ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gkhnfrt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
21
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Mayıs 2025 16:48
Toplam Mesaj:
50 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Gökhan Fırat
Doğum Tarihi:
02 Mayıs 1989
İl:
Ankara
Meslek:
Ziraat Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Gökhan Fırat
SON 10 MESAJI
Biotope Tanganyika
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, canlıları da ekledikten sonra keyifli seyirler :)
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, canlıları da ekledikten sonra keyifli seyirler :)
Barbus Tetrazona
Yazıyı büyük bir keyifle okudum. Minik canlıların büyük dünyası kısacası. Tebrik ederim.
Yazıyı büyük bir keyifle okudum. Minik canlıların büyük dünyası kısacası. Tebrik ederim.
Yeni Kurulum Sakal Yosunu
[QUOTE=burakcel12]
Sorunun su değişiminden kaynaklandığını düşünerek sık su değişimlerine başladım hocam. 3 günde 1, maximum 4 günde 1 %10-20 arası su değişimi yapıyorum. Fotosentez görüyorum çok olmasa da var. kayalarda falan bu yosunlardan var. Bitkileri keser atarız ama kayaları temizlemek akvaryumu bozmadan mümkün değil. Umarım onlarda zamanla dökülür. Teşekkürler.[/QUOTE]
Kayaları bir diş fırçası yardımıyla fırçalayıp(suyun içinde) temizleyip ardından su değişimini yapabilirsin hocam, yada cüce vatoz alablirisin bende 3 adet var sürekli kayaların üstünde yada camda
[QUOTE=burakcel12]
Sorunun su değişiminden kaynaklandığını düşünerek sık su değişimlerine başladım hocam. 3 günde 1, maximum 4 günde 1 %10-20 arası su değişimi yapıyorum. Fotosentez görüyorum çok olmasa da var. kayalarda falan bu yosunlardan var. Bitkileri keser atarız ama kayaları temizlemek akvaryumu bozmadan mümkün değil. Umarım onlarda zamanla dökülür. Teşekkürler.[/QUOTE]
Kayaları bir diş fırçası yardımıyla fırçalayıp(suyun içinde) temizleyip ardından su değişimini yapabilirsin hocam, yada cüce vatoz alablirisin bende 3 adet var sürekli kayaların üstünde yada camda
[QUOTE=mka1923]Rica ederim ,
İnşallah biran evvel yoluna girer . Ama fotosentez de iyi durumda ise iyiye gitmeye başladı demektir .
Saygılar[/QUOTE]
Özellikle sp japan ve mosslardaki fotosentez çok iyi aynı şekilde micrada bile farkediliyor daha da iyi olacağını düşünüyorum sayende [:)]
[QUOTE=mka1923]Rica ederim ,
İnşallah biran evvel yoluna girer . Ama fotosentez de iyi durumda ise iyiye gitmeye başladı demektir .
Saygılar[/QUOTE]
Özellikle sp japan ve mosslardaki fotosentez çok iyi aynı şekilde micrada bile farkediliyor daha da iyi olacağını düşünüyorum sayende [:)]
[QUOTE=mka1923]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180375/130520161551201.jpg[/IMG]
Kardeşim 100 litreye göre düşünürsek senin tankın için değerler bunlar .
Senin bu değerleri yakalaman gerekiyor . Yani fosfatın hep 1, 1,5 ppm civarı olacak . Nitrat 15-20 ppm . Potasyum 30 ppm civarı olacak . Demir ise 0.2 ppm i geçme . Hatta bir süre demir hiç kullanma . Yosun ve algler biraz yavaşlasın o zaman eklersin . Zaten tabandan alırlar gerekli demiri . Mikro ve demir ekleme bir süre . Fosfattan korkma . Evet yosunu tetikler fazlası ama yosun zaten her halukarda olacak . O yüzden bizim bitki gelişimine odaklanmamız gerekiyor . Bitkiler ne kadar canlı ve gelişme içinde olursa yosun ve alglerde aynı oranda gerileyecek .
En azından 3 günde bir gübreleme yapmaya çalış .
Fosfatı 3 günde bir 10 ml ekle .
Potasyumu 3 günde bir 30 ml ekle .
