ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AhmetSinan1111
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Ekim 2021 00:45
Toplam Mesaj:
15 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ahmet
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bayburt
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
....
SON 10 MESAJI
Ne Yapacağımı Bilemiyorum Bu Kadar Zor Mu Akvaryum
Merhaba evin eski sahipleri sorumsuz kişilermiş lakin sizi bir yandan hobiye başlamanıza vesile olmuşlar bundan sonrasını okuması ve anlaması daha kolay olsun diye maddeler halinde yazacağım
1. Öncelikle ilk yapmanız gereken balıkları gözlemlemek (gözlerinin etrafında dışarıya fırlamış gibi şeffaf tabaka var mı [göz fungusu], vücutlarında baya belli olan beyaz beyaz lekeler var mı [beyaz benek], dışkıları beyaz şeffaf şeklinde mi [iç parazit] ve solungaç kuyruk kısımlarında orantısızlık var mı? [kuyruk erimesi] not bunlardan biri varsa endişelenmeyin tedavisi mümkün
2. Akvaryum ısısını ısıtıcı ile sabitle yin 25 27 dereceye
3.yapay bitkileri alın kalitesiz olmalarına karşın suya salınım yapabilir.
4.balık sayısı fazla ve kumu karıştıran bir tür olduğu için suyun cam gibi prıl pırıl olmasını beklemeyin
5. Balık fazla olduğu için düzeltene kadar 4 günde bir ortalama suyun %20 sini dipten dışkıları temizleyecek şekilde temizlik sağlayın
6.günde 2 defa yemleme yapın 2 dk içinde bitirebilecekleri ve yerde Yem birikmeyecek şekilde besleyin
7.BALIKLARINIZ damızlık altı yani daha yeterli büyüklüğe gelmedikleri için aşırı strese girmenize üzülmenize gerek yok sadece 2.el yada kendiniz akvaryum yaptırmaya çalışın hızlı pro aktif bir şekilde çözüm bulun yeter
8.akvaryum suyuna hava motorunu aynı gün temizlemeyin yararlı bakterileri ekolojik sistemi bozmayın
9.hava motorunu ve içindeki elyaf süngeri akvaryumdan aldığınız az bir sula kabın içinde temizleyin çeşme suyu ile temizlemeyin yararlı bakteri ölmesin
10.mutlaka dinlenmiş su ve akvaryumda ki sıcaklık ile aynı sıcaklıkta su ile akvaryuma yeni su eklemesi yapın
Siz severek merak ederek yaparsanız ilk başlarda üzücü bile olsa bazı kayıplar yaşasanızda yanlışlar yapsanızda tecrübe kazanırsınız ben dahil bütün hobiciler ne kadar araştırsakta bazı şeyleri tecrübe ile öğreniriz kalın sağlıcakla
Merhaba evin eski sahipleri sorumsuz kişilermiş lakin sizi bir yandan hobiye başlamanıza vesile olmuşlar bundan sonrasını okuması ve anlaması daha kolay olsun diye maddeler halinde yazacağım
1. Öncelikle ilk yapmanız gereken balıkları gözlemlemek (gözlerinin etrafında dışarıya fırlamış gibi şeffaf tabaka var mı [göz fungusu], vücutlarında baya belli olan beyaz beyaz lekeler var mı [beyaz benek], dışkıları beyaz şeffaf şeklinde mi [iç parazit] ve solungaç kuyruk kısımlarında orantısızlık var mı? [kuyruk erimesi] not bunlardan biri varsa endişelenmeyin tedavisi mümkün
2. Akvaryum ısısını ısıtıcı ile sabitle yin 25 27 dereceye
3.yapay bitkileri alın kalitesiz olmalarına karşın suya salınım yapabilir.
