ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ibrhmdincc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Şubat 2014 23:18
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
İbrahim dinç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
30 Litre Akvaryumum 6 Tane Japon
[QUOTE=samibenk]öncelikle sağlıklı hobiler verdiğim linki incelerseniz yaptığınız yanlışları kendiniz görmüş olursunuz.
[QUOTE=samibenk]öncelikle sağlıklı hobiler verdiğim linki incelerseniz yaptığınız yanlışları kendiniz görmüş olursunuz.
saygılar
http://www.akvaryum.com/Forum/japve111;n_baliklari_hakkinda_hersey_!_k582906.asp
[/QUOTE]
Japon balıkları için o litre çok fazla. Fanusta 2-3 tane bakılıyorsa benim akvaryumumda balıklar rhat yaşayabilir.
30 Litre Akvaryumum 6 Tane Japon
Merhaba arkadaşlar 30 Litre akvaruymum var.
Merhaba arkadaşlar 30 Litre akvaruymum var.
6 Adet JAponum var 3-4 cm civarında tanesi. Yanına çöpcü yada vatoz atmak istiyorum hangisiyle yaşar bilgi verirmisiniz ? Çöpcü mü cüce vatoz mu tam olarak bilmiyorum küçük önerirseniz sevinirim.
Hava motorum ,Hava taşım , Pipo filtrem , 50w ısıtıcım mevcut
Davutpaşa Lale akvaryum
[QUOTE=mustafakısacık] [QUOTE=ibrhmdincc] Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum !
Şahsi fikrinize saygım var tabi ki amma velakin orada havada kaparcasına üstünüze kimse atlamaz,kendi halinize bırakılırsınız ve siz ne isterseniz onu verirler.[/QUOTE]
[QUOTE=mustafakısacık] [QUOTE=ibrhmdincc] Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum !
Para kazanmak için yanlış yönlendiriyorlar insanı.
[/QUOTE] Şahsi fikrinize saygım var tabi ki amma velakin orada havada kaparcasına üstünüze kimse atlamaz,kendi halinize bırakılırsınız ve siz ne isterseniz onu verirler.[/QUOTE]
Doğrudur girip içinde rahatsız edilmeden dolaşabilirsiniz bende bu yönünü çok sevmiştim ama çalışanlar soğuk, babalarının hayrına çalışıyorlarmış gibi hareket ediyorlar. Sattıkları malın arkasında durmuyorlar , bide üstüne iftira atıyorlar. Bana mı denk geldi ters yönleri anlamadım ama müşteri memnuniyeti sıfır. Demek istediğim sadece görüntü var.
Davutpaşa Lale akvaryum
Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum !
Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum !
Para kazanmak için yanlış yönlendiriyorlar insanı.
Tür Tavsiyesi ve Yorum 30Lt.[Fotoğraflı]
[QUOTE=tektimur]Kardeşim selamlar şimdiden sağlıklı balıklar.
[QUOTE=tektimur]Kardeşim selamlar şimdiden sağlıklı balıklar.
Öncelikle tür tavsiyesi demişsin ama başka 5 soru var, onları da cevaplayacağım.
Tür olarak dostlar zaten bahsetmiş 30 lt de çok seçim şansın yok zaten. Sen zevkine göre balık atarsın bu söylemler ile.
Gelelim sorularına:
1- Pipo Filtrenin üstündeki hava çıkarma çubuğunu çıkardım direk üstten çıkıyor. Bi sorun çıkartır mı ?
Hayır bir sorun olmaz.Sonuçta istenen şey suyun hareketi ve yüzeyde dalga oluşması. Boruyu su yüzeyine sıfır koyarsan daha sağlıklı olur çıkarmana gerek yok.
2-Hava musluğu ile filtrenin havasını kıstım filtrenin temizlemesine engel olur mu ?
Evet. Filtren ortadan aldığı hava kadar sünger içinden su çekiyor. Bu sebeple kısman demek suyu daha yavaş devridaim yaptırman ve yavaş filtrasyon demek.
3- Pipo filtrenin çalıştığını nasıl anlarım ?
Su yüzeyinde oluşturması gereken dalgalardan.
4-Aşşağıdaki damladan damlattım biraz ? Arkasında kloru temizlediği, balıkların sağlıklı büyümesini sağladığı yazıyor. Sorun olur mu ?
Gösterdiğiniz ilaç net görünmese de büyük ihtimal su düzenleyicisi bir zararı olmaz.
[/QUOTE]
PEki pipo filtrenin musluğunu tam açtığım zaman çok ses çıkarıyor motor çok olmasada çok titriyor diyelim. nedeni nedir ?
