruyabilecek/kaçabilecek balıklar ekleyebilirsiniz. Tinfoil, Flagtail, Silvershark gibi türler olabilir, Dip için vatoz veya makrakanta olabilir. Makrakanta olursa sürü olması gerekir, çok ta yavaş büyüyen balıklardır en az 3 4 tane ve büyükçe almakta fayda var. Vatoz alırsanız oscarların rahatsız edemeyeceği büyüklükte olmasına dikkat edin.
Ek olarak: böyle birşey yapacaksanız filtrasyonun çok çok iyi olması ön şart. [EDIT]ilhannnn01,2024-09-14 01:12:04[/EDIT]
Size 3 çeşit cevap veriyorum hepsini duyarsınız da kimseyi yormayayım ben yazayım,
Ansiklopedik cevap
Her bir oscar zaten 300 litre hacim ister 400 litrede 2 oscar bile fazla başka balık olmaz.
Cahil Cevabı
Yanına 2 tane de challenger atarsan acayip olur hatta pirana falan da koy.
Amerikancı Cevabı
Yanına vatoz gibi yem artıklarını yiyecek 1 2 balık, 2 3 tane de amerikan dışı bölge kavgası yapmayacak, oscarları rahatsız etmeyecek ama yem olmayacak kadar büyük ve kendini koruyabilecek/kaçabilecek balıklar ekleyebilirsiniz. Tinfoil, Flagtail, Silvershark gibi türler olabilir, Dip için vatoz veya makrakanta olabilir. Makrakanta olursa sürü olması gerekir, çok ta yavaş büyüyen balıklardır en az 3 4 tane ve büyükçe almakta fayda var. Vatoz alırsanız oscarların rahatsız edemeyeceği büyüklükte olmasına dikkat edin.
Ek olarak: böyle birşey yapacaksanız filtrasyonun çok çok iyi olması ön şart. [EDIT]ilhannnn01,2024-09-14 01:12:04[/EDIT]
Astronot (oscar) Balığı Dipte Duruyor Yem Yemiyor.
Balıklarınız aşırı stresli, yeni tank sendromu, yer kavgası, üstünlük çabası, yumurtlama stresi derken hepsi bir araya gelmiş. Yumurtalar da bozulunca su kötü kokmuştur.
Yumurtlayan balığı çıkarsanız daha iyi olurdu anladığım kadarıyla çift olanda sorun yoktu tek olan yumurtlayınca sorun oldu, bu durumda çift balığı bozmanın bir anlamı yok, o yumurtalardan zaten yavru falan çıkmaz.
Red tail olan yerde zaten ne yavru ne de yumurta olur gece karanlıkta hepsini süpürür.
Bu durumda karar vermeniz gerekiyor görsel akvaryum mu yoksa yumurtlayan çift mi istiyorsunuz, çift istiyorsanız en az 500 lt akvaryum + 200-300 lt yavru tankı iyi filtrasyon süper su şartları falan...
diğer yandan görsel yapacaksanız 200 litre akvaryumda 1 tane oscar yanına da 1 tane büyük normal vatoz atarsanız sağlıklı şekilde bakabilirsiniz.
Balıklarınız aşırı stresli, yeni tank sendromu, yer kavgası, üstünlük çabası, yumurtlama stresi derken hepsi bir araya gelmiş. Yumurtalar da bozulunca su kötü kokmuştur.
Yumurtlayan balığı çıkarsanız daha iyi olurdu anladığım kadarıyla çift olanda sorun yoktu tek olan yumurtlayınca sorun oldu, bu durumda çift balığı bozmanın bir anlamı yok, o yumurtalardan zaten yavru falan çıkmaz.
Red tail olan yerde zaten ne yavru ne de yumurta olur gece karanlıkta hepsini süpürür.
Bu durumda karar vermeniz gerekiyor görsel akvaryum mu yoksa yumurtlayan çift mi istiyorsunuz, çift istiyorsanız en az 500 lt akvaryum + 200-300 lt yavru tankı iyi filtrasyon süper su şartları falan...
diğer yandan görsel yapacaksanız 200 litre akvaryumda 1 tane oscar yanına da 1 tane büyük normal vatoz atarsanız sağlıklı şekilde bakabilirsiniz.