4.balık sayısı fazla ve kumu karıştıran bir tür olduğu için suyun cam gibi prıl pırıl olmasını beklemeyin
5. Balık fazla olduğu için düzeltene kadar 4 günde bir ortalama suyun %20 sini dipten dışkıları temizleyecek şekilde temizlik sağlayın
6.günde 2 defa yemleme yapın 2 dk içinde bitirebilecekleri ve yerde Yem birikmeyecek şekilde besleyin
7.BALIKLARINIZ damızlık altı yani daha yeterli büyüklüğe gelmedikleri için aşırı strese girmenize üzülmenize gerek yok sadece 2.el yada kendiniz akvaryum yaptırmaya çalışın hızlı pro aktif bir şekilde çözüm bulun yeter
8.akvaryum suyuna hava motorunu aynı gün temizlemeyin yararlı bakterileri ekolojik sistemi bozmayın
9.hava motorunu ve içindeki elyaf süngeri akvaryumdan aldığınız az bir sula kabın içinde temizleyin çeşme suyu ile temizlemeyin yararlı bakteri ölmesin
10.mutlaka dinlenmiş su ve akvaryumda ki sıcaklık ile aynı sıcaklıkta su ile akvaryuma yeni su eklemesi yapın
Siz severek merak ederek yaparsanız ilk başlarda üzücü bile olsa bazı kayıplar yaşasanızda yanlışlar yapsanızda tecrübe kazanırsınız ben dahil bütün hobiciler ne kadar araştırsakta bazı şeyleri tecrübe ile öğreniriz kalın sağlıcakla
Balık Önerisi
Hobiye gönül vermiş herkesi selamlayarak giriş yapayım şimdi sizlerin değerli görüşlerine ihtiyaçlarım var
1.)350 litrelik akvaryum da yunus balığı beslemekteyim ve yavru almaya başladım iş burda sıkıntı verdi balıkları rahat büyütüp güzel bir ortam oluşturmam mümkün değil şuan için maddiyat kaynaklı
2.)130 litrelik akvaryum da 5 mavi prenses bakmaktayım bunlardan da bir tanesi yavru vermeye başladı.
Şimdi olabildiğince kendi doğal ortamlarını su ph değerlerine ısısına düzenli temizliğine dikkat ediyorum ve balıklar rahat ortamda hissettiklerinde doğal olarak yavru vermeye başladı şuan için imkanım yok yeni akvaryum kurup rahat rahat büyümelerini sağlamak için o yüzden ben balıklarımı verip yerine yeni bir türe geçmek istiyorum 350 litrelik te bakıp 130 litrelik te boylandırıp satarak akvaryum ve balıkların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayarak hem onlar mutlu hem ben mutlu olmak istiyorum rahat bir şekilde verim alabileceğim balık türü aklıma gelen özel tür lepistes hem canlı doğurur direk boylandırma akvaryuma alırım hemde bitkili akvaryuma heves ediyorum sizce mantıklı mı veya başka bir öneriniz varsa severek dinlemek öğrenmek isterim şimdiden teşekkür ederim
Hobiye gönül vermiş herkesi selamlayarak giriş yapayım şimdi sizlerin değerli görüşlerine ihtiyaçlarım var
1.)350 litrelik akvaryum da yunus balığı beslemekteyim ve yavru almaya başladım iş burda sıkıntı verdi balıkları rahat büyütüp güzel bir ortam oluşturmam mümkün değil şuan için maddiyat kaynaklı
2.)130 litrelik akvaryum da 5 mavi prenses bakmaktayım bunlardan da bir tanesi yavru vermeye başladı.
Şimdi olabildiğince kendi doğal ortamlarını su ph değerlerine ısısına düzenli temizliğine dikkat ediyorum ve balıklar rahat ortamda hissettiklerinde doğal olarak yavru vermeye başladı şuan için imkanım yok yeni akvaryum kurup rahat rahat büyümelerini sağlamak için o yüzden ben balıklarımı verip yerine yeni bir türe geçmek istiyorum 350 litrelik te bakıp 130 litrelik te boylandırıp satarak akvaryum ve balıkların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayarak hem onlar mutlu hem ben mutlu olmak istiyorum rahat bir şekilde verim alabileceğim balık türü aklıma gelen özel tür lepistes hem canlı doğurur direk boylandırma akvaryuma alırım hemde bitkili akvaryuma heves ediyorum sizce mantıklı mı veya başka bir öneriniz varsa severek dinlemek öğrenmek isterim şimdiden teşekkür ederim
Yunus Balığı Dana Yüreği Mama
1-dana yüreği (sinir ve yağlarından temizlenmiş)
2-karides(markette satılan)
3-birer adet havuç, kırmızı biber, ıspanak
4-ufak boyda sarımsaklardan 4 diş
Sebzeler 20 dk haşlandı daha sonra hepsi rondadan geçirilerek buzdolabı poşetinde inceltilerek buzluğa kaldırıldı.
Yunus ve prenses bakıyorum özellikle yunuslarım kafa yapısı var daha belirgin ve güzel olması ve tabiyki sağlıklı olmaları için hazırladım manayı ne kadar sürede ve ne kadar vermeliyim?
İlk defa kullanacağım.