[QUOTE=mikolanj24]Bendede vardı bundan.Sesi güzeldi iyi yapmışsınız.Valla özel bir problemi yoksa ısınması normaldir.Abartılı derecede ısınırsa bir sorun olabilir.Ama ben geçende küçük bir motoru açtım metal yerine elim deydi feci sıcaktı.Isı olacaktır her türlü.Çok istiyorsanız bir timer alıp yarım saat olarak günde 2-3 kez kapatabilirsiniz.Ama gerek yok bence.
Rica ederim:)Bilgim dahilinde yardımcı olurum her zaman.[/QUOTE]
[QUOTE=mikolanj24]Bendede vardı bundan.Sesi güzeldi iyi yapmışsınız.Valla özel bir problemi yoksa ısınması normaldir.Abartılı derecede ısınırsa bir sorun olabilir.Ama ben geçende küçük bir motoru açtım metal yerine elim deydi feci sıcaktı.Isı olacaktır her türlü.Çok istiyorsanız bir timer alıp yarım saat olarak günde 2-3 kez kapatabilirsiniz.Ama gerek yok bence.
Rica ederim:)Bilgim dahilinde yardımcı olurum her zaman.[/QUOTE]
Pipo filtrem sizinkiyle birebir aynı mı acaba ? Üstteki hava çıkış kanalını takarım fakat çok uzun olduğu için hava çıkışı görüntüsünü alamıyorum. Ama öyle yapmayı deniyicem .
[QUOTE=mikolanj24]Kabuk ve plastik bitkileri çıkarın.
Pipoyu koymadan içini açıp bakın sağlam mı diye.Akvaryumdayken bakıp anlayamazsınız suyu hava çıkışı dışında fazla hareketlendirmez.Uç borusunu koyarsanız daha emiş yapar diye düşünüyorum.Diğer türlü kabarcıklar sağa sola yayılıyor.Böyle olursa biraz daha düzgün çıkar emiş sağlar.
kumunuzdan küçük bir parça alıp tuz ruhunu üzerine dökün kabarma yaparsa salınım yapıyor demektir.Size hagen kum öneririm.Siyah olduğu için balıkların rengide ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Sanırım hava taşını görüntü olarak istiyordunuz.Kalmasında bir sakınca yok.Hava vermek içinse pipo yeterli olur.
Kısıklığına siz karar vereceksiniz.Çokta kısmamkta yarar var.
Suyu damacanadan kullanın bence.Klor uçuran maddeyi çeşme suyu kullanacaksanız kullanın ve akvaryuma dökmeyin.Çeşme suyu kullanacaksanız bir kaba suyu boşaltın üstünde yazan oranlarına göre su hazırlayıcıyı dökün ve kaba bir hava taşı koyup suyu hareketlendirin.Bir süre böyle beklemesi gerekir klorun uçması için.Süreden tam emin değilim.Ama besleyeceğiniz balığa göre çeşme suyu kullanacaksanız su değişiminden 2-3 gün önce bir damacanaya suyu doldurursunuz.Evin sıcak bir yerine bırakırsınız.Em klor uçar hemde su oda sıcaklığında olur.Akvaryumdakiyle aynı sıcaklıkta olup rahatça dökebilirsiniz suyunuzu.Dereceyi 24-25 derece gibi ayarlayın.
Hava motoru zaten akvaryumun üstünde duruyor ama ileride aşşağı filan alırsınız siz yinede 1-2 tane çekvalf alın.Kullanırsınız ileride.Şimdilik bu kadar.
Hocam birde japon beslemeyin sakın.Akvaryumunuza tek tür olarak lepistes almanızı öneririm.Işığınız güçlüyse moss türleri alabilirsiniz.Kolay bitkiler diye aratarak ışık destekli yetişebilecek bitkiler bulabilirsiniz.birde sıvı gübre alırsınız.Başlangıç olarak lepistes öneriyorum.[/QUOTE]
[QUOTE=mikolanj24]Kabuk ve plastik bitkileri çıkarın.
Pipoyu koymadan içini açıp bakın sağlam mı diye.Akvaryumdayken bakıp anlayamazsınız suyu hava çıkışı dışında fazla hareketlendirmez.Uç borusunu koyarsanız daha emiş yapar diye düşünüyorum.Diğer türlü kabarcıklar sağa sola yayılıyor.Böyle olursa biraz daha düzgün çıkar emiş sağlar.
kumunuzdan küçük bir parça alıp tuz ruhunu üzerine dökün kabarma yaparsa salınım yapıyor demektir.Size hagen kum öneririm.Siyah olduğu için balıkların rengide ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Sanırım hava taşını görüntü olarak istiyordunuz.Kalmasında bir sakınca yok.Hava vermek içinse pipo yeterli olur.
