ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
hmzcelebi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
128
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Temmuz 2017 23:03
Toplam Mesaj:
179 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Hamza Koç
Doğum Tarihi:
13 Şubat 1988
İl:
Izmir
Meslek:
Bilg.Programcısı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
150 LT - 100 cm Bombeli Tank
5 Molly , 2 Plati ,3 Çöpcü ,1 Büy. Vatoz,3 Lepistes,
13 Yavru Lepistes ( D.T : 19.03.2017)
11 lepistes yavrusu ( D.T : 06.04.2017 )
12 Sarı-Siyah Molly yavrusu ( D.T : 15.04.2017 )
2 Katil Saly.
SON 10 MESAJI
Kılıçkuyruğum Hamile Mi ?
Resimdeki balık kılıç değil molly [:D]
Resimdeki balık kılıç değil molly [:D]
Helenalar Su Dışına Kaçıyor ?
Merhabalar , kısa bir süre 40 litrelik tankın içinde adi salyangozların arasında beslediğim 3 helenadan 1 i ölünce diğer ikisini ana tankıma aldım.Bir miktar da adi salyangoz takviyesi yapdım aç kalmamaları için.Fakat helenalar ısrarla yukarı doğru çıkıp su dışında duruyorlar.
Ana tanka aldığım adi salyangozlardan büyük çoğunluğunun boş kabukları kumda gördüm , kendileri ölmediyse adileri yemişler fakat ben ne zaman baksam su dşında cama yapışık halde öylece duruyorlar.
Bir kere müdahale etmeye kalkdım suyun içine attım , 1-2 dakika sonra yine ilk işleri su dışına çıkmak oldu.
Su dışında bukadar uzun dayanabildiklerini bilmemekle birlikte neden bu tip davranış sergileriklerine anlam veremedim.
Su değerleri gayet iyi , molly,lepistes ve platiler gayet sağlıklı ve sudan memnunlar.Hatta tüm yavruları da ana tanka aldım mutlu mesut büyüyorlar.Sudan tek rahatsız olan helenalar gibi duruyor.
Suyun ph derecesi 6-7 arası.Hagen kum 2 adet anubias ve tilki kuyruklarımız mevcut.Suyun değerlerini bozacak herhangi başka yabancı maddeler söz konusu bile değil.
Merhabalar , kısa bir süre 40 litrelik tankın içinde adi salyangozların arasında beslediğim 3 helenadan 1 i ölünce diğer ikisini ana tankıma aldım.Bir miktar da adi salyangoz takviyesi yapdım aç kalmamaları için.Fakat helenalar ısrarla yukarı doğru çıkıp su dışında duruyorlar.
Ana tanka aldığım adi salyangozlardan büyük çoğunluğunun boş kabukları kumda gördüm , kendileri ölmediyse adileri yemişler fakat ben ne zaman baksam su dşında cama yapışık halde öylece duruyorlar.
Bir kere müdahale etmeye kalkdım suyun içine attım , 1-2 dakika sonra yine ilk işleri su dışına çıkmak oldu.
Su dışında bukadar uzun dayanabildiklerini bilmemekle birlikte neden bu tip davranış sergileriklerine anlam veremedim.
Su değerleri gayet iyi , molly,lepistes ve platiler gayet sağlıklı ve sudan memnunlar.Hatta tüm yavruları da ana tanka aldım mutlu mesut büyüyorlar.Sudan tek rahatsız olan helenalar gibi duruyor.
Suyun ph derecesi 6-7 arası.Hagen kum 2 adet anubias ve tilki kuyruklarımız mevcut.Suyun değerlerini bozacak herhangi başka yabancı maddeler söz konusu bile değil.
Köpekbalığım Pengasus Japon Yemi Yermi?
[QUOTE=seco5406]
Büyük ihtimal oyle oldu yeni başladım neler lazim oncelikle bildilendirirseniz sevinirim :)
Kac litre mesela en uygun ebatları??[/QUOTE]
Balık eklemek isteyeceğinizi varsayarak 100-150 LT civarı bir akvaryuma geçmenizi öneririm.Şuanki hava motorunu kullanabilirsiniz fakat bu litrelerde dış filtre ve uygun bir ısıtıcı da almanız gerekecek.Japonlar dayanıklı olmalarına karşılık geniş akvaryumlarda rahat ederler.Pengasus derseniz hiçbir akvaryuma sokulmaması gereken bir balık.Görme duyuları çok kısıtlı , hatta kör denebilecek düzeyde olduğundan çok ürkek bir balıktır.Çoğunlukla akvaryum camlarına üsrperme ile çarparak ölenlerine rastlamışımdır.Boyutları çok ciddi şekilde uzayabilir.Beta ise saldırgandır , kendi türüyle bire barışçıl yaşayamaz.