Akvaryum 350 lt iç ve dış filtre sistemleri var haftalık su değişimi 2damacana dipten
Balık: 5 adet yunus
4 adet sarı prenses
???
1-dana yüreği (sinir ve yağlarından temizlenmiş)
2-karides(markette satılan)
3-birer adet havuç, kırmızı biber, ıspanak
4-ufak boyda sarımsaklardan 4 diş
Sebzeler 20 dk haşlandı daha sonra hepsi rondadan geçirilerek buzdolabı poşetinde inceltilerek buzluğa kaldırıldı.
Yunus ve prenses bakıyorum özellikle yunuslarım kafa yapısı var daha belirgin ve güzel olması ve tabiyki sağlıklı olmaları için hazırladım manayı ne kadar sürede ve ne kadar vermeliyim?
İlk defa kullanacağım.
Akvaryum 350 lt iç ve dış filtre sistemleri var haftalık su değişimi 2damacana dipten
Balık: 5 adet yunus
4 adet sarı prenses
???
Yunus Balığı Solungaçta Kırmızılık
Dün sabah %20 su değişimi yaptım akşam bütün balıkları karantina akvaryumuna alıp kaya tuzu ve metalin mavisi ile 15 dk tedavi ettim. Bugun tekrar aynı işlemleri uyguladım lakin dişi yunusumun bir yüzgeci kapalı ve yüzgeçlerin de kırmızılık devam ediyor o yüzgecinin teki kapalı olan çok nadir açıyor yüzgeci balıklar da yem yeme ve hakaretlerde bir problem yok başka bir tedavi uygulamalı mıyım? Ve hastalık nedir? Neden kaynaklanmış olabilir?
Dün sabah %20 su değişimi yaptım akşam bütün balıkları karantina akvaryumuna alıp kaya tuzu ve metalin mavisi ile 15 dk tedavi ettim. Bugun tekrar aynı işlemleri uyguladım lakin dişi yunusumun bir yüzgeci kapalı ve yüzgeçlerin de kırmızılık devam ediyor o yüzgecinin teki kapalı olan çok nadir açıyor yüzgeci balıklar da yem yeme ve hakaretlerde bir problem yok başka bir tedavi uygulamalı mıyım? Ve hastalık nedir? Neden kaynaklanmış olabilir?
Yunus Balığı Solungaçta Kırmızılık
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/210620211945491.jpg[/IMG]
1 erkek ve 1 dişi yunusumda böyle bir kırmızılık fark ettim diğerlerinde böyle bir şey yok normal mi hastalanmışlar ise nasıl bir tedavi uygulamalıyım?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/210620211945491.jpg[/IMG]
1 erkek ve 1 dişi yunusumda böyle bir kırmızılık fark ettim diğerlerinde böyle bir şey yok normal mi hastalanmışlar ise nasıl bir tedavi uygulamalıyım?
Akvaryum Tamiri
[QUOTE=Kınayu]Yok gayet güzel düşüncelerin kardeşim tekrardan kolay gelsin Allah pişman etmesin güle güle kullan [:nazar:] Altına dönülmüş Alüminyum köşe bentleriyle Tüm işlemleri bitmiş görsel resim fotoğraflarını bekliyoruz [:iyi:][/QUOTE]
Sista slikonun siparişini verdim gelmesini bekliyorum inşallah 1 hafta sonra akvaryum tamamlanmış olacak diğer akvaryumdaki balıklarımı da eklediğimde fotoğraflarını paylaşmaktan memnuniyet duyarım 🤗
[QUOTE=Kınayu]Yok gayet güzel düşüncelerin kardeşim tekrardan kolay gelsin Allah pişman etmesin güle güle kullan [:nazar:] Altına dönülmüş Alüminyum köşe bentleriyle Tüm işlemleri bitmiş görsel resim fotoğraflarını bekliyoruz [:iyi:][/QUOTE]
Sista slikonun siparişini verdim gelmesini bekliyorum inşallah 1 hafta sonra akvaryum tamamlanmış olacak diğer akvaryumdaki balıklarımı da eklediğimde fotoğraflarını paylaşmaktan memnuniyet duyarım 🤗
Akvaryum Tamiri
Tabanına 2 parça şeklinde 6 mm cam kestirdim ve iki camın birleştiği yerin üstünede 10 cm eninde cam kesip sista ile yapıştırdım 2 gün bekledim kuruması için daha sonra su eklemesi yaptım bir köşesinden ince bir hava kabarcıpı oluşmaya başladı baktığımda camı köşesini bir yere vurmuşlar cam 12 mm olduğu için boydan damarlanmamış sadece köşeden az bir parça cam koparmış orda. Damla damla su kaçırıyor dış tarafından kopan cam parçasının yerini dayson extra çelik slikonu ile dolduracağım iç kısmına ise v şeklinde 10 cm şekli cam kestirip içerden de o camı sista slikon ile yapıştıravqğım herhangi bir su kaçırma oluşmadığı takdirde l profil kestirdim bütün kenarlarına dıştan çerçevede yapacağım uzun ömürlü kullanıröıyım artık veya yanlış eksik yapacağım bir uygulama var mı şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/160620212324311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/160620212325041.jpg[/IMG]
