ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Ocak 2021 17:55
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
cengaver yiğit
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
her güzelliğin bir mimarı var
SON 4 MESAJI
Akvaryum Patladı
[QUOTE=kadiracr]Taban camı tamamen değiştireceğim akvaryumun altına sehpayla arasına kalın 4 5 cm strafor ve mdf koysam problem çözülürmü sizce?
Peki sorun zeminin eğriliği ise nasıl çözebilirim[/QUOTE]
Geçmiş olsun hocam. Bi arkadaşımın da durup dururken 3 aydır kullandığı akvaryumun arka camı çatlamış. Ama onun cam 5 mm imiş.
Yer yamuk olsa bile sehbanın üzerine MDF koyarsanız bir nevi düzleştirmiş olursunuz. Üzerine de sert 2cm' lik strafor koyarsanız bi kaç mm lik dengezizlikleri sönümler diye düşünüyorum. Ama ciddi bi kayıklık varsa ve akvaryumda burulmaya yönelik bi kuvvet oluşturursa yine çatlatabilir.
[QUOTE=kadiracr]Taban camı tamamen değiştireceğim akvaryumun altına sehpayla arasına kalın 4 5 cm strafor ve mdf koysam problem çözülürmü sizce?
Peki sorun zeminin eğriliği ise nasıl çözebilirim[/QUOTE]
Geçmiş olsun hocam. Bi arkadaşımın da durup dururken 3 aydır kullandığı akvaryumun arka camı çatlamış. Ama onun cam 5 mm imiş.
Yer yamuk olsa bile sehbanın üzerine MDF koyarsanız bir nevi düzleştirmiş olursunuz. Üzerine de sert 2cm' lik strafor koyarsanız bi kaç mm lik dengezizlikleri sönümler diye düşünüyorum. Ama ciddi bi kayıklık varsa ve akvaryumda burulmaya yönelik bi kuvvet oluşturursa yine çatlatabilir.
Dophin(dolphin) c-1000 hakkında görüşleriniz
[QUOTE=ahoy58]Belki merak edenler olur ben de yazayım bir şeyler... 2009 yılında aldım ve hala kullanıyorum. 140 litre akvaryumu yıllardır temizliyor 7 gün 24 saat. Olur da bozulursa aynından alırım hiç düşünmeden [/QUOTE]
Konu 7 yıl sonra hortlamış gibi oldu ama ben de tam bu konuda araştırma yapıyordum, sizin yeni yorumunuz iyi oldu. Ben de mart ayı gibi 2. el olarak aldım C1000 i. Ama mazisini bilmiyorum kaç yıllık, hiç fikrim yok. Kozmatik olarak kusursuz sadece mıknatısı değiştirdim.
Cihazla ilgili benim yorumum: Bu cihazda üç adet sorun görüyorum;
-Birincisi kafa contası kauçuk özelliğini yitirmemiş olmasına rağmen su sızdırıyor. Ben de bunun yerine 2 adet biri 4mm, diğeri 5mm kesit çaplı o-ring aldım. Düşük çaplıyı kanala, büyük çaplı olanı üstüne yerleştirdim. Biraz zorlayarak kapatıyorum ama sızıntı hiç olmuyor(du). Bugün gene sızıntı gördüm. Bence bu kafa kısmında daha düzgün bi tasarım yapılmalıydı.
-İkincisi Sepetlerle kova arasında herhangi bir sızdırmazlık elemanı olmadığı gibi baya da boşluk mevcut. Haliyle en dibe basılan pis suyun bi kısmı kenarlardaki boşluklardan hiç süzülmeden tekrar akvaryuma geri basılıyor. Bunu önlemek için en üst iki sepete yanılmıyorsam 6 ve 7mm çap kesiyli o-rin conta taktım. Aşağıya doğru kova varaldığından orta sepete büyük çaplı conta olmadı. Bence büyük oranda artık su süzülerek geçmek zorunda kalıyor.
