Akvaryum Hobisi Sohbetleri
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2025 22:04
[QUOTE=Ehtiyar]Güzel olmuş. Çift vantuz deneseydiniz olurdu fakat bu oldukça şık olmuş. Malzeme cam mı plastik mi seçemedim, cam ise +1 daha [:)].[/QUOTE][QUOTE=Ehtiyar]Güzel olmuş. Çift vantuz deneseydiniz olurdu fakat bu oldukça şık olmuş. Malzeme cam mı plastik mi seçemedim, cam ise +1 daha [:)].[/QUOTE]
Elektrikçiden aldığım bakır kablonun üstüne hava hortumu.[:D]
Elektrikçiden aldığım bakır kablonun üstüne hava hortumu.[:D]
Beğenenler: [T]231847,HakanYILDIZ[/T]
Teşekkür Edenler: [T]241079,Hidro Dinamik[/T]
+1: [T]240932,Ehtiyar[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2025 22:03
@MasterChiefHakan abi epeydir yok forumda, tanıyan-eden var mıdır? Boş bırakmazdı buraları, başına bir şey gelmiş olmasın Allah muhafaza!
+1: [T]70376,KaanE[/T][T]241079,Hidro Dinamik[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 09:51
Umarım sağlığı sıhhati yerindedir, bir şekilde ulaşım sağlasa aslında biz de endişelenmeyiz en azından.
Beğenenler: [T]241079,Hidro Dinamik[/T]
+1: [T]241079,Hidro Dinamik[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 14:24
Merhaba, yönetim tarafından erişim engeli getirildiğinden bir süre foruma giremedim, ne kadar süreyle engellendiğimi giriş yapamadığım için de bilemedim, sonra da ben girmeye çalışmadım ve forum şifremi unutacak kadar süre geçti. Bugün giriş yapmadan foruma bakınırken merak edip soran değerli forumdaşlar olduğunu görünce, yeni şifre oluşturarak cevap yazmak istedim. İlginize teşekkür ederim, iyiyim, akvaryum hobisine iş yerimdeki 2 akvaryumla devam etmekteyim. Herkese keyifli hobiler dilerim.[EDIT]MasterChiefHakan,2025-02-27 14:32:13[/EDIT]
Beğenenler: [T]240492,Orhan76[/T][T]70376,KaanE[/T][T]241079,Hidro Dinamik[/T][T]205902,ArifhbsAquatics[/T][T]241280,1Balikci [/T]
Teşekkür Edenler: [T]240932,Ehtiyar[/T][T]241079,Hidro Dinamik[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 14:31
[QUOTE=MasterChiefHakan]Merhaba, yönetim tarafından erişim engeli getirildiğinden bir süre foruma giremedim, ne kadar süreyle engellendiğimi giriş yapamadığım için de bilemedim, sonra da ben girmeye çalışmadım ve forum şifremi unutacak kadar süre geçti. Bugün giriş yapmadan foruma bakınırken merak edip soran değerli forumdaşlar olduğunu görünce, yeni şifre oluşturarak cevap yazmak istedim. İlginize teşekkür ederim, iyiyim, akvaryum hobisine iş yerimdeki 2 akvaryumla devam etmekteyim. Herkese keyifli hobiler dilerim.[/QUOTE]
Hocam tekrar hoş geldiniz. İyi olduğunuzu duyduğuma sevindim. Ben de keyifli hobiler dilerim [:iyi:]
Hocam tekrar hoş geldiniz. İyi olduğunuzu duyduğuma sevindim. Ben de keyifli hobiler dilerim [:iyi:]
Beğenenler: [T]231847,MasterChiefHakan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]231847,MasterChiefHakan[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 14:32
[QUOTE=ArifhbsAquatics]@MasterChiefHakan abi epeydir yok forumda, tanıyan-eden var mıdır? Boş bırakmazdı buraları, başına bir şey gelmiş olmasın Allah muhafaza![/QUOTE]
Çok şükür iyiyim. Teşekkürler.
