ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BETA.4
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
178
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Saat 43 Dakika önce
Toplam Mesaj:
306 [0.49 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
52 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arda YÜCE
Doğum Tarihi:
23 Ağustos 2011
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Arda
Hayvansever
Lgs öğrencisi
Ember dörtlü grup
Helena
Full black lepistes
Geleceğin akvaristi
SON 10 MESAJI
Balık Arayışı..
[QUOTE=balikyemi07]Merhaba iyi hobiler herkese İstanbul/Anadolu içi cüce chiclid ve ottocinclus arıyorum fakat petlerde çok pahalı fiyatlar var yardımcı olabilecek var mıdır [:?][/QUOTE]
Direkt kargo ile alacaksanız reklam gibi olmasında cikletist avcılarda ve gönderim yapıyor.
[QUOTE=balikyemi07]Merhaba iyi hobiler herkese İstanbul/Anadolu içi cüce chiclid ve ottocinclus arıyorum fakat petlerde çok pahalı fiyatlar var yardımcı olabilecek var mıdır [:?][/QUOTE]
Direkt kargo ile alacaksanız reklam gibi olmasında cikletist avcılarda ve gönderim yapıyor.
Dwarf Puffer İç Parazit
[QUOTE=ahmetfiratozkaya]Merhaba, yanlış anlamayın balık sizin siz daha iyi bilirsiniz fakat iç parazit olduğunu nasıl teşhis ettiniz. Kesin iç parazit mi? Eğer değilse balık yorulacaktır ilaçla vs. [/QUOTE]
Yok işte dwarf pufferı alacağım daha almadım tank ve hazır hasta tankı da hazır her ihtimale karşın bir parazitlerden atıştıracağım yani genelde parazitli oluyprlarmis ondan ne olur ne olmaz diye.[:)]
Seachem garlic guard veya cupramine nasıl onları bulabildim bir tek?
Ayrıca metroplex de buldum.[EDIT]BETA.4,2025-03-29 14:28:33[/EDIT]
[QUOTE=ahmetfiratozkaya]Merhaba, yanlış anlamayın balık sizin siz daha iyi bilirsiniz fakat iç parazit olduğunu nasıl teşhis ettiniz. Kesin iç parazit mi? Eğer değilse balık yorulacaktır ilaçla vs. [/QUOTE]
Yok işte dwarf pufferı alacağım daha almadım tank ve hazır hasta tankı da hazır her ihtimale karşın bir parazitlerden atıştıracağım yani genelde parazitli oluyprlarmis ondan ne olur ne olmaz diye.[:)]
Seachem garlic guard veya cupramine nasıl onları bulabildim bir tek?
Ayrıca metroplex de buldum.[EDIT]BETA.4,2025-03-29 14:28:33[/EDIT]
Dwarf Puffer İç Parazit
[QUOTE=MertSoyumert]
Ben internette ve Ankara'daki petshoplarda bulamadım. Siz isterseniz şansınızı deneyin. [/QUOTE][QUOTE=MertSoyumert]
Ben internette ve Ankara'daki petshoplarda bulamadım. Siz isterseniz şansınızı deneyin. [/QUOTE]
Şimdi bizim mahallenin petshopu var oraya gidip bakacağım.
[QUOTE=MertSoyumert]
Ben internette ve Ankara'daki petshoplarda bulamadım. Siz isterseniz şansınızı deneyin. [/QUOTE][QUOTE=MertSoyumert]
Ben internette ve Ankara'daki petshoplarda bulamadım. Siz isterseniz şansınızı deneyin. [/QUOTE]
Şimdi bizim mahallenin petshopu var oraya gidip bakacağım.
Dwarf Puffer İç Parazit
[QUOTE=MertSoyumert]
Bu ilaçları sitelerden alamıyorsunuz diye biliyorum, en azından ben bulamamıştım. Tenikuru çiftlikere ilaç satan eczaneleri araştırıp arayıp sorabilirsiniz.
