ÖZELLİKLER
![](/Forum/avatars/191318.jpg)
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Dış Filtreye Ek Olarak Kullanılabilecek Filtre Öne İskorpit, 13:43
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Pul Yem Kullanımı Nasıl Olmalı GÖKBÖRÜ🇹🇷, 13:36
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kıymeti Pek De Bilinmeyen Bir Tür 1Balikci, 13:35
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Apistogramma Cacatuoides Tankı Canahsha, 13:19
Akvaryum Tanıtımı - Beta Canlı Yem Olarak Karides İnci Kefali, 13:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Blue Grass Mı, Moskow Neon Blue Mu? Yahya0101, 13:13
Yeni Üye Forumu - Akvaryumuma Tülki Kuyruğu Ve Anubias Dikmeli Miyim İnci Kefali, 13:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30 Lt Ye Uygun Balıklar İnci Kefali, 13:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kılıç Balığı Yavruları Kurtarma Operasyonu :) Muhammedcay, 13:10
Yeni Üye Forumu - 15-20 Litre Akvaryuma Salyangoz Önerisi İnci Kefali, 13:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Mobilyası msii, 13:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kimse Sump Yapmıyor Sogan, 12:42
Filtreleme Seçenekleri - Roı Market Güvenilir Mi? Tortuga4, 12:39
Yeni Üye Forumu - Nano Walstad Orhan76, 11:57
Akvaryum Tanıtımı - Low Tech Bitkili Akvaryumla Hobiye Geri Dönüş M_usta, 11:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Axolotl Hastalığı A2626, 11:13
Yeni Üye Forumu - Axolotl Akvaryumu Aguamentist, 11:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Orando Ve Çöpçü Vatoz Buraksamet, 10:59
Sazansıgiller - 200 Litre Akvaryuma İç Filtre Önerisi neomeo, 10:49
Filtreleme Seçenekleri - Elodea Çürümesi hknbal28, 10:26
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumumda Salyangoz Çıktı BeyzPl, 10:09
Labirentliler - Betta Balığım Hastamı? BeyzPl, 10:06
Yeni Üye Forumu - Kiraz Karidesi Hakkında SSS Aguamentist, 09:51
Omurgasızlar - Fazla Co2 Problem Olur Mu ? ercane, 09:38
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Canım Betta Balığım 2 Elma Salyangozu 1 Neon Tetra hknbal28, 09:15
Labirentliler Tanıtımı - Ada Soil Powder hknbal28, 09:10
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aquaforest Freshwater Af Purıfy Hakkında Hoppala, 04:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Sepet Uyumu Hakkında Hoppala, 02:20
Filtreleme Seçenekleri - Şelale Filtre Malzemesi Ne Olmalı furkan0626, 01:20
Filtreleme Seçenekleri - Betta Balığım : Kaymak! Tataaa4325, 00:45
Labirentliler Tanıtımı - Blue Grass mı Moscow blue mu ? Yahya0101, 00:33
Canlı Doğuranlar - Sumplu Pipo Filtre Ne Zaman Temizlenmeli ? hokia386, 23:20
Filtreleme Seçenekleri - Apisto Kakadu Yeme Tepki Vermiyor Canahsha, 22:32
Hastalıklar ve İlaçlar - 15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu Taha Yanık, 21:29
Akvaryum Tanıtımı - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 20:55
Akvaryum Dünyasından Haberler - Normal Işıgın Yanına Full Specturum Eklesem Olurmu CevdetSERBEST, 19:48
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Creaqua Aydınlatma - High Tech Kturan06, 19:06
Işık CO2 ve Ekipmanlar - İç Parazit ahmetfiratozkaya, 19:04
Tanganyika Cichlidleri - Neden Bettam Bu Hareketi Sergiliyor Taha Yanık, 18:58
Yeni Üye Forumu - 200 Lt İçin Dış Filtre Önerisi MustafaŞ, 17:44
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Kum Ve Taban Magma, 17:40
Yeni Üye Forumu - 60x40x20 Akvaryum Tedariği HunnicKhan, 16:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Köpek Balığımın Üstünde Beyaz Noktalar Nedir? İnci Kefali, 15:50
Yeni Üye Forumu - Sobo Dc Kafa Motoru Alınır Mı? Japon & Beta, 15:28
Filtreleme Seçenekleri - Aynı Tankta Fazlı Renk Karides Ayberk1634, 14:32
Omurgasızlar - Hemichromis Exxul(nadirtür)kırmızının Engüzel Hali Wolvi, 13:25
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - Akvaryum Camında Çizik GÖKBÖRÜ🇹🇷, 13:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Doğum Yaparken İyice Şişti, Bloat Mı Oldu WnrAquascaping, 12:09