Nitratı da 3 günde bir 10 ml ekle . ( nitratı 3 kez 10 ar ml uyguladıktan sonra 3 günde bir 5 ml e düşür . Nitrat çabuk eksilmiyor tank oturunca )
Demir ve mikroyu yosunlar azalinca , bitkilerde sararma başlarsa eklersin .
Kardeşim eğer uygun fiyata bulursan bütçende uygun olursa jbl sıvı nitrat ve fosfat testin olursa elinde iyi olur .
Co2 yi sakın ihmal etme . Korkma saniyede 2 3 damla gitsin problem olmaz . [/QUOTE]
Hocam teşekkür ediyorum pazar günü su değişimini yaptıktan sonra bu programı uygulamaya başlayacam
Çok saol tekrardan
[QUOTE=mka1923]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180375/130520161551201.jpg[/IMG]
Kardeşim 100 litreye göre düşünürsek senin tankın için değerler bunlar .
Senin bu değerleri yakalaman gerekiyor . Yani fosfatın hep 1, 1,5 ppm civarı olacak . Nitrat 15-20 ppm . Potasyum 30 ppm civarı olacak . Demir ise 0.2 ppm i geçme . Hatta bir süre demir hiç kullanma . Yosun ve algler biraz yavaşlasın o zaman eklersin . Zaten tabandan alırlar gerekli demiri . Mikro ve demir ekleme bir süre . Fosfattan korkma . Evet yosunu tetikler fazlası ama yosun zaten her halukarda olacak . O yüzden bizim bitki gelişimine odaklanmamız gerekiyor . Bitkiler ne kadar canlı ve gelişme içinde olursa yosun ve alglerde aynı oranda gerileyecek .
En azından 3 günde bir gübreleme yapmaya çalış .
Fosfatı 3 günde bir 10 ml ekle .
Potasyumu 3 günde bir 30 ml ekle .
Nitratı da 3 günde bir 10 ml ekle . ( nitratı 3 kez 10 ar ml uyguladıktan sonra 3 günde bir 5 ml e düşür . Nitrat çabuk eksilmiyor tank oturunca )
Demir ve mikroyu yosunlar azalinca , bitkilerde sararma başlarsa eklersin .
Kardeşim eğer uygun fiyata bulursan bütçende uygun olursa jbl sıvı nitrat ve fosfat testin olursa elinde iyi olur .
Co2 yi sakın ihmal etme . Korkma saniyede 2 3 damla gitsin problem olmaz . [/QUOTE]
Hocam teşekkür ediyorum pazar günü su değişimini yaptıktan sonra bu programı uygulamaya başlayacam
Çok saol tekrardan
[QUOTE=mka1923]
Kardeşim telefondan girdiğim için şuan net göremiyorum . Sana zahmet yazsan daha iyi olur . Sadece ilk satırlar lazım bana . 1 ml 50 litreye şu kadar katar . Bu kısmı yazman yeterli . [/QUOTE]
Hocam şu şekilde
Fe: 2 ml gübre 50 litreye 0,1 ppm
Fosfat: 1 ml gübre 50 litreye 0,1 ppm
Nitrat: 1 ml gübre 50 litreye 1 ppm
Potasyum: 1 ml gübre 50 litreye 0,5 ppm
[QUOTE=mka1923]
Kardeşim telefondan girdiğim için şuan net göremiyorum . Sana zahmet yazsan daha iyi olur . Sadece ilk satırlar lazım bana . 1 ml 50 litreye şu kadar katar . Bu kısmı yazman yeterli . [/QUOTE]
Hocam şu şekilde
Fe: 2 ml gübre 50 litreye 0,1 ppm
Fosfat: 1 ml gübre 50 litreye 0,1 ppm
Nitrat: 1 ml gübre 50 litreye 1 ppm
Potasyum: 1 ml gübre 50 litreye 0,5 ppm
[QUOTE=mka1923]
Günaydın ,
O zaman yoğunluğu fazla değildir demek ki . Şunu sorun mutlaka kendine . 1 ml ilave ettiğimde kaç ppm artış sağlıyor ? Buna bir cevap versin ona göre doğru ya da yanlış olduğuna karar verelim .