Tenidur kedi köpekler için, vet kliniklerde olabilir ama artık bu ilaç yerine hem iç hem dış parazit için farklı bir damla kullanılıyor, klinikleri arayıp var mı ve alınabiliyor mı diye sormanızı öneririm. İçeriğinde kaç ml'de ne kadar etken madde olduğunu da bilmeniz gerekir.
Balık için çeşitli markalar var ancak dediğim gibi Türkiye'de satışları yok diye biliyorum. [/QUOTE]
O zaman iç parazit ilacı satan bir türk site yokmu?
Bunalttıysam gerçekten üzgünüm.[:(]
Ayrıca petshoplarda vs.de mi yok?[EDIT]BETA.4,2025-03-29 13:22:36[/EDIT]
[QUOTE=MertSoyumert]
Bu ilaçları sitelerden alamıyorsunuz diye biliyorum, en azından ben bulamamıştım. Tenikuru çiftlikere ilaç satan eczaneleri araştırıp arayıp sorabilirsiniz.
Tenidur kedi köpekler için, vet kliniklerde olabilir ama artık bu ilaç yerine hem iç hem dış parazit için farklı bir damla kullanılıyor, klinikleri arayıp var mı ve alınabiliyor mı diye sormanızı öneririm. İçeriğinde kaç ml'de ne kadar etken madde olduğunu da bilmeniz gerekir.
Balık için çeşitli markalar var ancak dediğim gibi Türkiye'de satışları yok diye biliyorum. [/QUOTE]
O zaman iç parazit ilacı satan bir türk site yokmu?
Bunalttıysam gerçekten üzgünüm.[:(]
Ayrıca petshoplarda vs.de mi yok?[EDIT]BETA.4,2025-03-29 13:22:36[/EDIT]
Dwarf Puffer İç Parazit
[QUOTE=MertSoyumert]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/290320251144001.jpg[/IMG]
Bu ilacı kullanmıştım. Çiftliklere ilaç satan bir yerden almıştım.
Balıklar için Türkiye'de antihelmintik ilaç bildiğim kadarıyla yok. API General Cure, Hikari Prazipro gibi ürünler var, ama getirtmesi zor. Hem gümrükte sorun çıkma ihtimali var, hem kargosu pahalı olur, hem de gelmesi uzun sürebilir.
Sitraks gibi kurt sökücü ilaçlar da var, şurup formunda şeker var diye biliyorum. Başka formu var mı bilmiyorum. [/QUOTE]
Hangi siteden alabilirim tenikürü yani güvenilir olaraktan ve peki seranın vs hiç yokmu böyle iç parazit giderici veya kediler için olan ilaçlar balıklara olurmu?
Tekrardan çok teşekkür ederim.
[QUOTE=MertSoyumert]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/290320251144001.jpg[/IMG]
Bu ilacı kullanmıştım. Çiftliklere ilaç satan bir yerden almıştım.
Balıklar için Türkiye'de antihelmintik ilaç bildiğim kadarıyla yok. API General Cure, Hikari Prazipro gibi ürünler var, ama getirtmesi zor. Hem gümrükte sorun çıkma ihtimali var, hem kargosu pahalı olur, hem de gelmesi uzun sürebilir.
Sitraks gibi kurt sökücü ilaçlar da var, şurup formunda şeker var diye biliyorum. Başka formu var mı bilmiyorum. [/QUOTE]
Hangi siteden alabilirim tenikürü yani güvenilir olaraktan ve peki seranın vs hiç yokmu böyle iç parazit giderici veya kediler için olan ilaçlar balıklara olurmu?
Tekrardan çok teşekkür ederim.
