ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmetroid
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Ekim 2016 10:50
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Yılmaz

SON 3 MESAJI

100x40x50 Balık Tavsiyesi
Teşekkürler arkadaşlar, Japon balığı aldım rengarenk. Toplam 9 tane minik yavru. Onları da inşallah paylaşacağım buradan...
Cevabınız için teşekkürler kınayu. Ankara' da bildiğiniz ekonomik fiyatlı akvaryumcu var mı acaba?

Önceki japonlar renkli ve 5 adetti. Ama bir müddet sonra hepsi turuncu oldu. Teleskop bile turuncu oldu. :-( bende o yüzden iş yerime götürdüm. Şimdi yarım lt pet şişe boyutuna geldi keratalar :-)

Japonda renk bozulmasından korkuyorum açıkcası.
Merhaba arkadaşlar;
100x40x50 ölçülerinde akvaryumum, 1 adet dış filtre,bir adet 2 karış büyüklüğünde akvaryumun içine takılan motorum var. Akvaryumum tabanı komple 4 cm kalınlığında silis kum kaplı. Suyunu doldurdum ve birkaç damla metilen mavisi attım. 1 su bardağı iri kaya tuzu attım ve 3-4 gündür bekletiyorum. Maksadım suyun içindeki klorun iyice uçmasını sağlamak. Ancak bu akvaryumda ne bekleyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok :(

Isıtıcı kullanmak istemiyorum. Bu şartlarda yaşayabilecek, çabuk büyüyecek ve renkli olan balık tavsiye eder misiniz? Japon düşündüm ama o da suyu çok kirletiyor dediler. Daha önce ciklet, melek ve kısa bir süre piranha & astronot baktım. Sonra balıkları dağıttım ve 2-3 aydır akv boş.

Şimdiden teşekkürler. Ankara da yaşıyorum ve fazla bütçemiz yok. Yavru alıp büyütmeyi düşünüyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.