ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
kaan__tzl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
30 Aralık 2022 12:04
Toplam Mesaj:
29 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kaan Tozlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kaan Tozlu
SON 10 MESAJI
Elma Sakyangozu Kabuk Kırığı
[QUOTE=oguzsel]Bence müdahale etmeyin kendi düzelir. Tankta balık varsa salyangozu rahatsız edecek boyutta bir kırık değil gibi. Benim elma salyangozumun birinde büyük bir kırık olmuştu balıklar dürtüyodu kırıktan. Yumurta kabuğuyla yama yapmıştım. Şuan baya büyüdü sorun yok. İsterseniz bir deneyin. Youtubeda örnek var birkaç tane. Apple snail cracked shell gibi bişey yazarsanız çıkar sanıyorum. [/QUOTE] akvaryum boş şuanlık sadece elma salyangozu var 1 hafta sonra balık koyucam yamayı yapmasam iyleşir mi çok fazla ellemek istemiyorum hayvanı rahatsız olmaması için
[QUOTE=Cengizhan06]Merhabalar.Salyangozlar için kalsiyum desteğini araştırın.[/QUOTE] bir yerde kalamar kemiği koyulabilir demişti muhabbet kuşları için kalsiyumlu eğer salyangozlar içinde kalsiyumlusa bir parça koyarım
[QUOTE=oguzsel]Bence müdahale etmeyin kendi düzelir. Tankta balık varsa salyangozu rahatsız edecek boyutta bir kırık değil gibi. Benim elma salyangozumun birinde büyük bir kırık olmuştu balıklar dürtüyodu kırıktan. Yumurta kabuğuyla yama yapmıştım. Şuan baya büyüdü sorun yok. İsterseniz bir deneyin. Youtubeda örnek var birkaç tane. Apple snail cracked shell gibi bişey yazarsanız çıkar sanıyorum. [/QUOTE] akvaryum boş şuanlık sadece elma salyangozu var 1 hafta sonra balık koyucam yamayı yapmasam iyleşir mi çok fazla ellemek istemiyorum hayvanı rahatsız olmaması için
[QUOTE=Cengizhan06]Merhabalar.Salyangozlar için kalsiyum desteğini araştırın.[/QUOTE] bir yerde kalamar kemiği koyulabilir demişti muhabbet kuşları için kalsiyumlu eğer salyangozlar içinde kalsiyumlusa bir parça koyarım
Elma Sakyangozu Kabuk Kırığı
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236948/261220222030211.jpg[/IMG] elma salyangozumun kabuğunda kırık var daha yeni koydum akvaryuma petshodan alırkende dikkat etmedim iyileşmesi için yem ilaç vs ne verebilirim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236948/261220222030211.jpg[/IMG] elma salyangozumun kabuğunda kırık var daha yeni koydum akvaryuma petshodan alırkende dikkat etmedim iyileşmesi için yem ilaç vs ne verebilirim.
Akvaryum Filtresi
[QUOTE=MertG48]Evet gücü yeterli olacaktır ve şelale aparatını kullanırsanız çok fazla dalga yapmaz bahsettiğiniz filtre 2W gücünde güncel olarak aylık 1,44 kW tan 2,5 tl elektrik yakar.[/QUOTE] akvaryumun hacmi küçük bu filtre akvaryumun hacmini daha da küçültür mü önemli dercede yoksa dophin h80 askı filtre mi hangisi daha iyi ve sessiz olur acaba
[QUOTE=MertG48]Evet gücü yeterli olacaktır ve şelale aparatını kullanırsanız çok fazla dalga yapmaz bahsettiğiniz filtre 2W gücünde güncel olarak aylık 1,44 kW tan 2,5 tl elektrik yakar.[/QUOTE] akvaryumun hacmi küçük bu filtre akvaryumun hacmini daha da küçültür mü önemli dercede yoksa dophin h80 askı filtre mi hangisi daha iyi ve sessiz olur acaba
Akvaryum Filtresi
Aşşağı yukarı 15lt lik bi akvaryum kurdum 34cm onun için hj111b iç filtre 200 şelale filtre alsam nası olur akvaryumda çok dalgalanma yapar mı ve ne kadar elektirik yakar.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236948/241220222051431.jpg[/IMG][IMG]null[/IMG]
Aşşağı yukarı 15lt lik bi akvaryum kurdum 34cm onun için hj111b iç filtre 200 şelale filtre alsam nası olur akvaryumda çok dalgalanma yapar mı ve ne kadar elektirik yakar.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236948/241220222051431.jpg[/IMG][IMG]null[/IMG]
Bitki Akvaryumu
Akvaryumun bugün 17. Günü içinde hareket eden ufak ufak şeyler var onlar su piresi mi ve zararları olur mu
Akvaryumun bugün 17. Günü içinde hareket eden ufak ufak şeyler var onlar su piresi mi ve zararları olur mu
Bitki Akvaryumu
[QUOTE=Cengizhan06]Merhabalar.
