ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Ercanizm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Mayıs 2024 07:43
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
- Haplochromis CH44 Thick Skin
- Metriaclima sp. Zebra Gold
`cehennemde soğuk bir gün...
SON 7 MESAJI
Pundamilia Nyererei (makobe)
[QUOTE=Eldurmaz]Ben cama cam akvaryuma bir tabak kıyarak yavrulattım. Üreme konusunda oldukça arsızlar. Ama ben de 1e3d oranında besledim, erkek dişileri bayağı zorluyordu. [/QUOTE]
Şuan peşinden hiç ayrılmıyor bir tanesinin. Ben bakınca geri çekiliyor ama o yüzden tam gözlem yapamıyorum. Birde ışığı kapatınca çok yükleniyor. Küpü koyup deneyeceğim birde.
[QUOTE=Eldurmaz]Ben cama cam akvaryuma bir tabak kıyarak yavrulattım. Üreme konusunda oldukça arsızlar. Ama ben de 1e3d oranında besledim, erkek dişileri bayağı zorluyordu. [/QUOTE]
Şuan peşinden hiç ayrılmıyor bir tanesinin. Ben bakınca geri çekiliyor ama o yüzden tam gözlem yapamıyorum. Birde ışığı kapatınca çok yükleniyor. Küpü koyup deneyeceğim birde.
[QUOTE=Eldurmaz]Selamlar. Çok güzel balıklara sahipsiniz, umarım bol bol da yavru alırsınız. Pek uzmanı değilim ama kısa bür dönem baktım ve şuan büyüyen yavrularım da var. Bendeki tür ile sizinkiler aynı gibi. Balığım Haplochromis ch44 thick skin olma ihtimali daha y0ksek gibi geldi bana.
Selamlar. Çok güzel balıklara sahipsiniz, umarım bol bol da yavru alırsınız. Pek uzmanı değilim ama kısa bür dönem baktım ve şuan büyüyen yavrularım da var. Bendeki tür ile sizinkiler aynı gibi. Balığım Haplochromis ch44 thick skin olma ihtimali daha yüksek gibi geldi bana. [/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkür ederim. Okuduğum yazılara ve makalelere göre nesli tükenmekte olan bir cins olduğunu gördüm. Amacım yavru alıp neslin devam etmesi için ufakta olsa katkıda bulunmak. Dediğiniz gibi Haplochromis ch44 thick skin türü. Yavrulatma konusunda bilginiz var ise tecrübelerinizden faydalanmak isterim. İlk defa besliyorum bu türleri.
[QUOTE=Eldurmaz]Selamlar. Çok güzel balıklara sahipsiniz, umarım bol bol da yavru alırsınız. Pek uzmanı değilim ama kısa bür dönem baktım ve şuan büyüyen yavrularım da var. Bendeki tür ile sizinkiler aynı gibi. Balığım Haplochromis ch44 thick skin olma ihtimali daha y0ksek gibi geldi bana.
Selamlar. Çok güzel balıklara sahipsiniz, umarım bol bol da yavru alırsınız. Pek uzmanı değilim ama kısa bür dönem baktım ve şuan büyüyen yavrularım da var. Bendeki tür ile sizinkiler aynı gibi. Balığım Haplochromis ch44 thick skin olma ihtimali daha yüksek gibi geldi bana. [/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkür ederim. Okuduğum yazılara ve makalelere göre nesli tükenmekte olan bir cins olduğunu gördüm. Amacım yavru alıp neslin devam etmesi için ufakta olsa katkıda bulunmak. Dediğiniz gibi Haplochromis ch44 thick skin türü. Yavrulatma konusunda bilginiz var ise tecrübelerinizden faydalanmak isterim. İlk defa besliyorum bu türleri.
1E 3D oranında Makobe besliyorum. Erkek 5-6 cm civarında, dişiler de 3-4 cm civarında. Erkek dişileri rahatsız ediyor sürekli etrafında geziyor fakat dişilerden herhangi bir tepki yok. Bu boyda çiftleşme olur mu? Olursa ne zaman olabilir tahmini? Birde çiftleşme için küp tarzı bir dekor koymam gerekir mi?
Aynı sorum Zebra Gold içinde geçerlidir. Zebra Gold dragonstone kayasının altını mağara gibi yaptı hala da kazıyor. Dişilerin boyları 5 cm civarında erkeğin ise 7 cm civarında.
