ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ferdi2327
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Saat 58 Dakika önce
Toplam Mesaj:
7 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferdi Özkarcı
Doğum Tarihi:
12 Ocak 1990
İl:
Gaziantep
Meslek:
Tır şoförü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ferdi Özkarcı

SON 7 MESAJI

Ocellatus Gold Cinsiyet Belirleme
Selamun aleyküm ustalar videodan anladığınız kadar cinsiyetlerini söyleyebilirmisiniz ?
[VID]https://youtu.be/QeeuK4iGho4[/VID]
Ocellatus Gold Dişi Mi?
Anladım bende bir çift sahiplendim 3 gün oldu ama ama erkek çok ürkek ve hep bir kabuğun yanında bekliyor dişi hemen adapte oldu kabuk bile gömdü erkeğe kur yapıyor ama erkek hiç oralı olmuyor bakalım nasıl olacak
Lamprologus Ocellatus Gold Elimle Kavgası
Merhaba hocam çok uzun zaman olmuş ama bende bir çift lamprologos ocellatus gold sahiplendim 3 gün oldu ama erkek balığım çok ürkek ve hep bir kabuğun içinde duruyor yeme bile gelmiyor yanına düşen yemi yiyor azar azar dişi balığım hemen adapte oldu kabuk bile gömdü erkeğin yanında titriyor şekilden şekle giriyor ama erkek hiç oralı değil acaba zamanla alışır mı erkek balığım bana ve akvaryuma yoksa hep böyle mi gider
Ocellatus Gold Dişi Mi?
Merhaba hocam nasil ettiniz uretim yapabildiniz mi ?
Lamprologos Ocellatus Gold Çifti
Selamun aleyküm ustalar ben bir çift lamprologos ocellatus gold sahiplendim 3 gün oldu çok araştırma yaptım yinede sorayım dedim biliyorum daha çok erken ama erkek balığım çok sakin ara ara geziniyor ve yeme gelmiyor, dişi balığım çok hareketli ve hemen kabuk seçti bile bu çiftten daha önce yavru alınmıştı merak ettiğim hep böyle mi olacak yoksa zamanla erkekte canlanır mı, birde bazı yerlerde dişi erkegi yuvaya çağırır yazıyor bazılarında da erkek disiyi çağırır yazıyor benim balıklarda dişi erkeğe kur yapıyor ve yanlarında çok küçük yavru bir ocellatus gold var bazen onu kovalıyorlar yapacak bir şey var mı yoksa zamana mı bırakmak gerekiyor ?
Apistogramma Kakadu Triple Red Bulamıyorum?
Ben tarihi yanlış görmüşüm pardon usta bereketli olsun inşallah bende yeni beslemeye başladım araştırma yapıyorum:)
Apistogramma Kakadu Triple Red Bulamıyorum?
Merhaba instagramdan turkey apistogramma var Harun abi onunla bir iletişim kur istersen

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.