Akvaryumda canlı yoksa bakteri kültürü oturmaz.Bakteri kültürü kullanabilirsiniz.Sağlıklı bir akvaryumun filtre malzemelerinden sıktığınız suyuda ekleyebilirsiniz.[/QUOTE] dün başka bi akvaryumun filtre süngerinden sıktım ama bu dipteki yosunlar devam ediyor nası önleyebilirim
[QUOTE=Cengizhan06]Merhabalar.
Akvaryumda canlı yoksa bakteri kültürü oturmaz.Bakteri kültürü kullanabilirsiniz.Sağlıklı bir akvaryumun filtre malzemelerinden sıktığınız suyuda ekleyebilirsiniz.[/QUOTE] dün başka bi akvaryumun filtre süngerinden sıktım ama bu dipteki yosunlar devam ediyor nası önleyebilirim
Bitki Akvaryumu
Bitki akvaryumumda birkaç gündür dibinde yosunlanma oluyo nasıl önleyebilirim birde biyolojik denge oturmuş mudur 10.gün şuan hiç balık yok belki bugün alabilirim[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236948/111220221224181.jpg[/IMG]
Bitki akvaryumumda birkaç gündür dibinde yosunlanma oluyo nasıl önleyebilirim birde biyolojik denge oturmuş mudur 10.gün şuan hiç balık yok belki bugün alabilirim[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236948/111220221224181.jpg[/IMG]
Bitki Akvaryumu
[QUOTE=UrasArt]
Galiba istanbulda yaşıyorsunuz büyük petshoplarda rahat bulursunuz. Işığında kaç W olduğu önemli ama tilki kuyruğu için ışık çok önemli değil rahat yeter bence[/QUOTE] 1.5w iki tane modül led
[QUOTE=UrasArt]
Galiba istanbulda yaşıyorsunuz büyük petshoplarda rahat bulursunuz. Işığında kaç W olduğu önemli ama tilki kuyruğu için ışık çok önemli değil rahat yeter bence[/QUOTE] 1.5w iki tane modül led
Bitki Akvaryumu
[QUOTE=İlksen Şahin]Merhaba,
Akvaryumda bir miktar bulanıklık bir süre devam eder. Biyolojik ortam oluştukça su da temizlenecektir. Ancak fotoğraftan anladığım kadarıyla akvaryumda bir filtrasyon göremiyorum. Bu akvaryumda kalıcı olacaksanız küçük de olsa bir şela filtre ve türevini kullanmanızı öneririm (şelale filtrenin daha iyi olacağı fikrindeyim). Isıtıcı kullanmanız sudaki derece değişikliğinin önüne geçecek ve balık için daha sağlıklı bir ortam oluşturacaktır.
cO2 kullanmayacağınızı varsayarak da aşağıdaki bitkileri araştırıp akvaryumunuza en uygun olanını tercih edebilirsiniz.
1- Cryptocoryne Serisi
2- Zeytin (Hygrophila polysperma Ceylon) Akvaryum Bitkisi
3- Gül (Ludwigia repens) Akvaryum Bitkisi
4- Anubias Bitkisi Türleri
5- Moss Türleri
6- Limnophila Sessiliflora
7- Elodea (Egeria Densa)
8- Tilki Kuyruğu (Ceratophyllum demersum)
9- Sagittaria Subulata
10- Saz Bitkisi (Vallisneria spiralis)
Akvaryumunuzdaki bitkinin lepistes otu bitkisi olduğunu düşündüğüm için de zamanla akvaryumunuzda fazla yer kaplayabileceğini düşünüyorum. Bu da sıkıntı yaratabilir.