Dwarf Puffer İç Parazit
[QUOTE=MertSoyumert]Merhaba, Praziquantel isimli etken madde tenidur (kedi/köpek için aslında), tenikur (büyükbaş içindi sanırım) ilaçlarında bulunur. Ben cüce pufferlarım için Tenikur kullandım. Bir tablet 250 mg Praziquantel içeriyordu benim aldığım kutuda. Bir litre suda 2.5 mg Praziquantel olarak oranladım, yani 250 mg'lık bir tableti 100 litreye kullanırsanız litrede 2.5 mg Praziquantel elde edersiniz. Bunu tekrarlı şekilde uygulamıştım (bir hafta aralıkla 3 kere kullandım, cüce puffer'larım 2-3 yıl arası yaşadı).
Yaşayacağınız sorun şu, bu etken madde kolay erimiyor. Sıcak suda çalkaladım, mikserde çektim, tamamen çözülmedi. Veteriner hekim eşliğinde DMSO (Dimethyl sulfoxide) ile çözdürdük, çok az bir miktar kullandık (hatırlamıyorum). Alternatif olarak vodka ile çözenleri okumuştum. Bu maddeleri kullanmak için iyice araştırma yapmanız gerekiyor.[/QUOTE]
Peki belli bir iç parazitleri atabilecek marka varmı?
Yani mesela sera baktopur gibi bu olmaz biliyorum ama sadece örnek verdim.
Ve paraziquantel bulamadım ve tenikür paraziquantel diye arayınca hiçbirşey çıkmadı yani garip garip markalar çıktı.[:)][EDIT]BETA.4,2025-03-29 09:48:34[/EDIT]
[QUOTE=MertSoyumert]Merhaba, Praziquantel isimli etken madde tenidur (kedi/köpek için aslında), tenikur (büyükbaş içindi sanırım) ilaçlarında bulunur. Ben cüce pufferlarım için Tenikur kullandım. Bir tablet 250 mg Praziquantel içeriyordu benim aldığım kutuda. Bir litre suda 2.5 mg Praziquantel olarak oranladım, yani 250 mg'lık bir tableti 100 litreye kullanırsanız litrede 2.5 mg Praziquantel elde edersiniz. Bunu tekrarlı şekilde uygulamıştım (bir hafta aralıkla 3 kere kullandım, cüce puffer'larım 2-3 yıl arası yaşadı).
Yaşayacağınız sorun şu, bu etken madde kolay erimiyor. Sıcak suda çalkaladım, mikserde çektim, tamamen çözülmedi. Veteriner hekim eşliğinde DMSO (Dimethyl sulfoxide) ile çözdürdük, çok az bir miktar kullandık (hatırlamıyorum). Alternatif olarak vodka ile çözenleri okumuştum. Bu maddeleri kullanmak için iyice araştırma yapmanız gerekiyor.[/QUOTE]
Peki belli bir iç parazitleri atabilecek marka varmı?
Yani mesela sera baktopur gibi bu olmaz biliyorum ama sadece örnek verdim.
