ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Bibliyorlar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
9 Saat 12 Dakika önce
Toplam Mesaj:
10 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ender haşal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Amatör :)
SON 10 MESAJI
40x40 Utricularia High Tech
[QUOTE=darkaura]
Utri zeminden çok beslenmeyen bir tür. Etcil bitki zaten, etçil bitkiler besinin zayıf olduğu topraklarda yetişir, nitrat fosfat ihtiyaçlarını yediklerinden alır. Ama zemini iyi tutması için gene biraz taban gübresi iyi olur, kökleri biraz daha iyi gelişir. 1 hafta önce şunu yazmış olsaydınız utri gönderirdim. Geçen hafta mübağlasız kilo ile çöpe attım.[/QUOTE]
Kısmet değilmiş hocam gerçekten çok üzüldüm bu şansımı kaybetiğime. Sizin bitkinizin gerçekten maşallahı vardı. Tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim, utri hakkında sıkıntı yaşarsam tekrar rahatsız ederim sizi hocam :)
[QUOTE=darkaura]
Utri zeminden çok beslenmeyen bir tür. Etcil bitki zaten, etçil bitkiler besinin zayıf olduğu topraklarda yetişir, nitrat fosfat ihtiyaçlarını yediklerinden alır. Ama zemini iyi tutması için gene biraz taban gübresi iyi olur, kökleri biraz daha iyi gelişir. 1 hafta önce şunu yazmış olsaydınız utri gönderirdim. Geçen hafta mübağlasız kilo ile çöpe attım.[/QUOTE]
Kısmet değilmiş hocam gerçekten çok üzüldüm bu şansımı kaybetiğime. Sizin bitkinizin gerçekten maşallahı vardı. Tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim, utri hakkında sıkıntı yaşarsam tekrar rahatsız ederim sizi hocam :)
[QUOTE=darkaura]
Geçen hafta taban ömrünü doldurdu. Kökler zayıflayıp zemini saldı. Yeniden dikim yaptım. Şu an dağınık halde. Akşam çekim yapar yollarım.
Bu arada balık ekledim. Transgenik tetrazon koydum. Umarım yeni zemini sökp kaldırmazlar. Biraz haylazlar.
Youtube shortları forumda göstermiyor o yüzden link olarak koydum.
[URL]https://youtube.com/shorts/wy9uuBujyzg[/URL][/QUOTE]
hocam bende akvaryumu bozdum son hali şu şekildeydi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228606/230120251019061.jpg[/IMG]
akvaryum bakımı artık çok vakit aldığı için sadece utri zemin bitkisi deneyimlemek istiyorum.
ama aklımda soru işareti oldu şimdi. benim soil 1 yıllık oldu. sizce ömrü bitmiş midir kapsül gübrelerle zemini desteklemeli miyim utri için?
[QUOTE=darkaura]
Geçen hafta taban ömrünü doldurdu. Kökler zayıflayıp zemini saldı. Yeniden dikim yaptım. Şu an dağınık halde. Akşam çekim yapar yollarım.
Bu arada balık ekledim. Transgenik tetrazon koydum. Umarım yeni zemini sökp kaldırmazlar. Biraz haylazlar.
Youtube shortları forumda göstermiyor o yüzden link olarak koydum.
[URL]https://youtube.com/shorts/wy9uuBujyzg[/URL][/QUOTE]
hocam bende akvaryumu bozdum son hali şu şekildeydi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228606/230120251019061.jpg[/IMG]
akvaryum bakımı artık çok vakit aldığı için sadece utri zemin bitkisi deneyimlemek istiyorum.
ama aklımda soru işareti oldu şimdi. benim soil 1 yıllık oldu. sizce ömrü bitmiş midir kapsül gübrelerle zemini desteklemeli miyim utri için?
Merhabalar hocam, güncel fotoğraf var mıdır akvaryumun?
Merhabalar hocam, güncel fotoğraf var mıdır akvaryumun?
