ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
MrOzer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Haziran 2020 17:06
Toplam Mesaj:
14 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arif Özer
Doğum Tarihi:
22 Mayıs 1995
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
A. Özer
Rainbow Amerikan Ciklet Tankı
Karides Tankı
SON 10 MESAJI
Tema Tavsiyesi
Sanırım karmaşık dalları olan bir yati kökü ve bir iki çeşit daha bitkiyle (Gül vs.) desteklerseniz istediğiniz doğal görselliğe ulaşırsınız.
Sanırım karmaşık dalları olan bir yati kökü ve bir iki çeşit daha bitkiyle (Gül vs.) desteklerseniz istediğiniz doğal görselliğe ulaşırsınız.
Sıcaklık Ve Akvaryum
Kesinlikle buz eklemeyin
Kesinlikle buz eklemeyin
30 Litre Akvaryum Canlı Yükü Fazla Mı?
Merhabalar,
Merhabalar, daha önceden 30 litre bitkili akvaryumum da 16 lepistes, 25 karides, 1 elma salyangoz Large, 2 cüce vatoz ve 2 çöpçü besledim. Bir pipo filtresi ve 1 hava taşıyla. Akabin de her doğum yapan lepistesim öldü. Lepistes sayım 8'e indiği zaman Bi daha herhangi bir ölüm olmadı. Çok sağlıklı ve iyi şekilde Bi dişinden 50 tane yavru alıp genç hale getirebilirsen aynı akvaryumda ki bu çok zor ihtimal o yüzden hiç bir problem yaşamazsın. Lepistes sayını 1e4d falan yaparsan daha iyi olur erkek sürekli dişinin peşinde olduğu için rahat vermiyor hep kovalamaca yoruluyor dişi, ama Bi çok seçeneği olduğu zaman birini kovalarken diğerleri dinleniyor. Bol bitkili güzel bir akvaryum yapmanı tavsiye ederim. Eski akvaryumumun resmini ekliyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223290/090520202220101.jpg[/IMG][/QUOTE][QUOTE=MrOzer]Merhabalar,
Merhabalar, daha önceden 30 litre bitkili akvaryumum da 16 lepistes, 25 karides, 1 elma salyangoz Large, 2 cüce vatoz ve 2 çöpçü besledim. Bir pipo filtresi ve 1 hava taşıyla. Akabin de her doğum yapan lepistesim öldü. Lepistes sayım 8'e indiği zaman Bi daha herhangi bir ölüm olmadı. Çok sağlıklı ve iyi şekilde Bi dişinden 50 tane yavru alıp genç hale getirebilirsen aynı akvaryumda ki bu çok zor ihtimal o yüzden hiç bir problem yaşamazsın. Lepistes sayını 1e4d falan yaparsan daha iyi olur erkek sürekli dişinin peşinde olduğu için rahat vermiyor hep kovalamaca yoruluyor dişi, ama Bi çok seçeneği olduğu zaman birini kovalarken diğerleri dinleniyor. Bol bitkili güzel bir akvaryum yapmanı tavsiye ederim. Eski akvaryumumun resmini ekliyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223290/090520202220101.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhabalar,
Merhabalar, daha önceden 30 litre bitkili akvaryumum da 16 lepistes, 25 karides, 1 elma salyangoz Large, 2 cüce vatoz ve 2 çöpçü besledim. Bir pipo filtresi ve 1 hava taşıyla. Akabin de her doğum yapan lepistesim öldü. Lepistes sayım 8'e indiği zaman Bi daha herhangi bir ölüm olmadı. Çok sağlıklı ve iyi şekilde Bi dişinden 50 tane yavru alıp genç hale getirebilirsen aynı akvaryumda ki bu çok zor ihtimal o yüzden hiç bir problem yaşamazsın. Lepistes sayını 1e4d falan yaparsan daha iyi olur erkek sürekli dişinin peşinde olduğu için rahat vermiyor hep kovalamaca yoruluyor dişi, ama Bi çok seçeneği olduğu zaman birini kovalarken diğerleri dinleniyor. Bol bitkili güzel bir akvaryum yapmanı tavsiye ederim. Eski akvaryumumun resmini ekliyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223290/090520202220101.jpg[/IMG][/QUOTE][QUOTE=MrOzer]Merhabalar,
Merhabalar, daha önceden 30 litre bitkili akvaryumum da 16 lepistes, 25 karides, 1 elma salyangoz Large, 2 cüce vatoz ve 2 çöpçü besledim. Bir pipo filtresi ve 1 hava taşıyla. Akabin de her doğum yapan lepistesim öldü. Lepistes sayım 8'e indiği zaman Bi daha herhangi bir ölüm olmadı. Çok sağlıklı ve iyi şekilde Bi dişinden 50 tane yavru alıp genç hale getirebilirsen aynı akvaryumda ki bu çok zor ihtimal o yüzden hiç bir problem yaşamazsın. Lepistes sayını 1e4d falan yaparsan daha iyi olur erkek sürekli dişinin peşinde olduğu için rahat vermiyor hep kovalamaca yoruluyor dişi, ama Bi çok seçeneği olduğu zaman birini kovalarken diğerleri dinleniyor. Bol bitkili güzel bir akvaryum yapmanı tavsiye ederim. Eski akvaryumumun resmini ekliyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223290/090520202220101.jpg[/IMG][/QUOTE]
