ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Xarpet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
71
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 14 Dakika önce
Toplam Mesaj:
87 [1.40 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
84 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Harûn Y. Polat
Doğum Tarihi:
09 Şubat 2007
İl:
Elazig
Meslek:
Türkçe Eğitimi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.resim.link//serve_image.php?img=uploads%2F696aaeb784aec_1000023714.png[/img] "Lisân 'ayniyle insân."

SON 10 MESAJI

Betta Kuyruk
[QUOTE=Ehtiyar]
Değil, bu vatandaş en geç ayda bir uğrar yönetim farkedip kovana kadar mikserliğini yapar. Aslında yasaklı her seferinde üşenmeyip yeni ıp buluyor.[/QUOTE]

Geçenlerde yine bir konuda karşılaştığımız ve sizin uyardığınız kişiyle aynı şahıs mı bu hocam? Derdi nedir acaba?
Walstad Akvaryumumda Garip Bir Canlı Var.
[QUOTE=Reinata]Ben cevap yazdığım herkese bu insanı dinlemeyin diyen birine yaşından bahsederim maalesef. Eğer fikriniz varsa paylaşırsınız, yoksada saygısızlık etmezsiniz...[/QUOTE]

Bakın ben saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum. Siz bir kaç saat önce üye olup, 16 mesaj yazıyorsunuz ve yazdıklarınızın çoğu genel kabullere aykırı şeyler. Akıllara farklı sorular geliyor, neden?
Betta Kuyruk
[QUOTE=Reinata]Peki sizi dinleyelim.[/QUOTE]

Gerekli şeyleri üstte belirtmişler arkadaşlar zaten ben daha ne diyeyim farklı olarak?

Su değişimi yapmayın, ısıtıcı kullanmayın, yem vermeyin; çiğ et verin, bitkileri çıkarın diyorsunuz. Mıknatıs testinede uydurma diyorsunuz.

Neye dayanarak bunları diyorsunuz merak ediyorum...
Zaten farklı bir tarif yapılmamış.

Her neyse, dip çekimi ve yemleme kısıtlamasıyla çözülebilir. Aslında walstad kurulumlarda bu tür canlılar çok normal ve birazı da gerekli bile ... Her cinsi birçok alt türü var, farklı şekillerde karekterlerde, hepsinin aynı olmasını beklemeyiz.

Dediğim gibi aşırı yemlemeden kaçınarak ve dip çekimi yaparak kontrol altında tutabilinir. Yine de çok yapmayın çünkü kumlar walstad akvaryumlarda hayati önemde bildiğiniz gibi.

Karideslere karışıp karışmadığını kontrol edin, biz böyle tahmin yürütüyoruz, belki arkadaşın dediği doğrudur, kesin konuşmayayım bari. Napayım...
Ek öneri: Eğer fotoğrafını çekebilirseniz yapay zeka araçlarına sorabilirsiniz veya tarifini yapabilirsiniz. İnternetteki birçok görseli karşılaştırarak yakın bir sonuç bulabilir, sizde sonra kontrol etmeyi unutmayın.

[QUOTE=Reinata]
Yaşınıza uygun sizi ciddiye almamak gerekir herhal[:)))][/QUOTE]

Bakın bana yaşımla gelmeyin. Atom mühendisi felan değilseniz benim şuan bulunduğum yerde benden fikri veya akademik bir üstünlüğünüz yok.

Son attığınız mesajlara bakıyorum, tutarsız ve aykırı şeyler var. Profilinizde adınız yok, yaşınız yok. Sizin 9 yaşında olmadığınızı nereden bilelim? Yaşımı çekinmeden belirttiğim için suçlu muyum? Burası forum.. Ansiklopedisi başka bir alanda isteyen oradan bilgi edinebilir. Forumda benim bildiğim kadarıyla her kademeden insanlar bulunur; bilgi, fikir paylaşır. Yanlış olabilir ama bbirbirimizin yanlışını düzeltiriz. Lakin siz çok şüpheli davranıyorsunuz... [EDIT]Xarpet,2026-03-08 16:33:50[/EDIT]
Detritus worm. Çöp kurdu, solucan... (Muhtemelen)

Reinata adlı kullanıyı dikkate almayın.
Betta Kuyruk
Reinata adlı kullanıcıyı dikkate almayın derim.

350 Litre - Yeni Kurulum Çalışması
[:nazar:]Tek kelimeyle muhteşem [3)]

Hayırlı olsun üstad... Sağlıklı günlere. Bende takipteyim gelişmeleri [:nazar:]
30cm Küp Betta Akvaryumu (yenilikler)
Bizim Taciye nazar değmiş. [:nazar:]

En son akvaryumu ilk kurduğunuz dönemlerde karşılaşmıştım Taci ile uzun zaman olmuş, çok değişmiş bizimki yaşlanmış haliyle... Tekrar üyelik oluşturup devam ettiğini görünce sevinmiştim...

Herhangi bir gelişme var mı?
Ceyhun's
[QUOTE=Birminikçınar]Bartender ney peki [:D][/QUOTE]

Hizmêtkârü'l Câfe [:cool:]
Barmen kavramı biraz cinsiyetçi olduğu için Bartender denmesi daha uygun görülüyor yurt dışında. Boşver, boşver [:cik:]
Ceyhun's
Selamlar saygıdeğer cafe sakinleri[:3]

Nabersiniz? Umarım herkesin keyfi yerindedir[:cool:]

Ve Çınar, hoşgeldin akvaryum dünyasına, benim gibi çekirdekten yetişen genç "çırak" madalyasını sana takdim ediyorum 🎖️ [:nazar:]
Yaşın konusunda çekinmene gerek yok, hem cafemiz hem forumumuz saygı çerçevesini korumakta oldukça hassasiyet gösteriyor. Ha evet, bende çekiniyordum başlarda çünkü 14-15 yaşlarında forumdaydım... Hürmetli olunduğu sürece akıl yaşta değil baştadır diyorum [:)))]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.