ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ilkerSR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
51
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Ekim 2022 20:01
Toplam Mesaj:
74 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ilker sırt
Doğum Tarihi:
22 Ağustos 1992
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
330 litre Bitkili Canlı Doğuran Akvaryumu
56 litre Bitkili Cüce Amerikan Bolivian Ram Çifti
SON 10 MESAJI
Bolivian Ram Çiftim
Su çeşme suyu
Su çeşme suyu
Bolivian Ram Çiftim
Merhaba arkadaşlar 4.gün oldu.Dişiyle erkek sırayla bakıyorlar kavga gürültü bitti .Yumurtalar sağlıklı bir şekilde gelişiyor.Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar 4.gün oldu.Dişiyle erkek sırayla bakıyorlar kavga gürültü bitti .Yumurtalar sağlıklı bir şekilde gelişiyor.Teşekkürler
Bolivian Ram Çiftim
[QUOTE=erdemoguz]Merhaba, akvaryumunuzun hacmi 70 litre ve üzeri ise, tek tür olarak bakıyorsanız ayırmayın. Dekor ekleyebilirsiniz. Erkek yumurtaları koruyordur. Gözlemlemeye devam edin. Dişiyi daha da yoracak etkenler var ise imkan da varsa ayırın.[/QUOTE]
Akvaryumum 60 litre ve içinde ramirez çiftim var ..Ama dişiyi ısrarla dövüyor.Uzaklaştırmak için .Aynı akvaryum da ayırma kabıyla ayırsam olur mu ??
[QUOTE=erdemoguz]Merhaba, akvaryumunuzun hacmi 70 litre ve üzeri ise, tek tür olarak bakıyorsanız ayırmayın. Dekor ekleyebilirsiniz. Erkek yumurtaları koruyordur. Gözlemlemeye devam edin. Dişiyi daha da yoracak etkenler var ise imkan da varsa ayırın.[/QUOTE]
Akvaryumum 60 litre ve içinde ramirez çiftim var ..Ama dişiyi ısrarla dövüyor.Uzaklaştırmak için .Aynı akvaryum da ayırma kabıyla ayırsam olur mu ??
Bolivian Ram Çiftim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/290820172140561.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/290820172141281.jpg[/IMG]
Çabalarım sayesin de bugün bu tabloyla karşılaştım :)
Ama şimdi şöyle bi sorunum erkek dişiyi yumurtalardan uzaklaştırıyor sürekli tetikte :) dövüyor.Ve rahat bırakmıyor.
Dişiyi ayırmadım,sizce ayırmalı mıyım ? Acil yardım
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/290820172140561.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/290820172141281.jpg[/IMG]
Çabalarım sayesin de bugün bu tabloyla karşılaştım :)
Ama şimdi şöyle bi sorunum erkek dişiyi yumurtalardan uzaklaştırıyor sürekli tetikte :) dövüyor.Ve rahat bırakmıyor.
Dişiyi ayırmadım,sizce ayırmalı mıyım ? Acil yardım
Yavru Akvaryumu 56 Litre Canlı Doğuran
[QUOTE=abdussamet]Merhaba İlker bey. Öncelikle balıklarınızı güle güle büyütün. Sormak istediğim bende sunsun hw 603b kullanıyorum. Filtre akvaryumun hemen altında duruyor. Filtrenin fişini çekip taktığımda su pompalamıyor. Filtreyi tekrar akvaryum hizasına kaldırdığımda su pompalamaya başlıyor. Sizde böyle bir sorun oluyor mu? Her seferinde filtreyi yukarı kaldırmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı?[/QUOTE]
Eğer hortumdaki su boşalırsa evet oluyor.Hortumu kısa tutarsanız bu sorundan benim gibi kurtulursunuz :)
[QUOTE=abdussamet]Merhaba İlker bey. Öncelikle balıklarınızı güle güle büyütün. Sormak istediğim bende sunsun hw 603b kullanıyorum. Filtre akvaryumun hemen altında duruyor. Filtrenin fişini çekip taktığımda su pompalamıyor. Filtreyi tekrar akvaryum hizasına kaldırdığımda su pompalamaya başlıyor. Sizde böyle bir sorun oluyor mu? Her seferinde filtreyi yukarı kaldırmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı?[/QUOTE]
Eğer hortumdaki su boşalırsa evet oluyor.Hortumu kısa tutarsanız bu sorundan benim gibi kurtulursunuz :)
[QUOTE=Baharplt]
1. 2. sorularinizi cevaplayamayacagim ben 35 litrede yavru bakiyorum dolayisi ile bir hava motoru yeterli geliyor...