Tabanına 2 parça şeklinde 6 mm cam kestirdim ve iki camın birleştiği yerin üstünede 10 cm eninde cam kesip sista ile yapıştırdım 2 gün bekledim kuruması için daha sonra su eklemesi yaptım bir köşesinden ince bir hava kabarcıpı oluşmaya başladı baktığımda camı köşesini bir yere vurmuşlar cam 12 mm olduğu için boydan damarlanmamış sadece köşeden az bir parça cam koparmış orda. Damla damla su kaçırıyor dış tarafından kopan cam parçasının yerini dayson extra çelik slikonu ile dolduracağım iç kısmına ise v şeklinde 10 cm şekli cam kestirip içerden de o camı sista slikon ile yapıştıravqğım herhangi bir su kaçırma oluşmadığı takdirde l profil kestirdim bütün kenarlarına dıştan çerçevede yapacağım uzun ömürlü kullanıröıyım artık veya yanlış eksik yapacağım bir uygulama var mı şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/160620212324311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/160620212325041.jpg[/IMG]
Akvaryum Köşesinde Çatla Var
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/060620212213041.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/160620212324311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/160620212325041.jpg[/IMG]
Akvaryumun altında damar şeklinde çatlak varmış 2 parça şeklinde tabana cam koymuşlar ortası hafif boşluk ordan kaçırıyor zannettim tabana 6 mm cam daha ekledim 2 gün oldu kurudu 80 litre su ekledim köşesinde hava kabarcığı oldu ve Alt köşeden damla damla kaçırmaya başladı. Tahminim eski sahibi köşesini bir yere vurmuş cam 12mm olduğundan çatlamamış ama cam sıyrılmış yarım parmak kopmuş alt köşesinden Üstüne slikon basmışlar şimdi sorum arkadaşlar bu köşesine 2 parça 10 ar cm cam kestirip dik bir şekilde köşesine içten birleştirsem ve dışarıdan sıyrılmış tarafına yine silikon eklesem üstünede l profil deniyor galiba her köşeyede profil yaptırsam tabir olurmu?
Dayson pu mastik çelik slikon en garanti işlem gibi duruyor fikirleriniz nelerdir
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/060620212213041.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/160620212324311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/160620212325041.jpg[/IMG]
Akvaryumun altında damar şeklinde çatlak varmış 2 parça şeklinde tabana cam koymuşlar ortası hafif boşluk ordan kaçırıyor zannettim tabana 6 mm cam daha ekledim 2 gün oldu kurudu 80 litre su ekledim köşesinde hava kabarcığı oldu ve Alt köşeden damla damla kaçırmaya başladı. Tahminim eski sahibi köşesini bir yere vurmuş cam 12mm olduğundan çatlamamış ama cam sıyrılmış yarım parmak kopmuş alt köşesinden Üstüne slikon basmışlar şimdi sorum arkadaşlar bu köşesine 2 parça 10 ar cm cam kestirip dik bir şekilde köşesine içten birleştirsem ve dışarıdan sıyrılmış tarafına yine silikon eklesem üstünede l profil deniyor galiba her köşeyede profil yaptırsam tabir olurmu?
Dayson pu mastik çelik slikon en garanti işlem gibi duruyor fikirleriniz nelerdir
Akvaryum Tamiri
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231602/060620212213041.jpg[/IMG]
akvaryumu 2.el aldım camlar 12mm kalınlıkta gayet sağlam gibiydi alt tabanda 3 tane 12mm cam var dediler kurulu akvaryumdu adamdan aldığımda boşaltıp verdi ama yaklaşık 1 hafta sonra su sızdırmaya başladı yere karantina akvaryuma aldık balıkları temizledim böyle bir sıkıntı var tabanda iki cam ekleyip yapmışlar gibi slikonla tamir olur mu? Yoksa altına tekrar sıfır cam mı kestireyim? Önceliğim slikon ile tamir olursa öyle halletmek ama sizin fikirleriniz nedir?
