ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
diesirae
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Mart 2018 22:36
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mehmet erkan
Doğum Tarihi:
15 Mart 1978
İl:
Istanbul
Meslek:
Sağlık Personeli
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mehmet Erkan
SON 10 MESAJI
SERA Olarak Tüm akvaristlere Sera başlangıç kiti hediye ediyoruz.
Hocam ayıp etmişsin.Zorla gönderecek halleri yok ya.
Birde illaki göndereceğiz veya göndermek zorundasınız gibi bir zorlamada yok.
İstediğine gönderebilir (uygun olanlara) istediklerine göndermez.Adamlar yapmış bir güzellik işte.
Beyefendi tabi ki zorla göndermeyecekler ama durum şu; konu başlığı"SERA olarak tüm aktivistlere sera başlangıç kiti hediye ediyoruz" bu başlığa göre kura, çekiliş vs demiyor yani şartları yerine getirin yeterli diyor kura çekilişi vs dense zaten göndermem.Peki başlığın altını okuyorum şartlar ne diye" Kampanyadan faydalanmak için, akvaryumcu yada petshoplardan yapacağınız akvaryum malzemesinin fişini yada fotokopisini isim, adres,telefon varsa e-posta adresinizi Seramoni Pet ve Su Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Hürriyet Caddesi No: 52/A Dikmen adresine göndermeniz yeterlidir."
Bunun devamında başka şart varmı diye okuyorum sizin UYGUN OLANLARA diye açıklama yaptığınız bir şart var mı diye hayır yok yani bu hediye konu başlığında yazdığı gibi TÜM AKTİVİSTLERE.Gçnderiyorum kargo ile ve açıklama geliyor;Sevgili Akvaristler lütfen fatura yada fiş bilgilerinizi [email protected] edrasine e-mail gönderiniz. Bu adrese gönderilen e-mail 'ler kayıt altına alınmaktadır."Diğer gönderimler dikkate alınmamaktadır"
Tabiki göndermeye mecbur değiller buna sözüm de olamaz hakkımda ama tutarlı olmak mecburiyetindelerİki mesaj arasında ki fark orda da sanırım.Saygılarımla...
[QUOTE=Seramoni]
Aynen dediğinizi yaptım gönderdim.Gönderim Murat Doğankollu tarafından teslim alınmış.Sonra şimdi okuyorum ki sadece mail ile başvurular kabul edilecekmiş.Bu mudur şirket ciddiyetiniz?Ne oldu bir gece aksakallı dede "evladım sadece mailleri kabul ediceksin" mi dedi...Yakın ilginiz için teşekkür ederim.
[QUOTE=Seramoni]
* Kampanyadan faydalanmak için, akvaryumcu yada petshoplardan yapacağınız akvaryum malzemesinin fişini yada fotokopisini isim, adres,telefon varsa e-posta adresinizi Seramoni Pet ve Su Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Hürriyet Caddesi No: 52/A Dikmen adresine göndermeniz yeterlidir.
* Her alışveriş fişi bir kez kullanılabilir. Her katılımcı kampanyamızdan bir defa yararlanabilir.
* Alışveriş miktarı minimum 30 TL olmalıdır ve alış veriş yem ,su düzenleyici ve akvaryumla ilgili teknik malzemeleri içermelidir.
* Kampanya stoklarla sınırlıdır.Katılan ilk 1000 kişiye başlangıç seti gönderilecektir.
* Kampanya bitiş tarihi 30 Kasım 2011 tarihidir.
* Sera Başlangıç seti Aquatan 50 ml, Bio Nitrivec 50 ml, Florena 50 ml,Vipan 12 gram,O-nip 12 tablet Sera CD 2.0 ve Sera Rehber Kitapçıklarından oluşmaktadır.