3. suan 55 gunluk kilic yavrularim var ilk 1 ay gunde az az 6 kere besledim 40 gunluk olunca 4 e dusurdum su an 50 gunlukken3 e dusurdum yavrular cok yem yiyor hele acik gozluler patlayana kadar yerler fazla yemden olenlerde oldu...duzeni siz oturtacaksiniz suan baliklarim 55 gunluk en kucugu 2 santim (10 gun sonra dogan iki ayri batin yavrular var)55 gunlukler 3-3.5 santim boyundalar...beslenme duzenini kendim kurdum baliklariniz icin en saglikli olanini siz bulacaksiniz...yanliz dikkat edin eger motoru kullanacaksaniz yavrularinizi yormayacak sekilde ayarlamaya calisin kilic yavrulari biraz cilgin bu konuda akintida dans ediyorlar...
35 gunlukken yavrulari ana tanka attim (sadece kilic bakiyorum) 1 cm 1.5 cm olan butun yavrulari kovalayip didiklediler irice olanlara dokunmadilar 45 50 gunluk olduklarinda daha da buyuyunce ellememeye basladilar...birde yavrulara alismis olduklarindan...simdi ayri yerde bakiyorum cunki anaclar yavrulara yeterince beslenmelerine firsat vermiyor yavrularinizin cogu kucuk kalir (10 gun sonra doganlar kucuk kaldilar) cogu okudugum yazilarda en az 3 aylikken akvaryuma salinilmasi tavsiye ediliyor...en guzeli tamam baliklar oldu artik diyene kadar ayri yerde bakmak...kiliclar canli doguranlar arasinda en iyi yavru yiyicidir....sadece kendi yavrulari icin degil butun yavrulariniz icin buyuk sıkıntı....[/QUOTE]
Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim . Tüm yazdıklarınızı okudum.Tecrübelerinizi paylaşmışınız sağolun.Dediklerinizi dikkate alıp düzenlemelerinizi yapıcam .Yavruların gelişiminide izliyorum.Uygun görünce ana tankıma atıcam .Hayırlı ramazanlar
[QUOTE=aXarayli]
1. Yeterli olacaktır. Filtre malzeme çeşitleriniz ve kaliteleri önemli biyolojik filtrasyon açısından. Yeni doğmuş yavruları buraya attığınız düşünülürse özellikle lepistes yavrularını filtre çekebilir. Bunun ağzını biyolojik süngerle kapatmanız iyi olur!
2. Dış filtrenin çıkışını suyun yüzeyini dalgalandıracak şekilde verebilirsiniz.
3. 3-5 arası olur. Burda da önemli olan kaliteli farklı tür yemlerle az az beslenmeleridir. Hatta mümkünse artemia çıkarıp verin. Bu onların gelişimi açısından iyi olacaktır. Yoksa da canınız sağolsun.
4. Bknz. 2. cevap yeterlidir. Ama illaki vereceğim derseniz de olur.
5. Yavruların yem olmayacağı büyüklüğe geldiklerini düşündüğünüzde.
Sağlıklı hobiler.[/QUOTE]
Size de çok teşekkür ederim . Bende sırayla gidiyim .
Yavrular yeterince büyüdü filtrenin çekme imkanı yok.1-2 saat başında durup izledim.Ama genede önlemi mi alıcam. Yavrularımı sera -tetra gibi 3 çeşit yemle besliyorum.Eheim çift çıkış motorum var.Bir tanede yavru tankına uzatıcam.Sanırım büyüklere yem olmıcak şekilde büyüyene kadar takipte olmak.Tekrar sağolun.Hayırlı Ramazanlar..
[QUOTE=Baharplt]
1. 2. sorularinizi cevaplayamayacagim ben 35 litrede yavru bakiyorum dolayisi ile bir hava motoru yeterli geliyor...