[QUOTE=Orhan76]Umarım sağlığı sıhhati yerindedir, bir şekilde ulaşım sağlasa aslında biz de endişelenmeyiz en azından.[/QUOTE]
Eyvallah. [:iyi:]
Çok şükür iyiyim. Teşekkürler.
[QUOTE=Orhan76]Umarım sağlığı sıhhati yerindedir, bir şekilde ulaşım sağlasa aslında biz de endişelenmeyiz en azından.[/QUOTE]
Eyvallah. [:iyi:]
Beğenenler: [T]240492,Orhan76[/T][T]70376,KaanE[/T][T]241079,Hidro Dinamik[/T][T]205902,ArifhbsAquatics[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 14:52
Tekrar hoş geldiniz şefim. Merakta bırakıp özlettiniz, kaç kişi kaldi zati Nasreddin hocamızın torunlarindan. Sağlıklı günler, keyifli dertsiz hobiler dilerim efendim.
Beğenenler: [T]231847,HakanYILDIZ[/T][T]240492,Orhan76[/T][T]70376,KaanE[/T]
Teşekkür Edenler: [T]231847,HakanYILDIZ[/T]
+1: [T]231847,HakanYILDIZ[/T][T]241079,Hidro Dinamik[/T][T]240492,Orhan76[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 14:55
[QUOTE=Ehtiyar]Sağlıklı günler, keyifli dertsiz hobiler dilerim efendim. [/QUOTE]
Bilmukabele efendim, şeref duydum, bahtiyar oldum.
Bilmukabele efendim, şeref duydum, bahtiyar oldum.
Beğenenler: [T]241079,Hidro Dinamik[/T][T]70376,KaanE[/T]
Teşekkür Edenler: [T]240932,Ehtiyar[/T]
+1: [T]240932,Ehtiyar[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 15:14
@HakanYILDIZ Hoşgeldiniz ama özlettiniz![:devil:][:D] Aksilik olmamasına çok sevindim.
Nazmiye gibi olmamıza ramak kalmıştı. [:)))]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241079/270220251518261.jpg[/IMG][EDIT]Hidro Dinamik,2025-02-27 15:18:57[/EDIT]
Nazmiye gibi olmamıza ramak kalmıştı. [:)))]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241079/270220251518261.jpg[/IMG][EDIT]Hidro Dinamik,2025-02-27 15:18:57[/EDIT]
Beğenenler: [T]240492,Orhan76[/T][T]240932,Ehtiyar[/T][T]70376,KaanE[/T][T]231847,HakanYILDIZ[/T]
Teşekkür Edenler: [T]231847,HakanYILDIZ[/T]
+1: [T]240492,Orhan76[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 16:29
[QUOTE=Hidro Dinamik]Nazmiye gibi olmamıza ramak kalmıştı.[/QUOTE]
[:)))]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231847/270220251628331.jpg[/IMG][EDIT]HakanYILDIZ,2025-02-27 16:31:48[/EDIT]
[:)))]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231847/270220251628331.jpg[/IMG][EDIT]HakanYILDIZ,2025-02-27 16:31:48[/EDIT]
Beğenenler: [T]240932,Ehtiyar[/T][T]240492,Orhan76[/T][T]241079,Hidro Dinamik[/T][T]70376,KaanE[/T]
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2025 17:54
[QUOTE=HakanYILDIZ]Merhaba, yönetim tarafından erişim engeli getirildiğinden bir süre foruma giremedim, ne kadar süreyle engellendiğimi giriş yapamadığım için de bilemedim, sonra da ben girmeye çalışmadım ve forum şifremi unutacak kadar süre geçti. Bugün giriş yapmadan foruma bakınırken merak edip soran değerli forumdaşlar olduğunu görünce, yeni şifre oluşturarak cevap yazmak istedim. İlginize teşekkür ederim, iyiyim, akvaryum hobisine iş yerimdeki 2 akvaryumla devam etmekteyim. Herkese keyifli hobiler dilerim.[/QUOTE]
Seni neden engellediler ki?