[/QUOTE]
Aynen dediğinizi yaptım gönderdim.Gönderim Murat Doğankollu tarafından teslim alınmış.Sonra şimdi okuyorum ki sadece mail ile başvurular kabul edilecekmiş.Bu mudur şirket ciddiyetiniz?Ne oldu bir gece aksakallı dede "evladım sadece mailleri kabul ediceksin" mi dedi...Yakın ilginiz için teşekkür ederim.
Bayram öncesi kargo ile nuran erkin adına faturalarımı göndermiştim,durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler..
Bayram öncesi kargo ile nuran erkin adına faturalarımı göndermiştim,durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler..
Selamlar.Stok durumunuz nedir?Hala alma şansımız var mı?
Selamlar.Stok durumunuz nedir?Hala alma şansımız var mı?
Acemiyim - Atman 3337
Selam.Muhtemelen suyunuzu ilk koyduğunuzda soğuk olduğu için ısıtıcınız ayarlı olan sıcaklığa ulaşana kadar suyunuzu ısıtmaya devam eder,bu sırada ışığıda devamlı olarak yanar.İstenilen sıcaklığa ulaşınca ısıtma durur ışık söner,ısı düşünce ısıtma başlar ışık yanar vs..Elektrik faturasına gelince yaklasık olarak 6 yıldır akvaryumum hiç elektrikten kesilmedi ve ortalama bir ailenin faturasını hiç geçmedi(örneğin son ayki fatura 60 civarıymış.)ortalama 10 15 tl ek bir sarfiyat vardır diye düşünüyorum.
Selam.Muhtemelen suyunuzu ilk koyduğunuzda soğuk olduğu için ısıtıcınız ayarlı olan sıcaklığa ulaşana kadar suyunuzu ısıtmaya devam eder,bu sırada ışığıda devamlı olarak yanar.İstenilen sıcaklığa ulaşınca ısıtma durur ışık söner,ısı düşünce ısıtma başlar ışık yanar vs..Elektrik faturasına gelince yaklasık olarak 6 yıldır akvaryumum hiç elektrikten kesilmedi ve ortalama bir ailenin faturasını hiç geçmedi(örneğin son ayki fatura 60 civarıymış.)ortalama 10 15 tl ek bir sarfiyat vardır diye düşünüyorum.
Saygılar...
Columnaris tedavisi
Selam. Columnaris olması zor gibi görünüyor çünkü benim columnarisle enfekte olan akvaryumlarımda en fazla yaşam süresi 1 hafta idi. Eğer P.P banyosu yeterli gelmediyse metilen mavisi ile de banyo yaptırabilirsiniz; o da dezenfektan olduğu için tabloyu düzeltebilir ancak birde bu banyolarla balığın strese girme ihtimali de var. Eğer durumu çok kötü değilse bir müddet beklemeniz daha uygun gibi görünüyor belki balığın kendi bağışıklık sistemi hastalığı yenecektir.rastlantısal 2011-10-27 06:01:17
Selam. Columnaris olması zor gibi görünüyor çünkü benim columnarisle enfekte olan akvaryumlarımda en fazla yaşam süresi 1 hafta idi. Eğer P.P banyosu yeterli gelmediyse metilen mavisi ile de banyo yaptırabilirsiniz; o da dezenfektan olduğu için tabloyu düzeltebilir ancak birde bu banyolarla balığın strese girme ihtimali de var. Eğer durumu çok kötü değilse bir müddet beklemeniz daha uygun gibi görünüyor belki balığın kendi bağışıklık sistemi hastalığı yenecektir.