30 Litre Akvaryum Canlı Yükü Fazla Mı?
Merhabalar,
Merhabalar, daha önceden 30 litre bitkili akvaryumum da 16 lepistes, 25 karides, 1 elma salyangoz Large, 2 cüce vatoz ve 2 çöpçü besledim. Bir pipo filtresi ve 1 hava taşıyla. Akabin de her doğum yapan lepistesim öldü. Lepistes sayım 8'e indiği zaman Bi daha herhangi bir ölüm olmadı. Çok sağlıklı ve iyi şekilde Bi dişinden 50 tane yavru alıp genç hale getirebilirsen aynı akvaryumda ki bu çok zor ihtimal o yüzden hiç bir problem yaşamazsın. Lepistes sayını 1e4d falan yaparsan daha iyi olur erkek sürekli dişinin peşinde olduğu için rahat vermiyor hep kovalamaca yoruluyor dişi, ama Bi çok seçeneği olduğu zaman birini kovalarken diğerleri dinleniyor. Bol bitkili güzel bir akvaryum yapmanı tavsiye ederim. Eski akvaryumumun resmini ekliyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223290/090520202220101.jpg[/IMG][EDIT]MrOzer,2020-05-09 22:21:41[/EDIT]
Merhabalar,
Merhabalar, daha önceden 30 litre bitkili akvaryumum da 16 lepistes, 25 karides, 1 elma salyangoz Large, 2 cüce vatoz ve 2 çöpçü besledim. Bir pipo filtresi ve 1 hava taşıyla. Akabin de her doğum yapan lepistesim öldü. Lepistes sayım 8'e indiği zaman Bi daha herhangi bir ölüm olmadı. Çok sağlıklı ve iyi şekilde Bi dişinden 50 tane yavru alıp genç hale getirebilirsen aynı akvaryumda ki bu çok zor ihtimal o yüzden hiç bir problem yaşamazsın. Lepistes sayını 1e4d falan yaparsan daha iyi olur erkek sürekli dişinin peşinde olduğu için rahat vermiyor hep kovalamaca yoruluyor dişi, ama Bi çok seçeneği olduğu zaman birini kovalarken diğerleri dinleniyor. Bol bitkili güzel bir akvaryum yapmanı tavsiye ederim. Eski akvaryumumun resmini ekliyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223290/090520202220101.jpg[/IMG][EDIT]MrOzer,2020-05-09 22:21:41[/EDIT]
Bitkili Akvaryum Kurmak İstiyorum
Merhabalar,
Çok güzel bir düşüncedesin, benimde geçen aylarda öyle bir akvaryum modelim vardı. İçerisinde lepistesler, karidesler, elma salyangoz, cüce vatozlar ve çöpçülerim vardı. Sana kendi akvaryumumun fotoğrafını ekliyeyim belki dizayn açısından fikrin olur. Öncelikle kendi deneyimlerimden de pay biçerek kendi akvaryumum da uygulamadığın şeylerden de bahsedeceğim.
Yavru almak istemiyorsan bir çok birbiriyle anlaşan canlı doğuran koyabilirsin hangileri hoşuna giderse; Moli, plati, lepistes, neon vb.
