ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Srhtburakk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
30 Aralık 2024 22:14
Toplam Mesaj:
1 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serhat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Afyon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serhat

SON 1 MESAJI

Adi Salyangoz Yumurtası Nasıl Yok Edilir?
Çıkarın kardeşim çıkarın bu adi salyangozlar baş belası barındırmayın yaklaşık 1-2 ay önce akvaryumun kurulumu aşamasında bitkinin içinde geldi 1-2 tane burada gördüğüm yorumlara istinaden bir zararı olmayacağını düşündüm, dokunmadım.
Şu an geldiğim noktada camlarda, ısıtıcının üzerinde, filtrede, zeminde kayaların üzerinde aklınıza gelebilecek her yerdeler hem kendileri hem de yumurtaları. Bugün filtre temizliği yapıyım dedim filtrenin içini bile işgal etmişler. Yaklaşık 100 tane attım bitkileri bile söktüm attım üzerlerinde yumurta olduğu için daha yüzlerce. Yok yemleme fazla yok su sıcaklığı yok su değişimi yok helena hiç biri çözüm değil . Helana alırsın 2-3 ay adaptasyon süresi var bunların zaten yavaş hayvan bu helenalar toprağın altından çıkacakta peşlerine düşecekde oooooo illaki yavaş yavaş bitirir ama onlar adapte olana kadar milyon adet olur bu adi salyangozlar . Siz siz olun benim durumuma düşmeyin barındırmayın bu adi salyangozları .
Baya içimi döktüm mazur görün :)[EDIT]Srhtburakk,2024-12-30 22:08:52[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.