Bundan önemlisi demir ve mikro . Ayni sekilde demir için de , 1 ml kaç ppm artış sağlıyor sorun size zahmet .
Ondan sonra yönlendirme yapabilirim . Ama haftada bir vermeseniz daha iyi olur . Örneğin fosfatı 1 ppm de tutmak istiyoruz diyelim . Siz ptesi fosfatı 1 ppm olacak sekilde gübreleme yaptınız . Siz bir hafta bekleyince atıyorum 1 hafta sonra tankta yaklaşık 0.40 ppm civarı fosfat kalır . 1 de tutamazsın bu şekilde değeri . Umarim karışık olmamıştır 😀
Ama iki günde bir verirseniz çok daha kontrollu olur ve değerler çok oynamaz . Evet daha zahmetli ama daha etkili bir yöntem . Belki haftada 1 yapıp iyi sonuç alanlar vardır ancak ben de haftada 1 ile başladım . Ne zamanki 2 günde bire döndüm o zaman sağlıklı gelişimi yakaladım .
Demir , fosfat , nitrat , potasyum ...
Bunlar da 1 ml kaç ppm katıyor bunu mutlaka öğrenin satan kişiden .
Saygılar . [/QUOTE]
Hocam şu şekilde bir foto yükledim yanlış yazma ihitmalime karşın
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/183805/130520161230541.jpg[/IMG]
[QUOTE=mka1923]
Günaydın ,
O zaman yoğunluğu fazla değildir demek ki . Şunu sorun mutlaka kendine . 1 ml ilave ettiğimde kaç ppm artış sağlıyor ? Buna bir cevap versin ona göre doğru ya da yanlış olduğuna karar verelim .
Bundan önemlisi demir ve mikro . Ayni sekilde demir için de , 1 ml kaç ppm artış sağlıyor sorun size zahmet .
Ondan sonra yönlendirme yapabilirim . Ama haftada bir vermeseniz daha iyi olur . Örneğin fosfatı 1 ppm de tutmak istiyoruz diyelim . Siz ptesi fosfatı 1 ppm olacak sekilde gübreleme yaptınız . Siz bir hafta bekleyince atıyorum 1 hafta sonra tankta yaklaşık 0.40 ppm civarı fosfat kalır . 1 de tutamazsın bu şekilde değeri . Umarim karışık olmamıştır 😀
Ama iki günde bir verirseniz çok daha kontrollu olur ve değerler çok oynamaz . Evet daha zahmetli ama daha etkili bir yöntem . Belki haftada 1 yapıp iyi sonuç alanlar vardır ancak ben de haftada 1 ile başladım . Ne zamanki 2 günde bire döndüm o zaman sağlıklı gelişimi yakaladım .
Demir , fosfat , nitrat , potasyum ...
Bunlar da 1 ml kaç ppm katıyor bunu mutlaka öğrenin satan kişiden .
Saygılar . [/QUOTE]
Hocam şu şekilde bir foto yükledim yanlış yazma ihitmalime karşın
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/183805/130520161230541.jpg[/IMG]
E-jet Dış Filtre Hakkında
[URL]http://www.petburada.com/U184,394,jet-3368-canister-dis-filtre-1650-l-h-selale-filtreler.htm?gclid=COCWn8fq1swCFQccGwodLEIDiA[/URL]
Merhaba arkadaşlar
Yeni bir dış filtre almaya karar verdim ve araştırmlarım sonucunda böle bi filtre buldum kullananlar oldukça memmnun ve yedek parça temininin de bir o kadar kolay oldugu söyleniyor aranızda kullananız varmı acaba fiyatı da gayet uygun geldi yukarıdaki linkte
Akvaryum ölçüleri 80*40*50(h) bitkili canlı yoğunluğu 20 adet lepistes, moli , plati, tetra karışık
[URL]http://www.petburada.com/U184,394,jet-3368-canister-dis-filtre-1650-l-h-selale-filtreler.htm?gclid=COCWn8fq1swCFQccGwodLEIDiA[/URL]
Merhaba arkadaşlar
Yeni bir dış filtre almaya karar verdim ve araştırmlarım sonucunda böle bi filtre buldum kullananlar oldukça memmnun ve yedek parça temininin de bir o kadar kolay oldugu söyleniyor aranızda kullananız varmı acaba fiyatı da gayet uygun geldi yukarıdaki linkte