Akvaryumda; 1E 3D oranında zebra gold, 1E 3D oranında makobe ve 8 adet demasoni yavrusu var.
120x50x60 ölçülerinde akvaryum.
Dekor olarakta; gnays kaya ve dragonstone var.
Teşekkürler.
Pundamilia nyererei (Makobe Erkek)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192122/050220171331141.jpg[/IMG]
Zebra Gold
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192122/050220171335001.jpg[/IMG][EDIT]Ercanizm,2017-02-05 13:38:34[/EDIT]
1E 3D oranında Makobe besliyorum. Erkek 5-6 cm civarında, dişiler de 3-4 cm civarında. Erkek dişileri rahatsız ediyor sürekli etrafında geziyor fakat dişilerden herhangi bir tepki yok. Bu boyda çiftleşme olur mu? Olursa ne zaman olabilir tahmini? Birde çiftleşme için küp tarzı bir dekor koymam gerekir mi?
Aynı sorum Zebra Gold içinde geçerlidir. Zebra Gold dragonstone kayasının altını mağara gibi yaptı hala da kazıyor. Dişilerin boyları 5 cm civarında erkeğin ise 7 cm civarında.
Akvaryumda; 1E 3D oranında zebra gold, 1E 3D oranında makobe ve 8 adet demasoni yavrusu var.
120x50x60 ölçülerinde akvaryum.
Dekor olarakta; gnays kaya ve dragonstone var.
Teşekkürler.
Pundamilia nyererei (Makobe Erkek)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192122/050220171331141.jpg[/IMG]
Zebra Gold
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192122/050220171335001.jpg[/IMG][EDIT]Ercanizm,2017-02-05 13:38:34[/EDIT]
Akvaryum Tanıtımı Ve Sorular.
[QUOTE=cici_biji]Auratus mavi prenses beyaz prenses,makobe,zebra gold çıkar bunlar sert balıklar.Sp ve iceman ciddi zararlar verirler.[/QUOTE]
İşin açığı sadece zebra gold ve makobe beslemeyi düşünüyorum. Teşekkürler yorumun için.
[QUOTE=cici_biji]Auratus mavi prenses beyaz prenses,makobe,zebra gold çıkar bunlar sert balıklar.Sp ve iceman ciddi zararlar verirler.[/QUOTE]
İşin açığı sadece zebra gold ve makobe beslemeyi düşünüyorum. Teşekkürler yorumun için.
[QUOTE=TigeR]Hocam oncelikle hayirli olsun yanliz balik sayiniz asiri fazla benim saydigim 30 balik var ve balik turleri baya bi uyumsuz ozellikle auratuslar basinizi cok agritacaktir iceman uysal beyaz mavi prenses serttir yakin zamanda baliklarinizin ölulerini teker teker kepceyle cikartmaya hazir olun kusura bakmayin biraz karamsar oldu ama durum boyle malesef...[/QUOTE]
Yorumun için teşekkürler hocam. Biraz moralim bozuldu ama gerçekler değişmez. :)
[QUOTE=alprbck]Hayırlı olsun kardeşim arkadaşların dediği gibi balık sayısı fazla, ayrıca türler birbirine uyumsuz. Size önerim Sarı prenses ve Iceman gibi uyumlu türlerden en fazla 2 tür beslemeniz. Vatoz zaten olmamalı ileride akvaryuma tuz atman gerekebilir, dış parazit vs gibi durumlarda ve o zaman tuz vatoza zararlı olduğu için hayvana işkence etmiş olursun oranına göre ölebilir de. Akvaryumun boyutu en fazla 13-14 balık derim ben. Ve iki tür kardeşim çünkü alan yok 2den fazla tür karmaşa sebebi olur, stresten kararan balıklar kavga eden erkekler senide rahatsız edecektir. Hayırlı hobiler dilerim.[/QUOTE]
Hocam bir heves sırf görüntü olsun diye aldım bunları. Ama sonra dediğin gibi uyumsuzluk olduğunu fark ettim 2 gündür buna dikkat ediyorum ve eziyet ettiğimi düşünmeye başladım. O yüzden tamda senin dediğin gibi 2 çeşide düşürmeye karar vermiştim. Makobe ve Zebra Gold ile devam etmeyi düşünüyorum.
Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkürler.