Kısıklığına siz karar vereceksiniz.Çokta kısmamkta yarar var.
Suyu damacanadan kullanın bence.Klor uçuran maddeyi çeşme suyu kullanacaksanız kullanın ve akvaryuma dökmeyin.Çeşme suyu kullanacaksanız bir kaba suyu boşaltın üstünde yazan oranlarına göre su hazırlayıcıyı dökün ve kaba bir hava taşı koyup suyu hareketlendirin.Bir süre böyle beklemesi gerekir klorun uçması için.Süreden tam emin değilim.Ama besleyeceğiniz balığa göre çeşme suyu kullanacaksanız su değişiminden 2-3 gün önce bir damacanaya suyu doldurursunuz.Evin sıcak bir yerine bırakırsınız.Em klor uçar hemde su oda sıcaklığında olur.Akvaryumdakiyle aynı sıcaklıkta olup rahatça dökebilirsiniz suyunuzu.Dereceyi 24-25 derece gibi ayarlayın.
Hava motoru zaten akvaryumun üstünde duruyor ama ileride aşşağı filan alırsınız siz yinede 1-2 tane çekvalf alın.Kullanırsınız ileride.Şimdilik bu kadar.
Hocam birde japon beslemeyin sakın.Akvaryumunuza tek tür olarak lepistes almanızı öneririm.Işığınız güçlüyse moss türleri alabilirsiniz.Kolay bitkiler diye aratarak ışık destekli yetişebilecek bitkiler bulabilirsiniz.birde sıvı gübre alırsınız.Başlangıç olarak lepistes öneriyorum.[/QUOTE]
Dediklerinizi dikkate alıcam. Resun air hava motoru yoktu hocam mecbur bunu aldım adam bununda iyi olduğunu söyledi OF Ocean Free Z-2000 Pipoya ve hava taşına yeterli olur dedi adam. Motoru takalı 9 saat oldu yalnız ısınmış motor nedeni nedir ? Bu arada size çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz bana bu yolda.
Diğer arkadaşlarada yorumları için teşekkürler.
Yokmu başka fikri olan ?
Yokmu başka fikri olan ?
Akvaryum tabana temas etmiyor
[QUOTE=koyunogullu]Şimdi bende korkmaya başladım zaten eve gider gitmez boşaltıcam tabanı birşekilde besliycem..
[/QUOTE]
[QUOTE=koyunogullu]Şimdi bende korkmaya başladım zaten eve gider gitmez boşaltıcam tabanı birşekilde besliycem..
[/QUOTE]
Akvaryumun güzel ve büyük. Bunu değerlendir güzel bi tasarım yap.
Kaça aldın akvaryumu bi ara akvaryum arıyordunda merak ettim :)
[QUOTE=M.E.D]merhaba ibrahim bey,
[QUOTE=macas] Arı balığı ve mavigöz cinsleri. Yanına da karides. ohhhh misss ;)[/QUOTE]
[QUOTE=M.E.D]merhaba ibrahim bey,
öncelikle akvaryumdan yapay olan bütün maddeleri çıkarmanızı öneririm. hava çıkarma çubuğundan kastınız nedir tam anlamadım ama eğer hava hortumu ise akvaryuma o2 vermesi için geri takmanızı öneririm. tür önerisi için bir çok seçenek mümkün ancak balık sayısını belli bir sayıda sabit tutmanız gerekir. ben bitkili akvaryumlardan hoşlandığım için size de aynı şekild akvaryumunuz başlangıç bitkilerinden bir kaç kök ekip içerisinde 1e 3d şeklinde lepistes beslemeniz yönünde olacaktır. tabi ki karar sizin.
sağlıklı hobiler.
ayrıca bu konu da açılmış bir çok konu var forumda aratma yaparsanız tür tavsiyesi ile ilgili bir çok arkadaşın tecrübeleri tercih yapmanızda kolaylık sağlar diye düşünüyorum.
[/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkürler. Önce bende bitkili düşündüm fakat korktum besleyemem diye bide taş maş çok masraf olacaktı. Bende Böyle bişey kurdum. Ya Japon yada leğistes besliyeceğim galiba ama arkadaşlarda bi yorum yapsın ona göre bi karar vericem. Tekrar teşekkürler.