Ve paraziquantel bulamadım ve tenikür paraziquantel diye arayınca hiçbirşey çıkmadı yani garip garip markalar çıktı.[:)][EDIT]BETA.4,2025-03-29 09:48:34[/EDIT]
Dwarf Puffer İç Parazit
Herkese merhabalar(tekrardan),
Şimdi ben pea pufferı parazitlerden ayırmak için bir ilaç arıyorum ama Türkiyede bulunan ve içinde paraziquantel ve levamisol bulunan ürünleri bulamadım pek acelem yok ama ne kadar hızlı yazarsanız o kadar iyi bu arada bütçem 500 lira biraz aşabilir ama ne kadar az o kadar iyi ayrıca güvenilir bir sitede varsa aradan soylermisiniz lütfen biraz bunaltmış olabilirim,herkese tekrardan teşekkürler.[:)][EDIT]BETA.4,2025-03-28 22:36:22[/EDIT]
Herkese merhabalar(tekrardan),
Şimdi ben pea pufferı parazitlerden ayırmak için bir ilaç arıyorum ama Türkiyede bulunan ve içinde paraziquantel ve levamisol bulunan ürünleri bulamadım pek acelem yok ama ne kadar hızlı yazarsanız o kadar iyi bu arada bütçem 500 lira biraz aşabilir ama ne kadar az o kadar iyi ayrıca güvenilir bir sitede varsa aradan soylermisiniz lütfen biraz bunaltmış olabilirim,herkese tekrardan teşekkürler.[:)][EDIT]BETA.4,2025-03-28 22:36:22[/EDIT]
Tetraların Gözlerinde Sıkıntı Var
[QUOTE=Yazcazra][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/257029/280320252150441.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/257029/280320252150561.jpg[/IMG]
Akvaryumumda 2 melek 2 blue acara 2 çöpçü 1 tane vatoz 1 tane pengasus 6 tane de tetra var birbirleriyle uyumlu yaşar sıkıntı olmaz dediler 2 tane tetra nın gözü bu durumda 3 saat önce hiçbir şey yoktu şimdi baktım gözleri yok sizce yemiş olabilirler mi yoksa mantar veya parazit olabilir mi ne yapmam gerekiyor [:'(][/QUOTE]
Klasik petshopçular işte ya yenmiş ya alınmaktan veya salınımlardan ,ayrıca;
Pengasus akvaryumlarda yaşamaz,
Tetralar sürü halinde yaşarlar,
Dekorlara hiçbirşey söylemiyorum
Melek,Blue acara ise yine uyumsuz.
Kısaca tüm balıkları ve dekorları iade edip veya sahiplendirip akvaryumun boyuna göre kolay balık türleri bakmak daha mantıklı.
[QUOTE=Yazcazra][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/257029/280320252150441.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/257029/280320252150561.jpg[/IMG]
Akvaryumumda 2 melek 2 blue acara 2 çöpçü 1 tane vatoz 1 tane pengasus 6 tane de tetra var birbirleriyle uyumlu yaşar sıkıntı olmaz dediler 2 tane tetra nın gözü bu durumda 3 saat önce hiçbir şey yoktu şimdi baktım gözleri yok sizce yemiş olabilirler mi yoksa mantar veya parazit olabilir mi ne yapmam gerekiyor [:'(][/QUOTE]
Klasik petshopçular işte ya yenmiş ya alınmaktan veya salınımlardan ,ayrıca;
Pengasus akvaryumlarda yaşamaz,
Tetralar sürü halinde yaşarlar,
Dekorlara hiçbirşey söylemiyorum
Melek,Blue acara ise yine uyumsuz.
Kısaca tüm balıkları ve dekorları iade edip veya sahiplendirip akvaryumun boyuna göre kolay balık türleri bakmak daha mantıklı.
Benim Hatammı Onların Ölmeleri Ve Nasıl Öldüler
[QUOTE=Cherryk] Öncelikle kavanozda hicbir canlı bakılmaz ve diger arkadasın da dedigi gibi karidesleri eklemeden önce biraz zaman gecmesi gerekiyor karidesler bakteri dongusu olusmus sularda daha iyi yasıyor. Betta alırsan da kücük bi yerde baktıgında hos bir görüntü olmaz az da olsa bitkili eger buyuk akvaryum alamayacaksan kücük bir akvaryum güzel olacaktır[:)][/QUOTE]
Beta derken yani tabii ki kavanozdan vs.
bahsetmedim küçük bir akvaryum kurmaktan bahsettim yanlış ifade etmişim özür dilerim.
[QUOTE=Ehtiyar]Sayın BETA4, dün hazırladım, karidesleri koydum diyorsunuz. Hadi fanusu falan geçtik yeni tank sendromunu okumadınız galiba. Ben de 5l tank hazırladım bitkili, filtreli 3 hafta sonra korka korka 3 tane karides ekledim. Dünkü üye sayılmazsınız değil mi?[/QUOTE]
Kesinlikle haklısınız zaten ondan dolayı vicdan azabı çektim sadece 1 2gün bekleyebildim çünkü çarşıya 3 4 haftada bir gidiyordum ve bende bu sefer böyle olsun dedim.Vallahi ne derseniz haklısınız.