Astronot Balığımın Üstünde Deri Soyulması Var
1 Astronotlar kendi aralarında kavga ediyor olabilirler.
2 astronotlar gece uyumak isterler, challenger ise yüzmeye devam eder ve hızlı hareket ediyorsa astronotlar ürküp sağa sola çarpıyor olabilirler.
3 challenger saldırıyor olabilir, gördüğünüz diş izleri olabilir veya kaçarken etrafa çarpmaktan oluşan yaralanmalar olabilir.
Bu balıkları besleyecekseniz daha büyük bir akvaryuma ihtiyacınız var,öyle bir imkanınız yoksa challenger iyi bir seçim değil çünkü şu haliyle bile henüz yavru, 50 60 cm olunca ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. Onun yerine silver shark veya tinfoil barb gibi astronotları için uygun türler besleyebilirsiniz.
1 Astronotlar kendi aralarında kavga ediyor olabilirler.
2 astronotlar gece uyumak isterler, challenger ise yüzmeye devam eder ve hızlı hareket ediyorsa astronotlar ürküp sağa sola çarpıyor olabilirler.
3 challenger saldırıyor olabilir, gördüğünüz diş izleri olabilir veya kaçarken etrafa çarpmaktan oluşan yaralanmalar olabilir.
Bu balıkları besleyecekseniz daha büyük bir akvaryuma ihtiyacınız var,öyle bir imkanınız yoksa challenger iyi bir seçim değil çünkü şu haliyle bile henüz yavru, 50 60 cm olunca ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. Onun yerine silver shark veya tinfoil barb gibi astronotları için uygun türler besleyebilirsiniz.
Astronotlarım Yem Yemiyor Hareketsizler
Öncelikle 1 hafta yem yemeseler de hiçbir şey olmaz hatta bu durumda su değerlerinin sabit kalması açısıdan daha iyi bile olabilir. Akvaryumda %50 su değişimi yap 1 yemek kaşığı tuz at, ertesi gün aynı şeyi tekrar yap. İç filtreyi kapat dış filtreyi bağla, sonuçta iç filtreden daha az dalga yapacaktır ve yeni akvaryumun geldiğinde içinde bakteri birikmiş olur.
2 günde 1 yem vermeyi dene yemezlerse zorlama yeni akvaryuma geçtikten 1 2 gün sonra yerler. Asla ama asla japon balığı yedirme o balığın içimde hangi hastalık hangi bakteri var bilmiyorsun oscarların bu sebepten parazit kapıp ölebilir. Balık 1 hafta aç kalsa ölmez ama iç parazitten ölür, küçücük akvaryumda oluşan amonyaktan ölür.
Oscarlar yem konusunda çok seçici ve inatçı olabilir hele hele canlı yeme alışan oscar bir daha asla kuru yem yemeyebilir.
Sen ne yaparsan yap balıklar kendi doğaları kadar hırçın olurlar ve çok hırçın olmaları da iyi bir şey değildir çünkü akvaryumda ilk saldıracakları şey yine diğer oscarlar olacaktır. Balıklarının birbirlerini öldürmesini mi izlemek istiyorsun ?
Öncelikle 1 hafta yem yemeseler de hiçbir şey olmaz hatta bu durumda su değerlerinin sabit kalması açısıdan daha iyi bile olabilir. Akvaryumda %50 su değişimi yap 1 yemek kaşığı tuz at, ertesi gün aynı şeyi tekrar yap. İç filtreyi kapat dış filtreyi bağla, sonuçta iç filtreden daha az dalga yapacaktır ve yeni akvaryumun geldiğinde içinde bakteri birikmiş olur.
2 günde 1 yem vermeyi dene yemezlerse zorlama yeni akvaryuma geçtikten 1 2 gün sonra yerler. Asla ama asla japon balığı yedirme o balığın içimde hangi hastalık hangi bakteri var bilmiyorsun oscarların bu sebepten parazit kapıp ölebilir. Balık 1 hafta aç kalsa ölmez ama iç parazitten ölür, küçücük akvaryumda oluşan amonyaktan ölür.
Oscarlar yem konusunda çok seçici ve inatçı olabilir hele hele canlı yeme alışan oscar bir daha asla kuru yem yemeyebilir.
Sen ne yaparsan yap balıklar kendi doğaları kadar hırçın olurlar ve çok hırçın olmaları da iyi bir şey değildir çünkü akvaryumda ilk saldıracakları şey yine diğer oscarlar olacaktır. Balıklarının birbirlerini öldürmesini mi izlemek istiyorsun ?