-Üçüncü ve beni deli eden sıkıntı ise şu: Filtreyi temizledikten bir kaç gün sonra debi düşmeye başlıyor ve neredeyse 1 hafta soran yarısına düşüyor. Akvayumda çok az bitki var. Balıkların %90 lepistes ve çoğu yavru. Yani bu kadar kısa sürede kirletecek bişey yok. Zira geçen cumartesi temizlediğim filtre bu hafata için iyice debisi düştü ve bugün (7gün sonra) tekrar içini açıp kontrol etmek zorunda kaldım. Daha elyafı doğru dürüst kirlenmemişti. motoru sıkıştıracak boyutta bi malzeme de yok içinde. Zeolit, seramik, kemiğe benzer ne olduğunu bilmediğim ama küçük parmak büyüklüğünde parçalardan oluşan bi malzeme, biyolojik sünger ve çok kalın olmayan bi tabaka elyaf. Mıknatıs kısmı ise sürekli temizliyorum. Dip kısma sürtmesin diye 1mm kalınlıkta normalde seramik milin basına takılan kauçuk burçtan kesip koydum. Tamamen serbet dönüyo. Herhangi bir yerinde de tıkanıklık söz konusu değil. O halde bu debi neden düşüyo Allah rızası için biri yardımcı olsun. [:(] Benim düzgün akıyo dediğimde de bu filtre kovada hiç sepet yokken(yani hiç direnç yok) 40 saniyede 5 litre su akıtıyo. Yani saatte 450 litre su akıtmış oluyo bu hesapla. Bi yerde su çıkışını 800 L/saat olarak görmüştüm. Hatta motor saati ne demekse 1650 L motor çıkışı yazıyordu.[EDIT]hisar,2020-12-20 23:47:28[/EDIT]
[QUOTE=ahoy58]Belki merak edenler olur ben de yazayım bir şeyler... 2009 yılında aldım ve hala kullanıyorum. 140 litre akvaryumu yıllardır temizliyor 7 gün 24 saat. Olur da bozulursa aynından alırım hiç düşünmeden [/QUOTE]
Konu 7 yıl sonra hortlamış gibi oldu ama ben de tam bu konuda araştırma yapıyordum, sizin yeni yorumunuz iyi oldu. Ben de mart ayı gibi 2. el olarak aldım C1000 i. Ama mazisini bilmiyorum kaç yıllık, hiç fikrim yok. Kozmatik olarak kusursuz sadece mıknatısı değiştirdim.
Cihazla ilgili benim yorumum: Bu cihazda üç adet sorun görüyorum;
-Birincisi kafa contası kauçuk özelliğini yitirmemiş olmasına rağmen su sızdırıyor. Ben de bunun yerine 2 adet biri 4mm, diğeri 5mm kesit çaplı o-ring aldım. Düşük çaplıyı kanala, büyük çaplı olanı üstüne yerleştirdim. Biraz zorlayarak kapatıyorum ama sızıntı hiç olmuyor(du). Bugün gene sızıntı gördüm. Bence bu kafa kısmında daha düzgün bi tasarım yapılmalıydı.
-İkincisi Sepetlerle kova arasında herhangi bir sızdırmazlık elemanı olmadığı gibi baya da boşluk mevcut. Haliyle en dibe basılan pis suyun bi kısmı kenarlardaki boşluklardan hiç süzülmeden tekrar akvaryuma geri basılıyor. Bunu önlemek için en üst iki sepete yanılmıyorsam 6 ve 7mm çap kesiyli o-rin conta taktım. Aşağıya doğru kova varaldığından orta sepete büyük çaplı conta olmadı. Bence büyük oranda artık su süzülerek geçmek zorunda kalıyor.
-Üçüncü ve beni deli eden sıkıntı ise şu: Filtreyi temizledikten bir kaç gün sonra debi düşmeye başlıyor ve neredeyse 1 hafta soran yarısına düşüyor. Akvayumda çok az bitki var. Balıkların %90 lepistes ve çoğu yavru. Yani bu kadar kısa sürede kirletecek bişey yok. Zira geçen cumartesi temizlediğim filtre bu hafata için iyice debisi düştü ve bugün (7gün sonra) tekrar içini açıp kontrol etmek zorunda kaldım. Daha elyafı doğru dürüst kirlenmemişti. motoru sıkıştıracak boyutta bi malzeme de yok içinde. Zeolit, seramik, kemiğe benzer ne olduğunu bilmediğim ama küçük parmak büyüklüğünde parçalardan oluşan bi malzeme, biyolojik sünger ve çok kalın olmayan bi tabaka elyaf. Mıknatıs kısmı ise sürekli temizliyorum. Dip kısma sürtmesin diye 1mm kalınlıkta normalde seramik milin basına takılan kauçuk burçtan kesip koydum. Tamamen serbet dönüyo. Herhangi bir yerinde de tıkanıklık söz konusu değil. O halde bu debi neden düşüyo Allah rızası için biri yardımcı olsun. [:(] Benim düzgün akıyo dediğimde de bu filtre kovada hiç sepet yokken(yani hiç direnç yok) 40 saniyede 5 litre su akıtıyo. Yani saatte 450 litre su akıtmış oluyo bu hesapla. Bi yerde su çıkışını 800 L/saat olarak görmüştüm. Hatta motor saati ne demekse 1650 L motor çıkışı yazıyordu.[EDIT]hisar,2020-12-20 23:47:28[/EDIT]
Dophin C1000 Musluk Damlatıyor
[QUOTE=Emir39][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/222596/230420202338111.jpg[/IMG]
İyi günler arkadaşlar benim iki sorum olacaktı 1-) Resimde işaretlediğim yerden saatte bir çok hafif su damlıyor sizce neden olabilir? 2-) Dış filtreyi 7/24 açık tutarsam evi su basma gibi bir sorun olabilir mi malum yerler laminant bi ton azar işitiyoruz [:(] ihtimali nedir, varmıdır kötü tecrübeleriniz önüne geçmek için ne yapılabilir?[/QUOTE]
Merhaba, sıkıntıyı çözmüş müydünüz?
