ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Samnastrp
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 47 dakika önce
Toplam Mesaj:
84 [0.20 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
57 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Samnastrp
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Samnastrp

SON 10 MESAJI

6 Ay Önceki Sorunlu Akvaryuma Balık Eklemek
Akvaryumda sadece bir türe bir şey oluyorsa.Genel sorunlardan değildir.(Isıtıcı filte )falan tabi dayanıklıklıla ilgili de olabilir. Ama şimdilik öyle sayalım. Tüm Canlı doğuranları aynı petshoptan mi aldınız. belki o Pet shopta canlı doğuranlarda bir sıkıntı falan vardır.[:geek:]
Bir de yem ne kullanıyordunuz.
Psikoloğum
Çok güzel bir tank bitki eklemeyi düşünüyor musunuz
Beta Akvaryumum Hakkında
Pek de bir bilgim olmadığı için sadece düzenlemeyle ilgili birkaç tavsiye vermek istiyorum.
Çömlek yerine taş kullanırsanız bence daha güzel bir görüntü oluşur.Üstünede biraz bitki
Birde akvaryumun bazi yerlerini alçak bazı yerlerini yüksek olarak eğim verirseniz de daha güzel bir görüntü oluşturursunuz.
Bitki hakkında da bildiklerim
Kumun en az 5 cm olması lazım ve ışık kesinlikle gerekli gübre de aynı şekilde gereklidir.

Kumunuzun türü nedir
60 Litre Akvaryuma Uygun Türler
60 lt 10 japon boyutlarını ayarlasada çok fazla bir de de deneyimli birine de söylemiyorsunuz. karma istiyorsanız lepistes neon tetra Moli gibi barışçıl küçük türlerin izlemesi daha zevkli bence.PH ile oynamak çok tehlikeli değil mi[:geek:]
75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/247648/220820252338261.jpg[/IMG]
Bakteri kültürü olarak bu Marka var. İş görür mü.Yani bakteri kültüründe kalite nasıl oluyo ki?[:geek:]

Galiba fotoğrafta tam çıkmamış marka nanbell[EDIT]Samnastrp,2025-08-22 23:44:24[/EDIT]
Ankara Akvaryum
Camın mm ve türü nolursa olsun 11.000 çok uçuk bi rakam.
75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım
Merhaba [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/247648/210820252047471.jpg[/IMG] elimde bu gübreden var.Acaba sadece bu yeterli olur mu.
15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu
O termemotre niye orda[:)))]
Kendi Kendine Yaşayan Ekosistem?
[QUOTE=Endlerci]Balıklarda insanlar gibi yemek yemeden yaşayamaz[/QUOTE]
Bu dediğiniz bu konuda konuşulanlarla kıyaslandığında çok basit kalır sistemde anladığım kadarıyla organizmanın büyüyüp yem olduğu anlatılmış. Ben de konuyu pek anlamadım ama okuyup bunu anlayabildim lütfen bir daha okuyup yorum yapın.
Su Düzenleyici Diye İlaç Kullandım
Primenın internette açıklamasını okudum direkt akvaryuma katmayın diyo yani dinlendirilen suya atıcam ama ne zaman dinlendirmekten önce mi sonra mı

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.