Flowornhorn Dişi Erkek ?
Dişi gibi görünüyor, eğer gerçekten dişiyse bir dişi balık için fazla güzel.
Dişi gibi görünüyor, eğer gerçekten dişiyse bir dişi balık için fazla güzel.
Akvaryem Firmasının 158,90 Tl'lik İş Ahlakı
Bu firmadan bir kere alışveriş yapmıştım, internet sitesinden verdiğim kova yem siparişinin ellerinde olmadığını öğrendikten sonra defalarca görüşme ve uzun bir bekleme süresinden sonra iade alabilmiştim.
Bu firmadan bir kere alışveriş yapmıştım, internet sitesinden verdiğim kova yem siparişinin ellerinde olmadığını öğrendikten sonra defalarca görüşme ve uzun bir bekleme süresinden sonra iade alabilmiştim.
550 Lt Sumplu Su Değişimi Hakkında
Su değişimi sırasında motoru kapatmanın bir zararı olmaz, zaten su çektikten hemen sonra taze su ekleyeceksiniz, maksimum 1 2 saatten bahsediyoruz. Uzun süreli kesintilerde korkmanız gereken şey bakteri değil oksijensizlik olmalı, 5-6 saat üstü motor çalışmazsa sorun olabilir.
Su değişimi sırasında motoru kapatmanın bir zararı olmaz, zaten su çektikten hemen sonra taze su ekleyeceksiniz, maksimum 1 2 saatten bahsediyoruz. Uzun süreli kesintilerde korkmanız gereken şey bakteri değil oksijensizlik olmalı, 5-6 saat üstü motor çalışmazsa sorun olabilir.
SON MESAJLAR
- Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 01:19
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 40x40 Utricularia High Tech darkaura, 01:14
Akvaryum Tanıtımı - Melek Baligimin Solungac Yarasi Sos taskinramazan, 01:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Bettam Hep Su Yüzeyinde Ve Yem Yemiyor Eminator, 01:02
Labirentliler - Eurostar Hbl Ses Sorunu Ancher, 00:28
Yeni Üye Forumu - Bitki yaşlanınca ölürmü GhostKoi, 00:01
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryum Yapımı ktoG, 00:01
Yeni Üye Forumu - Yeşil Su Sorunu giyotyn, 23:51
Yosun - Ramirezi sfcscannow, 23:30
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar MasterChief, 23:29
Akvaryum Bilimi - Japon Balığı Gözündeki Buğu Buziak, 23:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Resimden Cinsiyet ShowaSanshoku, 23:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 2. El Dış Filtre Alınır Mı neomeo, 23:03
Filtreleme Seçenekleri - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Wish4fish, 22:57
Yeni Üye Forumu - Panda Garra Rufa Hakkında Her Şey BLGHN, 21:56
Sazansıgiller Tanıtımı - Dedikodu Zamanı 2 Kara Karga, 21:49
Discus Tanıtımları - 2.el Şelale Filtre Alınırmı? bendeniztayfun, 21:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Molly Yavrularının Karnindaki Şişkinlik bendeniztayfun, 20:58
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Sisi bendeniztayfun, 20:53
Yeni Üye Forumu - Balık Cinsiyeti Alper Efe, 20:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 50x30x30 Lowtech Yeniden FISHERMAN01, 20:21
Akvaryum Tanıtımı - Hobiye Yeni Başladım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Tortuga4, 20:18
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Taha Yanık, 19:48
Labirentliler - Dış Filtre Destekleyici Tepe Filtre Yapımı giyotyn, 19:46
Filtre ve Sump Yapımı - Lepistes Hastalık Nedeni Wish4fish, 18:23
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 17:30
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Sizce Sağlam Mı ? Lovelepistes, 17:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Gün Boyu Suyun Dibinde Duruyor. Eminator, 17:22
Yeni Üye Forumu - Dış Filitre kadir_7, 16:30
Yeni Üye Forumu - Zebra Danio Kaannn455, 16:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 25x25 Karides Akvaryumu demian, 16:08
Akvaryum Tanıtımı - Balıklarım Neden Durgun Yasin034, 15:07
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Nesi Var Kaannn455, 15:01
Yeni Üye Forumu - Doğuracak Lepistes İçin Hazırladığım Akvaryum burakbyrs, 14:37
Yeni Üye Forumu - Ada La Plata Sand Meryemmm, 14:27
Bitki Akvaryumları Genel - 1 Haftalık Japon Yavrusu Taha Yanık, 13:59
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ne Zaman Doğurur zeyyk, 13:15
Yeni Üye Forumu - Karides Yemi Ve Balık ÇaĞRı, 12:37
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumum Azizdurdenn, 11:57
Akvaryum Tanıtımı - Hobi Köşem Taha Yanık, 11:22
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Taban Kurulumu MasterChief, 10:58
Taban ve Gübreleme - Keşke Biri Yem Organizasyonu Yapsa MasterChief, 10:52