Suda Aşırı Köpürme
[QUOTE=Keremeker]Akvaryumumda aşırı düzeyde köpürme başladı birkacgündür vardı ama bir günde cok fazla arttı ilk başlarda yoktu icersinde hicbirsey yok aktif karbon ve seramikli şelale filtre takılı nedeni nedir?[:?][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251748/131120241018351.jpg[/IMG][/QUOTE]
bende aynı sorunu yaşamıştım şelale filtrede hocam. sanırım filtrasyonunuz yetersiz kalıyor, yüzey iyi dalgalanmıyorsa köpüklenme yapıyor. Akvaryum yeni kurulmuşsa ondan da yapar. 2 akvaryumumda da dış filtreye geçtim böyle bir sorunum kalmadı
[QUOTE=Keremeker]Akvaryumumda aşırı düzeyde köpürme başladı birkacgündür vardı ama bir günde cok fazla arttı ilk başlarda yoktu icersinde hicbirsey yok aktif karbon ve seramikli şelale filtre takılı nedeni nedir?[:?][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251748/131120241018351.jpg[/IMG][/QUOTE]
bende aynı sorunu yaşamıştım şelale filtrede hocam. sanırım filtrasyonunuz yetersiz kalıyor, yüzey iyi dalgalanmıyorsa köpüklenme yapıyor. Akvaryum yeni kurulmuşsa ondan da yapar. 2 akvaryumumda da dış filtreye geçtim böyle bir sorunum kalmadı
Yeni Akvaryumum Ve Karides İçin Bitki Önerileri
[QUOTE=yagiz1234]
Bütçenizi bilmiyorum ama eheim 25 w yeterli olucaktır daha dün gördüm trendyolda 160 tlye normalde 200 aşşağısı olmaz güzel de bir indirim bende almayı düşünüyorum.[/QUOTE]
Hocam daha uygun fiyat performans ürünleri var mıdır. Tam bilmiyorum bu cihazları ama minimum bu fiyatlarda mı ısıtıcılar
[QUOTE=yagiz1234]
Bütçenizi bilmiyorum ama eheim 25 w yeterli olucaktır daha dün gördüm trendyolda 160 tlye normalde 200 aşşağısı olmaz güzel de bir indirim bende almayı düşünüyorum.[/QUOTE]
Hocam daha uygun fiyat performans ürünleri var mıdır. Tam bilmiyorum bu cihazları ama minimum bu fiyatlarda mı ısıtıcılar
[QUOTE=yagiz1234]
Ben mossları tercih etmedim kendi akvaryumumda çunku algea tetikleyebiliyor bazen mosslarda aslında bir algea türü oldugundan dolayi ve konularımdan bakabilirsiniz yaptığım nano bitkili akvaryuma size kesinlikle bişeyler katacaktır ayriyeten Limnophila Sessiliflora ,Hygrophila Polysperma Ceylon Zeytin,Anubias türleri son olarak Cabomba Aquatica size öneririm sıvı gübre ve iyi bir ışıklandırmayla çok güzel olabiliyorlar.
[/QUOTE]
Söylediklerinizi araştırıyorum hocam teşekkür ederim.
Birde bu akvaryuma hangi ısıtıcı marka modelini önerirsiniz?
[QUOTE=yagiz1234]
Ben mossları tercih etmedim kendi akvaryumumda çunku algea tetikleyebiliyor bazen mosslarda aslında bir algea türü oldugundan dolayi ve konularımdan bakabilirsiniz yaptığım nano bitkili akvaryuma size kesinlikle bişeyler katacaktır ayriyeten Limnophila Sessiliflora ,Hygrophila Polysperma Ceylon Zeytin,Anubias türleri son olarak Cabomba Aquatica size öneririm sıvı gübre ve iyi bir ışıklandırmayla çok güzel olabiliyorlar.
[/QUOTE]
Söylediklerinizi araştırıyorum hocam teşekkür ederim.
Birde bu akvaryuma hangi ısıtıcı marka modelini önerirsiniz?