[QUOTE=TigeR]Hocam oncelikle hayirli olsun yanliz balik sayiniz asiri fazla benim saydigim 30 balik var ve balik turleri baya bi uyumsuz ozellikle auratuslar basinizi cok agritacaktir iceman uysal beyaz mavi prenses serttir yakin zamanda baliklarinizin ölulerini teker teker kepceyle cikartmaya hazir olun kusura bakmayin biraz karamsar oldu ama durum boyle malesef...[/QUOTE]
Yorumun için teşekkürler hocam. Biraz moralim bozuldu ama gerçekler değişmez. :)
[QUOTE=alprbck]Hayırlı olsun kardeşim arkadaşların dediği gibi balık sayısı fazla, ayrıca türler birbirine uyumsuz. Size önerim Sarı prenses ve Iceman gibi uyumlu türlerden en fazla 2 tür beslemeniz. Vatoz zaten olmamalı ileride akvaryuma tuz atman gerekebilir, dış parazit vs gibi durumlarda ve o zaman tuz vatoza zararlı olduğu için hayvana işkence etmiş olursun oranına göre ölebilir de. Akvaryumun boyutu en fazla 13-14 balık derim ben. Ve iki tür kardeşim çünkü alan yok 2den fazla tür karmaşa sebebi olur, stresten kararan balıklar kavga eden erkekler senide rahatsız edecektir. Hayırlı hobiler dilerim.[/QUOTE]
Hocam bir heves sırf görüntü olsun diye aldım bunları. Ama sonra dediğin gibi uyumsuzluk olduğunu fark ettim 2 gündür buna dikkat ediyorum ve eziyet ettiğimi düşünmeye başladım. O yüzden tamda senin dediğin gibi 2 çeşide düşürmeye karar vermiştim. Makobe ve Zebra Gold ile devam etmeyi düşünüyorum.
Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkürler.
[QUOTE=seedatatay]Çok fazla balık yok mu o akvaryumda sizce?[/QUOTE]
Haklısın hocam bunun bende farkındayım hatta 50 cm lik bi bombeli akvaryum daha aldım fakat onu şuan için kuramadım.
[QUOTE=seedatatay]Çok fazla balık yok mu o akvaryumda sizce?[/QUOTE]
Haklısın hocam bunun bende farkındayım hatta 50 cm lik bi bombeli akvaryum daha aldım fakat onu şuan için kuramadım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192122/181220161238121.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192122/181220161238021.jpg[/IMG]
Ölçüler:100x40x50 (Bombeli)
Canlı Türleri: 5 adet Sarı Prenses, 5 Adet Mavi Prenses, 4 Adet Beyaz Prenses, 4 Adet Black Iceman, 4 Adet Auratus, 4 Adet Makobe, 4 Adet Zebra Gold, 2 Adet Yunus, 1 Adet Cüce Vatos, 1 Adet Vatos
Bitki Türleri: -
Tankın Yaşı: 5 Ay
Filtrasyon ve Işıklandırma: İç filitre motoru, üç renkli floresan
Tasarım ve Dekorasyon:
Herkese merhabalar. Akvaryumum ve canlılar hakkında bilmem gerekenleri, yapmamam gerekenleri, yapmam gerekenleri söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Benim sormak istediğim ise beslenme konusu. Sera'nın yemini kullanıyorum keyifle yiyorlar ama bir beslenme programı uygulamak istesem ne yapabilirim?
Teşekkürler, iyi forumlar.
[:nazar:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192122/181220161238121.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192122/181220161238021.jpg[/IMG]
Ölçüler:100x40x50 (Bombeli)
Canlı Türleri: 5 adet Sarı Prenses, 5 Adet Mavi Prenses, 4 Adet Beyaz Prenses, 4 Adet Black Iceman, 4 Adet Auratus, 4 Adet Makobe, 4 Adet Zebra Gold, 2 Adet Yunus, 1 Adet Cüce Vatos, 1 Adet Vatos
Bitki Türleri: -
Tankın Yaşı: 5 Ay
Filtrasyon ve Işıklandırma: İç filitre motoru, üç renkli floresan
Tasarım ve Dekorasyon:
Herkese merhabalar. Akvaryumum ve canlılar hakkında bilmem gerekenleri, yapmamam gerekenleri, yapmam gerekenleri söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Benim sormak istediğim ise beslenme konusu. Sera'nın yemini kullanıyorum keyifle yiyorlar ama bir beslenme programı uygulamak istesem ne yapabilirim?