Akvaryum ölçüleri 80*40*50(h) bitkili canlı yoğunluğu 20 adet lepistes, moli , plati, tetra karışık
Bitkili Akvaryuma Başladık
[QUOTE=mgazi]Herşey güzel duruyor lakin co2 desteği konusunda bir bilgi vermemişsiniz. Eğer yoksa gübre desteği hem de ilk haftadan yosuna yol açabilir. Tavsiyem madem bu kadar giriştiniz bu işe co2 de sağlayın sisteminiz tam olsun.[/QUOTE]
Akvaryumu kuralı yaklaşık 1 ay oldu hocam ve 1 aydır da mayalı kullanıyorum, forumdan ve çevremden co2 tüplü sistem arayışındayım bütçeme uygun bişey bulabilirsem emin olun alacam aklım hep tüpte [:)]
[QUOTE=mgazi]Herşey güzel duruyor lakin co2 desteği konusunda bir bilgi vermemişsiniz. Eğer yoksa gübre desteği hem de ilk haftadan yosuna yol açabilir. Tavsiyem madem bu kadar giriştiniz bu işe co2 de sağlayın sisteminiz tam olsun.[/QUOTE]
Akvaryumu kuralı yaklaşık 1 ay oldu hocam ve 1 aydır da mayalı kullanıyorum, forumdan ve çevremden co2 tüplü sistem arayışındayım bütçeme uygun bişey bulabilirsem emin olun alacam aklım hep tüpte [:)]
[QUOTE=mka1923]
Maalesef yerleştiği yapraktan çıkmıyor . O yaprağın gelişimini de bir süre sonra durdurup ölüme götürüyor .
Mekanik temizlik şart . Ama sürekli oluyorsa bir yerlerde hata vardır . Bunu tespit edip asgariye indirmelisiniz .
khnfrt]
İlerlemeyi bildirecem demiştim [:)]
Mekanik temizlik yapıldı
Camlardaki nokta yosunlar eski bir kartla kazındı
Işıklandırma 6 saat kesintisiz şekilde düzenlendi
%30 su değişimi yapıldı
7 ml Nitrat, 7 ml fosfat ve 60 ml sıvı potasyum gübresi eklendi
Ve an itibariyle şuana kadar hiç görmediğim şekilde bitkilerin hepsi fotosentez yapmaya başladı
Yarında 7 ml demir ve 7 ml mikro element takviyesi yapılıp pazar günü tekrar mekanik temizlik su değişimi işlemleri gerçekleşecek umarım herşey yolunda gider teşekkürler
Merhabalar ,
Fotosentezi artmasını bekliyorduk ve gerçekleşmesine sevindim .
Ancak 60 ml potasyumu nasıl ilave ettiniz ? Tek seferde mi ?
Ayrıca demir ve mikro gubreniz ne markaydı ? [/QUOTE]
Hocam öncelikle günaydın
Forumdan gokturkseyhan beyin gübrelerinş kullanıyorum potasyum gübresinin üzerinde haftada 1 kez her 50 lt için 30 ml eklenebilir yazıyordu bende o doğrultuda tek seferde ilave ettim gübreyi acaba hata mı yaptım akvaryum net 130 lt su alıyor[:(]
[QUOTE=mka1923]
Maalesef yerleştiği yapraktan çıkmıyor . O yaprağın gelişimini de bir süre sonra durdurup ölüme götürüyor .
Mekanik temizlik şart . Ama sürekli oluyorsa bir yerlerde hata vardır . Bunu tespit edip asgariye indirmelisiniz .
khnfrt]
İlerlemeyi bildirecem demiştim [:)]
Mekanik temizlik yapıldı
Camlardaki nokta yosunlar eski bir kartla kazındı
Işıklandırma 6 saat kesintisiz şekilde düzenlendi
%30 su değişimi yapıldı
7 ml Nitrat, 7 ml fosfat ve 60 ml sıvı potasyum gübresi eklendi
Ve an itibariyle şuana kadar hiç görmediğim şekilde bitkilerin hepsi fotosentez yapmaya başladı
Yarında 7 ml demir ve 7 ml mikro element takviyesi yapılıp pazar günü tekrar mekanik temizlik su değişimi işlemleri gerçekleşecek umarım herşey yolunda gider teşekkürler
Merhabalar ,
Fotosentezi artmasını bekliyorduk ve gerçekleşmesine sevindim .