[QUOTE=seco5406]
Büyük ihtimal oyle oldu yeni başladım neler lazim oncelikle bildilendirirseniz sevinirim :)
Kac litre mesela en uygun ebatları??[/QUOTE]
Balık eklemek isteyeceğinizi varsayarak 100-150 LT civarı bir akvaryuma geçmenizi öneririm.Şuanki hava motorunu kullanabilirsiniz fakat bu litrelerde dış filtre ve uygun bir ısıtıcı da almanız gerekecek.Japonlar dayanıklı olmalarına karşılık geniş akvaryumlarda rahat ederler.Pengasus derseniz hiçbir akvaryuma sokulmaması gereken bir balık.Görme duyuları çok kısıtlı , hatta kör denebilecek düzeyde olduğundan çok ürkek bir balıktır.Çoğunlukla akvaryum camlarına üsrperme ile çarparak ölenlerine rastlamışımdır.Boyutları çok ciddi şekilde uzayabilir.Beta ise saldırgandır , kendi türüyle bire barışçıl yaşayamaz.
Köpekbalığım Pengasus Japon Yemi Yermi?
O akvaryumda en fazla karides besleyebilirsiniz.Balıklarda illa bir tane dursun diyorsanız Beta kalabilir.
Pengasus göremedim akvaryumda ? Yavru değilse o akvaryuma sığmaz zaten o balık , japonlar ona keza o akvaryumda çok yaşamazlar.Biran önce daha büyük uygun litrede bir akvaryuma geçin , ya da elinizden çıkarın balıkları
O akvaryumda en fazla karides besleyebilirsiniz.Balıklarda illa bir tane dursun diyorsanız Beta kalabilir.
Pengasus göremedim akvaryumda ? Yavru değilse o akvaryuma sığmaz zaten o balık , japonlar ona keza o akvaryumda çok yaşamazlar.Biran önce daha büyük uygun litrede bir akvaryuma geçin , ya da elinizden çıkarın balıkları
Suda Oluşan Kurtcuk Ve Yavru ?
[QUOTE=Ciyus]Bu planarya, nematod vs konusunda çeşme suyundan şüphelenmeye başladım. 2 aydır bitki eklemediysebiz nereden gelmiş olabilir ki?[/QUOTE]
Belki 2 aylıktır zırtapoz kocamandı zaten [:)))] Şimdi size yazarken aklıma geldi..2 sene önce Antalya'da denizden topladığım taşları ekledim akvaryuma..Fakat tam 2 gün tertermiz suda beklettim yıkadım ovaladım v.s [:?]
[QUOTE=AliKenter]
İki haftadır su değişimi yapmadıysanız su değerlerinizin her geçen gün biraz daha bozulduğu muhakkak ama planaryanın su değerleriyle ilgisi yok. Mutlaka başka bir akvaryumdan taşınmıştır ve korkarım sadece bir tane değildir davetsiz misafiriniz. Planaryalar genelde kumların arasında saklanırlar ve geceleri ortaya çıkarlar. Gece akvaryumunuzun ışığını açtığınızda gerçek planarya nüfusu ile ilgili fikir edinebilirsiniz.[:)] [/QUOTE]
Aynen ben de gece farkettim zaten kumun üzerine de baktım fakat göremedim..13 tane 2 aylık lepistes yavrularım var yiyor olabilirler [:)))] Yada helenalar götürmüş olabilirmi [:?]
[QUOTE=Ciyus]Bu planarya, nematod vs konusunda çeşme suyundan şüphelenmeye başladım. 2 aydır bitki eklemediysebiz nereden gelmiş olabilir ki?[/QUOTE]
Belki 2 aylıktır zırtapoz kocamandı zaten [:)))] Şimdi size yazarken aklıma geldi..2 sene önce Antalya'da denizden topladığım taşları ekledim akvaryuma..Fakat tam 2 gün tertermiz suda beklettim yıkadım ovaladım v.s [:?]