3. suan 55 gunluk kilic yavrularim var ilk 1 ay gunde az az 6 kere besledim 40 gunluk olunca 4 e dusurdum su an 50 gunlukken3 e dusurdum yavrular cok yem yiyor hele acik gozluler patlayana kadar yerler fazla yemden olenlerde oldu...duzeni siz oturtacaksiniz suan baliklarim 55 gunluk en kucugu 2 santim (10 gun sonra dogan iki ayri batin yavrular var)55 gunlukler 3-3.5 santim boyundalar...beslenme duzenini kendim kurdum baliklariniz icin en saglikli olanini siz bulacaksiniz...yanliz dikkat edin eger motoru kullanacaksaniz yavrularinizi yormayacak sekilde ayarlamaya calisin kilic yavrulari biraz cilgin bu konuda akintida dans ediyorlar...
35 gunlukken yavrulari ana tanka attim (sadece kilic bakiyorum) 1 cm 1.5 cm olan butun yavrulari kovalayip didiklediler irice olanlara dokunmadilar 45 50 gunluk olduklarinda daha da buyuyunce ellememeye basladilar...birde yavrulara alismis olduklarindan...simdi ayri yerde bakiyorum cunki anaclar yavrulara yeterince beslenmelerine firsat vermiyor yavrularinizin cogu kucuk kalir (10 gun sonra doganlar kucuk kaldilar) cogu okudugum yazilarda en az 3 aylikken akvaryuma salinilmasi tavsiye ediliyor...en guzeli tamam baliklar oldu artik diyene kadar ayri yerde bakmak...kiliclar canli doguranlar arasinda en iyi yavru yiyicidir....sadece kendi yavrulari icin degil butun yavrulariniz icin buyuk sıkıntı....[/QUOTE]
Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim . Tüm yazdıklarınızı okudum.Tecrübelerinizi paylaşmışınız sağolun.Dediklerinizi dikkate alıp düzenlemelerinizi yapıcam .Yavruların gelişiminide izliyorum.Uygun görünce ana tankıma atıcam .Hayırlı ramazanlar
[QUOTE=aXarayli]
1. Yeterli olacaktır. Filtre malzeme çeşitleriniz ve kaliteleri önemli biyolojik filtrasyon açısından. Yeni doğmuş yavruları buraya attığınız düşünülürse özellikle lepistes yavrularını filtre çekebilir. Bunun ağzını biyolojik süngerle kapatmanız iyi olur!
2. Dış filtrenin çıkışını suyun yüzeyini dalgalandıracak şekilde verebilirsiniz.
3. 3-5 arası olur. Burda da önemli olan kaliteli farklı tür yemlerle az az beslenmeleridir. Hatta mümkünse artemia çıkarıp verin. Bu onların gelişimi açısından iyi olacaktır. Yoksa da canınız sağolsun.
4. Bknz. 2. cevap yeterlidir. Ama illaki vereceğim derseniz de olur.
5. Yavruların yem olmayacağı büyüklüğe geldiklerini düşündüğünüzde.
Sağlıklı hobiler.[/QUOTE]
Size de çok teşekkür ederim . Bende sırayla gidiyim .
Yavrular yeterince büyüdü filtrenin çekme imkanı yok.1-2 saat başında durup izledim.Ama genede önlemi mi alıcam. Yavrularımı sera -tetra gibi 3 çeşit yemle besliyorum.Eheim çift çıkış motorum var.Bir tanede yavru tankına uzatıcam.Sanırım büyüklere yem olmıcak şekilde büyüyene kadar takipte olmak.Tekrar sağolun.Hayırlı Ramazanlar..
Arkadaşlar büyük bir tankım var 330 litre ordaki yavrular için ayrı küçük bir akvaryum kurdum .Sunsun marka HW-603B model dış filtre taktım.Şelale aparatıda var.Isıyı 27 de sabitledim.Yaklaşık 50 küsür yavru var. Balıklar 1 aylıktır.Moli kılıç lepistes
Sorularım şunlar;
1.Dış filtrem yeterli mi ?
2.Oksijen için ne yapmalıyım ?
3.Yavruları az az kaç kere beslemeliyim ?
4.Hava motorundan bitane çıkış vermelimiyim ?
