ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
rido6464
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 12:19
Toplam Mesaj:
5 [0.16 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Rıdvan Uğur
Doğum Tarihi:
21 Haziran 1989
İl:
Usak
Meslek:
Elektrik Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Rıdvan Uğur

SON 4 MESAJI

Co2 Kabarcıkları Yapraklara Takılıyor.
[QUOTE=fatihsahin]Sizin doğal olarak yaptığınız işlemi taklit eden, Çan difüzör denilen difüzörler var. Akıntı yüksek ise bir zararı olmaz. [/QUOTE]

İsta nın mayalı sistem için ürettiği difüzör var hocam.
[QUOTE=Ehtiyar]Estağfurullah, ben hoca diilim, hiç bir türlü. Uzun süre kalması iyide dağınık, küçük, eriyebilecek gibi olmalı, toplanıp balon olması erimesini etkileyecektir. Olmadı biraz budama yapın açılsın orası. [/QUOTE]

Tamam şimdi bana birşey ögretip hocam oldunuz😀😀
Çok teşekkür ederim yardımınız için, iyi hobiler dilerim.
Hocam şu an en iyi yerde akıntıda var, sizce zararı olur mu böyle sonuç olarak çıkan co2 akvaryum içinde daha uzun süre kalmış oluyor.

[QUOTE=Ehtiyar]Merhaba, difüzörün konumunu değiştirmeyi denediniz mi? Değilse filtre çıkışına yakın yerleştirilirse akıntıyla daha iyi dağılacaktır. [/QUOTE]

Hocam şu an en iyi yerde akıntıda var, sizce zararı olur mu böyle sonuç olarak çıkan co2 akvaryum içinde daha uzun süre kalmış oluyor.
Arkadaşlar akvaryumda mayalı sistem co2 var kabarcıklar ince ince çıkıyor fakat çıkan kabarcıklar bitkilerin yapraklarına takılıp orda birikiyor ve büyük baloncuk şeklinde yukarı çıkıyor sizce bu durum sıkıntı olurmu, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.