Acemiyim - Atman 3337
Selamlar.Elimden geldiğince açıklayıcı şekilde sorularınıza cevap vermeye çalışıcam. Öncelikle filtrenin içini hazırlayın; bir sepete (ki bu sepetin tutma kolunda muhtemelen 2 yazar) yüzük seramiklerinizi yerleştirin ve kolunu kapatın. İlerde bu 2 nolu sepeti karbon filtre koymak içinde kullanabilirsiniz. Diğer sepete (ki tutma kolunda muhtemelen 1 yazar) 2 veya 3 sıra bu sepete uygun olarak kestiğiniz elyafları koyun. Bu elyafların en üstünede sizdeki atmanın siyah süngerini koyun ve sepetin kolunu kapatın. Burada önemli olan elyaf ve süngerle dolu olan sepetin kolları yerine tam oturmalı taşma ve üste doğru çıkıntı yapmamalı. Seramik dolu 2 nolu sepeti kovanın altına, sünger dolu 1 nolu sepeti kovanın üstüne koyun. Burada dikkat etmeniz gereken nokta sepetlerin dış yanında bulunan su deliklerinin birbiri üzerine ve yanlarındaki contaya tam oturmasıdır. Daha sonra kovanın üstünü kapatabilirsiniz. Şimdi sıra filtreyi çalıştırmada...rastlantısal 2011-10-27 06:07:05
Selamlar.Elimden geldiğince açıklayıcı şekilde sorularınıza cevap vermeye çalışıcam. Öncelikle filtrenin içini hazırlayın; bir sepete (ki bu sepetin tutma kolunda muhtemelen 2 yazar) yüzük seramiklerinizi yerleştirin ve kolunu kapatın. İlerde bu 2 nolu sepeti karbon filtre koymak içinde kullanabilirsiniz. Diğer sepete (ki tutma kolunda muhtemelen 1 yazar) 2 veya 3 sıra bu sepete uygun olarak kestiğiniz elyafları koyun. Bu elyafların en üstünede sizdeki atmanın siyah süngerini koyun ve sepetin kolunu kapatın. Burada önemli olan elyaf ve süngerle dolu olan sepetin kolları yerine tam oturmalı taşma ve üste doğru çıkıntı yapmamalı. Seramik dolu 2 nolu sepeti kovanın altına, sünger dolu 1 nolu sepeti kovanın üstüne koyun. Burada dikkat etmeniz gereken nokta sepetlerin dış yanında bulunan su deliklerinin birbiri üzerine ve yanlarındaki contaya tam oturmasıdır. Daha sonra kovanın üstünü kapatabilirsiniz. Şimdi sıra filtreyi çalıştırmada...
Filtreyi duracağı yere yerleştirin. Öndeki yazılı kısmı size baksın. Böylece sizin sağınızdaki delikten(=giriş deliği) su filtreye girecek temizlenip solunuzdaki delikten(=çıkış deliği) akvaryuma dönecek. Akvaryum içine giriş ve çıkış düzeneğinizi boruları vs kurun burada dikkat etmeniz gereken şey kirli suyu akvaryuma getirecek olan kısım suyun içinde olmalı, temiz su çıkış kısmı su içinde olsa da olur olmasa da. Bundan sonra giriş hortumunuzu filtrenin giriş deliğine takın(böylece bakıldığında sistem şöyledir; akvaryum içinden suyu alıp filtreye getirecek hortumun ucu yukarıda akvaryum suyu içinde aşağıda filtreye takılı, filtreden temiz suyu alıp akvaryuma götürecek hortum hazır bekliyor ama filtreye takılı değil. Bundan sonra hazır bulundurmanız gereken 2 şey zamanı bir kova ve zamanı gelince fişi takmak için priz. Şu haliyle filitrenizin 2 deliğinden birisi geliş hortumuyla dolu birisi boşta. İşte o boşta olan delikten içinize hava çekip yukarıdan geliş hortumundan fitrenize su dolmasını sağlayın, bu sırada gözünüzle takip edin filtre dolduğu anda çıkış deliğinden su çıkacaktır; o anda hazırladığınız kovayı deliğe tutun ki etraf ıslanmasın. Artık sistemiziniz kendi su basıncı ile çalışıyor suyun tazyikini görüyorsunuz. Bu anda filtrenin fişini takacaksınız böylece artan tazyiki filtrenizin gücünü görmüş olacaksınız yalnız aman dikkat kova yine çıkış deliğinin ucunda olmalı yoksa ortalık batar. En sonunda da çıkış hortumunuda el çabukluğu ile filtredeki yerine oturtacaksınız. Başlangıçta ses yapabilir; bu filtrede hava olduğunu gösterir filtreyi hafif hafif bir müddet sallayın havayı su ile yukarıdan atınca ses kesilecektir. Benim yıllardır atman filtreyi kurma şeklim böyle, eğer diğer arkadaşlarımın daha pratik yöntemleri varsa yazarlarsa çok memlun olurum... Filtreleme sisteminde aktif karbon kullanmayacağın için söylediğin ürünleri kullanabilirsin filtrenin kapatılmasına gerek yoktur.