Ancak 60 ml potasyumu nasıl ilave ettiniz ? Tek seferde mi ?
Ayrıca demir ve mikro gubreniz ne markaydı ? [/QUOTE]
Hocam öncelikle günaydın
Forumdan gokturkseyhan beyin gübrelerinş kullanıyorum potasyum gübresinin üzerinde haftada 1 kez her 50 lt için 30 ml eklenebilir yazıyordu bende o doğrultuda tek seferde ilave ettim gübreyi acaba hata mı yaptım akvaryum net 130 lt su alıyor[:(]
SON MESAJLAR
- Yeni Betta Akvaryumlarım NotEvenBeginner, 16:49
Akvaryum Tanıtımı - Ölmek Üzere, Kurtarabilir Miyim Cyber_Scout, 16:49
Yeni Üye Forumu - Sahte Resif Akvaryumu Cyber_Scout, 16:47
Deniz Akvaryumlarında Su Kimyası ve Ekipmanlar - En İyi Filtre Malzemeleri Helenas, 16:39
Yeni Üye Forumu - 80lt Leğende Oranda? Helenas, 16:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oranda Balığımın Kuyruğundaki Lekeler EmirZiyaBarışık, 16:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kıl Kurdu Ve Hydra Sorunum Var prisonbreak, 16:06
Yeni Üye Forumu - 5 lt lik pet şişe sağlıklı mı? MasterChief, 15:06
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Canlipetshop.com Güvenilir Mi? MehmetcanK, 14:49
Omurgasızlar - Gurami Akvaryumum Samnastrp, 14:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Önerisi cetinc, 14:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kamera İle Balık Yemleme Muhammedcay, 13:39
İnternetten ve Gezilerden Videolar ve Fotoğraflar - Neon Tetra hastalığı ? oscarus, 13:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Denizden Toplanan Taşlar Hakkında MasterChief, 11:37
Yeni Üye Forumu - Filtredeki Aşırı Pislik MasterChief, 11:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balıklarim Üremiyor scorpion26, 09:20
Labirentliler - Transgenetik Tetrada Sıkıntı Var Orhan76, 09:01
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Akvaryumu Hakkında Dejomejox, 04:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim Ecco Pro 300 Yeni Filtre Ses Sorunu joko29, 23:26
Filtreleme Seçenekleri - Tds Ve Tuz İlişkisi İle Alakalı Bir Soru darkaura, 23:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcı Tavsiyesi İsmail_96965, 23:07
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 21:34
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryum Evde Rutubet Yaparmı ? İnci Kefali, 20:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Ölümleri Helenas, 18:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Monte Carlo Yetistirmek İcin Kurulum bkizilatesli, 18:12
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryumu Tanıtımı pelerinlikedi, 17:31
Akvaryum Tanıtımı - Elazığ'lı Akvaristler E. Karakaya, 16:40
İstanbullu Akvaristler - 60 Litre Küp Akvaryum İçin Tür Önerisi İsmail_96965, 15:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Beta Akvaryumu Sorular Selim1907, 15:13
Labirentliler - Fundulopanchax Gardneri Eldurmaz, 15:05
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Betta Köşesi H.polat, 14:34
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Önerisi Akvaryum2000, 13:22
Filtreleme Seçenekleri - Evde Artemia Üretimi Yapabilir Miyim? Akvaryum2000, 12:45
Malzemeler ve Yemler Forumu - Acara Blue Yumurta Orhan76, 11:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 10:45
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumdaki Salyangoz asiaminor, 10:12
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:05
Akvaryum Tanıtımı - Sae Balığı İşe Yaramıyormuş ? Aguamentist, 07:54
Yosun - Bitki Tutmuş mu ? İnci Kefali, 06:42
Bitki Türleri ve Bakımı - Bilgili Akvaryumculara İhtiyacım Var emin ziya, 04:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığı İçin Tank Kurulumu Nasıldır ? Hoppala, 23:11
Yeni Üye Forumu - Helena (Katil) Salyangoz Üreyecek mi? vanvanspor, 22:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumda Keşke Olsa Dediğiniz Araçlar Var Mı? cdsjgvcsgcs, 21:55
Yeni Üye Forumu - Walstad Metodu (ternapi) Jemaisvu, 21:06
Bitki Akvaryumları Genel - Şelale Filtre CoryCory, 17:47
Filtreleme Seçenekleri - 50 Lt Bitkili, Karides Ve Tetrali Akvaryum knn38, 16:03
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin bendeniztayfun, 15:57