[QUOTE=AliKenter]
İki haftadır su değişimi yapmadıysanız su değerlerinizin her geçen gün biraz daha bozulduğu muhakkak ama planaryanın su değerleriyle ilgisi yok. Mutlaka başka bir akvaryumdan taşınmıştır ve korkarım sadece bir tane değildir davetsiz misafiriniz. Planaryalar genelde kumların arasında saklanırlar ve geceleri ortaya çıkarlar. Gece akvaryumunuzun ışığını açtığınızda gerçek planarya nüfusu ile ilgili fikir edinebilirsiniz.[:)] [/QUOTE]
Aynen ben de gece farkettim zaten kumun üzerine de baktım fakat göremedim..13 tane 2 aylık lepistes yavrularım var yiyor olabilirler [:)))] Yada helenalar götürmüş olabilirmi [:?]
Kurtçuğu 2 aylık yavrularım götürdü galiba kayboldu [:)))] Su değerleri mi bozuldu acaba 2 haftadır hiç su değişimi yapmadım filtrenin içine bakmayalı da 1 ay oldu sanırım [:?]
Kurtçuğu 2 aylık yavrularım götürdü galiba kayboldu [:)))] Su değerleri mi bozuldu acaba 2 haftadır hiç su değişimi yapmadım filtrenin içine bakmayalı da 1 ay oldu sanırım [:?]
[QUOTE=Ciyus]Planarya. Zararı yok sadece sinir bozucu. Kaldı ki, lepistes yavruları biraz daha büyüyünce yerler, kökünü kazırlar.
Sakın ezmeye, öldürmeye çalışmayın. Bölündükçe her bir parça yeni bir planarya olur. Karides akvaryumunuz varsa dikkat edin bulaşmasın. Karideslere zarar verebiliyorlar.
Son zamanlarda yeni bitki almış mıydınız?[/QUOTE]
Ellemedim dolanıyor öyle , karides yok sadece 2 adet helena var omurgasız olarak.Son bitki alımından bu yana 1 aydan fazla oluyor btki ile gireceğini sanmıyorum..[:?]
[QUOTE=Can Kurtul]Yavru büyük ihtimalle lepistes
Vücut hatları tam onu andırıyor[:D][/QUOTE]
Hamile lepistes yoktu onu anlamadım [:D] hadi diyelim ben anlamadım karnı şişmedi falan v.s .. fakat o yavruluğa nası atladı [:?][:D][:D]
[QUOTE=Ciyus]Planarya. Zararı yok sadece sinir bozucu. Kaldı ki, lepistes yavruları biraz daha büyüyünce yerler, kökünü kazırlar.
Sakın ezmeye, öldürmeye çalışmayın. Bölündükçe her bir parça yeni bir planarya olur. Karides akvaryumunuz varsa dikkat edin bulaşmasın. Karideslere zarar verebiliyorlar.
Son zamanlarda yeni bitki almış mıydınız?[/QUOTE]
Ellemedim dolanıyor öyle , karides yok sadece 2 adet helena var omurgasız olarak.Son bitki alımından bu yana 1 aydan fazla oluyor btki ile gireceğini sanmıyorum..[:?]
[QUOTE=Can Kurtul]Yavru büyük ihtimalle lepistes
Vücut hatları tam onu andırıyor[:D][/QUOTE]
Hamile lepistes yoktu onu anlamadım [:D] hadi diyelim ben anlamadım karnı şişmedi falan v.s .. fakat o yavruluğa nası atladı [:?][:D][:D]
Merhabalar , canlı doğuran tankında yavruluğun içinde balık yoktu akşam yemlemek için gittiğimde yavrulukta 1 adet yavru gördüm [:?] Molly yavrusu olmak için çok küçük fakat lepistes yavrusuna da çok benzetemedim.Geriye sadece plati kalıyor ? [:?] Resimlere göre sizce ne yavrusu ve oraya nası kendi imkanlarıyla girdi anlamadım [:?] Ayrıca sağda solda herhangi başka yavru yok.Doğum yapan ya da doğum yapmış izlenimi veren bir balıkta yok hepsi gayet enerji dolu ve hareketliler...Hamile olduğuna emin oldğum sadece 2 adet molly var ama onlarda dediğim gibi doğum belirtisi vermemekle beraber karınlarıda balon gibi :) Lepisteslerin karnında şişlik yok hamile gibi bile değiller lepistes yavrusu olamaz gibi [:?]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194221/010520170036171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194221/010520170036531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194221/010520170044251.jpg[/IMG]
bunu resimlemeye çalışırken yavruluk üzerinde gezen ufak beyaz kurt gibi bir canlı farkettim.Boyu neredeyse yeni doğmuş bir lepistes yavrusu kadar.Acaba parazit olabilir mi ? Zararı varmıdır ? Videosunu aşağıda veriyorum , yavruluğun sağ alt kısmında göreceksiniz gayet hızlı hareket ediyor.