Kum olarak lav kırığı tozu üzerine midye kırığı kullandım fakat bu konuda taneli lav kırığı ve hagen bitki kumu tavsiye ederim.
Yati köküne moss sararsan çok güzel bir görsel olur ve çabuk ürüyorlar.
Bitki açısından;
Ceratophyllum Demersum (Tilki Kuyruğu)
Gül Bitkisi
Elodea
Tilki kuyruk ve elodea gün içerisinde neredeyse fark edebiliceğin kadar uzayabiliyorlar, uzayan dalları budayıp toprağa sağlam şekilde ekersen kök yapıyor. Ben 5 er kök aldım ikisinden, 2-3 haftada 10ar kök oldular. Büyüttükçe akvaryumu orman gibi yapabilirsin. İlaç olarak sadece ReeFlowers'ın bitki ilacını kullandım.
Umarım istediğin gibi bir tasarıma sahip olursun, sağlıklı hobiler kardeşim.
Elodea[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223290/040520200733301.jpg[/IMG]
Merhabalar,
Çok güzel bir düşüncedesin, benimde geçen aylarda öyle bir akvaryum modelim vardı. İçerisinde lepistesler, karidesler, elma salyangoz, cüce vatozlar ve çöpçülerim vardı. Sana kendi akvaryumumun fotoğrafını ekliyeyim belki dizayn açısından fikrin olur. Öncelikle kendi deneyimlerimden de pay biçerek kendi akvaryumum da uygulamadığın şeylerden de bahsedeceğim.
Yavru almak istemiyorsan bir çok birbiriyle anlaşan canlı doğuran koyabilirsin hangileri hoşuna giderse; Moli, plati, lepistes, neon vb.
Kum olarak lav kırığı tozu üzerine midye kırığı kullandım fakat bu konuda taneli lav kırığı ve hagen bitki kumu tavsiye ederim.
Yati köküne moss sararsan çok güzel bir görsel olur ve çabuk ürüyorlar.
Bitki açısından;
Ceratophyllum Demersum (Tilki Kuyruğu)
Gül Bitkisi
Elodea
Tilki kuyruk ve elodea gün içerisinde neredeyse fark edebiliceğin kadar uzayabiliyorlar, uzayan dalları budayıp toprağa sağlam şekilde ekersen kök yapıyor. Ben 5 er kök aldım ikisinden, 2-3 haftada 10ar kök oldular. Büyüttükçe akvaryumu orman gibi yapabilirsin. İlaç olarak sadece ReeFlowers'ın bitki ilacını kullandım.
Umarım istediğin gibi bir tasarıma sahip olursun, sağlıklı hobiler kardeşim.
Elodea[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223290/040520200733301.jpg[/IMG]
Canlıpetshop
Benim geçen ay alışverişim oldu, karidesler için moss sarılı yuva kargısı, arka plan resmi ve 5 kiraz karides sipariş ettim. Kargo çok hızlı bir şekilde geldi. Kiraz karidesler çok iyi formda renkte ve büyük olmasalar da fena değil. Moss sarılı yuvanın altında 2 tane kurşun yapıştırılmış bir tanesi kopmuş şekildeydi kendim yapıştırdım. Arka plan için yorumum görüntü daha net olabilirdi hafif bir bulanıklık seziliyor. Genel olarak orta diyebilirim fiyat performans açısında, tek kötü yanı kargo ücreti fazla yanlış hatırlamıyorsam 14 ile 20 lira arası seçeceğiniz kargo firmasına göre ödemeye ekleniyor. Ayrıca hediye muhabbeti güzel, ortama 70 liralık bir alışveriş yaptım 10 tane karışık hayalet ve renksiz karideslerden hediye ettiler.
Benim geçen ay alışverişim oldu, karidesler için moss sarılı yuva kargısı, arka plan resmi ve 5 kiraz karides sipariş ettim. Kargo çok hızlı bir şekilde geldi. Kiraz karidesler çok iyi formda renkte ve büyük olmasalar da fena değil. Moss sarılı yuvanın altında 2 tane kurşun yapıştırılmış bir tanesi kopmuş şekildeydi kendim yapıştırdım. Arka plan için yorumum görüntü daha net olabilirdi hafif bir bulanıklık seziliyor. Genel olarak orta diyebilirim fiyat performans açısında, tek kötü yanı kargo ücreti fazla yanlış hatırlamıyorsam 14 ile 20 lira arası seçeceğiniz kargo firmasına göre ödemeye ekleniyor. Ayrıca hediye muhabbeti güzel, ortama 70 liralık bir alışveriş yaptım 10 tane karışık hayalet ve renksiz karideslerden hediye ettiler.