Seni neden engellediler ki?
Beğenenler: [T]70376,KaanE[/T]
Gönderim Zamanı: 21 Saat 9 Dakika önce
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Seni neden engellediler ki?[/QUOTE]
Sanıyorum Özel Mesajlaşmada (Ö.M.) yazdıklarım için forumdan geçici süreyle engellendim, eşref saatime denk gelmeyen o günde, ilk başta bana amca diye hitap eden bir forum üyesiyle aramızda Ö.M'den karşılıklı hakaret içeren mesajlar yazılmıştı. Hatta ben onu engelledikten sonra yeni hesap açarak Ö.M'den bana yazmaya devam etmişti. Olayın başlangıcı da bu veledin açtığı konuda bir balık türünden bahsederek akvaryumunun ve içerisindeki balıkların görselini paylaşması ile olmuştu. Ben de akvaryumda bahsettiği balıkların olmadığını yazmıştım. Kötü bir karşılık verince (konuya mesajımı alıntılayarak mesaj yazınca) başkaları da kendisini uyarmıştı üslubuna dikkat et diye. Her neyse, üslup hatasını ve hakaretamiz yazışmayı başlatan o olduğu hâlde ben sırf dengiyle karşılık verdim diye 7 gün uzaklaştırma almışım. Tabi ben birkaç gün boyunca giriş yapamayınca engelleme süresini de bilemediğim için düne kadar giriş yapmayı tekrar denememiştim, 2 ay kadar forumdan uzak kalmış oldum.[EDIT]HakanYILDIZ,2025-02-28 15:29:30[/EDIT]
Sanıyorum Özel Mesajlaşmada (Ö.M.) yazdıklarım için forumdan geçici süreyle engellendim, eşref saatime denk gelmeyen o günde, ilk başta bana amca diye hitap eden bir forum üyesiyle aramızda Ö.M'den karşılıklı hakaret içeren mesajlar yazılmıştı. Hatta ben onu engelledikten sonra yeni hesap açarak Ö.M'den bana yazmaya devam etmişti. Olayın başlangıcı da bu veledin açtığı konuda bir balık türünden bahsederek akvaryumunun ve içerisindeki balıkların görselini paylaşması ile olmuştu. Ben de akvaryumda bahsettiği balıkların olmadığını yazmıştım. Kötü bir karşılık verince (konuya mesajımı alıntılayarak mesaj yazınca) başkaları da kendisini uyarmıştı üslubuna dikkat et diye. Her neyse, üslup hatasını ve hakaretamiz yazışmayı başlatan o olduğu hâlde ben sırf dengiyle karşılık verdim diye 7 gün uzaklaştırma almışım. Tabi ben birkaç gün boyunca giriş yapamayınca engelleme süresini de bilemediğim için düne kadar giriş yapmayı tekrar denememiştim, 2 ay kadar forumdan uzak kalmış oldum.[EDIT]HakanYILDIZ,2025-02-28 15:29:30[/EDIT]
Beğenenler: [T]246392,Azizdurdenn[/T]
Gönderim Zamanı: 17 Saat 50 Dakika önce
[QUOTE=HakanYILDIZ]
Sanıyorum Özel Mesajlaşmada (Ö.M.) yazdıklarım için forumdan geçici süreyle engellendim, eşref saatime denk gelmeyen o günde, ilk başta bana amca diye hitap eden bir forum üyesiyle aramızda Ö.M'den karşılıklı hakaret içeren mesajlar yazılmıştı. Hatta ben onu engelledikten sonra yeni hesap açarak Ö.M'den bana yazmaya devam etmişti. Olayın başlangıcı da bu veledin (*) açtığı konuda bir balık türünden bahsederek akvaryumunun ve içerisindeki balıkların görselini paylaşması ile olmuştu. Ben de akvaryumda bahsettiği balıkların olmadığını yazmıştım. Kötü bir karşılık verince (konuya mesajımı alıntılayarak mesaj yazınca) başkaları da kendisini uyarmıştı üslubuna dikkat et diye. Her neyse, üslup hatasını ve hakaretamiz (**) yazışmayı başlatan o olduğu hâlde ben sırf dengiyle karşılık verdim diye 7 gün uzaklaştırma almışım. Tabi ben birkaç gün boyunca giriş yapamayınca engelleme süresini de bilemediğim için düne kadar giriş yapmayı tekrar denememiştim, 2 ay kadar forumdan uzaklaşmıştım.