[VID]https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=1lo8deJiuFM&feature=emb_title[/VID][/QUOTE] teşekkürler yardımlarınız için hepsini dikkate alacağım
[QUOTE=whoami]Bence bu kadar stabil olmayan bir tankta balık beslemeyin. Karides deneyerek başlayabilirsiniz. Her iki olasılıkta da taşı çıkarın. Gereksiz hacim kaplamış. Tilki kuyruğu koyacağınız canlıların atıkları ve ışıkla yaşar gider. Ekstra bir şeye gerek yok.
Filtre koymayın, bu kadar ufak alanda bir de filtre ile yormayın hayvanı. Düzenli su değişimi ile büyük tankı alana kadar götürürsünüz. Karides bu noktada daha iyi olacaktır. Atığı daha az bir canlı.
Kayanın yerine birkaç ufak bitki daha sağlıklı olur. Cryptocorynelerden olabilir, cüce sazlardan olabilir. Moss balllar olabilir. [/QUOTE] karideslere acaba nerelerden ulaşabilirim internet sitelerinde pahalılar ve eğer beta bakarsam kaç günde su değişimi yapmalıyım hafatda 1 ya da 2 kes yeterli olur mu
[QUOTE=whoami]Bence bu kadar stabil olmayan bir tankta balık beslemeyin. Karides deneyerek başlayabilirsiniz. Her iki olasılıkta da taşı çıkarın. Gereksiz hacim kaplamış. Tilki kuyruğu koyacağınız canlıların atıkları ve ışıkla yaşar gider. Ekstra bir şeye gerek yok.
Filtre koymayın, bu kadar ufak alanda bir de filtre ile yormayın hayvanı. Düzenli su değişimi ile büyük tankı alana kadar götürürsünüz. Karides bu noktada daha iyi olacaktır. Atığı daha az bir canlı.
Kayanın yerine birkaç ufak bitki daha sağlıklı olur. Cryptocorynelerden olabilir, cüce sazlardan olabilir. Moss balllar olabilir. [/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236948/061220221722441.jpg[/IMG] kayaları çıkartacağım en küçük olanı bırakacağım sadece birde modül led bağladım 2 tane heterlş olur mu bitkiler için
[QUOTE=İlksen Şahin]Merhaba,
Akvaryumda bir miktar bulanıklık bir süre devam eder. Biyolojik ortam oluştukça su da temizlenecektir. Ancak fotoğraftan anladığım kadarıyla akvaryumda bir filtrasyon göremiyorum. Bu akvaryumda kalıcı olacaksanız küçük de olsa bir şela filtre ve türevini kullanmanızı öneririm (şelale filtrenin daha iyi olacağı fikrindeyim). Isıtıcı kullanmanız sudaki derece değişikliğinin önüne geçecek ve balık için daha sağlıklı bir ortam oluşturacaktır.
cO2 kullanmayacağınızı varsayarak da aşağıdaki bitkileri araştırıp akvaryumunuza en uygun olanını tercih edebilirsiniz.
1- Cryptocoryne Serisi
2- Zeytin (Hygrophila polysperma Ceylon) Akvaryum Bitkisi
3- Gül (Ludwigia repens) Akvaryum Bitkisi
4- Anubias Bitkisi Türleri
5- Moss Türleri
6- Limnophila Sessiliflora
7- Elodea (Egeria Densa)
8- Tilki Kuyruğu (Ceratophyllum demersum)
9- Sagittaria Subulata
10- Saz Bitkisi (Vallisneria spiralis)
Akvaryumunuzdaki bitkinin lepistes otu bitkisi olduğunu düşündüğüm için de zamanla akvaryumunuzda fazla yer kaplayabileceğini düşünüyorum. Bu da sıkıntı yaratabilir.