[QUOTE=volkangunes]
merhaba bence en kolay bitkilerin başında tilki kuyruk geliyor çok çabk üreyip çok güzel bir yeşili oluyor benim profilimden de fotoğraflarını görebilrisiniz.(satmak amaçlı değil bilgisayardan yazıyorum fotoğrafı yok o yüzden).[/QUOTE]
Gördüm hocam araştırıyorum teşekkür ederim :)
[QUOTE=volkangunes]
merhaba bence en kolay bitkilerin başında tilki kuyruk geliyor çok çabk üreyip çok güzel bir yeşili oluyor benim profilimden de fotoğraflarını görebilrisiniz.(satmak amaçlı değil bilgisayardan yazıyorum fotoğrafı yok o yüzden).[/QUOTE]
Gördüm hocam araştırıyorum teşekkür ederim :)
[QUOTE=sohtorik]Merhaba,
anubias türleri,moss çeşitleri,tilki kuyruğu gibi bitkiler bakabilirsiniz başlangıç olarak.[/QUOTE]
Teşekkür ederim araştırıyorum
[QUOTE=sohtorik]Merhaba,
anubias türleri,moss çeşitleri,tilki kuyruğu gibi bitkiler bakabilirsiniz başlangıç olarak.[/QUOTE]
Teşekkür ederim araştırıyorum
[QUOTE=yagiz1234]
Merhabalar hoşgeldiniz öncelikle karidesler için en güzel filtre pipo filtredir bunun için hava motoruna gerek var bitki olarak bence gözünüze hoş gelen ve bakımı nispeten daha kolay bitkileri seçin tohum markası olarak eurostarın güzel ürünler var çimlendirme videoları youtube da var ordan izleyebilirsiniz.Sağlıklı hobiler dilerim. :)[/QUOTE]
Teşşekür ederim araştırdığımda bakımı kolay bitki türlerinin mosslar olduğunu öğrendim sizin kolay bitki bakımı tavsiyeleriniz nelerdir :)
[QUOTE=volkangunes]
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, tohum demişsiniz fakat bence onlarla ilerlemeyin sonra insanı üzüyor neden derseniz onlar büyüdükten 3ile 5 ay arasında çürüyorlar normalde onlar tam olarak su içinde olan bitkiler değillermiş bir internet kaynağında okumustum bende dinlemeyip yapmıştım orası ayrı:) (Eurostar markasını kullanmıştım 4 paket) bunlar yerine karidesler moss bitkisine bayılıyor hayırlı olsun hediyesi olarak da moss hediye edebilirim size.
[/QUOTE]
Size zahmet olmazsa gerçekten çok memnun kalırım :) önerinizi araştırma yaparken gördüm çürüdüklerini o yüzden tohumdan ekme işinden vazgeçtim :) sizin başlangıç olarak bakımı kolay bitki türleri tavsiyeleriniz nelerdir :)
[QUOTE=yagiz1234]
Merhabalar hoşgeldiniz öncelikle karidesler için en güzel filtre pipo filtredir bunun için hava motoruna gerek var bitki olarak bence gözünüze hoş gelen ve bakımı nispeten daha kolay bitkileri seçin tohum markası olarak eurostarın güzel ürünler var çimlendirme videoları youtube da var ordan izleyebilirsiniz.Sağlıklı hobiler dilerim. :)[/QUOTE]
Teşşekür ederim araştırdığımda bakımı kolay bitki türlerinin mosslar olduğunu öğrendim sizin kolay bitki bakımı tavsiyeleriniz nelerdir :)
[QUOTE=volkangunes]
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, tohum demişsiniz fakat bence onlarla ilerlemeyin sonra insanı üzüyor neden derseniz onlar büyüdükten 3ile 5 ay arasında çürüyorlar normalde onlar tam olarak su içinde olan bitkiler değillermiş bir internet kaynağında okumustum bende dinlemeyip yapmıştım orası ayrı:) (Eurostar markasını kullanmıştım 4 paket) bunlar yerine karidesler moss bitkisine bayılıyor hayırlı olsun hediyesi olarak da moss hediye edebilirim size.
[/QUOTE]
Size zahmet olmazsa gerçekten çok memnun kalırım :) önerinizi araştırma yaparken gördüm çürüdüklerini o yüzden tohumdan ekme işinden vazgeçtim :) sizin başlangıç olarak bakımı kolay bitki türleri tavsiyeleriniz nelerdir :)
Merhaba Sayın hocalarım aranıza yeni katıldım :)
Karides akvaryumu kuracağım. Akvaryumu sipariş ettim eurostar 500 model akvaryumda karar kıldım estetik durduğu için.
Bilgilerinizden yararlanıp az hatalar ile canlılarıma sağlıklı bir yuva kurmak istiyorum.
Sorularım şu şekilde
Akvaryumda karidesler için ayrıyetten hava motoru almalı mıyım?
Canlı bitkili bir akvaryum kurmak istiyorum aldığım akvaryuma ve karideslere en uygun bitkiler nelerdir ve hangi markalardan tohumlar almalıyım?
Bitkileri çimlendirmeği öğrenmek için hangi referans konularını önerirsiniz?
