ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tsp7
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 dakika önce
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
14 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
muhammet erkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

muhammet erkan

SON 10 MESAJI

Beta Balığımın Sorunu Nedir?
İyi günler balığınız için üzgünüm aynı problemleri bende yaşadım benim hava motorumda vardı ama yinde kurtaramadım bence ısıtıcı almalısınız ayrıca su değişiminde sıcaklık değişimi minimum olmalı benim beta tecrübelerimde bunu tecrübe ettim.

Ayrıca yem yemiyorsa kurtulabileceğini sanmıyorum kendiniz ona hazırlayın ama allahtan ümit kesilmez.
Green Terror
Arkadaşlar hayirli günler. 1 çift green teroor beslemek istiyotum. 80x55x50 boyutlarinda bit akvaryum yeterli olurmu? Bidr akvaryum seçerken nelere dikkat etmeliyim bilgilerinizden yararlanmak isterim?
Anubias
[QUOTE=bendeniztayfun]Arada anubiası kuru yemle beslersen yaşar ;)[/QUOTE]
yem dediğimiz gübre filanmı?[EDIT]tsp7,2025-02-14 08:41:06[/EDIT]
Küçük Akvaryum
[QUOTE=ercane]Bu litreye karides güzel olur, hiç baş ağrımadan.[/QUOTE]
Karideslerle hic tecrubem yok onun icin zorlanabilirim diye dusnuyorum.
Küçük Akvaryum
Arkadaslar 20 lt civari bi akvaryumum var icinde betam vardi ama oldu maalesef. Kucuk hava motorum var isitici alsam hangi tur baliklar besleyebilirim?
Anubias
Arkadaslar 20 lt lik bi akvaryumum vardi icinde beta ve anubiasim vardi. Betam oldu maalesef anubiasi balik olmadan bakabilirmiyim akvaryumda bakabilirsem neye ihtiyacim var buyutmek icin?
Betta Balığım Hastamı?
Bende öyle yaptım odasını değştirdim. düzelir inşallah.
Betta Balığım Hastamı?
Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Betta balığım son zamnalarda çok yüzmez oldu. Yemini yiyior ama resimlerde görüldüğü gibi iki yerde sakin sakin duruyor bide eskiden daha ihtişamlı duruyordu şuan bi sönükleşti. Neyapabilirim hastamıdır? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/86447/110220251617561.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/86447/110220251618001.jpg[/IMG]
Betta Balığı Akvaryumu
[QUOTE=Alidndr]

Merhaba Muhammet Bey,

Öncelikli olarak hayırlı olsun akvaryumda değiştirmeniz gereken bir kaç şey var

1. olarak suda mavilik var eğer bu mavilik metilen mavisiyse bir daha dökmeyiniz yararlı bakterileri de öldürerek suyun bakteri döngüsünü tamamıyla bozar ama eğer sera aquatan tarzı su düzenleyiciyse sorun teşkil etmez

2. olarak yapay bitkiyi çıkartın gün geçtikçe salınım yaparak balığınızı öldürebilir eğer taş dekoru da plastikse onu da çıkarın

3. olarak filtre Kaç L/H debisi fazlaysa betanızı yorabilir ve evet filtrenizi sürekli açık tutun

4. olarak akvaryuma biraz daha su ilave edebilirsiniz

5. olarak doğal kökler nötr kumlar ve bitkiler ekleyerek betanız için daha sağlıklı bir ortam oluşturabilirsiniz

saygılarımla,[/QUOTE]
1. akvaryumcudan almıştım muhtemeln metilen mavisi artık dökmeyim ozaman.
2. taş dekorum gerçek yapay değil.
3. aslında cok yavas debisi ama onun şelale olan aparatı var onu takarak debisiz şekilde kullanabilirm. ama sürekli açık olması ses yönünden rahatsız ediyor amöa yinede şelaleyi takıp sürekli açayım.
4. su ilavesini yapayım.
5.bunlarıda akvaryumcudan temin edeyim inşallah.
yanıtlarınız için teşekkürler.
Betta Balığı Akvaryumu
[QUOTE=Bettamtailung]
düzenli su değişimi yapıyorsanız filtreyi çıkartın
[/QUOTE]

yapıyorum 2 haftada 1 suyunu değiştiriyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.