Saygılarımla...
Columnaris tedavisi
Selam. Eğer mikroskop alıcaksan K.L.A.S a ve Giemza ya da ihtiyacın olcak sanırım
. Ben columnarisle baya bir uğrastım bir iki kurtardıklarım oldu ama genelde sonuç menfii. Bir ara ne tedavi uyguladığın ve balığın durumu hakkında bilgi verirsen sevinirim. Saygılar...
rastlantısal 2011-10-27 06:02:14
Selam. Eğer mikroskop alıcaksan K.L.A.S a ve Giemza ya da ihtiyacın olcak sanırım
. Ben columnarisle baya bir uğrastım bir iki kurtardıklarım oldu ama genelde sonuç menfii. Bir ara ne tedavi uyguladığın ve balığın durumu hakkında bilgi verirsen sevinirim. Saygılar...
Columnaris tedavisi
Selamlar. Tabiki benim ve sizin burdaki tahmini tanılarımızın hepsi gözleme dayalı tanılar. Kesin tanı için mikrobiyolojik tanı koymak şart o da maalesef mümkün değil. Sizin söylediğiniz hastalık bir parazit hastalığı bu nedenle eğer bu hastalığı düşünüyorsanız Flagyl veya Biteral 500 mg tb eritip yarım saatlik banyo yaptırabilirsiniz. Eğer columnaris ise o bir bakteridir bu nedenle öncelikli olarak bactopur direct 1 tb ile yarım saatlik banyo yaptırabilirsiniz. İki tedaviyide üçer gün tekrarlayın. Şimdi gelelim en kritik kısma hangi hastalık peki? Bunu en iyi karar vericek sizsiniz. İnternetten araştırın hengi hastalık tablosu sizinkine uyuyorsa muhtemelen o dur. Ancak bildiğim bişey var columnaris gerçekten ağır bir tablo. (yani demek istediğim tedavide başarısız olursanız muhtemelen columnaristir.) Saygılar...rastlantısal 2011-10-27 06:03:36
Selamlar. Tabiki benim ve sizin burdaki tahmini tanılarımızın hepsi gözleme dayalı tanılar. Kesin tanı için mikrobiyolojik tanı koymak şart o da maalesef mümkün değil. Sizin söylediğiniz hastalık bir parazit hastalığı bu nedenle eğer bu hastalığı düşünüyorsanız Flagyl veya Biteral 500 mg tb eritip yarım saatlik banyo yaptırabilirsiniz. Eğer columnaris ise o bir bakteridir bu nedenle öncelikli olarak bactopur direct 1 tb ile yarım saatlik banyo yaptırabilirsiniz. İki tedaviyide üçer gün tekrarlayın. Şimdi gelelim en kritik kısma hangi hastalık peki? Bunu en iyi karar vericek sizsiniz. İnternetten araştırın hengi hastalık tablosu sizinkine uyuyorsa muhtemelen o dur. Ancak bildiğim bişey var columnaris gerçekten ağır bir tablo. (yani demek istediğim tedavide başarısız olursanız muhtemelen columnaristir.) Saygılar...