Önceliğim akvaryumu bitkilendirmek ve karideslere uygun ortamı sağlamak olduğu için şimdilik bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var ilerleyen günlerde karidesler hakkında da yardımlarınıza ihtiyaç duyacağım :) şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)
Merhaba Sayın hocalarım aranıza yeni katıldım :)
Karides akvaryumu kuracağım. Akvaryumu sipariş ettim eurostar 500 model akvaryumda karar kıldım estetik durduğu için.
Bilgilerinizden yararlanıp az hatalar ile canlılarıma sağlıklı bir yuva kurmak istiyorum.
Sorularım şu şekilde
Akvaryumda karidesler için ayrıyetten hava motoru almalı mıyım?
Canlı bitkili bir akvaryum kurmak istiyorum aldığım akvaryuma ve karideslere en uygun bitkiler nelerdir ve hangi markalardan tohumlar almalıyım?
Bitkileri çimlendirmeği öğrenmek için hangi referans konularını önerirsiniz?
Önceliğim akvaryumu bitkilendirmek ve karideslere uygun ortamı sağlamak olduğu için şimdilik bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var ilerleyen günlerde karidesler hakkında da yardımlarınıza ihtiyaç duyacağım :) şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)
SON MESAJLAR
- 25 Litre Akvaryum İçin Filtre ahmetfiratozkaya, 03:11
Yeni Üye Forumu - Yosunlardan Nasıl Kurtulurum Tahacan434, 01:22
Yeni Üye Forumu - 50 Lt Bitkili, Karides Ve Tetrali Akvaryum knn38, 01:06
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryumum Canlanıyor Canahsha, 01:02
Yeni Üye Forumu - Fungus Mu? Erdogannp, 01:01
Hastalıklar ve İlaçlar - Sessiz Filtre Önerisi vamos, 00:56
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Taha Yanık, 00:41
Yeni Üye Forumu - Beta - Dropsy ahmetfiratozkaya, 00:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Mobilyalı Buhar Camlı Akvaryuma Oto Yem Makinesi ali, 00:25
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Çorba Akvaryumu :) Taha Yanık, 23:48
Akvaryum Tanıtımı - Krib Çifti Yumurta Döktü, Ne Yapmam Gerekiyor? ali, 23:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Chat Gpt'nin Önerdiği Ev Yapımı Yem MertSoyumert, 23:20
Malzemeler ve Yemler Forumu - Teleskop Balığımdaki Hastalık Japon & Beta, 22:57
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Sağlıklı Mı ? Monarch07, 22:50
Yeni Üye Forumu - Japon Balıkları İçin Boş Zemin Olur Mu Japon & Beta, 22:43
Yeni Üye Forumu - Kribensis Hk Detaylı Bilgi BoranPara, 22:43
Diğer Tatlı Su Canlıları - Lespistesim Hamilemi Enes_dgn557, 22:26
Canlı Doğuranlar - Kapsül Gübreler Toprağın Üzerine Çıktı NatHeo, 22:05
Taban ve Gübreleme - Genç Damızlık Vatozların Kavgası IBalabanI, 21:11
Kedi Balıkları Forumu - Salyangoz Hareket Etmiyor Ama Yaşıyor Hazkgn, 20:37
Omurgasızlar - Taş Sirkeyle Tepkimeye Giriyor Ehtiyar, 20:31
Yeni Üye Forumu - Ciklet Kumu Ve Aydınlatma İçin Hangisi Olur? oguzozt, 20:20
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Cüce Vatoz Hareket Etmiyor Tataaa4325, 20:00
Yeni Üye Forumu - Black Flame Hangi Ağacın Kökü Laterthanbefore, 19:38
Malzemeler ve Yemler Forumu - Dario Dario (kırmızı Badis) Sorusu myenes, 19:30
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bitkili Tankda Led Kullanımı secreteriat, 19:27
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bitkiler İçin Mayalı Sistem Ehtiyar, 18:05
Yeni Üye Forumu - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 17:51
Deniz Akvaryumları Genel - Dutch Sitil Laterthanbefore, 17:27
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Kuruyorum Tavsiye Lazım Orhan76, 17:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Balığımın Hali Yantago, 16:25
Yeni Üye Forumu - Kara Su-2 HunnicKhan, 15:40
Akvaryum Tanıtımı - Mayalı Sistemde Difüzör Olarak Hava Taşı Olur Mu ? Ehtiyar, 14:53
Işık CO2 ve Ekipmanlar - L144 Yavru Kayıpları kadirbeyy, 14:49
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tabanında Küfe Benzer Tabaka knn38, 14:32
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Filtresinin Balkonda Olması Hk. valarmorghulis12, 14:15
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Vatozum Ölmek Üzere Japon & Beta, 13:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavru Oscar İçin Kum Önerisi valarmorghulis12, 13:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Dışkı Emir şimşek, 13:11