Böyle saçma sapan bir hatada bulunduğum için bu forumda bulunup bana yardım eden ve makalelerini okuduğum herkesten özür dilerim.
Ayrıca umarım ki bana olan güveninizi harcamamışımdır böyle bir hatada bulunduğum için hobiye bir ara versem iyi olacaktır bence.[:(][EDIT]BETA.4,2025-03-23 22:12:45[/EDIT]
[QUOTE=Cherryk] Öncelikle kavanozda hicbir canlı bakılmaz ve diger arkadasın da dedigi gibi karidesleri eklemeden önce biraz zaman gecmesi gerekiyor karidesler bakteri dongusu olusmus sularda daha iyi yasıyor. Betta alırsan da kücük bi yerde baktıgında hos bir görüntü olmaz az da olsa bitkili eger buyuk akvaryum alamayacaksan kücük bir akvaryum güzel olacaktır[:)][/QUOTE]
Beta derken yani tabii ki kavanozdan vs.
bahsetmedim küçük bir akvaryum kurmaktan bahsettim yanlış ifade etmişim özür dilerim.
[QUOTE=Ehtiyar]Sayın BETA4, dün hazırladım, karidesleri koydum diyorsunuz. Hadi fanusu falan geçtik yeni tank sendromunu okumadınız galiba. Ben de 5l tank hazırladım bitkili, filtreli 3 hafta sonra korka korka 3 tane karides ekledim. Dünkü üye sayılmazsınız değil mi?[/QUOTE]
Kesinlikle haklısınız zaten ondan dolayı vicdan azabı çektim sadece 1 2gün bekleyebildim çünkü çarşıya 3 4 haftada bir gidiyordum ve bende bu sefer böyle olsun dedim.Vallahi ne derseniz haklısınız.
Böyle saçma sapan bir hatada bulunduğum için bu forumda bulunup bana yardım eden ve makalelerini okuduğum herkesten özür dilerim.
Ayrıca umarım ki bana olan güveninizi harcamamışımdır böyle bir hatada bulunduğum için hobiye bir ara versem iyi olacaktır bence.[:(][EDIT]BETA.4,2025-03-23 22:12:45[/EDIT]
Benim Hatammı Onların Ölmeleri Ve Nasıl Öldüler
[QUOTE=Cherryk]Merhaba benim karides akvaryumum var ve zemin kum ve lav kırıgından olusuyor lav kırıgı sorun degil ama zaten kavanoz karides icin cok kücük ve lav kırıkları sanırım fazla alan kaplıyor en dibine daha az lav kırıgı ve kum koysaydın daha iyi olurdu[/QUOTE]
Bilmiyorum forumda çok iyi besleyenler vardı yine hobiden soğudum betadan devam etmeyi düşünüyorum veya ember tetra.[:(]
[QUOTE=Cherryk]Merhaba benim karides akvaryumum var ve zemin kum ve lav kırıgından olusuyor lav kırıgı sorun degil ama zaten kavanoz karides icin cok kücük ve lav kırıkları sanırım fazla alan kaplıyor en dibine daha az lav kırıgı ve kum koysaydın daha iyi olurdu[/QUOTE]
Bilmiyorum forumda çok iyi besleyenler vardı yine hobiden soğudum betadan devam etmeyi düşünüyorum veya ember tetra.[:(]
SON MESAJLAR
- Bitkili Tankda Led Kullanımı HoLdeX, 11:26
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Evde In-vitro Bitki Uretimi fatihsahin, 11:21
Bitki Türleri ve Bakımı - Kumların Düzeni efeunald, 11:17
Taban ve Gübreleme - Yem erdal61, 11:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Filtre efeunald, 10:59
Akvaryum Dünyasından Haberler - Hangi Balık Türünü Secmeliyim efeunald, 10:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtresiz Akvaryum darkaura, 10:46
Akvaryum Tanıtımı - Ciklet Akvaryumu Tavsiye Orhan76, 10:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35 Litre İthal Akvaryum İçin En İy Filtre Önerisi nejalt, 10:29
Yeni Üye Forumu - Akıntı Düzeyi efeunald, 09:09
Canlı Doğuranlar - Ne Yapsam Şaşırdım neomeo, 09:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Ne Zaman Balık Ekleyebilirim? efeunald, 08:59
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Kuyruk Erimesi efeunald, 08:53