[VID]https://youtu.be/LqsXnUO_Nfs[/VID]
Bilgi olarak tankın içindeki canlılar ;
13 lepistes yavrusu (2 aylık)
1 Erkek 2 Dişi Molly
1 Dişi Ay Molly
1 Erkek 1 Dişi Plati
2 Dişi 1 Erkek yetişkin lepistes
3 Cory ve 1 Vatoz ( 13 cm)[EDIT]hmzcelebi,2017-05-01 00:44:37[/EDIT]
Merhabalar , canlı doğuran tankında yavruluğun içinde balık yoktu akşam yemlemek için gittiğimde yavrulukta 1 adet yavru gördüm [:?] Molly yavrusu olmak için çok küçük fakat lepistes yavrusuna da çok benzetemedim.Geriye sadece plati kalıyor ? [:?] Resimlere göre sizce ne yavrusu ve oraya nası kendi imkanlarıyla girdi anlamadım [:?] Ayrıca sağda solda herhangi başka yavru yok.Doğum yapan ya da doğum yapmış izlenimi veren bir balıkta yok hepsi gayet enerji dolu ve hareketliler...Hamile olduğuna emin oldğum sadece 2 adet molly var ama onlarda dediğim gibi doğum belirtisi vermemekle beraber karınlarıda balon gibi :) Lepisteslerin karnında şişlik yok hamile gibi bile değiller lepistes yavrusu olamaz gibi [:?]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194221/010520170036171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194221/010520170036531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194221/010520170044251.jpg[/IMG]
bunu resimlemeye çalışırken yavruluk üzerinde gezen ufak beyaz kurt gibi bir canlı farkettim.Boyu neredeyse yeni doğmuş bir lepistes yavrusu kadar.Acaba parazit olabilir mi ? Zararı varmıdır ? Videosunu aşağıda veriyorum , yavruluğun sağ alt kısmında göreceksiniz gayet hızlı hareket ediyor.
[VID]https://youtu.be/LqsXnUO_Nfs[/VID]
Bilgi olarak tankın içindeki canlılar ;
13 lepistes yavrusu (2 aylık)
1 Erkek 2 Dişi Molly
1 Dişi Ay Molly
1 Erkek 1 Dişi Plati
2 Dişi 1 Erkek yetişkin lepistes
3 Cory ve 1 Vatoz ( 13 cm)[EDIT]hmzcelebi,2017-05-01 00:44:37[/EDIT]
Adi Salyangoz Vs Katil Salyangoz
Yanlış alarm vermişim biri hala yaşıyo , ana tanka attım içi tamamen boş değildi saklanmış meğer ama en büyük boylu olanı kesinlikle bomboş.Sanırım ya bir kavga oldu ya da eceliyle öldü adiler yiye yiye bitirmişler.
Fakat çok hareketsizlerdi , tankı değiştirince baya hareketlendiler.Şuan için kayıp 1 adet 2 adet katilimiz ana tankda yaşamaya devam ediyorlar.Şansıma çift olanlar hayatta kalmış.Adi salyangozların bulunduğu tankdan ufak bir koloni transfer ettim artık rda yaşarlar [:)))]
Fakat ısrarla su dışına çıkıyorlar katiller , ilk defa su dışına çıktıklarına rastladım...[:?][EDIT]hmzcelebi,2017-04-30 23:44:48[/EDIT]
Yanlış alarm vermişim biri hala yaşıyo , ana tanka attım içi tamamen boş değildi saklanmış meğer ama en büyük boylu olanı kesinlikle bomboş.Sanırım ya bir kavga oldu ya da eceliyle öldü adiler yiye yiye bitirmişler.