[QUOTE=Emir39][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/222596/230420202338111.jpg[/IMG]
İyi günler arkadaşlar benim iki sorum olacaktı 1-) Resimde işaretlediğim yerden saatte bir çok hafif su damlıyor sizce neden olabilir? 2-) Dış filtreyi 7/24 açık tutarsam evi su basma gibi bir sorun olabilir mi malum yerler laminant bi ton azar işitiyoruz [:(] ihtimali nedir, varmıdır kötü tecrübeleriniz önüne geçmek için ne yapılabilir?[/QUOTE]
Merhaba, sıkıntıyı çözmüş müydünüz?
Dophin C1000 Dış Filtre Hakkında
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar Filtrenin debisi fazla gelirse bir vanadan filan kısılmaz sadece yağmurlama paratıyla akvyumun üzerinden.Akvaryum suyunuza vurdurursunuz debisi düşer ve fazla etki edemez.Filtrede esas olan kullanışlılığı.Fiyatı ve sarfiyatıdır.Bunlarda kişinin bütcesi ve kullanım amacına göre farklılıklar göstere bilir.Her çalışan bir iş yapan üründe olduğu gibi belli bir çalışma süresinden sonra illaki debisinden düşme olur bu Bütün filtreler için geçerlidir.Zaten alacağınız ürünü incelerseniz kulanım altında 800 LT diyor.Performans olarak. Saygılar.[/QUOTE]
Selamlar, akvaryum hobisine mart ayında 150 litre akvaryumla başladım. Daha önce hiç tecrübem yoktu. Bir de bitkili akvaryumla başlayınca aslında biraz bıkkınlık geldi diyebilirim. Dophin C1000 dış filtrem var kaç yıllık bilmiyorum 2. el aldım. Beni bıktıran olaylardan en önemlisi bu filtre. Debisi çok değişkenlik gösteriyor. Güzelce temizliyorum, malzemeleri tıkıştırmadan yerleştiriyorum, akvaryuma kuruyorum bi kaç gün sonra başlıyo debi düşmeye. Şuan akvaryumda 3-5 kök bitki var. Emiş hattındaki süzgecide sürekli temizliyorum hatta süzgeçsiz deniyorum yine yok, ilk bağladığım andaki debinin yarısından bile az akıyor. Daha geçen cumartesi güzelce boruları bile fırçaladım bugün 7 gün oldu debi yarının altında. Artık acaba diyorum uzun yıllardır kullanılıyorsa bobinler falan mı güç kaybetti. Ama öyle olsa hiç yüksek debi vermemesi gerekmez mi? İlk aldığımda mıknatısını değiştirmiştim yani pervane de sıkıntı yok. Sökülebilen her yerini söktüm. Debisine etki edebilecek hiçbir sıkıntı yok. Her hafta filtere sökmekten bıktım. Bide akvaryum salonda olduğundan sök tak iyice yordu beni. Tecrübesi, fikri olan varsa gerçekten müteşşekkir olurum.