SON MESAJLAR
- Amano Karides Boraras, 12:46
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Berraklığı Ve Filtre Seçimi Me0, 12:09
Bitki Akvaryumları Genel - Karides Akvaryumlarım Aras5434, 10:17
Omurgasızlar Tanıtımı - Kayalık - Yosunlu Doğal Akvaryum Kurulumu 🪸 Laterthanbefore, 02:59
Akvaryum Tanıtımı - Ph Sorunu Pygocentrus94, 01:54
Akvaryum Bilimi - Augmentin Tedavisi Yasinmuratdag, 01:11
Deniz Akvaryumları Genel - Blacwater Temalı İlk Akvaryum Kurulumu BASARSURMEGOZ, 01:03
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Hobisinin Gittiği İstikamet GhostKoi, 00:43
Akvaryum Dünyasından Haberler - Ramirezi Hastalık Cyber_Scout, 23:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Üretim Saltuk Tatlı, 22:43
Labirentliler - Betta Renk sertacsut, 22:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Kurduğum Karides Akvaryumu Nasıl? NightWist, 22:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yavrular Yenilirmi? Hakanyldr, 21:07
Yeni Üye Forumu - 40 Litre Karma Nano İzmirligenco 2.0, 20:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Otocat Durumu Nasıl? seiryuhare, 20:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çöpçü Ölümleri Huzeyfe.ylc, 20:01
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin akvaristsaglam, 19:39
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kurtçuk Var alp3r, 19:28
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Balıkları Kurtarabilir Miyiz? Demir5006, 18:37
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Taban Ve Ön Cam Arası Boşluk Tony_Soprano, 18:30
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitkilerden Beyaz Benek Geçer Mi, Ne Yapmalıyım? Cyber_Scout, 17:18
Yeni Üye Forumu - %100 Silikon Mu, Akvaryum Silikonlu Mu? Erenalp, 16:59
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 13 Litrede Filtresiz Karides Akvaryumu Denemesi Ehtiyar, 16:43
Yeni Üye Forumu - Chihiros Mu Orionled Mi CoryCory, 16:29
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Hangi Canlıları Önerirsiniz BerkBey, 13:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 90x45x30 Cm İçin Kaç Mm Cam? Ehtiyar, 13:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 15 Yıllık Hayalim Olan Balıklara Kavuşuyorum CoryCory, 13:25
Canlı Doğuranlar - Yeni Bir Kurulum akvaristsaglam, 12:53
Akvaryum Tanıtımı - Jad Dış Filtre Elektirik Kesintisi Su Basması a.gumrah, 11:57
Filtreleme Seçenekleri - Bitki Üzerindeki Beyaz Oluşum SoniG, 11:46
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı akvaristsaglam, 10:38
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Kararsızım akvaristsaglam, 10:30
Akvaryum Tanıtımı - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 Beggii, 04:22
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 23:54
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Tedavisi Aybike, 23:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Ölümü HuseyinAdgzl0108, 23:05
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Kurulum Bitkili Akvaryum AliAltınöz, 22:24
Akvaryum Tanıtımı - 60x35x35 High Bitkili Kurulum Başlangıcım emresycn, 22:05
Akvaryum Tanıtımı - Balığı Nasıl Tedavi Edebilirim Orkun vatansever, 20:42
Yeni Üye Forumu - Kurulum fatihsahin, 20:19
Discus - Japon Balığım Nasıl İyileşir Beta Necmi, 20:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Walstad Felsefesiyle Kurulan Akvaryum Tasarlayıp H Atlganertural, 20:06
Yeni Üye Forumu - Medaka Japanese Rice Fish Oryzias Latipes Munzevi, 19:34
Yeni Üye Forumu - Durgun Sular 🍀 Munzevi, 19:25
Akvaryum Tanıtımı - İlk Defa Akvaryum Kurdum LionelMehmet10, 18:29