Fakat çok hareketsizlerdi , tankı değiştirince baya hareketlendiler.Şuan için kayıp 1 adet 2 adet katilimiz ana tankda yaşamaya devam ediyorlar.Şansıma çift olanlar hayatta kalmış.Adi salyangozların bulunduğu tankdan ufak bir koloni transfer ettim artık rda yaşarlar [:)))]
Fakat ısrarla su dışına çıkıyorlar katiller , ilk defa su dışına çıktıklarına rastladım...[:?][EDIT]hmzcelebi,2017-04-30 23:44:48[/EDIT]
Adi Salyangoz Vs Katil Salyangoz
Tuhaf bir şekilde bir adi salyangoz yığını altından 2 adet boş helena kabuğu çıktı.Malesef ikisinide yiyip bitirmişler. [:O][:?][:?]
Tuhaf bir şekilde bir adi salyangoz yığını altından 2 adet boş helena kabuğu çıktı.Malesef ikisinide yiyip bitirmişler. [:O][:?][:?]
SON MESAJLAR
- Yem Makinesi / Balık Ve Karides Yemi Üretimi egemenc, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Betta Akvaryumu Başlangıç Prssy, 01:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Boyutu Ve Saldırganlık Zaid, 01:04
Yeni Üye Forumu - 1 Aylık Akvaryum İcin Tavsiyenize İhtiyacım Var koraykbl, 00:36
Yeni Üye Forumu - Adım Adım Malawi (balıklar Eklendi) berkaydillii, 00:17
Akvaryum Tanıtımı - Melek Değil Sanki İnek altum123, 00:09
Bitki Akvaryumları Genel - Low Tech Bitkili Akvaryumum Ehtiyar, 23:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kırma Lepistes Kazaritachi, 23:20
Canlı Doğuranlar - Işık Akvaryumu chucuk, 23:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kafa Motoruna Vana Takma baron70, 22:38
Filtreleme Seçenekleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Samoo, 22:36
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Lepistes ve kılıç kuyruk çiftleşirmi? GhostKoi, 22:17
Canlı Doğuranlar - Balkonda Balık Olurmu İsmail_96965, 22:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 22:01
Güney Amerikan Cichlidleri - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! İnci Kefali, 21:28
Labirentliler - Dalga Motoru Önerisi Rmznyll, 21:20
Yeni Üye Forumu - Theodoxus Salyangozlarım - Mini Nerite İnci Kefali, 21:16
Omurgasızlar Tanıtımı - Kılıç Kuyruk Kardinal Tetrayı Yermi Zozik, 21:03
Yeni Üye Forumu - 10 Lt Akvaryum Canlı Seçimi lepistes5994, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Excel Benzerleri Ehtiyar, 20:52
Taban ve Gübreleme - Flowerhorn Mu Oscar Mı? Cyber_Scout, 20:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Erkek Kılıçkuyruk-Dişi lepistes Zozik, 20:40
Canlı Doğuranlar - Lepisteslere Yem Dışında Ne Verebilirim ? Amatör balıkçı, 20:34
Canlı Doğuranlar - Su Arıtma Cihazı Önerisi kuman, 20:25
Bitki Akvaryumları Genel - Sarı Prensesim Ağzına Yavru Aldımı Emin Değilim ozhantektas, 20:18
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Red Sea Akvaryum Ithalatı Hk. Almeca, 20:17
Yeni Üye Forumu - Moli Balıkları 50 Litrede Olur Mu? Cyber_Scout, 20:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balkonda Japon Balığı Akvaryumu KaanE, 20:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 30 Litre Betta Akvaryumum KaanE, 20:00
Akvaryum Tanıtımı - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 19:35
Akvaryum Tanıtımı - Dıscus Yaralanma İsmail_96965, 19:10
Discus - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Maiestas, 19:02
Akvaryum Tanıtımı - Aspet Akvaryum - İstanbul Akvaryumcu Dosyası KaanE, 18:58
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Aquamins California Black Sand 1.5 mm Hakkında İsmail_96965, 18:49
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Dış Filtre Şart Mıdır? İsmail_96965, 18:39
Yeni Üye Forumu - Sump Giriş Izgarası Cyber_Scout, 18:21
Filtre ve Sump Yapımı - Lepistes Yavrularım Sumpa Kaçmış Ehtiyar, 17:41
Canlı Doğuranlar - Genel Olarak Lepistes Ölümleri Hakkında Cyber_Scout, 17:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Yosun Problemi Cyber_Scout, 15:39
Yosun - Kahverengi Yosunlardan Kurtulma TurX, 14:22
Yosun - Bitkili Lepistes Bana Göre Herşey Normal Ama? lepistes5994, 13:01
Akvaryum Tanıtımı - Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:) Birminikçınar, 12:34