Teşekkürler, iyi forumlar.
[:nazar:]
SON MESAJLAR
- Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 18:53
Akvaryum Tanıtımı - 150l+315l'ye; Fluval Vs. Eheim Vs. Aquael Vs. Jbl bendeniztayfun, 17:37
Filtreleme Seçenekleri - Ankara Deniz Akvaryum LeafyAqua, 16:47
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Balık Önerisi Ve Adet Önerisi sacityld, 16:24
Yeni Üye Forumu - Lapistes Yavruları scorpion26, 16:20
Canlı Doğuranlar - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci pitsem, 15:40
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurduğum Karides Akvaryumu Nasıl? NightWist, 15:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pleksi İle Sump Yaptım fffurkan9, 14:59
Filtre ve Sump Yapımı - Su Yosunu Fatihsm, 14:41
Yosun - 400 Litre Havuz Cyber_Scout, 14:19
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Yıllar Sonra Tekrar - Tavsiyelere Açığım flanormimar, 14:11
Yeni Üye Forumu - Gül Barb Her Koşulda Renkli Mi? Cyber_Scout, 12:15
Yeni Üye Forumu - Medaka Japon Pirinç Balığı (japanese Rice Fish) scorpion26, 12:02
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - 50x30x30 Akvaryum İçin Tavsiyeler. Cyber_Scout, 11:56
Yeni Üye Forumu - En Küçük Cory: Hastatuslarım umitlee, 11:51
Kedi Balıkları Tanıtımı - Lepistes Renklendirme scorpion26, 10:24
Canlı Doğuranlar - Süpriz Corydoras Yumurtası Killicory, 20:57
Kedi Balıkları Forumu - 40x40x40 Akvaryum Led Önerisi EmiirKaan, 20:37
Yeni Üye Forumu - Sineklik İle Moss Dağı Yaptım :) Before After Ömer yılmaz, 19:20
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Tür Çöpçü Beslemeliyim TuRKeR, 18:07
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Kar Yağışı TuRKeR, 18:04
Akvaryum Tanıtımı - Panda Corydoras Ve Galaksi Rasbora nniiaa, 17:23
Ankaralı Akvaristler - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 17:21
Akvaryum Tanıtımı - Neocardina Toplu Ölümler ncmberk, 16:30
Omurgasızlar - Akvaryum Yapımında Silikon Payı Kınayu, 09:41
Akvaryum ve Kapak Yapımı - İlaç Satışı Neden Yok? mareq, 02:29
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Şeffaf Dışkı mareq, 02:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Teşhis Konulamayan Ve Çözülemeyen Sorun mareq, 01:51
Canlı Doğuranlar - Bu Akvaryumda Hangi Bitkiler Bakılır ? yyiImaz, 00:34
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Kuracağım Bunun İçin Tavsiye İstiyorum Sfenks111, 23:15
Yeni Üye Forumu - 300lt Bitkili Akvaryumu MK_71, 23:06
Akvaryum Tanıtımı - Tanka Yeni Balık Ekleme Korkusu Sfenks111, 22:57
Yeni Üye Forumu - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 Meryemmm, 22:36
Akvaryum Tanıtımı - 110x40x50 Akvaryumda Ne Besleyebilirim Hsrt, 17:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hobiye Devam ~Emre, 17:05
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Amerikan Dünyası Laetacara, 15:54
Güney Amerikan Cichlidleri - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 pianoƒish, 14:33
Akvaryum Tanıtımı - Erkek Vampir Yengeç (geosesarma) Dogukanaktas, 13:03
Yeni Üye Forumu - Cinsiyet Ayrimi Dere Baligi Killicory, 12:48
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sarı Prenses Ne Zaman Kusturulmalı? xfuriousx, 12:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Silikonunda Hava Kabarcığı Can78, 11:57
Yeni Üye Forumu - Ankara'da Akvaryum İmalatı BalikAdam3099, 11:06
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sumbu Shell Yavrusu Hakkında.. aquaticathearmi, 10:49
Tanganyika Cichlidleri - Yüzlerce Balığımdan Bazıları Street Parrot, 07:36
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Safkan Velifera MertSoyumert, 06:58
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Beta Akvaryumu Sufisu, 22:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Albino Gresaheki Enes Bilgili, 22:24