Hastalıklar ve İlaçlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin XNevermore, 11:24
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Melek Balığı Türü Canahsha, 10:27
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 3e9d Kiraz Barb yunusadam 13:32
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 13:17
- Ryunkin, Orando, Ranchu EKAR 13:12
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 13:12
- Sunsun Jp 014 F İç Filtre Gursoyhasan 13:04
- Atman F 201 Sıfır Gursoyhasan 13:04
- Chihiros Vivid 2 10th. Siyah Armatür. Hüdai 12:58
- Oase Biomaster Thermo 850 Dış Filtre. Hüdai 12:58
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:45
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 12:45
- Eheim Professionel 4+ egedin 12:36
- Eheim Biopower 160 İç Filtre dark blue 12:35
- Yem Tablet BUCALILAR 12:32
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 12:32
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:20
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:20
- L144 Tül Çift / Singapur 6 Cm Damızlık Altı Theguardian 12:15
- Beta Arıyorum vel1d 11:08
- Toplam Fiyatta %20 İndirim Kampanyalı Bitkiler🌼🌺 hasancn 10:57
- Toplu Su Üstü Bitkisi hasancn 10:57
- Tropica Soil Powder hasancn 10:57
- Yeni Canlı Yem Auloforus - Microfex Rafayel 10:30
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 10:20
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 10:20
- Dekor - Karides_vatoz Yuvası - Hagen Kum osmandbnl 10:09
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:09
- Blyxa Japonica - Su Mercimeği osmandbnl 10:09
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 10:09
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 10:09
- Yavru - Kırmızıgöz Düz Albino Vatoz akvaryum12 09:58
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:42
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:42
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 09:42
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:42
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 09:35
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 09:35
- Bitki Çeşitleri emreemin 09:35
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 09:35
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 09:35
- Macav Nicaraguensis Yavrular Hobici İşi İndirimli onuribrahim 09:23
- Killifish Gardneri 2 Cm Karışık Yavru Az Sayıda... onuribrahim 09:23
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn & Sakura Karides scorpion26 09:20
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 09:20
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 09:20
- Neolamprologus Similis scorpion26 09:20
- Black Dragon Lepistes & Japon Pirinç Balığı Medaka scorpion26 09:20
- Otocinclus Affinis/otocat Arıyorum R0h1rr1m 08:53
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 08:47
- Malzeme propecia 08:45
KULLANICILAR
- 167 Online Kullanıcı, 89 Üye
Online Kullanıcılar
kadirik,
cyborghuman,
ciways,
MiSoSiKiaN,
razzedo,
Bvarisli,
R0h1rr1m,
vamos,
krib,
Umt61,
Esmanrnz,
Orhan76,
Ahmett455,
oguzhn,
MehmetSerkan,
Sogan,
Aguamentist,
Canahsha,
sdurmaz1965,
ErenBugra,
ercane,
yunusadam,
dikmen,
Akçaaa,
nurbay,
msii,
Mahir06,
greenbottleblue,
mimar55,
🇹🇷Mufasa,
scrap,
yns325,
rexxter,
Bysam,
dark blue,
Theguardian,
mutlubaba,
Sadik153,
sakpolat,
Mderhan,
Mikail Erdoğan,
egemenozbeyli,
hasancn,
egedin,
semihbasar,
tsp7,
Ehtiyar,
Muratakdag,
alix,
KnnGnn,
SGY,
İskorpit,
Bibliyorlar,
otolkurt,
borabey7,
achiiles_622,
Kaya0606,
knn38,
Tortuga4,
Mollabey,
GÖKBÖRÜ🇹🇷,
Rafayel,
Brdk64,
Gursoyhasan,
Tanempo,
gkhnfrt,
TuRKeR,
erden1976,
Emir00,
Tayyareci,
1Balikci,
Furcifer,
Erdal Hoca,
Mesut.39,
SERHAN0707,
Mirza Adar,
aranjman,
ThanatoZek,
Serdariekrem,
Hidro Dinamik,
barsbingul,
UNSAL0612,
Butz,
EKAR,
KryGnl,
karahanli,
Dervishm,
enesdeep,
semihdede,
İnci Kefali,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.