Karides Akvaryumumda Karides Sayısı Azalıyor
Lepistes akvaryumun da ince lav kırığı üstte Mercan kırığı vardı, lepisteslerimin ölüm sebebi aldığım da çok yaşlılardı anaç ve damızlık şekil de doğum yapan dişi ölüyordu. Şimdi ki Karides akvaryumum da Hagen bitki kumu var yine iri taneli lav kırığı sermeyi planlıyorum hagenin altına
Lepistes akvaryumun da ince lav kırığı üstte Mercan kırığı vardı, lepisteslerimin ölüm sebebi aldığım da çok yaşlılardı anaç ve damızlık şekil de doğum yapan dişi ölüyordu. Şimdi ki Karides akvaryumum da Hagen bitki kumu var yine iri taneli lav kırığı sermeyi planlıyorum hagenin altına
İç filtre malzemesi olarak kendi süngerinin 3/2 sini kesip çıkardım boş kalan kısma elyaf koydum kapasitesi kadar. Dışa da Pipo filtre süngeri koyduğum için herhangi bir karides çekme durumu yaratmadı şimdiye kadar haftalık temizlikte kabın içerine alıyorum filtreyi herhangi bir canlı çıkmıyor içinden. Pipo süngerini çıkarıp tel çorapla geçirmeyi düşünüyorum daha iyi temizlik için.
İç filtre malzemesi olarak kendi süngerinin 3/2 sini kesip çıkardım boş kalan kısma elyaf koydum kapasitesi kadar. Dışa da Pipo filtre süngeri koyduğum için herhangi bir karides çekme durumu yaratmadı şimdiye kadar haftalık temizlikte kabın içerine alıyorum filtreyi herhangi bir canlı çıkmıyor içinden. Pipo süngerini çıkarıp tel çorapla geçirmeyi düşünüyorum daha iyi temizlik için.
Evet görüntü olarak nematoda çok benziyor, ilk defa karşılaştığım için çok bilgim yok bu problem ile ilgili. Bugün ölen karidesin su dengesinden dolayı olduğunu düşünüyorum bende. Peki sıfırdan kurdum bir daha solucan ile karşılaşırsam bunun çözümü nedir? Ve normalde karidesler çok hızlı yavrulayıp çoğalırken neden ben de sayı bu kadar kısıtlı kalır? Kendi şahsi fikrim olarak içine 1 ya da 2 tane neon tetra atsam o kurtları yer mi ve karideslere bi zararı olur mu?[EDIT]MrOzer,2020-05-04 02:05:18[/EDIT]
Evet görüntü olarak nematoda çok benziyor, ilk defa karşılaştığım için çok bilgim yok bu problem ile ilgili. Bugün ölen karidesin su dengesinden dolayı olduğunu düşünüyorum bende. Peki sıfırdan kurdum bir daha solucan ile karşılaşırsam bunun çözümü nedir? Ve normalde karidesler çok hızlı yavrulayıp çoğalırken neden ben de sayı bu kadar kısıtlı kalır? Kendi şahsi fikrim olarak içine 1 ya da 2 tane neon tetra atsam o kurtları yer mi ve karideslere bi zararı olur mu?[EDIT]MrOzer,2020-05-04 02:05:18[/EDIT]
Öncelikler cevabınız için teşekkür ederim,
Aslına bakarsanız çok inceleyecek bi fırsatım olmadı çünkü akvaryumda görünür yerlerde olmadı toprak altında toprak yüzerine küçük bi kısmını çıkarıyordu, bir gün denk geldi ve suyun içinde yüzerken gördüm solucan gibi uzaya uzaya hareket etti ve yok oldu bir yerlere girip. Gördüğüm kadarıyla iğne inceliğinde krem rengi, başı ve sonu ovaldi. Cama falan yapıştığına hiç şahit olmadım tahminime hep kumun içindelerdi. Akvaryumu bozup komple temizleyip kurduğumdan bahsetmiştim. Gördüm ki az önce bir yavru kiraz karidesim daha ölmüş.