....
akvaryumu 2.el aldım camlar 12mm kalınlıkta gayet sağlam gibiydi alt tabanda 3 tane 12mm cam var dediler kurulu akvaryumdu adamdan aldığımda boşaltıp verdi ama yaklaşık 1 hafta sonra su sızdırmaya başladı yere karantina akvaryuma aldık balıkları temizledim böyle bir sıkıntı var tabanda iki cam ekleyip yapmışlar gibi slikonla tamir olur mu? Yoksa altına tekrar sıfır cam mı kestireyim? Önceliğim slikon ile tamir olursa öyle halletmek ama sizin fikirleriniz nedir?
....
Akvaryum Tamiri
Akvaryumu 2.el aldım camlar 12mm kalınlıkta gayet sağlam gibiydi alt tabanda 3 tane 12mm cam var dediler kurulu akvaryumdu adamdan aldığımda boşaltıp verdi ama yaklaşık 1 hafta sonra su sızdırmaya başladı yere karantina akvaryuma aldık balıkları temizledim böyle bir sıkıntı var tabanda iki cam ekleyip yapmışlar gibi slikonla tamir olur mu? Yoksa altına tekrar sıfır cam mı kestireyim? Önceliğim slikon ile tamir olursa öyle halletmek ama sizin fikirleriniz nedir? [EDIT]Berkant,2021-06-28 18:19:08[/EDIT]
Akvaryumu 2.el aldım camlar 12mm kalınlıkta gayet sağlam gibiydi alt tabanda 3 tane 12mm cam var dediler kurulu akvaryumdu adamdan aldığımda boşaltıp verdi ama yaklaşık 1 hafta sonra su sızdırmaya başladı yere karantina akvaryuma aldık balıkları temizledim böyle bir sıkıntı var tabanda iki cam ekleyip yapmışlar gibi slikonla tamir olur mu? Yoksa altına tekrar sıfır cam mı kestireyim? Önceliğim slikon ile tamir olursa öyle halletmek ama sizin fikirleriniz nedir? [EDIT]Berkant,2021-06-28 18:19:08[/EDIT]
SON MESAJLAR
- 60x40x40 Low Tech KaanE, 05:50
Akvaryum Tanıtımı - Kaç Adet Lepistes Olur KaanE, 05:47
Yeni Üye Forumu - Seyyar Sump İçin Motor Önerisi SSinan0, 04:42
Filtreleme Seçenekleri - Yavrulukta Temizleme Önerisi melih547, 02:48
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tasarımı Taha Yanık, 02:01
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 50l 65 Cm Uzunluk Lepistes İçin Hangi Filtre efeunald, 01:12
Yeni Üye Forumu - Tepe Filtreli Arka Planlı Akvaryum efeunald, 01:07
Akvaryum Tanıtımı - Armatür Önerisi melih547, 00:57
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Cacatuoides Triple Red germen HarunYILDIRIM, 00:51
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Beta Balığı Kuyruk Erimesi efeunald, 00:51
Labirentliler - Ne Zaman Balık Ekleyebilirim? efeunald, 00:47
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Kafasındaki Beyaz Noktalar Crhyme34, 00:23
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yerde Duruyor ErkanSs, 00:05
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Görüş Öneri Tavsiye AtlasPoyraz, 00:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mikro Walstad Kurulumu NightWist, 23:54
Akvaryum Tanıtımı - Moli Beslenmesi Lepistesci Emir, 23:50
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Sorunu (bitkili Akvaryum) Suat42, 23:31
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Taban Camında Kırık! Ahmedis, 22:59
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Çöpçü Balıkları Dans Ediyor Mertkaandoruk, 22:56
Yeni Üye Forumu - Beta Balığımda Mantar Olabilir Mi Taha Yanık, 22:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Meleklerimin Cinsiyetleri Nedir? Hasan öncü, 22:19
Acı Su Balıkları - Sarı Ateş Karidesi'nde Beyaz Benek Hastalığı Erkay0, 22:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Melek Balığı Kavga Erdem054, 22:11
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Yeni Betta Balığı Aldım Emirklc, 22:09
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Zemininde Ne Olduğunu Bilmediğim Şeyler V Cemal0, 21:35
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Balık koraykbl, 21:34
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bitkili Tankda Led Kullanımı Bysam, 21:21
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bu Hobiye Yeni Başladım EMRECAN12, 20:34
Yeni Üye Forumu - Xiaomi Akıllı Akvaryum Whitewolf123, 20:27
Akvaryum Dünyasından Haberler - İlk High Tech Akvaryum Tecrübem Meryemmm, 20:00
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Filtre 1Balikci, 19:19