Yeni Üye Forumu - Balığım Mantar Mı Oldu -Ma-, 12:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Therapy Forest osmandbnl, 11:15
Akvaryum Tanıtımı - Yengeç Mi Karides Mi Kerevit Mi Eldurmaz, 10:57
Akvaryum Tanıtımı - Suçlu Kim? İnci Kefali, 10:52
Yeni Üye Forumu - Beta İçin Kum Önerisi Japon & Beta, 10:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sade Tasarım mutlubaba, 09:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Proje Orhan76, 09:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karışık Japon Akvaryum Kurulumu Hk. Orhan76, 09:04
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvayum Taşı Orhan76, 08:31
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İki Tane Kaplumbağa Başıma Kaldı KaanE, 06:32
Diğer Tatlı Su Canlıları - Filtre Isıtıcı - Tavsiyesi Japon & Beta, 01:02
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 03:06
- Cüce Vatoz Yavruları 3 Cm Üzeri kuzucus 03:01
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:31
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:31
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:31
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:31
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:31
- Galaxy Rasbora / Cpd Yavrularim Satiliktir Aquacoholic 00:09
- 50 100 Arası 2 3 Aylık Yavrular Ferdiktk 23:51
- Beta Takas Ferdiktk 23:51
- Cristimass Moss -limnophila Sessiliflora 30tl ozelturlepistes 23:41
- Led Driver 36-48w ilh4n 23:17
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 23:17
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 23:17
- Lda16 Dişi Vatozlar Aranıyor egehamit 22:33
- Cüce Vatoz egehamit 22:33
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:32
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 22:32
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:32
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:32
- Karides Türleri egehamit 22:28
- 35 Küp Akvaryum, Aquael Şelale Filtre Fzn-2 Bysam 21:43
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 21:33
- Eheim 2228, Sunsun Hw-302 Dış Filtreler nevzatc 21:24
- Ankara İçi Budanacaktir Elden Teslim Derviş karsli 21:07
- Tetra Tec Ex-700 Dış Filtre Ve Powerled Armatür palankesli 20:37
- Boessemani Rainbow Genç Damızlıklar palankesli 20:37
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 20:27
- Bitki+ Red Tail Lepistes+melek+gurami+vatoz umutuyar 20:27
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 19:34
- Co2 Difüzör 2 Adet Dark65 19:34
- Windelow Fern Arıyorum zekigonlum 19:26
- Dış Filtre Arıyorum zekigonlum 19:26
- Astronot Black Koi Ve Dişi Beta piranhabull 19:26
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 17:28
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 16:38
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 16:38
- Cüce Kerevit Arıyorum bbkaya06 16:36
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 16:05
- Unistar 4l Bora Bey 16:05
- Satılık Akvaryum Yesimaqurium 15:58
- Kum Kelebegi Mzuri,leptosoma Kitumba , Tül Vatoz Firefighter 15:58
- Eheim Professionel 4+ egedin 15:54
- Eheim 2273 Pro4+ Dış Filtre Ve Eheim Air200 Hava M Bysam 15:49
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Tertemiz! JapoJupo 15:46
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 15:28
- Komple Set Akvaryum demasonici 15:26
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina Köroglu.88 14:42
- Damizlik Corydoras Gold Laser Köroglu.88 14:42
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 14:42
KULLANICILAR
- 71 Online Kullanıcı, 39 Üye
Online Kullanıcılar
hagduug,
sıtkı,
vamos,
egemenozbeyli,
Ehtiyar,
kubilaykoparan,
ZET,
İlksen Şahin,
YUKBO,
Quaan,
KaanE,
Butz,
ahmetfiratozkaya,
Okan_Er06,
EKAR,
Hakantttt,
Mustafasağdıç18,
WnrAquascaping,
yamansengonca,
amatordiy,
matzev,
oktay42,
R0h1rr1m,
GhostKoi,
onur_0606,
MehmetSerkan,
srnozcn,
Tolga8995,
cheavy,
Bysam,
ArifhbsAquatics,
Hoppala,
Tataaa4325,
Sazreze,
Aykutff,
yigoben,
Liga,
emreabay6,
giyotyn,
3dtarik,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.