Yeni Üye Forumu - Ranchu Ve Oranda Jotunheim, 22:17
Yeni Üye Forumu - Odunsu Köpek Balığımda Bir Sorun Var Alikadir, 21:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Panda Garra Tavsiye! Tortuga7, 20:57
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bakımı Kolay Bitkiler,balıklar Metinmert Yiğit 17:54
- Albino Vatoz - Toplu Alım Adet 40 Tl - Elden Tesli mesagac 17:43
- Acil Satılık Ekipmanlar ahmet22 17:34
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 17:07
- Sarı Ateş Neon Karides (neocaridina) rasporasrc 17:07
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 16:45
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 16:45
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 16:45
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 16:45
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 16:45
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler Oquanus 16:30
- Sarı Ateş Neon Karides & Tilki Kuyruğu Bitkisi aupqua 15:15
- Canlı Yem(grindal,mikrofex,mikrokurt) Kaangzkr 14:37
- Silver Black Flame Endler Lepistes Kaangzkr 14:37
- Kan Kırmızı Kiraz Karides(seleksiyon Yapıldı) Kaangzkr 14:37
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:16
- Melek, Koi Betta, Red Cap Oranda, Tül Yavru Vatoz nikon_ 14:16
- Mikro Kurt Kültürü, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 14:16
- Mesaquarium Dan Sağlıklı Ramshorn Salyangoz Mesaquarium 14:11
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:57
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 13:57
- Apistogramma Agassizii Double Red Genç Damızlık Thunderbird 13:51
- High Tech Bitkili Akvaryum Seti + Özel Yapım Sehpa aranjman 13:33
- Chihiros Wrgb-120cm 10th Edition Led Aydınlatma Deathgrip 13:32
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 13:31
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 13:31
- Mygos Plant Plus 40 Cm Led Aydınlatma BadgeR 13:31
- Medaka Yetiştirme Seti 5''''lik-10''''luk ternapi 13:27
- Su Üstü Bitki Seti ternapi 13:27
- 4 Adet Festivum, 2 Adet Ramirezi Canerkartal 13:22
- Moscow Dark Blue Lepistes emre12ozkan 13:13
- Rotala Blood Red -hydrocotyle Tripartita emre12ozkan 13:13
- Üretilebilir Tubifex ( İzya Kurdu) Ve Diğer Yemler Lotus88 13:02
- California Black Worm ( Aranıyor) Lotus88 13:02
- Satılık Endler Varyeteleri.. Lotus88 13:02
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 13:00
- Özel Moss Türleri. smithiseek 12:59
- Plantbox 90p High Tech Aydınlatma. smithiseek 12:59
- Turuncu Gözlü Kaplan Karides. smithiseek 12:59
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 12:56
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 12:56
- Cüce Kerevit Umt61 12:32
- Full 3 Kat Üretim Seti Umt61 12:32
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 12:18
- Kendi Üretimim Nadir Balıklar.. Cyber_Scout 12:16
- Betta Albimarginata, Rubra Cyber_Scout 12:16
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 11:30
- Flame Moss , Java Moss gyunda 11:30
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 11:30
- Apostogramma Kakadu Çift "f2 Wild" sirhill 11:24
KULLANICILAR
- 98 Online Kullanıcı, 55 Üye
Online Kullanıcılar
MiSoSiKiaN,
sina cen,
capodicapii,
Coskun59,
layper,
IgorVladimir,
Hoppala,
DigitalPen,
Koksal Gurkan,
altuntasseref,
0rnn,
Kuduoglu,
Urar,
florasan,
EKAR,
Danteagoks,
Çağatay Tozak,
Cyrenity,
OKIRATLI,
ilterisdoğukan,
Timurhan Türker,
forthehordex,
osmandbnl,
osmangunay,
BuğraEnes,
Dextran,
tukabu,
Sunborn,
İzmirligenco 2.0,
Brdk64,
şansal,
Ömer yılmaz,
Rıdvan459,
nazemert,
LeafyAqua,
yeekim,
Thunderbird,
Malawi34,
syerli,
Hknçkl,
Cyber_Scout,
ternapi,
Byknss97,
reprise,
alp3r,
lojistisyen,
Oquanus,
seiryuhare,
XAli,
hakanmorcicek,
AquaShirmp,
abstract07,
Frkn,
İnci Kefali,
Sufisu,
VaranusSalvator,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.