Labirentliler - Akvaryumuma Öneriler AmatorBetaci, 07:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kuyruk Kanlanması Ve Akvaryum Değişimi Hoppala, 05:09
Hastalıklar ve İlaçlar - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım AtlasPoyraz, 04:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Bulanıklık Sorununu Nasıl Aşabilirim? TylerDurden*, 02:38
Yeni Üye Forumu - Garajda Üretim. TylerDurden*, 02:27
Canlı Doğuranlar - İlk High Tech Akvaryum Tecrübem B.CENİK, 02:13
Akvaryum Tanıtımı - Mbbr Moving Bad K1 K2 Media Hoppala, 01:13
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Taban Camında Kırık! efeunald, 01:11
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Beta Balığım Ölücek Gibi Arda55, 00:51
Yeni Üye Forumu - Bunlar Yosun Mu ? vamos, 00:12
Yosun - Japon Balığında Kuyruk Kanlanması Ve Ters Dönme Tatli, 23:34
Yeni Üye Forumu - Beta Kafasında Hastalık Mı Var? Taha Yanık, 23:16
Labirentliler - Betam Hasta Mı Taha Yanık, 23:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığımda Beyaz Bir Leke Var Düz Duramıyor Taha Yanık, 22:59
Yeni Üye Forumu - Işıklandırma eren12345, 22:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Isıtıcısı Carcharodon, 22:14
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Channa Ve Senegal Bişiri nazemert, 21:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettam Hasta AtlasPoyraz, 21:18
Yeni Üye Forumu - Balığımın Türü Ne Olabilir ? MrtGn, 21:14
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kerevitimin Cinsiyeti Nedir ? cemrebal, 21:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryum Pisliği Ve Solucanlar AtlasPoyraz, 21:09
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Dip Süpürgesi ahmt54, 20:42
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 80 Cm Yükseklik Bitki Tayyareci, 20:18
Bitki Akvaryumları Genel - 40x30x20h Betta Akvaryumu MamiAdana01, 20:06
Akvaryum Tanıtımı - Avokado Yaprağı Akvaryumda Kullanılır Mı MamiAdana01, 20:00
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryumumun Büyüklüğü Yeterli Mi? GhostKoi, 19:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Melek Hakkinda Kafama Takilanlar. tsp7, 19:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dracaena Sanderiana Green KaanE, 19:47
Yeni Üye Forumu - Bu Hobiye Yeni Başladım 52MaviGolge, 19:38
Yeni Üye Forumu - Azot Olan Gübrenin Yükselttiği Nitrat Nitrat Mıdır KaanE, 19:31
Akvaryum Bilimi - 50x35x35 Yeniden Kurulum Erkay0, 19:23
Akvaryum Tanıtımı - Kirli Elyaf Suyu Akvaryuma Döküldü ali, 18:51
Filtreleme Seçenekleri - Synodontis Eupterus Carcharodon, 18:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ledpaketim.com Sitesine Dikkat HoLdeX, 18:18
Şikayet Var! - Pengasus Köpek Balığı Ve Transgenetik Tetra Eminator, 17:35
Amerikan Tetraları - Japon Balıkları Mantar Hk. Tranb, 15:43
Yeni Üye Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 15:07
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Damızlık Yarıtül Yarasa Çift Ve Peruvian Altumçift karadadas 11:25
- Scarlet Red Lace Lepistes & Ramshornsalyangoz yns325 11:20
- L144 Tül Tam Damızlık Mavi Göz & L144 Düz Yavru yns325 11:20
- Katil Salyangoz Arıyorum yns325 11:20
- Takaslık Anubias ogurcay 11:08
- Anubias Barteri Var ogurcay 11:08
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:22
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:22
