ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MasterChief
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3910
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 39 Dakika önce
Toplam Mesaj:
3726 [2.99 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
952 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan YILDIZ
Doğum Tarihi:
02 Şubat 1979
İl:
Ankara
Meslek:
Chief in the Ministry of Justice.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Lütfen yanıtlarınızı “alıntı” veya "bildirim" yaparak yazınız.

SON 10 MESAJI

Akvaryum Hobisi Sohbetleri
[URL]https://youtube.com/shorts/orQAPKZFejM?si=w8JkXN8DJyXwhT1_[/URL]

[QUOTE=Azizdurdenn]
..... Vurun yumruğunuzu masaya....[/QUOTE]
O işler öyle olamıyor maalesef.
Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar
[QUOTE=KaanE]..... O zaman donu atleti çıkarıp ben de dalıyorum ..... [/QUOTE]
Balıkların psikolojik sağlığı açısından don üzerinizde kalsın. [:devil:][EDIT]MasterChief,2024-11-24 23:30:16[/EDIT]
1 Haftalık Japon Yavrusu
Keşke bilgim olsa da yazabilsem. [:((]
Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar
Bendeki endlerler de kendinden motorlu pipo filtrenin su çıkışı olan bölgeye gidip sörf yapar gibi sürükleniyorlar. Onlar için bir tür eğlence olmalı.[EDIT]MasterChief,2024-11-24 13:51:03[/EDIT]
Bitkili Akvaryum Taban Kurulumu
[QUOTE=BoZeY]Mehmet Bey, kurulum sonrası gözlemlerinizi paylaşabilirmisiniz rica etsem, bu kurulum ile nasıl bir fayda sağladınız, bende yeni bir kurulum hazırlığındayım.[/QUOTE]
Merhaba. 2021 tarihli konuyu hortlamışsınız.[:)] Size kötü haberim var, soru sorduğunuz üye 3 yıldır foruma girmiyor. Yıllanmış konulara mesaj yazmak yerine, kişiye özel mesaj (Ö.M.) yazmanız daha uygun olur. İyi günler.[EDIT]MasterChief,2024-11-24 10:59:14[/EDIT]
Keşke Biri Yem Organizasyonu Yapsa
Size ne tür yemler lazım? [:)]
İlanlar kısmında satılan yemlere göz atabilirsiniz.[EDIT]MasterChief,2024-11-24 11:00:49[/EDIT]
Lepistes Yavrularım Büyümüyor
Akvaryumun rutininden bahsedin ve görsel paylaşın lütfen.
Ocean Free Hk.
PH üzerindeki etkisini anlamadım ürün üzerindeki yazıdan, yükselmesini ya da düşmesini mi sağlıyor ya da tamponluyor?
Balık Biti Hakkında Her Şey
Çapari, uzun süredir beğenerek takip ettiğim bir Youtube kanalı.
Filtre Malzemeleri Hk.
Konuyu açarken filtre içerisinde zeolit var yazmışsınız. Tekrar kullanacaksanız zeoliti 1 aydan fazla akvaryum suyunda tutmayın, çıkarıp atın ve yenisini kullanın ya da hiç kullanmayın. 1-1,5 ay amonyak tutan zeolit bu süre sonunda kusma yapar ve amonyağa boğar suyu. Bir defalık tuzlu suyla yakalanabileceği söylense de zeolit ilk kurulumda bir aylık tutulmalı, akabinde çıkarılmalıdır. Düzen oturduktan sonra zeoliti düzenli olarak kullanmaya gerek yoktur.[EDIT]MasterChief,2024-11-22 22:56:41[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.