[QUOTE=macas] Arı balığı ve mavigöz cinsleri. Yanına da karides. ohhhh misss ;)[/QUOTE]
Arı balığı beslenir mi hocam 30 Litrede ?
SON MESAJLAR
- Apisto Kakadu Yeme Tepki Vermiyor ArifhbsAquatics, 21:33
Hastalıklar ve İlaçlar - 15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu Taha Yanık, 21:29
Akvaryum Tanıtımı - 15-20 Litre Akvaryuma Salyangoz Önerisi NightWist, 21:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 20:55
Akvaryum Dünyasından Haberler - Betta Akvaryumumda Salyangoz Çıktı Eren günay, 20:33
Labirentliler - Betta Balığım Hastamı? Eren günay, 20:17
Yeni Üye Forumu - Normal Işıgın Yanına Full Specturum Eklesem Olurmu CevdetSERBEST, 19:48
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Pul Yem Kullanımı Nasıl Olmalı KaanE, 19:39
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kimse Sump Yapmıyor acemihobici45, 19:36
Filtreleme Seçenekleri - Şelale Filtre Malzemesi Ne Olmalı KaanE, 19:35
Filtreleme Seçenekleri - Sumplu Pipo Filtre Ne Zaman Temizlenmeli ? Hidro Dinamik, 19:34
Filtreleme Seçenekleri - Canım Betta Balığım 2 Elma Salyangozu 1 Neon Tetra KaanE, 19:27
Labirentliler Tanıtımı - Creaqua Aydınlatma - High Tech Kturan06, 19:06
Işık CO2 ve Ekipmanlar - İç Parazit ahmetfiratozkaya, 19:04
Tanganyika Cichlidleri - Neden Bettam Bu Hareketi Sergiliyor Taha Yanık, 18:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryumuma Tülki Kuyruğu Ve Anubias Dikmeli Miyim AmatorBetaci, 18:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Litre Akvaryuma İç Filtre Önerisi Tataaa4325, 18:05
Filtreleme Seçenekleri - 200 Lt İçin Dış Filtre Önerisi MustafaŞ, 17:44
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Kum Ve Taban Magma, 17:40
Yeni Üye Forumu - Kiraz Karidesi Hakkında SSS Goktugk, 17:35
Omurgasızlar - 60x40x20 Akvaryum Tedariği HunnicKhan, 16:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Köpek Balığımın Üstünde Beyaz Noktalar Nedir? İnci Kefali, 15:50
Yeni Üye Forumu - Axolotl Hastalığı İsailbay, 15:31
Yeni Üye Forumu - Sobo Dc Kafa Motoru Alınır Mı? Japon & Beta, 15:28
Filtreleme Seçenekleri - Aynı Tankta Fazlı Renk Karides Ayberk1634, 14:32
Omurgasızlar - Hemichromis Exxul(nadirtür)kırmızının Engüzel Hali Wolvi, 13:25
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - Akvaryum Camında Çizik GÖKBÖRÜ🇹🇷, 13:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Meyve Sineği Kültürü Satan Var Mı ? veneficus, 12:35
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Lepistes Doğum Yaparken İyice Şişti, Bloat Mı Oldu WnrAquascaping, 12:09
Hastalıklar ve İlaçlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin XNevermore, 11:24
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Melek Balığı Türü Canahsha, 10:27
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yengeç Mi Karides Mi Kerevit Mi capodicapii, 10:14
Akvaryum Tanıtımı - Tropheus Refugium ? Orhan76, 09:43
Tropheus - Kaplumbağa Akvaryumunda Beyaz Kurtlar Kartal_003, 09:13
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum ogurcay, 09:13
Akvaryum Tanıtımı - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 08:56
Akvaryum Tanıtımı - Mantar İlaci Ana Tankta Nasıl Kullanılmalı Orhan76, 08:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Yıllar Sonra Tavsiye İstiyorum Eminsalih, 04:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıklara Ne Oldu Ehtiyar, 01:19
Yeni Üye Forumu - Balığım Hasta Mı? Japon & Beta, 01:06
Yeni Üye Forumu - Lepistesde Kuyruk Erimesi bendeniztayfun, 00:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteslerim Ölüyor WnrAquascaping, 00:23
Canlı Doğuranlar - Yavru Green Terörleri Nasıl Beslemeliyim mozaik, 00:07
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Rio Abacaxis Biyotopu muhammed1903, 23:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x40x40 Yeni Düzen ercane, 23:04
Akvaryum Tanıtımı - 100x50x50 Yeni Tank Kuruyorum MBCK, 22:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Aydınlatma Power Led İle Bvarisli, 22:43
Yeni Üye Forumu - Eheim Jager Isıtıcı Kafamı Karıştırdı muhammed1903, 22:16