[VID]https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=1lo8deJiuFM&feature=emb_title[/VID][/QUOTE] teşekkürler yardımlarınız için hepsini dikkate alacağım
Kayanın yerine birkaç ufak bitki daha sağlıklı olur. Cryptocorynelerden olabilir, cüce sazlardan olabilir. Moss balllar olabilir. [/QUOTE] karideslere acaba nerelerden ulaşabilirim internet sitelerinde pahalılar ve eğer beta bakarsam kaç günde su değişimi yapmalıyım hafatda 1 ya da 2 kes yeterli olur mu
Kayanın yerine birkaç ufak bitki daha sağlıklı olur. Cryptocorynelerden olabilir, cüce sazlardan olabilir. Moss balllar olabilir. [/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236948/061220221722441.jpg[/IMG] kayaları çıkartacağım en küçük olanı bırakacağım sadece birde modül led bağladım 2 tane heterlş olur mu bitkiler için
Bitki Akvaryumu
[QUOTE=Maliky]
O b
O bitkiden besliyorum yoğun olarak.Yapman gereken tek şey onu beslemek[/QUOTE] beslemek derken nasıl besleyeceğim
[QUOTE=UrasArt]
Zaten akvaryumda kum ve kaya çok yer kaplamış. beta için küçük bir yer hayvanın eziyet çekmesini istemiyorsanız almayın.
Ne besleyeyim dersenizde kayayı kaldırın öncelikle daha küçük olan durabilir biraz moss alıp içinde kiraz karides bakabilirsiniz[:iyi:] ancak karidesler zaten çabuk ürer tavsiyem 4 tane ile yada 5 tane ile başlamanız(ayrıca akvaryum gözüme 5 ltden büyük gözüktü bir tık, ölçülerini atar mısınız rica etsem ?)[/QUOTE] 20x20×15
[QUOTE=UrasArt]
Zaten akvaryumda kum ve kaya çok yer kaplamış. beta için küçük bir yer hayvanın eziyet çekmesini istemiyorsanız almayın.
Ne besleyeyim dersenizde kayayı kaldırın öncelikle daha küçük olan durabilir biraz moss alıp içinde kiraz karides bakabilirsiniz[:iyi:] ancak karidesler zaten çabuk ürer tavsiyem 4 tane ile yada 5 tane ile başlamanız(ayrıca akvaryum gözüme 5 ltden büyük gözüktü bir tık, ölçülerini atar mısınız rica etsem ?)[/QUOTE] yakın bi zamanda daha büyük bir akvaryuma geçeceğim şuada başlangiö olarak fanus al dediler fanus zararlı dediler beta için bu akvaryum yeter dediler şuanlık bu var yakın bi zamanda büyük alacağım
[QUOTE=UrasArt]
Ne besleyeyim dersenizde kayayı kaldırın öncelikle daha küçük olan durabilir biraz moss alıp içinde kiraz karides bakabilirsiniz[:iyi:] ancak karidesler zaten çabuk ürer tavsiyem 4 tane ile yada 5 tane ile başlamanız(ayrıca akvaryum gözüme 5 ltden büyük gözüktü bir tık, ölçülerini atar mısınız rica etsem ?)[/QUOTE] birde su da hala bulanıklık var az da olsa o zamanla çöker mi yoksa kum olduğu sürece hep olucak mı
[QUOTE=Maliky]
O b
O bitkiden besliyorum yoğun olarak.Yapman gereken tek şey onu beslemek[/QUOTE] beslemek derken nasıl besleyeceğim
[QUOTE=UrasArt]
Ne besleyeyim dersenizde kayayı kaldırın öncelikle daha küçük olan durabilir biraz moss alıp içinde kiraz karides bakabilirsiniz[:iyi:] ancak karidesler zaten çabuk ürer tavsiyem 4 tane ile yada 5 tane ile başlamanız(ayrıca akvaryum gözüme 5 ltden büyük gözüktü bir tık, ölçülerini atar mısınız rica etsem ?)[/QUOTE] 20x20×15
[QUOTE=UrasArt]
Ne besleyeyim dersenizde kayayı kaldırın öncelikle daha küçük olan durabilir biraz moss alıp içinde kiraz karides bakabilirsiniz[:iyi:] ancak karidesler zaten çabuk ürer tavsiyem 4 tane ile yada 5 tane ile başlamanız(ayrıca akvaryum gözüme 5 ltden büyük gözüktü bir tık, ölçülerini atar mısınız rica etsem ?)[/QUOTE] yakın bi zamanda daha büyük bir akvaryuma geçeceğim şuada başlangiö olarak fanus al dediler fanus zararlı dediler beta için bu akvaryum yeter dediler şuanlık bu var yakın bi zamanda büyük alacağım
[QUOTE=UrasArt]
Ne besleyeyim dersenizde kayayı kaldırın öncelikle daha küçük olan durabilir biraz moss alıp içinde kiraz karides bakabilirsiniz[:iyi:] ancak karidesler zaten çabuk ürer tavsiyem 4 tane ile yada 5 tane ile başlamanız(ayrıca akvaryum gözüme 5 ltden büyük gözüktü bir tık, ölçülerini atar mısınız rica etsem ?)[/QUOTE] birde su da hala bulanıklık var az da olsa o zamanla çöker mi yoksa kum olduğu sürece hep olucak mı