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar Filtrenin debisi fazla gelirse bir vanadan filan kısılmaz sadece yağmurlama paratıyla akvyumun üzerinden.Akvaryum suyunuza vurdurursunuz debisi düşer ve fazla etki edemez.Filtrede esas olan kullanışlılığı.Fiyatı ve sarfiyatıdır.Bunlarda kişinin bütcesi ve kullanım amacına göre farklılıklar göstere bilir.Her çalışan bir iş yapan üründe olduğu gibi belli bir çalışma süresinden sonra illaki debisinden düşme olur bu Bütün filtreler için geçerlidir.Zaten alacağınız ürünü incelerseniz kulanım altında 800 LT diyor.Performans olarak. Saygılar.[/QUOTE]
Selamlar, akvaryum hobisine mart ayında 150 litre akvaryumla başladım. Daha önce hiç tecrübem yoktu. Bir de bitkili akvaryumla başlayınca aslında biraz bıkkınlık geldi diyebilirim. Dophin C1000 dış filtrem var kaç yıllık bilmiyorum 2. el aldım. Beni bıktıran olaylardan en önemlisi bu filtre. Debisi çok değişkenlik gösteriyor. Güzelce temizliyorum, malzemeleri tıkıştırmadan yerleştiriyorum, akvaryuma kuruyorum bi kaç gün sonra başlıyo debi düşmeye. Şuan akvaryumda 3-5 kök bitki var. Emiş hattındaki süzgecide sürekli temizliyorum hatta süzgeçsiz deniyorum yine yok, ilk bağladığım andaki debinin yarısından bile az akıyor. Daha geçen cumartesi güzelce boruları bile fırçaladım bugün 7 gün oldu debi yarının altında. Artık acaba diyorum uzun yıllardır kullanılıyorsa bobinler falan mı güç kaybetti. Ama öyle olsa hiç yüksek debi vermemesi gerekmez mi? İlk aldığımda mıknatısını değiştirmiştim yani pervane de sıkıntı yok. Sökülebilen her yerini söktüm. Debisine etki edebilecek hiçbir sıkıntı yok. Her hafta filtere sökmekten bıktım. Bide akvaryum salonda olduğundan sök tak iyice yordu beni. Tecrübesi, fikri olan varsa gerçekten müteşşekkir olurum.
SON MESAJLAR
- Emreemin Güvenilir Midir ozelturlepistes, 02:12
Yeni Üye Forumu - Büyümeyen Lepistes Yavrusu ++++, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Melek Balığı Agresiflik bendeniztayfun, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Muhammed demir, 00:49
Omurgasızlar - Bunu Nasıl Çözerim bendeniztayfun, 00:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum İçinde Fanus: Hem Estetik Hem İşlevsel Tortuga7, 00:37
Yeni Üye Forumu - Görsel Olarak En Güzel Moss? Aguamentist, 00:28
Bitki Türleri ve Bakımı - Kumu Kaplayan Yosun MKayra, 00:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Dış Filtre Önerisi Jotunheim, 00:13
Filtreleme Seçenekleri - Power Led Yaptırmak İstiyorum Jotunheim, 00:11
Aydınlatma - Akvaryumda Yabancı Canlı hoddog, 00:02
Bitkili Akvaryum Canlıları - Filtre Cyber_Scout, 23:55
Yeni Üye Forumu - Bu Beta Dışı Mi Erkek Mi Anlamadim Cyber_Scout, 23:53
Yeni Üye Forumu - Adi Salyamgozdan Arındırma 2wing, 22:13
Yeni Üye Forumu - Lepistes Üretimi İsmail_96965, 22:10
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Hsrt, 22:04
Akvaryum Tanıtımı - 200lt Zebra Akvaryumu Yeni Evinde Hsrt, 21:55
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerim Doğum Yapacak İsmail_96965, 20:57
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Cyber_Scout, 20:57
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryumumu Kurmak İstiyorum İsmail_96965, 20:54
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 20:47
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Lepistes Yavruları Ilaydagoksel, 20:17
Yeni Üye Forumu - Sump Motoru Önerisi? koraykbl, 19:50
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Nymphaea Lotus Zenkeri Hakkında giyotyn, 18:45
Bitki Türleri ve Bakımı - Hasta Beta Balığı Taha Yanık, 18:37
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu Nasıl Yapılır Kurulur NightWist, 17:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aerobik Ve Anaerobik Mikroorganizmalar bendeniztayfun, 16:19
Makaleler ve Tercümeler - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 15:37
Akvaryum Tanıtımı - Sıcaklık Beyaz Benek Yaparmı Talha60, 15:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Koibotanik.com GokturkEkinci, 13:25
Yeni Üye Forumu - Vatoz Üretim Hidro Dinamik, 13:16
Yeni Üye Forumu - Sobo Fh-1904 Yedek Parça İsmail_96965, 11:55
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Başladım Japon Balığı Bakıyorum Zuzu2446, 11:41
Yeni Üye Forumu - Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum Emre karabas, 04:52