5.Ana tanka ne zaman geçirmeliyim ?
Teşekkürler [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/030620172357221.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/030620172357461.jpg[/IMG]
Arkadaşlar büyük bir tankım var 330 litre ordaki yavrular için ayrı küçük bir akvaryum kurdum .Sunsun marka HW-603B model dış filtre taktım.Şelale aparatıda var.Isıyı 27 de sabitledim.Yaklaşık 50 küsür yavru var. Balıklar 1 aylıktır.Moli kılıç lepistes
Sorularım şunlar;
1.Dış filtrem yeterli mi ?
2.Oksijen için ne yapmalıyım ?
3.Yavruları az az kaç kere beslemeliyim ?
4.Hava motorundan bitane çıkış vermelimiyim ?
5.Ana tanka ne zaman geçirmeliyim ?
Teşekkürler [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/030620172357221.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/030620172357461.jpg[/IMG]
Flowerhorn
Bu fh korkmanıza gerek yok.
Bu fh korkmanıza gerek yok.
Corydoras Panda (Panda Çöpçü)
Bende bu türden arıyorum ama hala bulamadım canlı doğuran akvaryumuma koymak istiyorum.Çok zevkli ve güzeller videolarını izledim .İyi hobiler
Bende bu türden arıyorum ama hala bulamadım canlı doğuran akvaryumuma koymak istiyorum.Çok zevkli ve güzeller videolarını izledim .İyi hobiler
Bitkili Tank Kurulumu 330 Litre
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/170520170129111.jpg[/IMG]
Anubiaslar eklendi :) Güncel hali
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195470/170520170129111.jpg[/IMG]
Anubiaslar eklendi :) Güncel hali
SON MESAJLAR
- 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Oguzca, 10:11
Yeni Üye Forumu - Tetra Aps 100 Tetra Aps 150 ost7979, 09:52
Yeni Üye Forumu - Fluval 407 Yorumlarınız neomeo, 09:50
Filtreleme Seçenekleri - Albino Full White Platinum Guppy Kuyruk Erimesi Orhan76, 09:34
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 09:22
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litre Betta Akvaryumum Sadel, 09:12
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Karides Kurulumu Hakkında cancogan, 09:07
Omurgasızlar - Yine Yeniden Flower Horn Street Parrot, 08:55
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Co2 Sistem Kurulumu secreteriat, 00:53
Yeni Üye Forumu - Jbl Sansibar White Mı Snow Mu? enginkara, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri Hobimus, 00:42
Akvaryum Tanıtımı - Dişi Betamın Alt Gövde Kısmı Yan Duruyor Hsyncandd, 23:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Japonlarımdan Birinde Darbe Gibi Kırmızı İzler Var N.E.M.O, 23:46
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum CoryCory, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 23:30
Akvaryum Tanıtımı - Bluedragonribbon Ne Zmn Doğurur Ve Ribbon Hakkında Adamın dibi, 23:27
Canlı Doğuranlar - 60x40x40 Bitkili Akvaryum modukon, 23:26
Akvaryum Tanıtımı - Sıfırdan Kurulum HKuzgun35, 23:23
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Amatör balıkçı, 23:23
Canlı Doğuranlar - Beta Balığı Akvaryum Bitki Önerisi peaXeee, 23:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Endlerci, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum Endlerci, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes koraykbl, 22:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin platinium, 22:40
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yerli Toprak (hezer Soil Turk) İle Tank Kurulumu Tuffi, 22:34
Akvaryum Tanıtımı - 40-50l Civarında Akvaryum Balık Önerisi FerhatDumann, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Walstad Akvaryum FerhatDumann, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Compact On 1000 Mehmetbrk, 21:20
Şikayet Var! - Beta Balığı Akvaryuma Geçiş JujuSeri, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aldım Ama Hiç Bişey Bilmiyorum KaanE, 18:52
Yeni Üye Forumu - 3d Baskı Şelale Aparatı KaanE, 18:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bitkili Akvaryumda Bulanıklık(sümüksü Beyazlık) KaanE, 18:41
Bitki Akvaryumları Genel - Askı Dış Filtre KaanE, 18:28