SON MESAJLAR
- Çeşme Suyu 8.5 Ph Hobimus, 13:07
Bitki Akvaryumları Genel - Alt Yapraklar Çürüyor altankanat, 11:38
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Suyum Bulanık CikletSevdalısı, 11:20
Yeni Üye Forumu - Shallow Blackwater 😎 AtlasPoyraz, 10:02
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Bitkili Akvaryum Orhan76, 09:15
Akvaryum Tanıtımı - Filtresiz Boş Akvaryumda Isıtıcı Çalışır Mı rupee, 08:44
Filtreleme Seçenekleri - Portakal Cikletlerimin Bakımı Nasıl Olmalı? K0L0Ni, 07:34
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 02:51
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 02:30
Labirentliler - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 02:28
Akvaryum Tanıtımı - Indostomus Paradoxus Cyber_Scout, 02:26
Akvaryum Tanıtımı - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 02:24
Labirentliler Tanıtımı - Türlerini Bilmediğim İki Kara Bitkisi? Fatih_hakankaan, 02:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Dişi Endlerin Yan Kısmındaki Kırmızı Leke Endlerci, 01:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Yem Planı Amatör balıkçı, 01:20
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yunus Ciklet Gelişimi Amatör balıkçı, 01:16
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Sump Çıkış Aparatı secreteriat, 00:20
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Elazığ'lı Akvaristler harpet, 00:06
İstanbullu Akvaristler - bitkili akvaryum harpet, 23:59
Akvaryum Tanıtımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Erdalturalii, 23:10
Canlı Doğuranlar - Otomatik Yemleme Makinesi Srknatmn, 22:35
Malzemeler ve Yemler Forumu - 300 Litre Akvaryum Kurulumu:) Taha⚡, 22:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Melek Balığı Eş Tutma GhostKoi, 22:16
Yeni Üye Forumu - Yan Sump Mu Dış Filtre Mi? K0L0Ni, 21:56
Filtreleme Seçenekleri - High Tech Bitki Düzeni Ve Öneri Talebi :) Montesque, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 21:09
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Bitkili Akvaryum modukon, 20:35
Akvaryum Tanıtımı - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 20:32
Akvaryum Tanıtımı - Fotoğraf Galerim sinor, 20:31
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 40x30x20 Blackwater Tank M.Murat Yavuz, 20:20
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Kararması Hakkında, Klesvikss, 19:56
Yeni Üye Forumu - Betta Satıcıları Praetorr, 19:38
Yeni Üye Forumu - Doğal Işıklı Lowtech 72lt. Kapalı Balkon Tankım ternapi, 19:29
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığının Kuyruk Dibinde Siyah Ve Uzun Şey ₩€€₩, 19:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Ölen Balık Ve Renk Kaybı Brnhobi, 19:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Yan Dönen Teleskop Teleskop balığı, 18:57
Yeni Üye Forumu - Killifish Serüvenim Defne Kayaa, 18:38
Yeni Üye Forumu - Teleskop Akvaryumu! Hatsunepuffer, 18:21
Sazansıgiller - Epistylis Cyber_Scout, 16:29
Hastalıklar ve İlaçlar - L 144 Vatoz Yavru Besleme Cyber_Scout, 16:17
Yeni Üye Forumu - Lepistes EmiirKaan, 16:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl İçin Bilgi mericer4577, 12:43
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum İçin Taban Ve Aydınlatma Seçimi mericer4577, 12:22
Bitki Akvaryumları Genel - Camdaki Beyaz Minik Solucanımsı Şeyler sina cen, 11:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Su Değişimi Sonrası Hızlı Hareket AtlasPoyraz, 10:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes seferkaratas, 09:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Su Düzenleyici Kullanımı? rupee, 00:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Fanustan Akvaryuma harpet, 00:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes İçin Bilgi Rica Ediyorum koraykbl, 23:08