Öncelikler cevabınız için teşekkür ederim,
Aslına bakarsanız çok inceleyecek bi fırsatım olmadı çünkü akvaryumda görünür yerlerde olmadı toprak altında toprak yüzerine küçük bi kısmını çıkarıyordu, bir gün denk geldi ve suyun içinde yüzerken gördüm solucan gibi uzaya uzaya hareket etti ve yok oldu bir yerlere girip. Gördüğüm kadarıyla iğne inceliğinde krem rengi, başı ve sonu ovaldi. Cama falan yapıştığına hiç şahit olmadım tahminime hep kumun içindelerdi. Akvaryumu bozup komple temizleyip kurduğumdan bahsetmiştim. Gördüm ki az önce bir yavru kiraz karidesim daha ölmüş.
SON MESAJLAR
- Su Düzenleyici Kullanımı? harpet, 14:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! SaRCoPhiLiuS, 13:59
Labirentliler - 75lt Tank İçin Isıtıcı Önerisi rupee, 13:03
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Ekstremofil Bir Ciklette Eko-morfolojik Değişimler Orhan76, 13:00
Makaleler ve Tercümeler - 60x40x40 Bitkili Akvaryum Taha⚡, 13:00
Akvaryum Tanıtımı - Bloodymary Islah Gerektirir Mi ? İnci Kefali, 12:21
Omurgasızlar - Zemine Moss Ekimi SaRCoPhiLiuS, 11:49
Bitki Türleri ve Bakımı - Dişi Endlerin Yan Kısmındaki Kırmızı Leke AquaVita, 11:31
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Tül Kuyruk Mavi Göz Üreme Süresi scorpion26, 10:44
Kedi Balıkları Forumu - Alt Yapraklar Çürüyor altankanat, 09:58
Bitki Akvaryumları Genel - 3d Baskı Şelale Aparatı ziyasenkaya, 08:56
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ölen Balık Ve Renk Kaybı egemenc, 06:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Albino Full White Platinum Guppy Kuyruk Erimesi egemenc, 06:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Prenses Cinsiyet Yardımı? Amatör balıkçı, 02:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus harpet, 02:06
Akvaryum Tanıtımı - Fluval 407 Yorumlarınız Srknatmn, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - Uyumlu Türler Amatör balıkçı, 01:53
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 01:36
Canlı Doğuranlar - Tetra Aps 100 Tetra Aps 150 Hoppala, 01:22
Yeni Üye Forumu - Modül Led İle Bitki Yetiştime Kaangzkr, 01:11
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Askı Dış Filtre Cyber_Scout, 00:40
Filtreleme Seçenekleri - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 00:23
Labirentliler Tanıtımı - Lepistes Amatör balıkçı, 23:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Yetersiz Fatih_hakankaan, 23:24
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Karides Kurulumu Hakkında mustafayurdakul, 23:15
Omurgasızlar - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 22:37
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Başlangıcı EmiirKaan, 22:16
Yeni Üye Forumu - 60*40*40 Kaç Adet Zebra Danio harpet, 20:23
Sazansıgiller - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Zaid, 17:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mobidic Akvaryum Mehmet Asaf, 16:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Litre Betta Akvaryumum Hsyncandd, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 13:38
Akvaryum Tanıtımı - Killifish Serüvenim teksas_tombiks, 13:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Sıvı Gübre Önerisi Anselmo458, 13:05
Bitki Akvaryumları Genel - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri sametyildiz, 10:21
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Oguzca, 10:11
Yeni Üye Forumu - Yine Yeniden Flower Horn Street Parrot, 08:55
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Co2 Sistem Kurulumu secreteriat, 00:53
Yeni Üye Forumu - Jbl Sansibar White Mı Snow Mu? enginkara, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Betamın Alt Gövde Kısmı Yan Duruyor Hsyncandd, 23:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Japonlarımdan Birinde Darbe Gibi Kırmızı İzler Var N.E.M.O, 23:46
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum CoryCory, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - Bluedragonribbon Ne Zmn Doğurur Ve Ribbon Hakkında Adamın dibi, 23:27
Canlı Doğuranlar - Sıfırdan Kurulum HKuzgun35, 23:23