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Bozukken Ne Kadar Yaşarlar(moli Ve Lepistes Tataaa4325, 03:46
Yeni Üye Forumu - Sadece Java Fern'de Potasyum Eksikliği Mi? KaanE, 01:34
Bitki Akvaryumları Genel - Velifera X Latipinna Kırma Yavrularım teksas_tombiks, 01:29
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Eriyen Ve Sararan Yapraklar WRotala, 01:29
Bitki Akvaryumları Genel - Türkiye, Samsun, Kürtün Çayı Biyotopu (bitmedi :d) eackgzz, 00:46
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Frontozam Mağarada Duruyor Eyüp45, 00:17
Yeni Üye Forumu - Yandan Sump Sorunu koraykbl, 23:38
Yeni Üye Forumu - L144 Vatoza Ne Kadar Tetra Wafer Mix Verilmeli? Hidro Dinamik, 21:38
Malzemeler ve Yemler Forumu - Su Piresi Hakkında Can T., 21:38
Yeni Üye Forumu - Ne Yapacağımdan Emin Değilim Seçil.Y, 21:03
Yeni Üye Forumu - 8 Akvaryum 17 Farklı Canlı 🔥 Aguamentist, 20:50
Akvaryum Tanıtımı - 75 Tk Damızlık Ciklet Egey, 19:53
Yeni Üye Forumu - Parvula Mini Tabanı Ne Zaman Kaplar 24med11, 19:34
Bitki Türleri ve Bakımı - F0 Betta Mandor (tr’de İlk) - Biyotop Vol-2 ArifhbsAquatics, 18:38
Labirentliler Tanıtımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 17:03
Canlı Doğuranlar - Tepe Filtre JujuSeri, 16:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 01:42
- Pleksi Seyyar Sump 25x12x38cm Arıyorum Ladres 01:41
- 150 50 50 Dış Filtreli Mobilyalı Akvaryum İ.sedef 00:15
- E.b Acara Sarı Prenses ,frontoza ,malavi Kolonisi İ.sedef 00:15
- E.b Acara Sarı Prenses ,frontoza ,malavi Kolonisi İ.sedef 00:15
- Microfex Kültürü sefailgaz 00:15
- Akıllı Priz Cata sefailgaz 00:15
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 00:15
- Resun Aco-012 TahaArif 22:05
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 21:47
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:47
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:47
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:47
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 21:01
- Microfex, Mikrokurt akomania 20:52
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 20:46
- Anubias Nana turkiSHrimp 20:46
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 20:46
- Yavru Fiyatına Damızlık Cüce Vatoz tetikk 19:18
- 2.67 Tüp Furcifer 19:03
- Dennerle Akvaryum Furcifer 19:03
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 19:03
- Creaqua Nano Elit Furcifer 19:03
- Moss Ve Lepistes Otu omersayar 19:00
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides Ve Beyaz Kurt omersayar 19:00
- Çikolata Hüseyin Piroğlu 18:30
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 18:14
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 18:14
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 18:14
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 17:12
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 17:12
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 16:13
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 16:13
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 16:10
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 16:10
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 16:07
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 16:07
- L 201 - 333(333 İndirim) muyat 15:59
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:34
- Genç Yetişkin Kribensisler Koksal Gurkan 15:34
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 15:31
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 15:31
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 15:31
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 14:39
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 14:39
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 14:39
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 14:39
- Malawi Erkekleri AlisBaba 14:15
- 3 Erkek Saulosi Emirk 13:54
- Mangrow Ve Üçgen Vatoz Küpü Emirk 13:51
KULLANICILAR
- 53 Online Kullanıcı, 29 Üye
Online Kullanıcılar
Tekin35,
FatihSen,
iakyol,
xkurso,
Hidro Dinamik,
++++,
Serhat3800,
horozbina,
Ladres,
prisonbreak,
urzais,
Sesuvar,
hayta1999,
CihanEfruz,
Ayktgnc,
cihan.borova,
EKAR,
TahaOrenboz,
mar76,
UEK,
Cyber_Scout,
EQ.ebrar,
KaanE,
yakaryus,
Ahmet12345,
Hsrt,
06ubeyd06,
Şahinöztürk,
Enserdm,
gambler,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.