ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dotamurat6
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 4 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [1.33 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Muratcan Karakullukçu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hobide yeniyim :)

SON 3 MESAJI

Akvaryum Kum Ve Taban
[QUOTE=Ayberk1634]

Hangi tür bitki bakıcaksınız ? Yüksek gereksinimli bitki bakmayacaksanız bence kurtarır tek başına yeterlidir

Nötr bir kum olduğu için neocaridina türlerinde kullanabilirsiniz ama karideslerin çoğunun düşük phlı asidik suları sevdiğini unutmayalım ona göre su değerlerinizi sabitlemeniz gerekiyor.
Eğer caridina cinsi bakmayı düşünüyosanız aktif toprak cinslerini kullanmanızı öneririm hatta neocaridina da olsa ben aktif toprakdan yana tercihimi kullanırdım.
Maliyeti biraz daha yüksek olsada ilerisi için çok daha rahat olur kafanız suyu sabitlemenizde size çok yardımcı olucaktır.
Üretimi ve hayvanların adapte olma süreci çok daha hızlı olucağı kanaatindeyim.[/QUOTE]

Teşekkürler hocam hobide bir nebze yeniyim, aktif topraktan kastınız tam olarak nedir ve bir öneriniz var mı şu aktif toprağı alabilirsiniz gibi. Neocaridina düşünüyorum.
Akvaryum Kum Ve Taban
[QUOTE=Utkucaglar_ozcan]Bence gerek yok başka kum koymaya ama kumu akvaryuma koymadan önce güzelce kumu yıkamayı unutma[/QUOTE]

Hocam benimki biraz konudan bağımsız olacak ama bu kum karides akvaryumunda da kullanılır mı
Karides Tabanı Hakkında
Merhabalar hobiye yeni başladım karides işine girişmek istiyorum, lav kırığını taban olarak kullanacağım fakat üstüne ne koyacağımı seçemedim. forumda bir sürü yazı okumama rağmen karar veremedim, ne önerirsiniz ve kaç mm olmalı ortalama şimdiden çok teşekkürler.

Yardım lütfen [:(][:(]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.