Akvaryum Dünyasından Haberler - Beta Tank (regeneration) Eminator, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Beyaz Benek Isıtıcıya Yatıyo umtcnonc, 18:54
Yeni Üye Forumu - Ciklet asiyurek00, 18:32
Yeni Üye Forumu - Synodontis Eupterus Jemaisvu, 18:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Suyum Sürekli Bulanıyor FarukGorgun, 17:57
Yeni Üye Forumu - 80 Cm Yükseklik Bitki mclyucel, 17:55
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi bendeniztayfun, 17:37
Yeni Üye Forumu - Garajda Üretim. hokia386, 17:33
Canlı Doğuranlar - Ne Yapsam Şaşırdım ahmetfiratozkaya, 16:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Sump Lı Mı Yaptırmalıyım. Tataaa4325, 16:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtresiz Akvaryum ArjenB, 15:52
Akvaryum Tanıtımı - Neon Tetra Neden Bu Kadar Şiş Recep$amet, 15:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum ogurcay, 14:56
Akvaryum Tanıtımı - Evde In-vitro Bitki Uretimi fatihsahin, 14:36
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryum Dip Süpürgesi xellence07, 14:03
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Channa Ve Senegal Bişiri xellence07, 13:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35 Litre İthal Akvaryum İçin En iyi Filtre Önerisi TylerDurden*, 13:36
Yeni Üye Forumu - Kumların Düzeni efeunald, 11:17
Taban ve Gübreleme - Yem erdal61, 11:00
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 01:15
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 01:15
- 80 Cm Uygun Akvaryum bilalulugtekin 00:06
- Emiş Borusu Koruma Süzgeci/süngeri-planarya Tuzağı thecrow 23:41
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 22:30
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:30
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 22:25
- Afrika Cichlidleri devito 22:24
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 22:19
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 22:12
- Atahualpa F1 & Cacatuoides & Nijssensi HarunYILDIRIM 21:21
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:05
- 1 Adet Blackten Gelme Dişi Gold Ramirezi 250tl yamansengonca 21:03
- Güncellenecek. Malzeme İlanıdır. yamansengonca 21:03
- Harika Formda Moss Türleri. smithiseek 20:25
- Silverado Black Flame Endler Sercan Ç. 20:21
- Karışık Bitki Kumu Takasta Olur!! ozgurnez 20:12
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 19:58
- Kriza Gold emree06 19:58
- Hayalinizdeki Dekor, Aparatlar Ve Daha Fazlası... EUREKA 19:45
- Havasız Artemia Çıkarma Kabı EUREKA 19:45
- Tropica Aktif Soil Powder 9 Lt DEPP 19:20
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 19:20
- Katil Salyangoz jezey 19:20
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 19:20
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 19:20
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 19:20
- Sagittaria Subulata MD.mehmet 19:15
- Java Moss, Christmass Moss Ve Lepistes Otu purelyfe 19:05
- Christmas Moss Ve Katil Salyangoz stopsound 19:02
- Red Tuxedo Lepistes Ve Erkek Cüce Vatoz 8 Cm FarukGorgun 18:02
- Karides Akvaryumu FarukGorgun 18:02
- Mobilyalı Ada Tipi Akvaryum 150-450 Lt vel1d 17:51
- Satılık Sumpli Akvaryumlar Firefighter 17:47
- Saz Bitkisi Ve Diğer Bir Bitki Daha (takas) pike4keeper 17:32
- Dark Moscow Blue pike4keeper 17:32
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 17:20
- Fiyatı Siz Belirleyin - Özel İmalat - Full Kurulu Vasfi 17:09
- Bitki Çeşitleri emreemin 17:02
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 17:02
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 17:02
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 17:02
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 17:02
- Kampanyalı Paket Bitkiler Öğretmen Ali 16:48
- Yem Tablet BUCALILAR 16:40
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 16:40
- Orando, Ranchu EKAR 16:06
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 16:06
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 16:03
- 30x30x30 Extra Clear Akvaryum cyhn84 16:03
KULLANICILAR
- 24 Online Kullanıcı, 13 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.