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Betamda Kuyruk Erimesi Var Gibi Taha Yanık, 22:14
Labirentliler - Japon Teleskop Balığım Dipte Hareketsiz Duruyor Hoppala, 22:09
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tam Damızlık Pleco Varyeteleri PlecoTown 21:33
- Tanganyika Regani Cichlid Yavruları iakyol 21:01
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 20:37
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 20:28
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 20:28
- Corydoras Sterbai nikon_ 20:01
- Anubias Nana Petite, Koklere Sarili Halde. rouvax 19:48
- Moss -pelia Moss -amazon Hançeri Bitkisi mightymurat 19:18
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 19:18
- Red Lizard Whiptail Catfish -erkek Arıyorum mightymurat 19:18
- Pingu Guppy - Özel Tür - 40tl G_can 19:08
- Christmas Moss Ve Katil Salyangoz stopsound 18:35
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 17:55
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 17:55
- Co2 Atomizer Dış Filtreye Takılan dream07 17:55
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 16:46
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 16:46
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 16:43
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 16:43
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 16:43
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu 100gr 100tl sıtkı 16:43
- Yeni Canlı Yem Auloforus - Microfex Rafayel 16:35
- Ramshorn, Physa Ve Karides Cessas 16:23
- Ful Red Lepistes Cucevatozcu 15:58
- Siyah Cüce Vatoz Cucevatozcu 15:58
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:58
- Toplam Fiyatta %20 İndirim Kampanyalı Bitkiler🌼🌺 hasancn 15:47
- Toplu Su Üstü Bitkisi hasancn 15:47
- Tropica Soil Powder hasancn 15:47
- Tilki Kuyruğu TheCoffin 15:30
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 15:30
- Chihiros Vivid 2 10th. Siyah Armatür. Hüdai 15:15
- Oase Biomaster Thermo 850 Dış Filtre. Hüdai 15:15
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 14:39
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 14:39
- Sarı Ates Mavi Sakura Karides Mevcut Rocky Volkan 14:20
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 14:16
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 14:16
- Dev Saz Low Tec Tank ozanercan34 13:56
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 13:24
- Anubias Nana turkiSHrimp 13:24
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 13:24
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum İndirim ozan_1903 13:09
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:59
- 120.50.47h Full Set Akvaryum erhan2204 12:26
- Karışık Tetra Türleri erhan2204 12:26
- Eheim 200watt Isıtıcı erhan2204 12:26
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 12:25
- 120 Cm Power Led Armatür (42 Watt Royal Blue) blenny 12:23
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 12:23
KULLANICILAR
- 167 Online Kullanıcı, 93 Üye
Online Kullanıcılar
vagus,
bendeniztayfun,
akvatan,
Nanoqua,
vamos,
jador,
Tataaa4325,
ali,
MCY4,
kopruluonur,
Azizdurdenn,
KSK lee,
Emreyandk,
Eren günay,
tripatano,
sdurmaz1965,
egemenozbeyli,
Furkann,
MiSoSiKiaN,
onur55,
Ali Selim Kadan,
Umt61,
drderya,
🇹🇷Mufasa,
HüseyinUysal,
ercane,
Akax,
Japon & Beta,
Koksal Gurkan,
efesutcu44,
hepatik,
TuRKeR,
isssmailak,
razzedo,
MercanAkvaryum,
batuhanbhar,
SuperSport,
hasancn,
scorpion26,
Burak PEKDEMİR,
acemibiri,
ArifhbsAquatics,
Ehtiyar,
caglard,
Hidro Dinamik,
HarunYILDIRIM,
Dark65,
Gastropoda,
1Balikci,
Omrayt71,
fasteagle58,
ndrerdm,
DenizUlucutsoy,
Furcifer,
palankesli,
emree06,
Apistogramma Sev,
sıtkı,
Lofta,
Özşahin,
suleymanl144,
amatordiy,
yamansengonca,
Duran01,
kubilaykoparan,
iEmre,
armaqan,
Aykutff,
zimeth,
Okan_Er06,
Thimplx,
Woodwork Can TEK,
MehmetSerkan,
Mstfkrmn,
ThanatoZek,
Trancer,
balcı,
1403balik,
Sadik153,
şansal,
AlpayFerdiNAR,
iamselim,
alecozan,
Tranb,
Scofieldsw,
erhan524,
KartalŞafak,
lazy46,
Hoppala,
Abdullah929,
Formicasmind,
ternapi,
Tortuga4,
EUREKA,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.