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 15:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120x40x50 Akvaryum 10mm Kayıt Kuşaklı 3000tl Nasıl Tata, 14:38
Fiyat Forumu - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 14:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Full Set Hobi Sonu Resim Yüklenmiştir harunefe 16:42
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 16:36
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 16:36
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 16:36
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:31
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:31
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:31
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:31
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:31
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 16:16
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 15:32
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 15:32
- Yüzey Emici Sıfır Ayarında Samoo 15:24
- Akvaryum Seti Ve Malzemeler Ve Canlılar. Samoo 15:24
- Siyah Calvus (black Cameron) mercedesclk 13:45
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 13:31
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 13:31
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 13:31
- Aquaclear 30 Şelale Filtre blenny 13:01
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 13:01
- Eheim 2213 blenny 13:01
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 12:58
- !!!elma Salyangozunda Sezon Kampanyası!!!! GOLDFISH 12:58
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 12:43
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 12:43
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 12:32
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 12:32
- 80 X 40 X 40 Clear Camlı Akvaryum Tam Set alperemrecakir 12:09
- Hb.white Big Dorsal jaloreef 11:57
- Katil Snail jaloreef 11:57
- Galaxy Rasbora metehan0106 11:49
- Co2art Regülatörler Speedy 11:35
- 45x27x27h Aksan Yapımı Ultra Clear Akvaryum Speedy 11:35
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 11:02
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 11:02
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 10:58
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 10:58
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 10:58
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 10:58
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 10:38
- Akvaryum 30*30 metsi 10:38
- 7x39 Watt Armatür Bora Bey 10:28
- Apistogramma Şahinöztürk 10:10
- Akvaryum Filtre Ve Isıtıcılar Eheim - Aquel Şahinöztürk 10:10
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:58
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:58
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 09:58
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 09:47
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 09:47
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 09:36
KULLANICILAR
- 147 Online Kullanıcı, 80 Üye
Online Kullanıcılar
inspector,
ulutasatilla,
harunefe,
Akax,
EKAR,
Bora Bey,
benimadımebruli,
Emre karabas,
karidesrehberi,
Quersian,
wasmannia,
atiryaki,
sabir,
ByCess,
karavezir,
ilhannnn01,
CevdetSERBEST,
Mahir06,
oguzhan06077,
Rafayel,
MehmetcanK,
koagulant,
Orhan76,
nakkas__45,
ahmetfiratozkaya,
night_clubs,
Helenas,
H.e.k,
Umt61,
oguzhan1981,
emreemin,
Erenguven,
flanormimar,
sakpolat,
ufukkisikk,
ardaqf,
RelaxrUD,
sina cen,
cetinc,
Kuro,
kopruluonur,
Cyber_Scout,
aXarayli,
BaldGuy,
krtstyle,
dimbeleth,
aktugsedat,
urzais,
yavuzsezgin,
MiSoSiKiaN,
ozgur7890,
ArGeX,
İsmail_96965,
Sunborn,
egijfz,
yns325,
Amati340,
Erdal 42,
beyazgul,
EmirZiyaBarışık,
Dogukankun,
TugayÇınar,
boraata,
Laetacara,
Busra1753,
pelerinlikedi,
murat_96,
akvaristdeli,
Hoppala,
UmitOnay,
eackgzz,
Tata,
MertSoyumert,
gulec_44,
lazOTTO,
bonbon,
prisonbreak,
Ahmetcn9,
Gursoyhasan,
Anoska,
teksas_tombiks,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.