Bundan sonra, forumda (özel üyelerin açtıkları dışındaki) hiçbir konuya yanıt yazmayacağım. Derdim olursa konu açıp dermanını sorarım. Forumu sadece ilan vermek için aracı olarak kullananlar yönetimin gözünde daha kıymetli kanaatimce. Zira bugüne değin yazdığım mesaj sayısının ve aldığım beğeni sayısının kıymetiharbiyesi (***) yok.
Yanlış anlama nedeniyle forumdan engellenmemek için yanıtımda kullandığım eski dildeki kelimelerin masumiyetini ispatlayacak anlam ve kaynak bilgilerini paylaşıyorum:
(*) Velet: Çocuk
(**) Hakaretamiz: Hakaret içeren
(***) Kıymetiharbiye: Geçerli olan değer
(Kaynak: [URL]https://sozluk.gov.tr/[/URL] )[/QUOTE]
O zaman haketmişsin abi 😊.
Sanıyorum Özel Mesajlaşmada (Ö.M.) yazdıklarım için forumdan geçici süreyle engellendim, eşref saatime denk gelmeyen o günde, ilk başta bana amca diye hitap eden bir forum üyesiyle aramızda Ö.M'den karşılıklı hakaret içeren mesajlar yazılmıştı. Hatta ben onu engelledikten sonra yeni hesap açarak Ö.M'den bana yazmaya devam etmişti. Olayın başlangıcı da bu veledin (*) açtığı konuda bir balık türünden bahsederek akvaryumunun ve içerisindeki balıkların görselini paylaşması ile olmuştu. Ben de akvaryumda bahsettiği balıkların olmadığını yazmıştım. Kötü bir karşılık verince (konuya mesajımı alıntılayarak mesaj yazınca) başkaları da kendisini uyarmıştı üslubuna dikkat et diye. Her neyse, üslup hatasını ve hakaretamiz (**) yazışmayı başlatan o olduğu hâlde ben sırf dengiyle karşılık verdim diye 7 gün uzaklaştırma almışım. Tabi ben birkaç gün boyunca giriş yapamayınca engelleme süresini de bilemediğim için düne kadar giriş yapmayı tekrar denememiştim, 2 ay kadar forumdan uzaklaşmıştım.
Bundan sonra, forumda (özel üyelerin açtıkları dışındaki) hiçbir konuya yanıt yazmayacağım. Derdim olursa konu açıp dermanını sorarım. Forumu sadece ilan vermek için aracı olarak kullananlar yönetimin gözünde daha kıymetli kanaatimce. Zira bugüne değin yazdığım mesaj sayısının ve aldığım beğeni sayısının kıymetiharbiyesi (***) yok.
Yanlış anlama nedeniyle forumdan engellenmemek için yanıtımda kullandığım eski dildeki kelimelerin masumiyetini ispatlayacak anlam ve kaynak bilgilerini paylaşıyorum:
(*) Velet: Çocuk
(**) Hakaretamiz: Hakaret içeren
(***) Kıymetiharbiye: Geçerli olan değer
(Kaynak: [URL]https://sozluk.gov.tr/[/URL] )[/QUOTE]
O zaman haketmişsin abi 😊.
Gönderim Zamanı: 17 Saat 42 Dakika önce
[QUOTE=ArifhbsAquatics]O zaman haketmişsin abi 😊.[/QUOTE]
Haketmediğimi düşünsem foruma dönmezdim. [:)))]
Haketmediğimi düşünsem foruma dönmezdim. [:)))]