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 10:15
- Frontoza egol 10:14
- 1 Erkek 2 Dişi Oranda mrhllunl 09:51
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 09:45
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 09:45
- E Blue Acara BirolKenar 09:42
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 09:34
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 09:34
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 09:34
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 09:34
- Aqua Clear 50 Askı Filtre Ve Cam Lily Pipe Thunderbird 09:30
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:29
- Mangrow Üstü Anubias, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:19
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:19
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 09:19
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 09:19
- Eheim Professionel 4+ egedin 09:17
- Melek Balığı ademiz 09:09
- Tam Damızlık Cüce Vatoz Takımlar Emirk 09:08
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 09:05
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 09:05
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 09:05
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 09:05
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:01
- Eheim Dış Filtre - Karides_vatoz Yuvası- Yeşil Su osmandbnl 08:59
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 08:59
- Blyxa Japonica osmandbnl 08:59
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 08:44
- Artemia Masrafınzı Düşürecek Yem Microfex Hediyeli Rafayel 08:24
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:21
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 08:21
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:21
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:21
- Grindal Kurt Kültürü sefailgaz 06:50
- Rio Nanay Melekler 6-7 Cm sefailgaz 06:50
- Co2 Cam İndikatör + Sıvısı, Yem İstasyonu dark blue 06:41
- 12 Parça Kök dark blue 06:41
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 06:40
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 06:22
- Geophagus Sp. 'tapajos Orange Head' makav 04:16
- Smart 300w Kullanılmamış Akvaryum Isıtıcı EmreTRk 03:11
- Lifetech 835 Dış Filitre 1000l/h EmreTRk 03:11
KULLANICILAR
- 155 Online Kullanıcı, 88 Üye
Online Kullanıcılar
FrkMbuna,
alitekkenx,
reprise,
extuin,
aprancoz,
İsmail YILDIRIM,
mar76,
Umt61,
Sogan,
koraykbl,
joko29,
efeunald,
MalawiBerlin,
kdrackgz,
mrhllunl,
Hoper,
Orhan76,
Gursel33,
motodiver,
Nyassa10,
tropheus4306,
osmanylc,
AtlasPoyraz,
OmerFaruk,
Leskova,
SBoztepe,
Jotunheim,
abdullah07,
Woland,
Gurit,
AC-72,
ciways,
sfcscannow,
osmandbnl,
Cfile,
Hidro Dinamik,
fatihsahin,
Gokhansinannn,
oguzhanozgen,
darkaura,
KaanYCL,
egedin,
hoca0666,
ogurcay,
yigityilmaazz,
Quersian,
F4iLuR3,
Medwin,
mertmentes,
karidesrehberi,
MiSoSiKiaN,
Laetacara,
simsela,
Erdem054,
ShowaSanshoku,
Yldz06,
oguzhanns,
erdal61,
52MaviGolge,
ReeFlowers,
Osmanosman06,
suleymanl144,
scorpion26,
Uriel,
Furcifer,
Alpik99,
Oquanus,
mrah,
otolkurt,
Mami1907,
aktivist06,
AlperKahveci,
TayfunSylkn,
Gorkemortakc,
KaanE,
bugralty,
RamboRamirezi,
Tcanis,
tolga710,
ArjenB,
aranjman,
Vasfi,
Bvarisli,
barskels,
Thunderbird,
TylerDurden*,
Berkant,
Riblja Corba,
Rafayel,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.