ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kaangzkr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
414
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Saat 27 Dakika önce
Toplam Mesaj:
707 [0.22 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
75 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
4

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaan Gözükara
Doğum Tarihi:
02 Eylül 2001
İl:
Çorum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Cüce Vatozda Yumurta?
[QUOTE=Cyber_Scout]Yumurtalı.

Canlılar (insan dahil) iki temel durumda ürer..
Stres altında (savaş,ölüm korkusu ile soy devamlılığı iç güdüsü)
Bolluk Berekette (bol yiyecek, bol para..)[/QUOTE]
Teşekkürler hocam peki sence ne kadar süresi vardır yumurta bırakmasına
Cüce Vatozda Yumurta?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199511/070620261632521.jpg[/IMG]

Merhaba yumurta toplayan cüce vatoz nasıl görünmeli bunda yumurta var mıdır [:?]
13 Litrede Filtresiz Karides Akvaryumu Denemesi
Suyun görüntüsünden anlamak zor olur test yapmadan bilemeyiz en garantisi bir hafta beklemek olur walstad methodunu araştırdıysanız toprağı ve bitkileri döngüye sokarak filtresiz siatemler kuruluyor tabi onda bahçe toprağı vs kullanılıyor genede sorun olacağını düşünmüyorum karidesler çok atık üretmiyor benim gördüğüm sistem döngüye girecektir yararlı bakteriler lav kırığında kolonileşince
Yeni Bir Kurulum
Kurulumunuz hayırlı olsun çok güzel görünüyor co2 göremedim ben kullanıyor musunuz
Safkan Velifera
[QUOTE=MertSoyumert]

Tank son hızıyla devam ediyor hocam, kanı bozmadım. Sadece forumda daha seyrek güncelleme yapıyorum. Şu ana kadarki en iri erkek şimdiki nesilden çıktı, yeni ergenliğe giren yaşına göre çok iyi iki balık da alttan geliyor. İşler iyi gidiyor akvaryumda[/QUOTE]

Sanırım su değişimi en az yemleme kadar önemli hocam
Bitkili Akvaryum Kuruyorum
Tasarım sade ve şık olmuş arada güncelleme yaparsanız güzel olur kendiniz mi yaptınız armatürü?
bide kullandığınız Co2 nasıl birşey doldurulabiliyor mu tekrar bitince ne kadar süre gider[EDIT]Kaangzkr,2026-04-19 22:39:39[/EDIT]
Yeniden Bitkili Tanka Dönüş
Maşallah gerçekten şahane olmuş [:nazar:]

Saç yosunundan sadece aydınlatmayı bölerek mi kurtuldunuz ne kadar sürdü kurtulmanız başka bişey yaptınız mı ışık hangi saatler arasında açıktı teşekkürler[:)]
60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci
Bence gayet güzel gidiyor olması gerektiği gibi gidiyor bu konuya yazdığımı fark etmedim [:D] bende sizinle aynı zamanlarda kurmuştum
su piresi güzel bir çözüm olabilir tamamen bitirirler mi emin değilim ama baya azaltırlar sayılarının aşırı artacağını düşünmüyorum bence belli bir nüfustan sonra döngüye girecekler sayıları sabit kalacak doğada olduğu gibi:)
farklı renk bitki denemek isterseniz cripto brown a bakabilirsiniz
Işığımın Kaç W Olmasi Lazim
6w lık power led armatür işinizi görecektir 4 tane soğuk beyaz 2 tane fs
Su Mercimeğinden Yem Yapımı
Böyle bir konu okumuş olmam gerekiyor forumda biraz araştırarak bulabilirisniz bulursam bende atarım hatırladığım kadarıyla su mercimeğini ev yapımı yemin içine atıp blenderdan geçirme durumu vardı

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.