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Akvaryum Bitki Önerisi peaXeee, 23:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Endlerci, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum Endlerci, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Toprak (hezer Soil Turk) İle Tank Kurulumu Tuffi, 22:34
Akvaryum Tanıtımı - 40-50l Civarında Akvaryum Balık Önerisi FerhatDumann, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 90x40x40 Mobilyalı Akvaryum KahramanTaban 13:50
- Eheim 2217 Dış Filtre KahramanTaban 13:50
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 13:37
- Satılık Lepistes Kürşat Koç 13:23
- Safkan Tiger Enler heybetmahir 13:08
- 40x40x40, Resun Air 8000, Isıtıcı, Yati Kök MurathanM 13:04
- Geophagus Arıyorum MurathanM 13:04
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 13:04
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 13:04
- 3 Tür Java Fern egedin 13:04
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 12:56
- Hongsloi Süper Red Çift Fiyatı AtlasPoyraz 12:55
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:25
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 12:25
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:25
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:25
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:25
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 12:25
- Eheim West Germany Üretimi İç Filtre. abunil 12:25
- Takas. Çift Balon Zebra Ciklet. abunil 12:25
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 12:23
- Tetra Fresh Delica Daphnia Ve Brineshrimps gyazici 12:03
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 11:53
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 11:53
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 11:45
- 7 Adet Hayalet Melek Balığı hakanycl 11:39
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 11:24
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:42
- Corydoras Sterbai nikon_ 10:42
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 10:42
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:41
- Satılık Akvaryum Malzemeleri (uygun Fiyatlar) barsbingul 10:15
- 3 Katlı Akvaryum Seti barsbingul 10:15
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-05/01/26 osmandbnl 09:55
- Mdf Akvaryum Dolabı osmandbnl 09:55
- Lowtech İçin Sıvı Gübre Arıyorum. osmandbnl 09:55
- Ful Black Lepistes 3 Erkek 1 Dişi beypazarlı 09:50
- Yapay Dekor Kütük ÖĞRÜNÇ 09:45
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 09:24
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 09:24
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 09:21
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 09:21
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 09:21
- 4 Cm Üzeri Tül Vatoz Arıyorum Theguardian 09:10
- Mickey Mouse Plati,albino Vatoz,aymoly,lepistes EKAR 09:09
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 09:09
- Siyah Calvus (black Cameron) mercedesclk 08:37
- Melek Yavruları Canerkartal 01:30
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 01:23
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 01:23
KULLANICILAR
- 151 Online Kullanıcı, 85 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
serdar131977,
sina cen,
rupee,
mericer4577,
HaydarGul,
Oscarlarim,
Mikail Erdoğan,
Orhan76,
serkan_tc,
Krgz,
atakanaydin,
mustafakrml,
Alphird,
AKHOBİ,
altankanat,
KANARYACI,
darkaura,
Tatar10,
osmandbnl,
İnci Kefali,
ssener,
kastaniga,
aupqua,
reprise,
Theguardian,
yasincen43,
CELALSUTCU06,
tezcanh,
MUTEHUMAN,
cankortan,
Balikcidede,
suleymanonsay,
Jeveux,
ciways,
-RBG-,
Siminay,
armaqan,
nadas06,
H.Ocal,
ka2n,
Oguzca,
fikret43,
pilatin,
ballantines,
MUSTAFAEKR,
yns325,
runon_qvpl,
kopruluonur,
cheavy,
kambortam,
Fatih_hakankaan,
Brdk64,
Srhtylcn,
MCY4,
Brnhobi,
cnr.ekici,
Apistotales,
koraykbl,
maylandi,
pirateking,
ThanatoZek,
KaanE,
abunil,
Serdarca,
ademakci,
Protagoras,
Furcifer,
bettasever16,
Redrainbow,
TurX,
RoSeMaN,
Neothauma,
AtlasPoyraz,
MiSoSiKiaN,
ALTEMUR,
Koksal Gurkan,
Sosis1,
the__legend,
Veronicax,
burhancali,
UEK,
Oquanus,
Fthpslnmz,
AquaVita,
Amati340,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.