Toplu Yem Alımı - Mobilyalı Akvaryum bendeniztayfun, 06:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Tavsiyeleriniz KaanE, 05:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin PaPbRc, 02:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Lepistes Yavrularım Büyümüyor MiRY0, 02:31
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu ebt06, 01:16
Yeni Üye Forumu - İzmir'de Discus Üreticisi erdemizm, 01:03
Discus - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu Azizdurdenn, 00:34
Akvaryum Tanıtımı - Balık Biti Hakkında Her Şey BLGHN, 23:51
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 01:33
- Led Driver 36-48w ilh4n 01:23
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 01:23
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 01:23
- Altın Kafa Melekler Tekin35 01:10
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 00:50
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 00:50
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 00:50
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 00:50
- Leptosoma Kitumba Yavrular koyu 23:51
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 22:56
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 22:56
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 22:56
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:47
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 22:39
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 22:17
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 22:17
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 22:17
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 22:04
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 21:49
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 21:40
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 21:40
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 21:40
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 21:40
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 21:24
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 20:55
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 20:55
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 20:44
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:44
- Co2 Regülatör Set egedin 20:10
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 19:42
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:37
- Fahaka Puffer etotek 18:36
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:34
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:34
- Black Flame Wood cagdas_0606 18:33
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 18:15
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 18:15
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 17:58
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:58
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:58
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 17:54
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 17:54
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 17:54
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 17:45
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:45
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 17:30
- Boa - Black Galaxy Fishbone Aras5434 16:54
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 16:53
- Dennerle Akvaryum Furcifer 16:16
KULLANICILAR
- 187 Online Kullanıcı, 102 Üye
Online Kullanıcılar
H.polat,
darkaura,
mazo,
Ardasa,
vagus,
asplant,
betta.ist,
Akax,
Taha Yanık,
mmemati,
neomeo,
puffity,
yavuzgunal,
kadirbursa,
ysacik,
Öğretmen Ali,
emirhana,
ares16,
bendeniztayfun,
mrtbldk,
ugurcoban79,
BAHADIR_71,
sametyildiz,
Budmo,
CevdetSERBEST,
Tulpar99,
Yasin034,
mayhan5545,
hakanmidilic,
Angelguy,
kdrackgz,
Azizdurdenn,
barsbingul,
muratabi54,
reano,
Rafayel,
onuribrahim,
burak1996,
barskels,
Ankaragucu,
musteynn,
sedaterdem,
mitii,
ŞahanT.,
akomania,
Vlademirol,
Umut Haktan,
MiSoSiKiaN,
ezc06,
suatkurt,
Hobilenyum,
Brdk64,
Goldfish2000,
chimeric,
fkarakaser,
sfcscannow,
ArifhbsAquatics,
Ehtiyar,
nightmareo,
Alidndr,
VuralSemih,
Ciyus,
Larvaklm,
hasancn,
Laetacara,
taskinramazan,
AzizArif,
emesreklam,
Wish4fish,
Eminator,
Drmehmet,
ShowaSanshoku,
Seycinda,
Alighanbari,
Serdariekrem,
Enes Yıldırım,
sargin16,
Jeveux,
Aplot,
oblomov,
Abdullah Ehliz,
omerali06,
SGY,
Hobilik,
Formicasmind,
Gokalpp,
Numenor,
Lepistes..,
hll_aquascaping,
HOPPALA,
DTxLorD,
HayatımızBalık,
demian,
Kara Karga,
Ra93,
Buziak,
Ayd006,
efesutcu44,
Lofta,
Dark65,
diaslayt,
Berk.hnc,
topcuoglu53,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.