Filtreleme Seçenekleri - Pipo Filtre Yetersiz Remziyee, 17:00
Filtreleme Seçenekleri - 35*35*35 Bitkili Akvaryum Değerlendirme CoryCory, 16:39
Yeni Üye Forumu - Uzun Bir Aradan Sonra Gelen Güncelleme mutlubaba, 16:00
Akvaryum Tanıtımı - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Cyber_Scout, 14:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Ista Aluminyum 0,5 Litre Co2 Tüp Dolumu Ömer Faruk KAÇAR, 14:53
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Kurulumu Ve Balık Ekleme Cyber_Scout, 13:57
Yeni Üye Forumu - Topluluk Grubu Akvrstmustafa, 12:59
Yeni Üye Forumu - Ev yapımı süper sıvı gübre, resimli ( test edildi, onaylandı) Hüseyin C..., 12:20
Taban ve Gübreleme - Salyangozu Öldü TurX, 11:21
Yeni Üye Forumu - Denizli İli, Dalaman Çayı Havzası Ve Çay Balıkları Orhan76, 09:05
Sazansıgiller - Beta Kuyruk Erimesi Akvarist1923, 08:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Alt Yapraklar Çürüyor Aguamentist, 08:09
Bitki Akvaryumları Genel - 80 Litre Akvaryum İçin Filtre Önerisi Aguamentist, 08:08
Yeni Üye Forumu - Betama Arkadaş Ne Olabilir? ternapi, 01:08
Yeni Üye Forumu - Sump Su Çıkışı Seviyesi Ve Motor Debisi Aybike, 01:05
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 00:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Transgenetik Tetra Beyaz Benek ulutasatilla, 00:25
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Satılık Lepistes Kürşat Koç 10:00
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 09:43
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn scorpion26 09:43
- Leleupi scorpion26 09:43
- Her Türden Cüce Vatoz Dişileri scorpion26 09:43
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-05/01/26 osmandbnl 09:37
- Mdf Akvaryum Dolabı osmandbnl 09:37
- Lowtech İçin Sıvı Gübre Arıyorum. osmandbnl 09:37
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 09:29
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 09:29
- Katil Salyangoz jezey 09:29
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 09:29
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 09:29
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 08:54
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 08:54
- 105x55x60h Mobilyalı Veya Mobilyasız Serhat.Kaymak 08:52
- Fluval Fx4 Dolu Serhat.Kaymak 08:52
- Mavi Elma Salyangozu Brdk64 08:37
- Pigme Corydoras Brdk64 08:37
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 08:32
- Wild Betta-killifish-çeşitler Cyber_Scout 03:09
- Kuru Form Gübre Elementleri Cyber_Scout 03:09
- Genç Red Melon 10-12cm Itokin 02:12
- Katil Salyangoz bilkan 01:17
- Kenyi - Sarı - Beyaz - Yunus - Auratus - Venüstüs Malawi market 00:59
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 00:30
- Legrand Marka Prizli Vago Klemensli Elektrik Hattı ootkn 00:28
- Adwa Ph Metre Ad12 Ve tds Metre Ad31 ootkn 00:28
- 2.67 Tüp Furcifer 23:26
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:26
- Creaqua Nano Elit Furcifer 23:26
- Afrika Cichlidleri devito 23:13
- Afra Coube AlisBaba 22:27
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 22:27
- 120 Cm Akvaryum Arıyorum CNDRAqua 22:09
- Leptosoma Speckleback Moba aktivist06 22:05
- Leptosoma Speckleback Moba aktivist06 22:05
- Sarı Prenses Yavruları Müptela 22:00
- 60x40x(40-15)h Aksan Sıfır Diamond Paludaryum artgy 21:34
- ***f0 Fdragon Puffer-pao Palembangensis*** artgy 21:34
- L 201 - 333 Erkekler muyat 20:55
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 20:28
- Anaç - Metal Black Lice Lepistes ALTEMUR 20:14
- Kusursuz Anubiaslar/chili Jalepeno/crispus ballantines 19:31
- Ucuza Rotala Çeşitleri ballantines 19:31
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 19:14
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 19:14
- 3 Tür Java Fern egedin 19:14
- Fluval 207 sametyildiz 19:12
- Pleco Küp Seti sametyildiz 19:12
KULLANICILAR
- 46 Online Kullanıcı, 26 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.