ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
koraykbl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
213
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Saat 25 Dakika önce
Toplam Mesaj:
343 [0.76 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
336 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
koray kubeli
Doğum Tarihi:
07 Haziran 2007
İl:
Afyon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

~Hayvanların dili yoktur ama sessizlikleriyle çok şey anlatırlar.~ [B]Mevlana[/B]

SON 10 MESAJI

Resimdeki Şelale Filtreden Kullanan Var Mı?
Akvaryumda bakteriler en fazla biyolojik süngere yuva edinirler. Fakat bu filtrede biyolojik sünger yok denecek kadar az. Onun haricinde su buharlaşmaları varsa debi düşüklüğü yaşanabilir. Bence litrene göre bi pipo veya standart şelale en mantıklı çözüm olur.
230 Litre Kurduğum Akvaryumuma Hangi Tür ?
Safkan kafalı yunus 1 erkrk 4 dişi kurulabilir. Veya karma malawi ciklet tankı olarak calico, ahli, sarı prenses vb. Karma bir tank çok güzel olur.
Erkek Prenses Sorunu
İki erkekte çok baskın. Çiftleşme dönemlerinde daha fazla olur. 150lt az olduğu için erkekler sürekli alan koruma içgüsünden kovalamacalar oluyor. En iyisi şuanlık ikiside dursun. Çiftleşme dönemini atlattıklarında en baskın olan erkeği satıp başak erkekle değişim yapabilirsin veya öylece durabilir. Şuanlık yapman gereken beklemek. Birde en baskın erkeği takip etmek.
Sarı Prenses Hamile Mi?
Malawi cikletler ağızda kuluçka yapar. Çiftleştiğinde ağızı ve çenesinin altı iyice şişer. Bu fotoğraftan çiftleşmediğini anlıyorum.
Bricardi
Sürüye kabul edilmeyen balıklar dövülür. Ayrıca erkek oranınız yüksekse kavga çıkar. Kumu kazma davranışınıda genellikle erkek balıklar yuva yapmak için yapar.
Teraryum İç Dizayn
Kendin yapabilirsin. Teraryumun arkasına siyah köpük sıkıp üstüne torf ekle. Birde akvaryum ağaçlarının dallarından. İstersen karınca çiftliğim formuna konu açarsın. Orada yardım ederler.
Hangi Tür Önerirsiniz?
27lt sınırlı bir litre olsada karides akvaryumu kurulabilir. Belki özel tür lepistes akvaryumuda olur.
Betayla Başlayıp Pengasusa Geçtim.
Akvaryum klübü instagram sayfasına bakabilirsiniz.
Kargo İle Canlı Göndermenin Cezası Nedir?
Bir cezası yok. Sadece aynı kargo şirketinden kargo göndermen yasaklanabilir. Birde bi ara senin gönderinden kaynaklı eğer sıvı gönderilmez denilmesine rağmen gönderdiyseniz ve başka gönderinin kargosuna zarar gelirse senin kargon suçlu görünüyordu.
Betayla Başlayıp Pengasusa Geçtim.
Öncelikle pengasus köprk balıklarını beslemesi ciddi masraf ister. Ayrıca akvartumlarınında minimum 500lt ve üstü olması gerekir. Bu hobi için en ideal başlangıç betta,lepistes ve japon olabilir. Eğer monster bakacaksanızda cüce channa ve karma akvaryuma uygun balıklar bakabilirsiniz.(genelde daha kolaydır).

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 16 Online Kullanıcı, 9 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.