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Kök Eklemek pianoƒish, 18:11
Bitki Akvaryumları Genel - L144 Yavru Ve Karides Tankı İçin Siyah Kum Seçimi pianoƒish, 18:10
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin merirm, 17:51
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum İçin Öneri Ve Destek İsteği Tony_Soprano, 17:32
Yeni Üye Forumu - Dekor pianoƒish, 17:08
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Su Piresi & Infusoria Amati340 12:29
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:29
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:29
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:29
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:29
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 12:22
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 12:22
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 12:22
- 120x30x30 Ultra Clear Ve Malzemeleri blenny 12:18
- Çok Özel Balıklar, Bitki, Yumurta.. Cyber_Scout 12:06
- Betta Albimarginata, Rubra Cyber_Scout 12:06
- Moscow Dark Blue Lepistes Her Boy Satılık emre12ozkan 11:41
- Rotala Blood Red - Hydrocotyle Tripartita emre12ozkan 11:41
- Otomatik Yemleme Makinesi SinanBulut 11:29
- Akvaryum Ve Dolap AtlasPoyraz 11:10
- Apistogramma Türleri AtlasPoyraz 11:10
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 10:58
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 10:58
- 50cm (40-50lt)akvaryum Arıyorum livadi 10:51
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 10:38
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 10:38
- Albino Full Red Bıg Dorsal ataberk28 10:35
- Komple Set ataberk28 10:35
- Albino Sky Blue Üretim İçin Fırsat ataberk28 10:35
- Micro. Kiriza Yavru - Chaitika F1 - Kantalamba F0 Hiko 10:33
- Uaru Fakir Discusu rasporasrc 10:00
- 100 Cm 200 Litre Bitkili Tank İçin Dimmer Led OkrayS 09:52
- Kaliteli Malzemeler Ve Yati Kökleri MurathanM 09:25
- Geophagus Arıyorum MurathanM 09:25
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:23
- Melek, Betta, Sterbai, Red Cap Oranda, Vatoz Yavru nikon_ 09:23
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 09:23
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:11
- Bakımı Kolay Low Tec Bitkiler Hobiçiler Kazansın ozanercan34 09:01
- Son Ürünler Samoo 08:47
- 30*30*30h Akvaryum Samoo 08:47
- Mobilyalı Akvaryum Ercankurt 08:11
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 08:09
- Acil Uyguna Akvaryum Ve Dış Motor ozan_1903 08:09
- Özel Tür Vatoz - Ankara Eskişehir Elde Teslim ozan_1903 08:09
- Aqua Master Aydınlatma 40 Cm poyraz43 06:38
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 02:39
- Ada Solar (green) Aporetti 02:36
- Creaqua Black Edition Regülatör Aporetti 02:36
- Satılık Malzemeler SJess 01:52
- Venüstüs - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Firefish Malawi market 01:09
- Kafalı Yunuslar Toptan 6/7/8 Cm Malawi market 01:09
- Eheim 3701 Air100 Hava Motoru BadgeR 01:08
- Sarı Ateş Neon Karides fth0507 00:27
- Kribensis Yavruları fth0507 00:27
KULLANICILAR
- 72 Online Kullanıcı, 39 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
Olaf,
mutama,
Kaangzkr,
Munzevi,
Brodliss,
Bataron,
quat,
sina cen,
BerkBey,
ahmet7632,
Oquanus,
ulutasatilla,
CihanEfruz,
Manguday,
sedatkaryurek,
osmandbnl,
akvaristsaglam,
renginar,
MiSoSiKiaN,
peace41,
OkrayS,
AtlasPoyraz,
simsela,
Sfenks111,
memht,
Ruchansuzen,
etotek,
yeekim,
Özgür7,
ArdaSarp,
ozan_1903,
lojistisyen,
ataberk28,
sertacsut,
altum123,
abunil,
Fthpslnmz,
mitii,
zekigonlum,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.