Akvaryum Tanıtımı - Parosphromenus Deissneri Neothauma, 12:30
Labirentliler Tanıtımı - Kuru Başlangıç Akvaryumum ahmetgunduz, 11:44
Akvaryum Tanıtımı - Axolotl İçin Ph Değeri Hakkında T3kniker, 11:01
Yeni Üye Forumu - Pengasus Köpekbalığını Nasıl Hızlı Büyütülür ? İnci Kefali, 10:55
Yeni Üye Forumu - 3x30x30x30 Yeni Betta Akvaryumlarım Cyber_Scout, 10:29
Akvaryum Tanıtımı - Güney Amerika Ciklet Seçimi oboraslan, 09:42
Yeni Üye Forumu - Kafalı Yunus Balığında Hastalık Mı Var ? koraykbl, 08:56
Yeni Üye Forumu - Yosun Sorunu Cyber_Scout, 00:39
Yosun
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Cüce Vatoz Cücevatoz99 01:19
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 01:18
- Orionled D Serisi Rgbw 60cm Işık paxal 00:43
- Low Tech Ve High Tech Bitkiler gulec_44 00:42
- Fluval Dış Filtre Yedek Parçaları (bütün Seriler) erimgorgulu 23:42
- L144 - Süper Red - Siyah Tül Vatoz Takım Veya Çift erimgorgulu 23:42
- Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 23:38
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 23:26
- Katil Salyangoz stopsound 23:22
- Nadir F0 Ve F1 Tanganyika Ciklitleri DiscusTurk 23:06
- Özel Moss Türleri. smithiseek 23:00
- Kullanılmamış Kapalı Aktif Topraklar. smithiseek 23:00
- Tavşan Salyangoz Ve Amazon Hançeri _rammstein_ 22:51
- Lda 16 Longfin Erkekler. _rammstein_ 22:51
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 22:20
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 22:20
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 21:55
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:55
- Fundulopanchax Gardneri-nothobranchius Guentheri Cyber_Scout 21:46
- Nothobranchius Guentheri-fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout 21:46
- Magnezyum Nitrat Cyber_Scout 21:46
- Tubifex , Reeflowers Betta Yem Cyber_Scout 21:46
- Amazon Hançeri-cryptocoryne Crispatula Cyber_Scout 21:46
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 20:25
- Kusursuz Anubiaslar/yeni,özel Türler ballantines 20:25
- Kırmızı Kuyruklu Lepistes Aklazarar 20:19
- Japan Blue Double Tail Endler achiiles_622 20:10
- Ornatus Julie, Karides, Lepistes, Katil Saly Aquarist101 18:56
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 18:56
- Yetişkin 1e3d Melek sametyildiz 18:47
- Christmas Moss sametyildiz 18:47
- Sulawesi White Orchid Karides Arıyorum ALP85 18:34
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 17:29
- Bitki Çeşitleri emreemin 17:29
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 17:29
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 17:29
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 17:29
- Siyah Tül Kuyruk Singapur Erkek Vatozlar AreS 17:18
- Isıtıcı.kafa Motoru,hava Motoru Vs vedat79 17:00
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 16:14
- Geophagus Arıyorum MurathanM 16:14
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 16:00
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 15:58
- Fluval 57 Sumplı Mobilyalı Akvaryum muratskara 15:52
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 15:50
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 15:50
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:50
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 15:50
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:37
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 15:37
KULLANICILAR
- 86 Online Kullanıcı, 47 Üye
Online Kullanıcılar
HaydarGul,
Emerse,
beary,
gulec_44,
AquaMan,
K0L0Ni,
ihunal,
Zaid,
Serdarca,
EKAR,
|Beyaz|,
ardaagnaday,
muzaffer_81,
Hoppala,
Bataron,
Zozik,
urzais,
Cyber_Scout,
Dotkor,
polaris,
mrah,
AreS,
sina cen,
Kazaritachi,
Oquanus,
Hidro Dinamik,
koraykbl,
Srn002,
mehmethakan,
vedat79,
Umit2003,
Busra1753,
baron70,
ErenBugra,
ternapi,
Arch.Hüseyin,
sedaterdem,
duhanmert,
chapi,
omer9,
cursekny,
Anlcnusnmz,
Metinmert Yiğit,
AtlasPoyraz,
Ehtiyar,
emreemin,
Kena,
osmandbnl,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.