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Kakadu Hakkında Öneri borasrml, 22:00
Güney Amerikan Cichlidleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tavşan Salyangoz _rammstein_ 12:59
- Sarı Ateş Karides _rammstein_ 12:59
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:38
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 12:38
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 12:04
- Java Fer Türleri Balikcidede 12:04
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 12:03
- Katil Salyangoz Esakvarist 11:01
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:42
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:33
- Corydoras Sterbai nikon_ 10:33
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 10:33
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 10:29
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 10:29
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 10:26
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn scorpion26 10:26
- Leleupi scorpion26 10:26
- Her Türden Cüce Vatoz Dişileri scorpion26 10:26
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:57
- Taşa Tuttunmus Anubias Czhem 09:33
- Hongsloi Süper Red Çift Fiyatı AtlasPoyraz 09:32
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 09:22
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 09:18
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 08:48
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 08:48
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 08:48
- Kalan Ürünler (uygun Fiyatlar) barsbingul 08:09
- 3 Katlı Akvaryum Seti barsbingul 08:09
- Akvaryum, Malzeme, Bitki Ve Canlı -samsun- orcrist 08:05
- 15 Aylık Mücevher Cichlid. Gokhancavusoglu 01:06
- Çift Brichardi Yigiiit_can 00:13
- Çekya İthalatı Balıklar. Özel Nadir Türler. Aqualandakvaryum 22:59
- Apistogramma Ortegai F1 & Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 22:48
- Özel Moss Türleri. smithiseek 22:46
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:28
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:28
- Kenyi - Sarı - Beyaz - Yunus - Auratus - Venüstüs Malawi market 22:25
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 22:25
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:24
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:24
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 22:24
- Hobiciye Bedavadan Biraz Pahalı Plati Ve Lepistes redmibmt 22:11
- 1 Adet Kafalı Erkek Yunus,1 Adet Saulosi Erkek frthakan 21:44
- Satildi Metal Black Lice Lepistes ALTEMUR 21:36
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 21:16
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 21:16
- Afrika Cichlidleri devito 20:40
- Afra Coube AlisBaba 20:31
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 20:31
- 2.67 Tüp Furcifer 19:58
KULLANICILAR
- 139 Online Kullanıcı, 79 Üye
Online Kullanıcılar
Goldfish2000,
aupqua,
DeepWater,
serdarasci,
kambortam,
hasancn,
nadas06,
rupee,
Burak PEKDEMİR,
neomeo,
_bburak,
CikletSevdalısı,
ciways,
Huzeyfe,
altankanat,
omerdo,
osmandbnl,
Mithrandirr,
ArGeX,
Orhan76,
ozgurce_ank,
Emre39,
pitsem,
Mikail Erdoğan,
tunaytaskinsu,
AtlasPoyraz,
HaydarGul,
serdaroge,
reano,
MiSoSiKiaN,
SaRCoPhiLiuS,
Jeveux,
darkelf,
pilatin,
a.gumrah,
sinor,
nailsanver,
Cyber_Scout,
Balikcidede,
reprise,
SametTUNA,
serdar131977,
timsah,
Ege2804,
serhatankara,
yavuzsezgin,
sina cen,
MericER,
sfcscannow,
Akvarist1923,
murat efe,
ziyaaksoy,
Hidro Dinamik,
scorpion26,
abgk16,
BerkaySahin,
karkasnyy_ahPi,
karkasnyy_sxOt,
Müptela,
ThanatoZek,
k0nratt,
Ibrahimkahraman,
redmibmt,
tolga,
ternapi,
Czhem,
hatipli,
aktugsedat,
Daddyy,
Kaya ankara,
Klesvikss,
by__cg,
Quersian,
Musmk,
MUTEHUMAN,
Kaya Özyurt,
Mstfylmz89,
iakyol,
TuRKeR,
ozan_1903,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.